11. Justin Gray

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Justin Gray

Δημοσίευση από obanebane »

Α ρε ρονι κριτη των παντων :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ναι εννοειται κριτης των παντων οπως και εσυ και ολοι
τουλαχιστον πανω σε αντικειμενα που γνωριζω ειτε λιγο ειτε πολυ λεω την γνωμη μου
το τριαρι που πηραμε φαινεται πολυ καλος απο τα βιντεακια αυτος δεν μου φαινεται καλος..
τι να κανουμε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Trikaliotis έγραψε:Από πότε? Δε γράφει τίποτα στο σχετικό τόπικ..Ποιός είναι ο νέος τρόπος?
ας πουμε θες να ποσταρεις το βινετο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=T9fnHbB1 ... r_embedded

παιρνεις το κομματι που βρισκεται μετα το http://www.youtube.com/watch?v= που ειναι κοινο σε ολα τα βιντεακια δλδ παιρνεις το T9fnHbB1qIA&feature=player_embedded και το βαζεις αναμεσα στα ''κουτακια'' οπως πριν...ελπιζω να σε φωτισα καπως... :D :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

ronaldo έγραψε:ναι εννοειται κριτης των παντων οπως και εσυ και ολοι
τουλαχιστον πανω σε αντικειμενα που γνωριζω ειτε λιγο ειτε πολυ λεω την γνωμη μου
το τριαρι που πηραμε φαινεται πολυ καλος απο τα βιντεακια αυτος δεν μου φαινεται καλος..
τι να κανουμε
Το μονο που θα σου πω ειναι οτι ειναι τουλαχιστον ακυρη η κριση σου, απο ενα βιντεο που δειχνει τον παιχτη να κανει 5-6 προσπαθειες εκρινες οτι ειναι αργος και οχι καλος χειριστης.
Το να μιλαμε τωρα εκ του ασφαλους ξερωντας οτι ειναι ενας φτηνος παιχτης χωρις περγαμηνες με συμμετοχες σε ανυπαρκτα πρωταθληματα ειναι το πιο ευκολο πραγμα.
Ασε να τον δουμε πρωτα πες ενα καλη επιτυχια και φτανει, μη μου λες οτι δεν ειναι καλος με κριτηριο την εικονα που ειδαμε.
Οπως επισης το ιδιο ισχυει και για τον ετερο αμερικανο που σου αρεσε.
Δεν θελω να σου κανω υποδειξεις αλλα εισαι γενικα πολυ αρνητικος και ξεροκεφαλος πολλες φορες σε πολλα γραφομενα σου.
Και εγω στην ηλικια σου ημουν χειροτερος αλλα εκτεθηκα πολλες φορες, οχι οτι τωρα ειμαι καλυτερος απλα κουβεντα να γινεται :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

βγαζεις πολυ ακυρα συμπερασματα
ποτε δεν μιλαω εκ του ασφαλους
περυσι οταν ειδα βιντεακι του μονρο(καπου στην γαλλια επαιζε) εγραψα μου φαινεται παρα πολυ καλος απο μια μονο φαση που ειδα να περναει με το πρωτο βημα και να κανει το μπασιμο

για τον ντελινικαιτις(εθνικη λιθουανιας) σε αντιθεση με το 100% των παοκτσηδων που ελεγαν τι παιχταρα πηραμε στο πρωτο ματς που τον ειδαν εγω ελεγα ο παιχτης δεν εχει διεισδυση και απλα σουταρει και με εκραζαν ολοι
το ευκολο ειναι να λες αυτο που λενε ολοι επειδη ετσι το περναει καποιος δημοσιογραφος

εννοειται οτι κανω και λαθη στις κρισεις μου και εννοειται τα παραδεχομαι ειδικα αν ο παιχτης ειναι καλυτερος απο οτι νομιζα γιατι εννοειται γουσταρω να βλεπω καλους παιχτες στην ομαδα

και δεν ειμαι καθολου αρνητικος οταν βλεπω θετικα πραγματα τα λεω οταν βλεπω αρνητικα τα λεω

εννοειται οτι για τον συγκεκριμενο παιχτη δεν μπορω να πω σιγουρα ειναι αργος σιγουρα δεν εχει καλο χειρισμο γιατι τον ειδα σε ενα βιντεακι με 5 φασεις οπως λες

απλα λεω μια πρωτη κριση οπως τον βλεπω εγω

πες και εσυ την αποψη σου γιατι νομιζω οτι αυτο κανουμε εδω μεσα και οχι να προσπαθουμε να ειρωνευτουμε καποιον που λεει μια γνωμη εστω και αν δεν συμφωνουμε με αυτον

