Σπόρ του Βορρά - sport103fm
-
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Η επιλογή Βρύζα, οι αντοχές Ζαγοράκη και ο λόγος τιμής
Κώστας Πετρωτός
Η αποχώρηση του Ζήση Βρύζα από τα κοινά του ΠΑΟΚ αποτελεί το κλείσιμο μίας εποχής και ο κόσμος δίκαια ζητάει ένα νέο όραμα
Το θυμάμαι σαν σήμερα. Αρχές Μαΐου, στο περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, λίγη ώρα πριν αρχίσει το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη, είχα μία κουβέντα με άνθρωπο του ποδοσφαίρου που, λόγω δουλειάς, συνδιαλλάσσεται πολύ συχνά με τους υπαλλήλους της ΕΠΟ.
"Ξέρεις το σενάριο που κυκλοφορεί στην ΕΠΟ; Σάντος-Βρύζας, πακέτο στην Εθνική" μου είχε πει και η αλήθεια είναι ότι τότε το είχα θεωρήσει ιδιαίτερα τραβηγμένο. Δεν πίστευα καν ότι ο Σάντος θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Βρύζα ούτε σκέψη...
Ο Βρύζας προετοίμαζε το έδαφος
Το περιστατικό μου ήρθε στο μυαλό το πρωί της Τετάρτης (11/8), όταν έγινε γνωστή η είδηση της παραίτησης του Ζήση Βρύζα από το πόστο του αντιπροέδρου και παράλληλα τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν ο Βρύζας είχε δώσει από τότε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, δεν πιστεύω, όμως, ότι αυτό αλλάζει πολύ την ουσία του πράγματος.
Σημασία έχει ότι ο Βρύζας προετοίμαζε εδώ και καιρό το έδαφος για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Πριν προλάβει καλά-καλά να γίνει γνωστή η παραίτησή του, όλοι οι ρεπόρτερ Εθνικής ομάδας, μιλούσαν για την επικείμενη συνεργασία του με τον Σάντος.
Στη δική μου λογική, το ερώτημα που γεννάται είναι ένα: Θα είχε παραιτηθεί ο Ζήσης Βρύζας αν ο ΠΑΟΚ ξεπερνούσε το εμπόδιο του Άγιαξ; Αν είχε βάλει στο ταμείο του 2,1 εκ. ευρώ από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, διασφάλιζε τα 5 εκ. του Γιουρόπα Λιγκ και είχε μπροστά του ζωντανή την προοπτική της παρουσίας του σε όμιλο της διοργάνωσης;
Μήπως, τελικά, το όλο πρόβλημα εστιάζεται στο δυσοίωνο οικονομικά τοπίο που διαμορφώνεται για τον ΠΑΟΚ ειδικά στην περίπτωση που δεν ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε; Ακόμη και σε ενδεχόμενη πρόκριση, άλλωστε, τα χρήματα που θα κερδίσει ο "Δικέφαλος" δεν θα φθάσουν για να καλύψουν το περσινό άνοιγμα και τις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι πιθανόν, λοιπόν, ο Βρύζας να τα είδε όλα αυτά και να πήρε την απόφαση να κάνει τώρα το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, πριν έρθουν δύσκολες μέρες.
Ο Ζαγοράκης μόνο ξέρει τις αντοχές
Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του, όμως, δεν είναι τι κάνει ο Βρύζας, αλλά σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του. Αν κινδυνεύει να διαλυθεί ή όχι το οικοδόμημα που με τόσο κόπο και μπροστάρηδες τους Ζαγοράκη-Βρύζα έχτισαν οι ίδιοι από το υστέρημά τους. Το αγωνιώδες αυτό ερώτημα υπάρχει στα χείλη όλου του κόσμου και μπορεί να απαντηθεί μόνο από τον ίδιο τον Ζαγοράκη. Μόνο εκείνος γνωρίζει τις αντοχές τόσο τις δικές του, όσο και των συνεργατών του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα αυτό άμεσα. Να βγει και να μιλήσει δημόσια στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το πλάνο της νέας σεζόν. Πριν λίγες εβδομάδες στη Γερμανία είχε ξεκαθαρίσει, για πολλοστή φορά στη θητεία του, ότι όσο είναι στα δικά του χέρια η ΠΑΕ δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθούν χρέη και όταν έρθει η ώρα θα φροντίσει για την ομαλή διαδοχή του. Και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο λόγος του προέδρου του είναι συμβόλαιο...
