Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από ronaldo »

ε δεν ξερω palok προτεινε και εσυ κανεναν μιας και ο μαρσαλ που εδωσες φοβερη επιλογη οπως δειχνει απο τα βιντεακια :D

σιγουρα θα υπαρχουν πολλα καλα δυαρια στην αγορα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φτασαμε βρε παιδια στο σημειο να μην μας κανουν παικτες επιπεδου ντελινινκαιτις? Το βρισκω τουλαχιστον υπερβολικο.Περσυ ειχε μεγαλη συμμετοχη στο σερι που καναμε στο τελος, ηταν κορυφαιος σε αρκετα απο τα παιχνιδια, σιγουρα ειχε και κενα διαστηματα, αλλα μιλαμε για παικτη που ηρθε προς το τελος και για παικτη που παει να κλεισει με ποσα της ταξης των 100.000.Να μην ξεχναμε οτι φετος εχουμε και αμερικανο στον ασσο αμερικανο στο 3 και αμερικανο 3-4ρι που γεμιζουν τις θεσεις σε απαιτησεις drive και πλουραλισμου.Κοινοτικοι που να εχουν μακρινο σουτ drive να μπορουν να παιξουν και στον ασσο ποσοι υπαρχουν προσιτοι σε εμας?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

παντα υπαρχουν καλοι παιχτες και φθηνοι

ο μαρσαλ ας πουμε δεν νομιζω να πηρε κανενα συμβολαιο πανω απο 150 χιλιαρικα για να ερθει
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1 σε όλα.
δεν υπάρχουν πολλές καλές λύσεις σε κοινοτικό ή έλληνα. αυτό είναι αλήθεια. θα δούμε.

PS: ποιόν ukic ρε τρελοκομείο?? αυτός κάνει κανα 1,5 μύριο και βάλε!!!
PS2: πάντως αν με 100 παίρνουμε deli και με 140 blackney, ποιόν προτιμάτε σε αυτή την πεντάδα (αν και τελείως διαφορετικοί παίκται)??
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Αληθεια,συγκρινονται οι δυο περιπτωσεις??????Μπλακνευ οπωσδηποτε......Εστω κι αν ειναι μεγαλος πλεον.....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ναι, ξέρω, πλάκα έκανα με τον Ukic :mrgreen: , απλώς μου αρέσει πολύ και είπα να πετάξω ένα ευσεβή πόθο :roll:
Δύσκολο το κουιζάκι για Μου Μου vs Ντέλι.
Δεν έχω απάντηση.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ενταξει σαν αξια παιχτη ειναι μεγαλη η διαφορα

ο μπλακνει στα καλα του ηταν μεγαλο πλει μεικερ
τωρα βεβαια ειναι 34-35??

δεν τον προσεξα βεβαια περυσι να δω σε τι κατασταση ειναι
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Και πέρσι φοβερός ήταν ο Μου Μου...
Απλώς με Μπλάκνυ, θα είχαμε δύο play maker στην πεντάδα.
Όχι απαριτήτως κακό, αλλά από καθαρό 2άρι, θα είμασταν τελείως ορφανοί.
Και μην μου αρχίσετε για τον Γιαννακίδη...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ronaldo o μαρσαλ ειναι αμερικανος,αμερικανο ναι βρισκεις καλο και φτηνο ευκολα αλλα εμεις κοινοτικο θελουμε.Τωρα μεταξυ ντελι και μου-μου ειναι δυσκολο το διλημα και ειναι και σε συναρτηση με το τι ειδους παικτης ειναι ο γκρει.Αν ειναι καθαρος ασσος προτιμω ντελι που ειναι πιο 2ρι και 25χρονων.Αν ειναι compo τοτε μου-μου.Δεν εχει πια την σταθεροτητα που ειχε ο μου-μου λογω ηλικιας ηταν πολλα τα περσινα παιχνιδια που δεν πηγε καλα.Και να επαναλαβω την απορια μου για την απαξιωση στο προσωπο του Ντελι απο καποιους φιλους λες και μιλαμε για τον καυκη.Και επειδη εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το μπασκετ σε επιπεδο φορουμ μιας και ως οπαδος ειμαι μπασκετικος και παρακολουθω απο εποχες βαρνερ και μακαριτη πετγουει και ραντ,αυτη την σκατοφατσα τον αποστολιδη γιατι τον πηραμε.Ειμαι εμπαθης μαζι του δεν μπορω να τον βλεπω οχι επειδη ειναι τοσο κακος παικτης αλλα κατι με χαλαει πανω του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν τον πρόσεξες στα μεταξύ μας ματς στα play offs που έκανε πάρτυ απέναντι στον κάθε λογής wanna be playmaker??? :mrgreen: ο blackney είναι ο κλασσικός παίκτης (που αν παίζει 18-22 λεπτά μαξ σε κάθε ματς) μπορεί να παίζει μέχρι τα 42 του σαν τον midletton!!!! :mrgreen:
Tο έβαλα το ζήτημα περισσότερο μπασκετικά, δηλ. αν είναι καλύτερα ένας άσσος δίπλα στον gray ή ένας άσσο-πλάγιος που είναι ο deli. τώρα θα μου πείς δεν γνωρίζουμε τον gray και επίσης ο ζουρνατζίδης είπε οτι τον πήραμε για Point point guard.
anyway, το point μου ήταν επίσης να πω προς τη διοίκηση οτι μία τέτοια κίνηση (και ας ξεπερνάει το Budget μας κατά 40-50 χιλιάρικα) θα απογειώσει την ομάδα αγωνιστικά και (ΚΥΡΙΩΣ) θα ζεστάνει τον κόσμο που τόσο πολύ χρειαζόμαστε (και τα εξτρα διαρκείας θα ξεχρεώσουν το + στον προυπολογισμό)!!!!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ειπωθηκε στο φορουμ,νομιζω απο τον Ολιβαρες,οτι ο Γκρει ειναι περισσοτερο 2 παρα 1.....Ενας ακομη λογος που θα ηθελα τον Μπλακνευ.......
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