α και αυτο που λες οτι αποφευγεις να κανεις κρισεις γιατι εκτεθηκες πολλες φορες οταν ησουν μικρος για τις κρισεις σου αν θες δες σχολια μου για τους περυσινους παιχτες ο μονος που επεσα εξω και ηταν ο γκετσεφσκι
οποτε το να πετυχαινω στις κρισεις μου 9 στους 10 δεν νομιζω οτι εκτειθεμαι

και να κανω λαθος κρισεις ομως δεν με απασχολει γιατι το θεμα ειναι κουβεντα να γινεται
αν δεν πει κανενας την γνωμη του φοβουμενος μην εκτεθει δεν γινεται κουβεντα μεσα σε ενα φορουμ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το να μιλαμε τωρα εκ του ασφαλους ξερωντας οτι ειναι ενας φτηνος παιχτης χωρις περγαμηνες με συμμετοχες σε ανυπαρκτα πρωταθληματα ειναι το πιο ευκολο πραγμα.

Αυτο σου φτανει? επειδη νομιζα οτι εχω να κανω με νεαρο μεν αλλα σοβαρο δε παληκαρι αλλα επεσα εξω, θα σου δωσω ενα βραβειο "σας τα λεγα" αφου αναζητας αναγνωριση μπες να γραψεις και για τον επομενο παιχτη της ομαδας τα σχολια σου.

Εχει γεμισει ξερολες ο τοπος φιλε μου τουλαχιστον εσυ εχεις και καλο ποσοστο 9/10 ;)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

obanebane έγραψε:Το να μιλαμε τωρα εκ του ασφαλους ξερωντας οτι ειναι ενας φτηνος παιχτης χωρις περγαμηνες με συμμετοχες σε ανυπαρκτα πρωταθληματα ειναι το πιο ευκολο πραγμα.

Αυτο σου φτανει? επειδη νομιζα οτι εχω να κανω με νεαρο μεν αλλα σοβαρο δε παληκαρι αλλα επεσα εξω, θα σου δωσω ενα βραβειο "σας τα λεγα" αφου αναζητας αναγνωριση μπες να γραψεις και για τον επομενο παιχτη της ομαδας τα σχολια σου.

Εχει γεμισει ξερολες ο τοπος φιλε μου τουλαχιστον εσυ εχεις και καλο ποσοστο 9/10 ;)
δεν επικοινωνουμε μου φαινεται

σου εγραψα ολοκληρο κειμενο για να σου πω οτι ποτε δεν μιλαω εκ του ασφαλους και με βαση το βιογραφικο του καθε παιχτη αλλα με βαση την εικονα που μου βγαζει και εσυ λες το ιδιο πραγμα
νομιζα οτι ειχα να κανω με καποιον που καταλαβαινει αν του εξηγησεις 5 πραγματα αλλα επεσα εξω

δωσε μου και βραβειο νομπελ τι να σου πω
παντως και εγω το 9 στα 10 το θεωρω καλο ποσοστο να και κατι που συμφωνουμε
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε μάγκες, το ξεχειλώσαμε με φαίνεται!!!
Στο γήπεδο θα δείξει την πραγματική του αξία!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πάλι βλέπω εμμονή του σούλη σε combo guard. άρα για να δέσει καλά το γλυκό (μαθημένοι και από τα περσινά) θέλουμε (έλληνα ή κοινοτικό) είτε καλό άσσο (καλύτερο απο αποστολίδη) είτε δυάρι που να παίζει καλά άσσος. τον βεργίνη περιγράφω ή μου φαίνεται??? ...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Όσες αναλύσεις έχω διαβάσει σε αμερικάνικα σάιτ, όλοι συμφωνούσαν στο ίδιο πράγμα: για ποιό λόγο αυτός ο παίχτης δεν έκανε καριέρα στο ΝΒΑ, από τη στιγμή που στο κολλέγιο ήταν το αστέρι της ομάδας και καλύτερος από τον κολλητό του Κρις Πολ! Μάλιστα ένας αμερικανός αθλητικογράφος κάνει και σύγκριση μεταξύ των 2 και της καριέρας τους, λέγοντας πως ο ένας δεν έχει ούτε καν σελίδα στο wikipedia (μη το ψάχνετε μέχρι κι ο Τσέκος έχει!), ενώ για τον Πολ δε χρειάστηκε καν να αναφερθεί.