Υ. Γ. 1: Ο Ζήσης Βρύζας δεν "αποδέχτηκε" ποτέ την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ τον περασμένο χειμώνα. Από τότε, το γυαλί στις σχέσεις τους ράγισε και απλά συνυπήρχαν στην ομάδα. Ελπίζω ο πρώην, πλέον, αντιπρόεδρος να μην μετανιώσει γι' αυτή την επιλογή του.
Υ .Γ. 2: Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ο Βρύζας, αποφάσισε να παραιτηθεί όταν διαπίστωσε πως ο ρόλος του στην ομάδα είχε υποβαθμιστεί μετά την αποχώρηση Μπερέτα. Αλήθεια, δεν θα συνιστά μεγαλύτερη υποβάθμιση να γίνει βοηθός ενός προπονητή, ο οποίος πριν λίγους μήνες του έδινε λόγο ως υφιστάμενός του (είτε στον τεχνικό διευθυντή, είτε στον πρόεδρο, είτε ακόμη στον αντιπρόεδρο Ζήση Βρύζα);
http://olapaok.gr/editorial/petrotos/h_ ... 62043.html
Κώστας Πετρωτός
Η αποχώρηση του Ζήση Βρύζα από τα κοινά του ΠΑΟΚ αποτελεί το κλείσιμο μίας εποχής και ο κόσμος δίκαια ζητάει ένα νέο όραμα
Το θυμάμαι σαν σήμερα. Αρχές Μαΐου, στο περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, λίγη ώρα πριν αρχίσει το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη, είχα μία κουβέντα με άνθρωπο του ποδοσφαίρου που, λόγω δουλειάς, συνδιαλλάσσεται πολύ συχνά με τους υπαλλήλους της ΕΠΟ.
"Ξέρεις το σενάριο που κυκλοφορεί στην ΕΠΟ; Σάντος-Βρύζας, πακέτο στην Εθνική" μου είχε πει και η αλήθεια είναι ότι τότε το είχα θεωρήσει ιδιαίτερα τραβηγμένο. Δεν πίστευα καν ότι ο Σάντος θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Βρύζα ούτε σκέψη...
Ο Βρύζας προετοίμαζε το έδαφος
Το περιστατικό μου ήρθε στο μυαλό το πρωί της Τετάρτης (11/8), όταν έγινε γνωστή η είδηση της παραίτησης του Ζήση Βρύζα από το πόστο του αντιπροέδρου και παράλληλα τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν ο Βρύζας είχε δώσει από τότε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, δεν πιστεύω, όμως, ότι αυτό αλλάζει πολύ την ουσία του πράγματος.
Σημασία έχει ότι ο Βρύζας προετοίμαζε εδώ και καιρό το έδαφος για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Πριν προλάβει καλά-καλά να γίνει γνωστή η παραίτησή του, όλοι οι ρεπόρτερ Εθνικής ομάδας, μιλούσαν για την επικείμενη συνεργασία του με τον Σάντος.
Στη δική μου λογική, το ερώτημα που γεννάται είναι ένα: Θα είχε παραιτηθεί ο Ζήσης Βρύζας αν ο ΠΑΟΚ ξεπερνούσε το εμπόδιο του Άγιαξ; Αν είχε βάλει στο ταμείο του 2,1 εκ. ευρώ από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, διασφάλιζε τα 5 εκ. του Γιουρόπα Λιγκ και είχε μπροστά του ζωντανή την προοπτική της παρουσίας του σε όμιλο της διοργάνωσης;
Μήπως, τελικά, το όλο πρόβλημα εστιάζεται στο δυσοίωνο οικονομικά τοπίο που διαμορφώνεται για τον ΠΑΟΚ ειδικά στην περίπτωση που δεν ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε; Ακόμη και σε ενδεχόμενη πρόκριση, άλλωστε, τα χρήματα που θα κερδίσει ο "Δικέφαλος" δεν θα φθάσουν για να καλύψουν το περσινό άνοιγμα και τις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι πιθανόν, λοιπόν, ο Βρύζας να τα είδε όλα αυτά και να πήρε την απόφαση να κάνει τώρα το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, πριν έρθουν δύσκολες μέρες.
