Peja 4 έγραψε:Φίλε εξτρέμ σίγουρα δεν είναι και γι' αυτό έλεγα χαφ, όπως και εσύ, που για μένα ούτε τέτοιος δεν είναι. Αλλά η σέντρα είναι σέντρα σε ότι θέση και να παίζει δηλαδή είτε χαφ παίζει είτε μπακ από πλάγια δεξιά θα προσπαθεί να στείλει τη μπάλα προς τη περιοχή και αυτό δεν το έχει με τίποτα μόνο τις μπεκάτσες χτυπάει και κανένα κακόμοιρο οπαδό στη 6 ή την 3 ανάλογα που κάνουμε επίθεση!!
Τα λέω αυτά γιατί δεν κατάλαβα το σκεπτικό του αν θα τον έχει βάλει ο κόουτς μπακ ή χαφ για να κρίνω τις σέντρες του. Τεσπά λογικά θα έχουμε άλλο βασικό δ. μπακ του χρόνου και ο συμπαθείς Νικολάκης θα είναι στον πάγκο ή σε άλλη ομάδα!!
Δεν θέλω να στη μπω αλλά προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω από ταλέντα που έφτασαν τα 26 να παίξουν μπάλα, τυχερός ο Αραμπατζής γιατί μόνο σε τέτοια μαύρα χρόνια θα μπορούσε να μείνει τόσο καιρό σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ όπως και οι Ηλιάδηδες, Βαγγελήδες και λοιπά ταλέντα που μας είχαν 8ους και γεράσανε και αυτοί και εμείς με αυτά που βλέπαμε και είναι ακόμα ταλέντα!!!
να αγιασει το πληκτρολογο σου αδερφε μου.φτανει μωρε με τα ...... α-ταλεντα!εγω κρινω οτι ειναι ανεπαρκης ο αραμπατζης και επιθετικα,που και καλα ειναι το δυνατο του σημειο,αμυντικα δε χρηζει περαιτερω αναλυσης το θεμα.μια σεντρα στοχευμενη οταν αδυνατει να βγαλει για ποιο λογο να συζηταμε ρε παιδια?δυστυχως τα χρονια περασαν,ειχε και ατυχιες ο νικολας,αλλα ΔΕΝ,ΔΕΝ,ΔΕΝ .......