Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
navigator11 έγραψε:η προσωπικη μου γνωμη για την 11αδα εχει ως εξης:
κρεσιτς -λινο-μαλεζας-κοντρερας-μπους-γκαρσια και φωτακης αμυντικοι μεσοι (πιο πολλα τρεξιματα απ'οτι με το γαλλο)-σορλεν και σαλπι σε ρολο εξτρεμ (μεγαλυτερη ισορροπια στις πλευρες)-επιτελικος μεσος βιειρινια και μπροστα μονος παπαζογλου (μουσλι).
τον βρισκω πολυ ελκυστικο τον εν λογω σχηματισμο και με τα συγκεκριμενα προσωπα.
ο φωτακης εκτος απο πολλα τρεξιματα εχει και πολλα φαουλ και δε θελουμε με δεδομενο οτι εκτελει ο αλεξ να δωσουμε τοσα φαουλε εκει κοντα...ο σορλεν μπορει να μην εχει την ταχυτηττα αλλα εχει πνευμονια και ειναι εξαιρετικος τακτικα πραγμα που βοηθαει πολυ τη θεση... :ugeek: :ugeek: παντως περιμενω να δω με ανυπομονησια πως θα μας στησει ο παυλος...και πως θα τους γ@μησουμε...
Πάντως εγώ προτιμώ Βιερι στα άκρα...
Για το Σάλπι δε ξέρω...στο κέντρο της επίθεσης θα μου βγάλει φάσεις αλλά αν πάει στο άκρο θα ενισχύσει αμυντικά τη πτέρυγα...και επιθετικά με τη φιλοτιμία του θα προσθέσει όσο μπορεί...
Επίσης συμφωνώ με ένα φίλο που ειπε για τα φάουλ και τα στημένα του Αλεξ ( και του Εμρε κ των άλλων )...
Γενικά φοβάμαι πολύ το Φωτάκη..μακάρι να κάνω λάθος... Μέχρι που θα προτιμούσα Φιλομένο στη θέση του ... μαζί με Ζλάταν , Βιέρι , κοντό. Οσο το σκέφτομαι αυτο το σχήμα μπροστά θα κεντάει
Να δώσει το σύνθημα ο Δερμι ότι δε κωλώνει και πάει να κάνει το παιχνίδι του και όχι να περιμένει παθητικά.
Δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων ενδέχεται να μείνει ο Σεμίχ, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε στον αγκώνα και η συμμετοχή του στη ρεβάνς της Πέμπτης (26/8) είναι αμφίβολη
Ανοιχτές πληγές άφησε στη Φενέρμπαχτσε η ήττα από την Τραμπζονσπόρ. Εκτός από τους τρεις βαθμούς, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ ενδέχεται να χάσει και δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της. Ο λόγος για τους Σεμίχ Σεντούρκ και Μπίλιτσα, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της Τραπεζούντας.
Ο Τούρκος επιθετικός χτύπησε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Στοχ. Σύμφωνα με τη "Hurriyet", η σοβαρότητα του προβλήματός του αναμένεται να γίνει γνωστή την Τρίτη (24/8). Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν, ότι ο διεθνής φορ κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
"Λαβωμένος" αποχώρησε από το γήπεδο και ο Μπίλιτσα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε στον αριστερό αγκώνα, αλλά παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Σύμφωνα με τη "Hurriyet", ο παίκτης έχει ελπίδες να προλάβει τη ρεβάνς με το "Δικέφαλο". Η συμμετοχή του, όμως είναι -φυσικά- αμφίβολη.
Ερωτηματικό παραμένει και η συμμετοχή του Βολκάν Ντεμιρέλ. Ο βασικός τερματοφύλακας της "Φενέρ" δεν έπαιξε στην Τραπεζούντα και κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει να καθίσει κάτω από τα δοκάρι στον αγώνα της Πέμπτης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο Μακεδονία διασταυρώθηκε με γνωστό παράγοντα γνωστής ομάδας της πόλης που ό,τι ώρα θέλει παίρνει το Βιερίνια και θα εισπράξει και 700.000 ευρώ από τη Σαντατέρ γιατί είναι όμορφος. Είναι αυτό που λέμε "το κακό συναπάντημα". Το φαντάζομαι άνετα να φτύνει τον κόρφο του και να λέει "στα όρη στ' άγρια βουνά".
Ο Σεντούρκ δε νομίζω ότι θα έπαιζε έτσι και αλλιώς λόγω Νιανγκ. Η άμυνά τους και πλήρης είναι... τρύπια. Καμία αλλαγή λοιπόν στα πλάνα.