Ο Ζαγοράκης μόνο ξέρει τις αντοχές
Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του, όμως, δεν είναι τι κάνει ο Βρύζας, αλλά σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του. Αν κινδυνεύει να διαλυθεί ή όχι το οικοδόμημα που με τόσο κόπο και μπροστάρηδες τους Ζαγοράκη-Βρύζα έχτισαν οι ίδιοι από το υστέρημά τους. Το αγωνιώδες αυτό ερώτημα υπάρχει στα χείλη όλου του κόσμου και μπορεί να απαντηθεί μόνο από τον ίδιο τον Ζαγοράκη. Μόνο εκείνος γνωρίζει τις αντοχές τόσο τις δικές του, όσο και των συνεργατών του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα αυτό άμεσα. Να βγει και να μιλήσει δημόσια στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το πλάνο της νέας σεζόν. Πριν λίγες εβδομάδες στη Γερμανία είχε ξεκαθαρίσει, για πολλοστή φορά στη θητεία του, ότι όσο είναι στα δικά του χέρια η ΠΑΕ δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθούν χρέη και όταν έρθει η ώρα θα φροντίσει για την ομαλή διαδοχή του. Και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο λόγος του προέδρου του είναι συμβόλαιο...
Υ. Γ. 1: Ο Ζήσης Βρύζας δεν "αποδέχτηκε" ποτέ την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ τον περασμένο χειμώνα. Από τότε, το γυαλί στις σχέσεις τους ράγισε και απλά συνυπήρχαν στην ομάδα. Ελπίζω ο πρώην, πλέον, αντιπρόεδρος να μην μετανιώσει γι' αυτή την επιλογή του.
Υ .Γ. 2: Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ο Βρύζας, αποφάσισε να παραιτηθεί όταν διαπίστωσε πως ο ρόλος του στην ομάδα είχε υποβαθμιστεί μετά την αποχώρηση Μπερέτα. Αλήθεια, δεν θα συνιστά μεγαλύτερη υποβάθμιση να γίνει βοηθός ενός προπονητή, ο οποίος πριν λίγους μήνες του έδινε λόγο ως υφιστάμενός του (είτε στον τεχνικό διευθυντή, είτε στον πρόεδρο, είτε ακόμη στον αντιπρόεδρο Ζήση Βρύζα);
http://olapaok.gr/editorial/petrotos/h_ ... 62043.html
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Από τις καλύτερες τοποθετήσεις σχετικά με το θέμα Βρύζα, άκουσα στην εκπομπή του Ζοζέ.
Γνήσια αγνή ΠΑΟΚτσήδικη άποψη χωρίς ξεκατινιάσματα και θεωρίες υπερσυνομωσίας!
ΜΠΡΑΒΟ ρε Γιώργαρε, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψες μετά από καιρό στα ερτζιανά της πόλης.
Και αν μπορείς να κάνεις καθημερινά εκπομπή, όχι μόνο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, 19:00-20:00.
Γνήσια αγνή ΠΑΟΚτσήδικη άποψη χωρίς ξεκατινιάσματα και θεωρίες υπερσυνομωσίας!
ΜΠΡΑΒΟ ρε Γιώργαρε, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψες μετά από καιρό στα ερτζιανά της πόλης.
Και αν μπορείς να κάνεις καθημερινά εκπομπή, όχι μόνο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, 19:00-20:00.
- Maximus
Χαχα
Κολοκοτρωνη, μου θυμισες αυτους τους τυπους που παιρνουν στις εκπομπες και καλα για να μιλησουν για τον ΠΑΟΚ και κανουν διαφημιση το μαγαζι τους!
(θυμαμαι εναν στον Παρασιδη- τι μου θυμισες τωρα...)
Εισαγωγη ακροατη στον αερα: " Ελα Θοδωρε... Συζηταγαμε με τα φιλαρακια για τη νικη του ΠΑΟΚ προχτες, ξερεις που, στο ταβερνακι του Βασιλη, πισω απο την εκκλησια του ταδε στην Πολιχνη, διευθυνση Ταδε ταδοπουλου 25..."

