Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Re: Συνθήματα & ατάκες της στιγμής, άκρως ΠΑΟΚτσήδικα...

Δημοσίευση από Billy4 »

Αυτά είναι!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

novito έγραψε:
Περιστέρι 2009 κι ο ΠΑΟΚ παίζει κόντρα στον Ατρόμητο όταν κάποια στιγμή εμφανίζονται κάποιοι παπάρες εμφανίζονται σε σκέπαστρο. Μόλις τους παίρνουν πρέφα οι δικοί μας αρχίζει το νταβαντούρι "εσύ, εσύ, με το πορτοκαλί, η μάνα σου γ@μιέται με έναν ΠΑΟΚτσή!"

Tον προηγουμενο Σεπτεμβρη για την ακριβεια... ενα γιδι (και οχι παρεα) ανεβαινει με μια σημαια και ακουγεται το "εσυ, εσυ..." ... Βεβαια στη συνεχεια ανεβηκε και ακομα ενα γιδι, οποτε φωναξαμε το θεϊκο "δυο μαλα, δυο μαλακες εισαστε..." :lol: :lol: :lol: :opaokara:

νταξ μωρέ... αυτό γίνεται σε όλα τα εκτός συνήθως.. και στο Πιτσούνι έγινε και στη Λιβαδειά και σχεδόν πάντα υπάρχει ένας (ναι ένας) λακαμάς που δείχνει τα π@παρια του από απέναντι και εκ του ασφαλούς και αρχίζουμε και τον στολίζουμε όλοι...

σε γνωστό (πρώην πλέον) ουζερί - στέκι μας κάπου στη Δυτική Αττική

πέρυσι στο ματς μα το λήκι του Σπανάθα

όλοι ξενερωμένοι από την έκβαση του ματς (πάνω από 300 άτομα στοιβαγμένα σε χώρο το πολύ για 80-100)

δύο τρελοκομεία (οι περισσότεροι τους ξέρετε) αρχίσουν μόνοι τους

ΠΑΟΚ,
παίξε,
για το ΛΑΟ ΣΟΥ,
που γέμισε το ουζερί για να΄ναι στο πλευρό σου

και

είναι μικρόοο,
είναι μικρόοο το ουζερίιιι
panostop

Δημοσίευση από panostop »

4η αγωνιστικη περυσι ΠΑΟΚ-γαυρος και μολις εχουμε φαει το δευτερο γκολ,
διπλα μου στην 4 ενα παλικαρι εχει τρελαθει και σε μια στιγμη ησυχιας φωναζει με τρελο παθος
"Φερτε μου ενα μοχλο!!!!!Θα το γυρισω το ματς"
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Αγώνας με παο στο ΟΑΚΑ, αρχές της δεκαετίας του '90... δύο θύρες μακριά μας, καμιά κατοσταριά φίλοι των γηπεδούχων, εξαιρετικά νεαρής ηλικίας, βρίζουν ακατάπαυστα τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, αλλά καμία αντίδραση από εμάς - μια γενική απαξίωση... όσο συμβαίνει αυτό, τόσο οι πιτσιρικάδες εξοργίζονται και βρίζουν χειρότερα... Ώσπου στο τέλος, σκαρώνεται επιτέλους ένα συνθηματάκι, στο ρυθμό της τότε επιτυχίας του Καρβέλα "Διαβολάκι":

Με μπλέ ποδιά,
και τσάντα σχολικιά,
βαζελάάάάκια, βαζελάάάάκια...

Γέλασε όλο το γήπεδο και χαλάρωσαν και οι πιτσιρικάδες...
______

Για τη λειψυδρία που αναφέρθηκε παραπάνω, ΣΕΦ 1993 (στο ρυθμό του hit της εποχής "No limit" του συγκροτήματος 2 Unlimited):

Νο-νο-νο-νο-νο-νο
Νο νερό στο Μόρνο...

...και αργότερα σε ρυθμό Σαββόπουλου:

Βρε δεν έχετε νερό,
τι σκ@τ@ θα κάνετε,
όλοι θα πεθάνετε...

______
Για τη μπανάνα, που επίσης αναφέρθηκε πριν, πρώτος τελικός Κυπέλλου με ολυμπιακό στην Τούμπα, 1992. Με την είσοδο των φιλοξενουμένων στη Θ.8, κάνει την εμφάνισή της και μια μπανάνα. Αυθόρμητα και σε χρόνο μηδέν, όλο το γήπεδο φωνάζει:

Βάλε τη μπανάνα,
στης μάνας σου την κλ@ν@...

