Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από gash04 »

Οι εποχές μεταγραφών Μπατατούδη-Κοσκωτά μας έχουν δημιουργήσει σύνδρομο.
Άβαταρ μέλους
chalex

Δημοσίευση από chalex »

Ρε συ (sorry για το ρε) γαι να διώξεις όσους δε χρειάζεσαι πρέπει να τους βρεις ομάδα ή να συμφωνήσεις να μείνουν ελεύθεροι(όλοι θυμόμαστε τον περσινό Βερόν και τι έκανε).

Οπότε αυτό ειναι απο την αρχή μια λάθος αρχή.

Εκτός αν συμφωνησουν όλοι πράγμα δύσκολο.

Τώρα για την περίπτωση του Contreras εγώ θα προτιμούσα να δεχτεί μια σημαντική μειωση (πράγμα δυσκολο) και θα είναι όλοι μια χαρα!!!!

τι να πω ο χρόνος θα δείξει
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

@karlat85
Καταρχήν άμυνα δεν είναι μόνο αν κάποιος μαρκάρει σωστά, είναι οι κατευθύνσεις που δίνει στο παιχνίδι, η ηρεμία, οι τοποθετήσεις και πάνω από όλα η σιγουριά που δίνει στους υπόλοιπους. Επιπλέον η ψυχραιμία που προωθεί τη μπάλα, όπως επίσης και η αποφασιστικότητα όταν μπαίνει στις φάσεις....Δεν πέρασε πολύς καιρός όταν ακούγαμε για τις γιόμες του Τσιρίλο γκρίνια στην κερκίδα....
Φίλε μπερδευεις λίγο τα πράματα,δεν διαφωνώ στο ότι ο Κοντρέρας ειναι πολύ καλός παικτης,αλλα διαφωνώ στο οτι είναι αναντικατάστατος,κανεις δεν είπε οτι uα μεινουμε με Τσιρίλο σαβίνι.Κάποιος θαρθει
Επίσης μίλησα για αμυντική λειτουργεία,εσύ μου μιλάς για ανάπτυξη του παιχνιδιου,μην τα μπερδεύεις,και σου ξανα λεώ οταν δεν επαιζε ο κοντρερας σεντερ μπακ αλλα ακραιος ή δεν έπαιζε καθόλου,δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα,και ο λόγος ηταν ένας VITOLO,

Επίσης θα σου πώ οτι ο γαύρος είχε πολυ καλύτερο αμυντικο δίδυμο,γιατί μην μου πεις οτι ειναι ο κοντρέρας καλύτερος απο τον μελμπεργκ,ουτε οι μαλεζας τσιριλο απο τον αβραμακο,αλλα η άμυνα τους δεν ήταν το ίδιο σταθερή με την δικιά μας,αυτο λέγετε αμυντική λειτουργεια

Όσο για τα λεφτα του κοντρέρας ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ απο το μάνατζερ,δεν είναι τόσο απλά τα πράματα,γιατι αν βρεις ομάδα να αγοράσει παίκτη 32 ετών 2 μύρια,τότε μπράβο και μακάρι ,τι να πω,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Σάβ 26 Ιουν 2010, 18:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

@karlat85
Καταρχήν άμυνα δεν είναι μόνο αν κάποιος μαρκάρει σωστά, είναι οι κατευθύνσεις που δίνει στο παιχνίδι, η ηρεμία, οι τοποθετήσεις και πάνω από όλα η σιγουριά που δίνει στους υπόλοιπους. Επιπλέον η ψυχραιμία που προωθεί τη μπάλα, όπως επίσης και η αποφασιστικότητα όταν μπαίνει στις φάσεις....Δεν πέρασε πολύς καιρός όταν ακούγαμε για τις γιόμες του Τσιρίλο γκρίνια στην κερκίδα....