(θυμαμαι εναν στον Παρασιδη- τι μου θυμισες τωρα...)
Εισαγωγη ακροατη στον αερα: " Ελα Θοδωρε... Συζηταγαμε με τα φιλαρακια για τη νικη του ΠΑΟΚ προχτες, ξερεις που, στο ταβερνακι του Βασιλη, πισω απο την εκκλησια του ταδε στην Πολιχνη, διευθυνση Ταδε ταδοπουλου 25..."

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δοκίμασε να τον ακούσεις τον Ζοζέ, είναι απολαυστικός!
ΠΑΟΚτσάκι φίνο!
ΠΑΟΚτσάκι φίνο!
Οποτε προλαβαίνω τον ακούω..
Πραγματικά απολαυστικός!!!
Σήμερα έμαθα ότι ο Δούκας έβγαλε κάτι ανεπανάληπτο στην εκπομπή του, γνωρίζει κανείς τίποτε???
Πραγματικά απολαυστικός!!!
Σήμερα έμαθα ότι ο Δούκας έβγαλε κάτι ανεπανάληπτο στην εκπομπή του, γνωρίζει κανείς τίποτε???
Τα 6 κακά της μοίρας του και η… κατάρα
Κώστας Βασιλόπουλος
Θεωρώ πως όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ από την επόμενη μέρα που κατέκτησε την πρώτη θέση των πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος δεν έχουν προηγούμενο
Σαν μια κατάρα να χτύπησε την ομάδα και τους φιλάθλους της που δεν μπόρεσαν ούτε για δυο μέρες να γιορτάσουν την επιτυχία τους. Θυμηθείτε τι έχει γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος:
1ον Ο Σάντος ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ γιατί …κουράστηκε. Ένα μήνα αργότερα ανακοινώνεται η συνεργασία του με την ΕΠΟ.
2ον Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι παρά την αρχική συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε σύναψη χορηγίας προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι εργασίες για την ανακαίνιση – ζωτικής σημασίας - του γηπέδου της Τούμπας.
3ον Η ενότητα των φιλάθλων δέχεται ισχυρό πλήγμα από την απόφαση της διοίκησης να επαναφέρει στην Τούμπα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
4ον Προσλαμβάνεται ο Μάριο Μπερέτα που πριν συμπληρώσει ένα μήνα στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου απολύεται – δικαίως – ως ανεπαρκής.
5ον Ο ΠΑΟΚ αποκλείεται από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με δυο ισοπαλίες κόντρα στον Αγιαξ.
6ον Ο Ζήσης Βρύζας ανακοινώνει την απόφαση του να παραιτηθεί από τις θέσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και του τεχνικού διευθυντή.
Και όλα αυτά ( αναφέρονται με βάση τις ημερομηνίες καταγραφής τους ως γεγονότα ) μετά από μια μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ όπως η πορεία που διέγραψε η ομάδα στα πλει οφ του πρωταθλήματος. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν κατάφερνε να τερματίσει 1η στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ εν μέσω κρίσης
Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διέρχεται μεγάλη κρίση. Ίσως τη μεγαλύτερη από τότε που ο Θόδωρος Ζαγοράκης, κατ΄ απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων, αποφάσισε να αναλάβει το βαρύ – πολλές φορές ασήκωτο – φορτίο άσκησης διοίκησης στον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω αν όντως μια κατάρα «κυνηγά» τον Δικέφαλο. Κι αν είναι έτσι δεν μπορώ να το τεκμηριώσω. Ξέρω όμως ότι αυτό που χτίζεται τρία χρόνια με τα εκατομμύρια ευρώ που βγήκαν από τις τσέπες του απλού ΠΑΟΚτσή φιλάθλου δεν πρέπει να γκρεμιστεί για κανένα λόγο. Ακόμα και ο ίδιος ο Ζαγοράκης να αποχωρήσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει αντανακλαστικά να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα και να προχωρήσει όπως κάνει πάντα κατά την 84χρονη ιστορία του.
