9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σε λιγο θα μας απαγορευτει να γραφουμε κιολας χωρις εγκριση.. τελος παντων, ξενερωσα, καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε τιμο μην αποπροσανατολιζεις τον σαλπι εχει δουλεια αυριο την πατσαβουρα στην μαπα του γιολ αυτος θα την ριξει
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΕΜΕ....... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Για την ιστορία,στο αζαξ ΠΑΟΚ στην αλλαγή του ακούστηκε και γιούχα από μεγάλο αριθμό των εκδρομέων...όπως και αυτοί με την γιούχα έτσι και αυτή με το να φωναζουν το όνομα το μόνο που κάνουν είναι να υποβαθμίζουν το όνομα και την ιστορία μας ακόμα περισσότερο!
Για εμένα ο εν λόγο κύριος πραγματικά δεν υπάρχει σαν άνθρωπος αλλά σαν ένα εργαλείο που παίρνει μόνο λεφτά...από κει και πέρα αν κάποιοι ξεκινήσουν να φωνάζουν το όνομα του θα έχει πάρα πολλές αντιδράσεις όπως και το αντίθετο...!!!

Υ.Γ. Τίμο σκουλήκια ήταν που θέλουν το κακό μας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν εχει νοημα να συζητειται πια το θεμα.οσοι "περηφανοι" σκαλωσαν με τον παιχτη,δεν προκειται να ξεκολλησουν ποτε.ας τους αφησουμε στις ιδεοληψιες τους λοιπον κι ας πορευτουμε με τη βοηθεια ολων,και του κοντου συμπεριλαμβανομενου,σ'ενα πολυ καλυτερο μελλον.οσοι αδυνατουν ή δεν επιθυμουν να ακολουθησουν,ας ...... γιουχαρουν.τελειωσαμε,παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αύριο γκολ..και το πανηγυρίζουμε ολοι μαζι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bob έγραψε:Για την ιστορία,στο αζαξ ΠΑΟΚ στην αλλαγή του ακούστηκε και γιούχα από μεγάλο αριθμό των εκδρομέων...όπως και αυτοί με την γιούχα έτσι και αυτή με το να φωναζουν το όνομα το μόνο που κάνουν είναι να υποβαθμίζουν το όνομα και την ιστορία μας ακόμα περισσότερο!
Για εμένα ο εν λόγο κύριος πραγματικά δεν υπάρχει σαν άνθρωπος αλλά σαν ένα εργαλείο που παίρνει μόνο λεφτά...από κει και πέρα αν κάποιοι ξεκινήσουν να φωνάζουν το όνομα του θα έχει πάρα πολλές αντιδράσεις όπως και το αντίθετο...!!!

Υ.Γ. Τίμο σκουλήκια ήταν που θέλουν το κακό μας :mrgreen:
πραγματικο προδοτης ηταν ενας μονο ενας ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ο οποιος οταν πηγε κατω μεχρι τωρα μας βριζει....
φυσικα υπαρχει σαν ανθρωπος και με τις πραξεις του απεδειξε παρα πολλα πραγματα ο σαλπι......
ΕΙΠΑΜΕ ΓΚΟΛ Ο ΣΑΛΠΙ - ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ 2-0 ΤΟ ΣΚΟΡ .........
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

Εγώ δεν άκουσα καμιά γιούχα στην αλλαγή στην Ολλανδία.. Ήμουν λίγο δεξιά βεβαια στο πεταλάκι αλλα σιγουρα δεν ακουστηκε γιούχα από μεγάλο αριθμό εκδρομέων... Έλεος αν ακουστεί το παραμικρό αυριο από οποιαδήποτε πλευρά..

Υ.Γ. Σάλπι 4 χρόνια το περιμένεις ρε κοντέ.. Γάμησε τους... :pano:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Caballo Viejo έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Eχω το προαισθημα πως αυτος ειναι ο ανθρωπος που θα μας οδηγησει στην προκριση!
Κι εγώ το ίδιο ρε φίλε και νομίζω ότι το αξίζει αυτό ο Δημήτρης. Έτσι, για να γνωρίσει την αποθέωση και να χαθούν τα απωθημένα μας στις σκιές ενός παρελθόντος που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε.

Προσωπικά παρακαλάω το Θεό να το καρφώσει και να φωνάζει όλο το γήπεδο τ' όνομά του. Το αξίξει αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής...
Ετσι ακριβως!Και ολοι μαζι,ενα κουβαρι,να πανηγυριζουμε και να κλαιμε απο χαρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΡΑ....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ξερω οτι ετσι και βαλεις γκολ θα τα κανεις pout@n@ , γι αυτο ...βαλτο 8-)

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
stefwow

Δημοσίευση από stefwow »

1-0 μητσαρα με δικο σου γκολ !!! :pano:
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!

(κληρονομικό χάρισμα) :pano:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ρε παιδια στον υπνο μου ειδα οτι θα βαλει δυο ο Μητσος!! Κι ενα ο Βιειρινια!! Τελικο σκορ 3-1!! ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΩΡΕΣ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

φιλε οποιος και να το βαλει αν περασουμε θα ειναι καιτι απιστεθτο για την ομαδα..μακαρι να το καρφωσει ο κοντος..αλλα και με 0-0 εγς προσωπικα προβλημα δε θα εχω..αν και μπορει να εχω παθει κανα εμφραγμα ως τοτε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

dj_timo έγραψε:Βασικα κατι ηθελα να ρωτησω τους αντμιν... οταν ανακοινωθηκε ο Μητσος, ειχαμε μαζικες εγγραφες "ΠΑΟΚτσηδων" που εγραφαν πολλα και διαφορα και παραδοξως απο τοτε δεν εχουν αλλα σχολια σε αλλα τοπικ. Το παρατηρησε κανεις? Εκανα μια αναδρομη απο την σελιδα 1 και ειδα καποια πραγματα
κι εγω τοτε γράφτηκα, τα εξ αμαξης ακουσα, εννοειται οτι σχολιαζω και σε άλλα τοπικ, αλλα και να μη σχολίαζα τι θα σήμαινε;

ΕΛΕΟΣ με τις υπονοιες και τις υποψίες και καλα!

Δεν θα γιουχάρω, ε δεν θα κάνω και τεμενάδες όμως.

Αντε πρόκριση σήμερα κι ας το βάλει κι ο ακατανόμαστος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”