Φίλε μπερδευεις λίγο τα πράματα,δεν διαφωνώ στο ότι ο Κοντρέρας ειναι πολύ καλός παικτης,αλλα διαφωνώ στο οτι είναι αναντικατάστατος,κανεις δεν είπε οτι uα μεινουμε με Τσιρίλο σαβίνι.Κάποιος θαρθει
Επίσης μίλησα για αμυντική λειτουργεία,εσύ μου μιλάς για ανάπτυξη του παιχνιδιου,μην τα μπερδεύεις,και σου ξανα λεώ οταν δεν επαιζε ο κοντρερας σεντερ μπακ αλλα ακραιος ή δεν έπαιζε καθόλου,δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα,και ο λόγος ηταν ένας VITOLO,

Επίσης θα σου πώ οτι ο γαύρος είχε πολυ καλύτερο αμυντικο δίδυμο,γιατί μην μου πεις οτι ειναι ο κοντρέρας καλύτερος απο τον μελμπεργκ,ουτε οι μαλεζας τσιριλο απο τον αβραμακο,αλλα η άμυνα τους δεν ήταν το ίδιο σταθερή με την δικιά μας,αυτο λέγετε αμυντική λειτουργεια

Όσο για τα λεφτα του κοντρέρας ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ απο το μάνατζερ,δεν είναι τόσο απλά τα πράματα,γιατι αν βρεις ομάδα να αγοράσει παίκτη 32 ετών 2 μύρια,τότε μπράβο,τι να πω,
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

Προχειρα, προχειρα, διωχνεις ολους τους ακριβοπληρωμενους μετριους που εχεις και κρατας παικτες με προσωπικοτητα και αν μπορεις τους κανεις μειωση, αν μπορεις

ΑΜΥΝΑ: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ(150), ΣΑΒΙΝΙ (300) ΤΣΙΡΙΛΟ (400)
ΚΕΝΤΡΟ: ΒΕΡΟΝ (350) ΣΟΡΛΕΝ (300) ΜΟΡΑΕΣ (250) ΑΜΠΟΥ (150)
ΕΠΙΘΕΣΗ: ΜΟΥΣΛΙ (650) ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (150)
ΣΥΝΟΛΟ 2.6 ΜΥΡΙΑ

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΩΣ (400)

ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ

ΧΑΛΚΙΑ ΚΡΕΣΙΤΣ
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΑΛΕΖΑ ΛΙΝΟ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ + ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΒΙΤΟΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΦΩΤΑΚΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΟΥΤΣΙΑ ΙΒΙΤΣ + ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ
ΣΑΛΠΙ ΚΛΑΟΥΣ ΦΙΛΟΜΕΝΟ + ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΟΥ

ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΛΑΧΕΙΑ

ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ-ΣΤΟΧΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

H πλάκα είναι ότι ο Κόλκας και ο κάθε δημοσιογράφος και ραδιόφωνατζής πουλάνε τον Κοντρέρας στην Τουρκιά και στο Μεξικό και δεν ξέρω εγώ που...

Τον παίχτη τον ρωτήσανε αν θέλει να φύγει?Γιατί άλλο να σε στέλνουν στην Λάτσιο και άλλο στην Ντακτιριντί Τσουτσου !

Και επίσης ο Κοντρέρας παίρνει 650.000 στον ΠΑΟΚ...εκεί που θα πάει θα τον δώσουν δηλαδή περισσότερα...
Το ίδιο ισχύει και για τον Βερόν και τον Αραμπτζή και τον Μούσλι και όλους...

Οπότε μάλλον πας για μείωση αποδοχών...

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο ΠΑΟΚ δίνει ένα από τα κρισιμότερα ραντεβού στην ιστορία του. Ειδικά άμα κληρωθούμε και με καμία Μπράγκα θα μιλάμε όλοι για ευκαιρία λαχείο. Κακά τα ψέματα κανείς δεν τον ενδιαφέρει το κώλο Ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί πλέον όλοι ξέρουμε ότι όλα κρίνονται στα πλέι οφ. Όλοι θέλουν να δουν τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Το ρόστερ αυτή την στιγμή είναι πολύ γεμάτο και άμα δεν φύγει και κανείς θα μιλάμε για ένα ρόστερ 26 παιχτών.