Πρόκληση η "Φενέρ"
Οι αγώνες με την Φενέρμπαχτσε είναι μια μεγάλη πρόκληση και παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία. Πρόκληση αγωνιστική (εννοείται και οικονομική) και ευκαιρία να κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν από τα 6 κακά που ήταν της μοίρας γραφτό να βιώσουν η ομάδα και ο κόσμος της.
Πως επιτυγχάνεται αυτό; Η συνταγή είναι γνωστή και πολυγραμμένη: Μόνο με την ενότητα και την συσπείρωση.
Υ. Γ. 1 Εννοείται, λοιπόν, ότι μετά και τους αγώνες με τους Τούρκους ο Θόδωρος Ζαγοράκης υποχρεούται πλέον να μιλήσει ανοιχτά στους φιλάθλους της ομάδας. Να δώσει απαντήσεις, ή εξηγήσεις αν θέλετε, για όσα έχουν συμβεί και όραμα για την επόμενη μέρα. Ψέματα δεν ξέρει να λέει. Με τη γλώσσα της αλήθειας διοίκησε τρία χρόνια την ομάδα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συνεχίσει να το κάνει για να επανέλθει η ηρεμία που αποτελεί το κύριο συστατικό της επιτυχίας. Ο κόσμος έχει απορίες. Διαβάζει, ακούει, μαθαίνει πράγματα που μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορεί και όχι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πλέον υποχρεούται (εκτός από την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καθημερινά βρίσκει μπροστά του) να απαντήσει στα ερωτήματα που απασχολούν έως και ταλαιπωρούν θα έλεγα τους ανθρώπους που συντηρούν την ΠΑΕ από τον Ιούνιο του 2007.
Υ. Γ. 2 Κανείς δεν μπορεί να υποδείξει στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ τι θα κάνει. Την άποψη μου καταθέτω, θεωρώντας ότι μετά από μια συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα και ενδεχομένως να κοιμάται πιο ήσυχος ανεξάρτητα από την έκβαση των αγώνων με την Φενέρμπαχτσε.
http://olapaok.gr/editorial/Vasilopoulo ... 65116.html
- sidpanos
καλά παιδιά ο χ και η ψ...
αλλά αυτή η ψ ακαμμάτα,ακατάστατη,δεν ξέρει να μαγειρεύει,δεν προσέχει τον άντρα της,ξοδεύει πολλά...
και ο χ ξενοκοιτάει,πινει και παίζει πολλά...άσε που χρωστάει..
ΑΛΛΑ...
ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
σταματάω όμως γιατί δεν είμαι κουτσομπόλα,και δεν μ'αρέσει να κακολογώ...νυστεύω κιόλας
ασε μας ρε ΑΒ...
κάπου έχει χωθεί χέρι αρδ στην υπόθεση με βρύζα...και δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό...
αλλά αυτή η ψ ακαμμάτα,ακατάστατη,δεν ξέρει να μαγειρεύει,δεν προσέχει τον άντρα της,ξοδεύει πολλά...
και ο χ ξενοκοιτάει,πινει και παίζει πολλά...άσε που χρωστάει..
ΑΛΛΑ...
ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
σταματάω όμως γιατί δεν είμαι κουτσομπόλα,και δεν μ'αρέσει να κακολογώ...νυστεύω κιόλας
ασε μας ρε ΑΒ...
κάπου έχει χωθεί χέρι αρδ στην υπόθεση με βρύζα...και δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό...
Τα 6 κακά της μοίρας του και η… κατάρα
Κώστας Βασιλόπουλος
bla...bla...bla...etc....
http://olapaok.gr/editorial/Vasilopoulo ... 65116.html
Πες την αλήθεια, μας κάνεις πλάκα,....οχι πες το να το ακούσω....σε παρακαλώ, αυτό είναι δημοιογραφία.....ναι
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δεν είπε κάτι καινούργιο ο βασιλόπουλος. Είπε αυτά που ξέρουμε όλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκνευρίζεστε!
...και μάλιστα η ακόλουθη πρόταση....
>>>>>>
Πως επιτυγχάνεται αυτό; Η συνταγή είναι γνωστή και πολυγραμμένη: Μόνο με την ενότητα και την συσπείρωση.