Η μπανάνα κρύφτηκε και δεν ξαναεμφανίστηκε μέχρι τη λήξη...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

PRAKTORINOS-GORDON σημειωσατε Χ...

υ.γ. μπριζωστε τους να γραψουν κι αλλα λαιμαι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Στα συνθήματα με το Η2Ο υπήρχε και το άλλο που έλεγε

Νερό νερό
νερό το γ@μημένο τις μάνες σας γ@μάμε με εμφιαλωμένο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάπου υπήρχε και εκείνη η ιστορία με την προτροπή του Μάκη να κάνουν πως φωνάζουν αλλά να μην λένε κανένα σύνθημα σε ένα ματς με γάβρο!

Κάπου υπάρχει αυτή η ιστορία τα μαμ για το τόπικ εδώ.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Τέλη δεκαετίας του '80, Τούμπα, ματσάκι αδιάφορο, αλλά ένας δικός μας τα έχει βάλει άσχημα με τον επόπτη... Ακατάπαυστα βρισίδια, ώσπου ο επόπτης γυρίζει το κεφάλι προς το μέρος του δικού μας, τον κοιτά άγρια (what ???), τα βλέματά τους διασταυρώνονται για κλάσματα του δευτερολέπτου - ο επόπτης κουνάει το κεφάλι του υποτιμητικά και απομακρύνεται προς την πορεία της μπάλας....

Ο δικός μας, αφού σαστίζει για λίγο με το θράσος του αλλουνού, έχει αφρίσει... κατεβαίνει τα σκαλιά, αρχίζει να τρέχει κατά μήκος της πλάγιας γραμμής, ξεστομίζοντας κατακκόκινος ό,τι βρισιά έχει (ή δεν έχει) ξανακουστεί σε γήπεδο... αφού έχει ξεδώσει και ψιλοηρεμήσει, επιστρέφει σιγά - σιγά στη θέση του, ώσπου θυμάται κάτι που δεν είχε πει προηγουμένως και έπρεπε οπωσδήποτε να ακουστεί. Γυρίζει και πάλι προς τον επόπτη και ουρλιάζει με όλη τη δύναμη της ψυχής του:

Και είσαι και κακάσχημος, πανάθεμά σε... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GORDON την Σάβ 21 Αύγ 2010, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

gash04 έγραψε:Κάπου υπήρχε και εκείνη η ιστορία με την προτροπή του Μάκη να κάνουν πως φωνάζουν αλλά να μην λένε κανένα σύνθημα σε ένα ματς με γάβρο!

Κάπου υπάρχει αυτή η ιστορία τα μαμ για το τόπικ εδώ.

εγω αυτο το ξερω με τον βαζελο....στο οακα στο 1-1 .....την ημερα που εφυγαν τα παιδια....αλλα το εχω ακουσει σαν ιστορια δεν ξερω αν ειναι αληθεια....
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

PRAKTORINOS έγραψε:
Φοιρέ χαϊβάνι, κάτω απ'το ντιβάνι!

:lol: :lol: :lol:

Δεν ξέρω αν βγήκε νωρίτερα
Σαιζόν 2003/04 με βάζελο στη Λεωφόρο, απ το ημίχρονο έχουμε αρπάξει 3 μπαλάκια και φωνάζουν το κλασικό ''εσείς εδώ και οι μάνες σας γ... στο πύργο το λευκό'' οπότε σε 2 δευτερόλεπτα έρχεται η -κάφρικη- απάντησή μας ''εμείς εδώ τις μάνες μας τις γράφουμε στ' αρχ... μας τα δυό''
Φυσικά μείναν αγάλματα μην έχοντας να πουν κάτι άλλο...

Πέρσι στο Καυτατζόγλειο
''Ρέμο γ...ται ο άντρας σου''
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: απιστευτα και τα δυο.... χαχαχαχαχα
γριες :το γνωστο για την μητερα του ζαγορ.....
εμεις :γαμ..... τον ρεμο το πουστρ@κι ζαγορακη ζαγορακη
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

φρέσκο φρέσκο (γνωστό μέλος και αυτό) στο ματς με τον άζαξ, από την 6...

κανά 45λεπτο πριν την έναρξη, ο επίτροπος της ΟΥΕΦΑ κατευθύνεται από τους πάγκους προς την 6 για να ελέγξει αν υπάρχουν κενοί διάδρομοι

σηκώνεται ο δικός μας και φωνάζει

"εεεε,

κατ ας δε ρισίτ,

γουί πεϊ, (συνοδευόμενο από το χτύπημα της δεξιάς γροθιάς στην ανοιχτή αριστερή παλάμη, γνωστό ως τα σκάμε)

εντ δε ντικ...