παλοκ απο την σειρα με τον πανελληνιο ενα ματς ειχα δει νομιζω και μας ειχαν καθαρισει ο χαραλαμπιδης και ο παπαμακαριος αν θυμαμαι καλα στο συγκεκριμενο ματς

τωρα για το ερωτημα που θετεις τι παραπανω εχει ο ντελινικαιτος απο τον μου μου εκτος απο το οτι ειναι ψηλοτερος?
ουτε καν σουτ δεν εχει καλυτερο..

ο μπλακνει εχει διεισδυση,τριπλα,οργανωση παιχνιδιου,καλο σουτ ειτε απο την περιφερεια ειτε μετα απο κινηση,ειναι πανεξυπνος,ηγετης κτλ κτλ

αυτα οπως τον θυμαμαι εγω και σε επιπεδο ελληνικου πρωταθληματος
τωρα αν ειναι σε εξαιρετικη κατασταση ακομα εννοειται ειναι φοβερη επιλογη

ο ντελινικαιτις ειναι ενας παιχτης εξυπνος,με καλο χερι,καλο χειρισμο αλλα δεν εχει κατι αλλο νομιζω ιδιαιτερο
κανει τα βασικα δηλαδη

και 2 ασσοι χωρανε για εμενα στην ομαδα πολυ ανετα ειδικα αν ειναι και σκορερ οι ασοι
και τρεις ασοι χωρανε αν εχουν και σκορ και ο τριτος εχει και υψος

δωσε μου εμενα 2 σπανουληδες και σου λεω αν χωρανε στην ιδια πενταδα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μία ενδιαφέρουσα περίπτωση κοινοτικού παίκτη στη θέση 2 που μου ρθε στο μυαλό είναι ο sandi cebular. σλοβένος, 24 χρονών, ύψους 1,96, πρώτος σκόρερ του σλοβένικου πρωταθλήματος με την Sentjur με 20,7 πόντους, 9oς στις ασσιστ με 3.2, 5ος στα κλεψίματα με 1,7, μέλος της καλύτερης πεντάδας (σύμφωνα με το eurobasket.com), ήταν στην προεπιλογή της σλοβενίας αλλά κόπηκε (νομίζω πώς τον καλεί σε όλες τις διοργανώσεις από το 2007 και δώθε αλλά δεν τον παίρνει στην 12αδα τελικά). ενδιαφέρουσα περίπτωση ε???

PS: δυστυχώς δεν βρήκα κάτι από video.
PS2: ro γενικά δεν διαφωνώ στα λεγόμενα σου. 2 σπανούληδες στην ίδια πεντάδα??? χμμμμ. άρα με milos-φραγκοφονούλη ο γαύρος θα σαρώσει φέτος??? :o
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ασχετο (το ξαναρωτησα και προηγουμενως)
ο μαρσαλ τι συμβολαιο πηρε??

περυσι λεει ειχε κλεισει στο 1 μυριο στην παμεσα βαλενθια(εξεδρα)
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Ο Μπλακνει είναι μεγάλη παικτούρα..Το θέμα είναι πόσα λεφτά θα ζητήσει μιας και λογικό είναι να ενδιαφέρεται γι'αυτόν η μισή Α1..Πριν καμμιά δεκαριά μέρες γραφότανε ότι είναι πολύ κοντά στον να τον κλείσει το σκουλήκι...
Πάντος και ο Ντέλι δεν μας χαλάει!!! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”