>>>>>>
είναι η ουσία όλων.
έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις μη-δημοσιογράφων εδώ στο paokmania, που δυστυχώς δεν τονίζουν την ενότητα και την συσπείρωση. Αυτές για μένα είναι όλες για τον κάλαθο των αχρήστων.
>>>>>>
>>>>>>
είναι η ουσία όλων.
έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις μη-δημοσιογράφων εδώ στο paokmania, που δυστυχώς δεν τονίζουν την ενότητα και την συσπείρωση. Αυτές για μένα είναι όλες για τον κάλαθο των αχρήστων.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
- navigator11
Kolokotronis_4 έγραψε:Δεν είπε κάτι καινούργιο ο βασιλόπουλος. Είπε αυτά που ξέρουμε όλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκνευρίζεστε!
>>>>>>
>>>>>>
είναι η ουσία όλων.
εκνευριζομαστε γιατι προκειται για υπουλο φιδι.κι αυτα που γραφει περι ενοτητας και συσπειρωσης κλπ ειναι για να ταϊζει τον κοσμακη.καλη ορεξη λοιπον σε καθε ..... πεινασμενο!εμεις δε θα φαμε ....
Αυτό, πόσο καλοπροαίρετος πρέπει να είμαι απέναντί του για να μη θεωρώ ότι με δουλεύει ψιλό γαζί, αδερφέ Κολοκοτρώνη...Τα 6 κακά της μοίρας του και η… κατάρα
Κώστας Βασιλόπουλος
Οι αγώνες με την Φενέρμπαχτσε είναι μια μεγάλη πρόκληση και παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία. Πρόκληση αγωνιστική (εννοείται και οικονομική) και ευκαιρία να κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν από τα 6 κακά που ήταν της μοίρας γραφτό να βιώσουν η ομάδα και ο κόσμος της.
- navigator11
ο ανθρωπος εχει μεσα του το λαϊκισμο,την κουτοπονηρια και τον καιροσκοπισμο σε υπερθετικο βαθμο.γλυφτης απο τους λιγους.ΟΥΣΤ .......
ρε παιδια ας το δουμε λιγο λογικα.ο βασιλοπουλος με ολα τα στραβα του εστησε ενα οικοδομημα μονο ΠΑΟΚ σε ραδιο και εφημεριδα.δεν υπαρχει περιπτωση να χαιρεται η να ειρωνευεται τον κοσμο!οσο ο ΠΑΟΚ παει καλα παει καλα και το ραδιο του.αμα στραβωσει η κατασταση τι κερδος να εχει?ενας ακομη ανεργος θα ειναι.δεν ειναι σαν τον μετρουλακη που παιζει με ολους και ολα.
τα μεσα θελουν μονο το κερδος τα σπορ και ο 103 παιζουν ΠΑΟΚ τα μονο που παιζουν ΠΑΟΚ τους ενδιαφερει
να πηγαινει καλα η ομαδα γιατι κερδιζουν και αυτοι μεσα απο την ακροματικοτητα υπαρχουν ο δουκας
ο ζοζε και καποιοι αλλοι που αξιζουν .....ο λιμπερο και ο μετρουλακης ειναι ελεεινα φιδια και πονταρουν
στην γκρινια στον τσακωμο με τα σκουληκια γιαυτο βαζουν σε καθε βλακοκαμορα και εναν αρειανο προκλητικο
και κομπλεξικο και λενε οτι ανοησια μπορεις να φανταστεις ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
.........αυτη ειναι η διαφορα.....
να πηγαινει καλα η ομαδα γιατι κερδιζουν και αυτοι μεσα απο την ακροματικοτητα υπαρχουν ο δουκας
ο ζοζε και καποιοι αλλοι που αξιζουν .....ο λιμπερο και ο μετρουλακης ειναι ελεεινα φιδια και πονταρουν
στην γκρινια στον τσακωμο με τα σκουληκια γιαυτο βαζουν σε καθε βλακοκαμορα και εναν αρειανο προκλητικο
και κομπλεξικο και λενε οτι ανοησια μπορεις να φανταστεις ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
.........αυτη ειναι η διαφορα.....