ΑΪΝΤΑΑΑΑ, ΑΪΝΤΑΑΑ"

ο επίτροπος απλά του χαμογέλασε

απ'όσο ξέρω το πρόστιμο για τα κενά μάλλον το γλιτώσαμε
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Να ριψοκινδυνεύσω ποιος μπορεί να είναι???? :lol: :lol: :lol:

Πρέπει να έχει τρία χρόνια..
Είχε γίνει κάτι σαν τη μασκότ του γηπέδου.
Κάθε φορά πριν από τα ματς, κατέβαινε πριν από την έναρξη των αγώνων και βαρούσε σουτάκις προς την εστία.
Οποτε έβαζε γκολ κατευθύνονταν προς την κερκίδα πανηγυρίζοντας και όλη η κερκίδα πεθαινε στο γέλιο!! Θυμάται κανείς πως τον λένε? Τον χοντρούλη εννοώ!

Οσον αφορά παράξενες περιπτώσεις που μόν οστον ΠΑΟΚ μπορείς να δεις υπάρχουν στο αφιέρωμα που βρήκα πρόπερσυ!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

αυτος εμπαινε και στο μπασκετ και βαρουσε σουτακια και μολις εβαζε κανενα καταλαθος γινοταν πανικος στο γηπεδο....με καπως μακρυα μαλλια!!!! μεγαλο αλανι!!!! αυτον δεν λες????
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

brigate4 έγραψε:
PRAKTORINOS έγραψε:
Φοιρέ χαϊβάνι, κάτω απ'το ντιβάνι!

:lol: :lol: :lol:

Δεν ξέρω αν βγήκε νωρίτερα
Σαιζόν 2003/04 με βάζελο στη Λεωφόρο, απ το ημίχρονο έχουμε αρπάξει 3 μπαλάκια και φωνάζουν το κλασικό ''εσείς εδώ και οι μάνες σας γ... στο πύργο το λευκό'' οπότε σε 2 δευτερόλεπτα έρχεται η -κάφρικη- απάντησή μας ''εμείς εδώ τις μάνες μας τις γράφουμε στ' αρχ... μας τα δυό''
Φυσικά μείναν αγάλματα μην έχοντας να πουν κάτι άλλο...

Πέρσι στο Καυτατζόγλειο
''Ρέμο γ...ται ο άντρας σου''

Aδερφέ αυτό από ότι ξέρω βγήκε αρκετά χρόνια πριν.To 91 παίρνουμε το Ευρωπαικό στο μπάσκετ,και την επόμενη αγωνιστική παίζουμε στον γαύρο με την γνωστή σε όλους κάθοδο των 5.000 καμικάζι.Μπαίνοντας στο σεφ οι δικοί μας τραγουδούσαν το voodoo voοdoo και μια καρφίτσα μάυρη,(αν δεν κάνω λάθος και αυτό εκεί είχε πρωτοακουστεί),και οι γαύροι η μόνη απάντηση που μπορούσαν να δώσουν ήταν το εσείς εδώ και οι μάνες κτλ κτλ κτλ,και τότε απάντησαν οι δικοί μας με το "ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ.Δεν ξέρω αν ισχύει 100%.Δεν ήμουν στο ματς,τότε ήμουν μόλις 11.Αλλά μου το πε άτομο που ήταν μέσα σε εκείνο το ματς.

Να πω κι εγώ μια ατάκα που μου ήρθε τώρα στο μυαλό...
Το ματς ΠΑΟΚ-γαύρος το 3-1 για το κύπελλο την χρονιά που το σηκώσαμε με τον ρούλη στον ναό.
Σε κάποια φάση σωπαίνει απότομα η κερκίδα γιατί ετοιμαζόμασταν να ξεκινήσουμε άλλο σύνθημα.Και κάποια δευτερόλεπτα υπάρχει τέτοια ησυχία στο γήπεδο που νόμιζες ότι ήταν άδειο....Κι εκείνη την στιγμή σηκώνεται στο άκυρο ένα παλληκάρι και αρχίζει να φωνάζει..."ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗΗΗ",και σε κλάσματα δευτερολέπτου όλοι όσοι ήμασταν τριγύρω του γονατίσαμε από το γέλιο....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”