Κάτι άλλο που αναφέρουν όλοι πάντως είναι το γεγονός πως ο Γκρέι όπου κι αν έπαιζε είχε δίπλα του έναν παίχτη με παρόμοια χαρακτηριστικά μαζί του και είτε έπαιζε 2άρι (τα 3 πρώτα χρόνια στο κολλέγιο μαζί με Πολ και τα 2 πρώτα στην Ευρώπη), είτε άσσος (τον 4ο χρόνο στο κολλέγιο χωρίς τον Πολ και τα 2 τελευταία στην Ευρώπη). Πιστεύω πως με τον Μονρό θα έκανε καλό δίδυμο γιατί ο Γκρέυ είναι περισσότερο άσσος και ο Μονρό περισσότερο 2άρι, αλλά και τον κολλητό του τον Κρις Πολ να φέρει δε θα χαλαστούμε καθόλου. Εκτός κι αν περιμένει και τον Πέτζα να έρθουνε όλοι μαζί του χρόνου! :D Πάντως για εκεί πηγαίνει η δουλειά: Αμερικανό στο 2 και κοινοτικό στο 3 για τη βασική 5άδα. Για δεύτερο άσσο γουστάρω Βεργίνη και αναπληρωματικό κοινοτικό 5άρι φέρτε κανέναν Σέρβο τύπου Όστοϊτς..

Σοβαρά τώρα, πάρτε έναν Άντονι Γκράντι στο 2 και φύγαμε για τελικό! Αφού ούτως ή άλλως στο τέλος δε θα τον πληρώσουμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν είναι μόνο το παράδειγμα των παραπάνω ονομάτων που άλλα δείχνουν στο κολλέγιο άλλο στην ευρώπη ή το nba. πάλι μου ρχεται στο μυαλό ο μαυρούλης της ρομα που φέτος στο nba έκανε παπάδες με τον skiles. το επόμενο next big thing των γυμνασίων (όπως ήταν και ο Kobe) είναι ο jeremy tyler, o oποίος ήταν πέρσι μία ανάσα από γαυροβάζελο (προφανώς στο μυαλό των μανατζερς αλλά λαίμαι τώρα). τελικά κατέληξε στην haifa, είχε μ.ο. περίπου 5 λεπτά ανά ματς, 1-2 πόντους. μιλάμε για έναν παίκτη τύπου batiste με αθλητικά προσόντα howard (εντάξει υπερβάλλω). φέτος επέλεξε να παίξει ή στην κίνα ή στην ιαπωνία. δεν βγάζεις άκρη...

για να πάμε στα δικά μας τώρα. τον πήραμε τον παίκτη και εν τέλει πιστεύω οτι θα προσφέρει. τα νούμερα του είναι πολύ καλά και έχει και ευρωπαική εμπειρία. καλά πήγε και ο monroe πέρσι αλλά θυμόμαστε πολύ καλά ότι κάτι δεν έδενε από την αρχή. ας ελπίσουμε ο σούλης να ξέρει τι κάνει (προφανώς δεν αμφιβάλλω) και ποιούς θα βάλει δίπλα του στην περιφέρεια.

PS: ο grundy δεν με αρέσει (άσχετο- όχι οτι δεν είναι καλός παίκτης). για το 3 τον σέρβο που λένε έχει ακουστεί κάποιο όνομα???
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

μαλλον τον μπραντον τζενινγκς λες για τον παιχτη της ρομα που εκανε παπαδες φετος στο nba
αυτος μικρος ηταν περυσι στη ρομα νομιζω 19 χρονων
καλος παιχτης ο συγκεκριμενος δεν θα γινει ποτε νομιζω πολυ μεγαλος παιχτης αλλα 20 πονταλακια μπορει να τα βαζει
νομιζω

αυτος ο ψηλος που εδωσες τον ειδα σε βιντεο και νομιζω πιο πολυ λογω υψους φαινοταν μαλλον στο γυμνασιο που λες και το οτι δεν ειχε παιχτη να τον αντιμετωπισει σε τετοιο υψος

μεγαλος παιχτης ειναι ο john wall που τον ειχα δωσει πριν κανενα τετραμηνο να τον δειτε video και βγηκε νουμερο 1 στα ντραφτ πριν κανενα μηνα
ο παιχτης θα γραψει ιστορια πιστευω και μπορει να γινει αστερας τυπου wade

παντως για αυτο που λεει ο φιλος ο τρικαλιωτης σε μικρες ηλικιες δεν βγαζεις πολυ ακρη γιατι καποιοι παιχτες δεν εχουν εξελιξη

παντως οποιος εχει πει οτι o grey ηταν καλυτερος εστω και στο κολεγιο απο τον κρις πολ εγω μπορω να τον χαρακτησισω ειτε τρελο ειτε ασχετο με τον αντικειμενο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα. μου θύμισες εποχές που πηγαίναμε να δούμε ντέμη νικολαίδη και παίρναμε τον βολτέζο... χαχαχα. καλά θυμάμαι???? γιατί με τα ονόματα δεν τα πάω καλά ...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

χαχα!!ναι καπως ετσι..
καλα αυτος που το ειπε αυτο παιζει να ειναι ο ιδιος που ειδε τον ροναλντο 16 χρονων να δοκιμαζεται στην καλαματα και τον απεριψε.. :D :lol: :lol:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ο Σαράφης νομίζω είχε επιλέξει Βολτέζο αντί του Ντέμη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”