Χρόνο για να πειράξεις την ομάδα δεν έχεις. Τα φιλικά είναι πολύ λίγα για πειράματα και ο χρόνος λίγος για μεταγραφές και προσαρμογές. Αναγκαστικά θα κατεβάσεις την ίδια ομάδα. Την εντεκάδα την ξέρουμε όλοι:

___________Χαλκιάς

Κοντρέρας_ Τσιριλο_Μαλε_Λινο

______ΒΙΤΟΛΟ_ΓΚΑΡΣΙΑ

ΣΑΛΠΙ______ΙΒΙΤΣ_____ΒΙΕΡΙΝΙΑ

__________ΜΟΥΣΛΙ

Για οτιδήποτε αλλαγή ή προσθήκη κάνεις θα είναι ρίσκο και εις βάρος σου γιατί τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά. ;)
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

εγω συνεχιζω να πιστευ οτι δεν χρειαζομαστε ενισχυση στην θεση του αρ.εξτρεμ αλλα ενα καλο παιχτη δεξη μπακ και αναλογη αντικατασταση του κοντρερας στην αμυνα.ο παμπλο δεν πρεπει να φυγει με κατω απο 1,5 εκ. εχει 3-4 χρονια μπαλας ακομα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

λογικα οσα γραφεις φαντομ αλλα δεν ξερουμε το μεγεθος και την ενταση της οικονομικης πιεσης,οχι μονο βραχυπροθεσμα αλλα σε μεγαλυτερο βαθος χρονου.ευτυχως ο ζαγορακης σεβεται την ομαδα και τον νοιαζει να μην αφησει πισω του συντριμμια ωσαν αλλος ντεμης!προτιμω προσωπικα προκειμενου η ομαδα να'ναι βιωσιμη να ριξω τις προσδοκιες μου οπαδικα για 1-2 χρονιες παρα να βολοδερνω στο πουθενα για πολυ περισσοτερο καιρο σε περιπτωση αποτυχιας φετος να μπω σε ομιλους,διατηρωντας ακεραιο το τρεχον εμψυχο υλικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 26 Ιουν 2010, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

teod
1.Aυτό προσπαθούν αλλά περιέργως το να φύγει παίκτης απ' τον ΠΑΟΚ έχει καταντήσει σήριαλ, τη στιγμή που σε άλλες ομάδες συμβόλαια λύνονται σε ένα βράδυ.Εδώ μάγκεψε και ο Αραμπατζής και δεν φεύγει σκεπτόμενος τα 150 χιλ. και δε γουστάρει Λάρισα και Ξάνθη.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τους φέρονται πολύ μαλακά.
2.Δεν είναι ανάγκη για μένα.Αυτονόητος (οικονομικός) στόχος είναι η είσοδος σε ομίλους έστω και του Ουέφα.
3.Λάθος.Δεν πουλάς π.χ. Κοντρέρας με 300 χιλ.
4.Σωστά ΑΛΛΑ με μιά πρόταση π.χ. 1,5 εκ. για Πάμπλο που πιστεύω ότι είναι μιά λογική τιμή συν τα 650 του συμβολαίου του εξοικονομείς 2,2 περίπου,δίνεις 400-500 για αντικαταστάτη και με τα υπόλοιπα 1,7-1,8 εκ. βουλώνεις τρύπες.
5.θα δούμε τότε.

Εχω πει και παλαιότερα ότι ΜΑΚΑΡΙ να προσπαθούν να πουλήσουν για να κάνουν μεταγραφές.Εγω θα προτιμούσα να μείνουμε έτσι όπως είμαστε,χωρίς καμιά μεταγραφή.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ όμως ότι οι πωλήσεις είναι αναγκαίες ακόμα και για να μείνουμε σ' αυτό το επίπεδο.
Και το συμπέρασμα αυτό βγαίνει εύκολα,δε θέλει και πολύ μυαλό.
Πέρυσι μπήκαμε μέσα 2,5 εκ.Τα οποία δεν είναι απλά ένα νούμερο.Τα χρωστάς σε κάποιους είτε παίκτες λέγονται έιτε δεν ξέρω γω τι που θα πρέπει να τα δώσεις.Δεν υπάρχει κάποιος λεφτάς που θα τα καλύψει.
Ακόμα και τα ίδια έσοδα να έχουμε φέτος, θα μπούμε άλλα τόσα.

Αρα...

υ.γ.1 εκείνη η μεταγραφή του Κούτσια απ' την πρώτη στιγμή δεν μου κάθησε καλά ρε πούστη μου.
Και όσο τον θυμάμαι να τρέχει μέσα στο γήπεδο και να μην ξέρει ούτε τα βασικά να κάνει, τόσο θεωρώ ότι ήταν μεγάλη μαλακία να δώσουμε τόσο χρήμα γι' αυτόν.
υ.γ.2 Το ενδεχόμενο να μην μπούμε σε κανέναν όμιλο (που δεν είναι και καθόλου εύκολο) δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι
Άβαταρ μέλους
karlat85

Να ανακοινωθεί καμια μεταγραφή γιατί δεν μας βλεπω καλα εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Bono έγραψε:

Εχω πει και παλαιότερα ότι ΜΑΚΑΡΙ να προσπαθούν να πουλήσουν για να κάνουν μεταγραφές.Εγω θα προτιμούσα να μείνουμε έτσι όπως είμαστε,χωρίς καμιά μεταγραφή.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ όμως ότι οι πωλήσεις είναι αναγκαίες ακόμα και για να μείνουμε σ' αυτό το επίπεδο.
Και το συμπέρασμα αυτό βγαίνει εύκολα,δε θέλει και πολύ μυαλό.
Πέρυσι μπήκαμε μέσα 2,5 εκ.Τα οποία δεν είναι απλά ένα νούμερο.Τα χρωστάς σε κάποιους είτε παίκτες λέγονται έιτε δεν ξέρω γω τι που θα πρέπει να τα δώσεις.Δεν υπάρχει κάποιος λεφτάς που θα τα καλύψει.
Ακόμα και τα ίδια έσοδα να έχουμε φέτος, θα μπούμε άλλα τόσα.

ι
+1

Αυτα φοβομαστε ολοι νομιζω
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Οσον αφορα αυτο που λες για τον Κουτσια αδερφε πιστευω οτι θα βγαλει τα λεφτα του γιατι δε μπορει δυο ανθρωποι που κοντεψανε να χασουν το Βιειρινια!! για να μη δωσουν πολλα λεφτα και μαχονται για να μην υπαρχει οικονομικο προβλημα στην ΠΑΕ να δωσαν ελαφρα τη καρδια τοσα λεφτα!(που αυξηθηκαν επειδη παλι καποιοι παικτες δε θελαν να πανε δανεικοι...πχ Κωνσταντινιδης που δεν ηθελε να παει Εργοτελη και πηγε ΟΦΗ β'εθνικη...)
Άβαταρ μέλους
navigator11

περι κουτσια μπονο ας δωσουμε φετος μια γενναιοδωρη ευκαιρια στο μικρο να δικαιωσει την επιλογη του.η αληθεια ειναι ομως οτι βασει των οσων εδειξε φετος,εστω και σε λιγες συμμετοχες,δε σε προδιαθετει ουτε για φετος.ευελπιστουμε να κανει μια καλη σαιζον,αριστη ει δυνατον,μιας και η αποκτηση του δεδομενα εγινε με μεταπωλητικη προοπτικη!

απο το ιταλικο μετωπο δεν ακουστηκε κανενα ονομα σημερα ή ειναι ιδεα μου??ενας πατο ως αντι-μουσλι,ενας κιελινι ως αντι-κοντρερας ......
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ολα τα εχουμε ακουσει φετος και το μεγαλυτερο κακο το κανουν οι δημοσιογραφοι κατι παπατζηδες κολκες ... μεγαλος παπας τελικα ο τυπος ...

θα πουλησουμε δλδ 2 ποιοτικους παιχτες για να φερουμε 2-3 μετριους ... λενε να πουλησουμε τον Ζλατανο για να φερουμε αυτο το κοντοστουπη και μετριοτατο παιχτακο καμπορα ... αν ειναι δυνατον ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

δλδ ρε στιν κανουν υποδειξεις στον τεο και το ζηση ή βγαζουν προς τα εξω κατι που παιζει και να ισχυει?το μελλον θα δειξει!το μεγαλυτερο κακο,ακομα κι απο τους αρδ,ειναι η ελλειψη ρευστου.απο κει ξεκινανε ολες μας οι σκοτουρες κι οι κενες περιεχομενου στο τοπικ αυτο "συζητησεις" .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 26 Ιουν 2010, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”