Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Fantomas »

don pablo έγραψε:δεξι μπακ ,σαλπι, κεντρικος αμυντικος αν πουληθει ο κοντρερας, και δεκαρι ,νομιζω οτι αυτες θα ειναι οι μεταγραφες μας.Μουσλι βλεπω να μενει αν δεχτει μειωση γιατι με τα χρηματα αυτα μονο κανα ταγαρι παιρνεις.Επομενως επιμενω οτι το δεκαρι θα ειναι πολλυ καλοοοοοοοοοο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Έτσι και εγώ βλέπω να παιχτεί το έργο....

Θα έρθει προσφορά για Κοντρέρας λογικά....2 χαρτιά άμα πάρεις θα είναι σούπερ...οπότε θα τον αντικαταστήσει ο ΜαρκΑντώνης.....Θα πάρεις και Σάλπι...και ένα δεξί μπακ(ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα στα σiγουρά)....και δεκάρι καθαρό δεν βλέπω...κανένα δεκάρι τύπου επιθετικό αριστερό χαφ βλέπω που να μπορεί να παίζει και στα αριστερά περισσότερο....

Άκουσα πάλι σήμερα από κάποιον ότι μπορεί και έναν επιθετικό ακόμη τύπου Σεζαρεκ ή Καπετάνου...Με την προϋπόθεση να φύγει πάλι κάποιος εκ των Μούσλι ή Φιλομένο....

Υπάρχουν και πολύ φθηνές λύσεις τύπου Λεοζίνιο αν θες για back up…σε περίπτωση φύγει ο Κριστιάνο .....
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

teod1980 έγραψε:Λέω από τη στιγμή που γίνεται μείωση μισθών 10% σε υπαλλήλους και μείωση σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, λογικά και όποιος θα έρθει, ας μιλήσουμε γενικά, πρέπει να είναι στο ίδιο πλαίσιο η συμφωνία...
Γιατί τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, πόσο μάλλον αν δεν μπούμε σε ομίλους, φαντάσου τι άνοιγμα θα κλείνουμε του χρόνου...Λιτότητα άκουσα για αυτό ρώτησα...
Και πως ξέρεις αν αυτος που θα ερθει με 750 η με 150 δεν είναι ήδη μειωμένες οι αποδοχες του; Ας αφήσουμε αυτη τη δουλειά σε αυτους που ξέρους. Με μπακαλοτεφτερα και με ραδιο αρβύλα δεν γίνοντε τα οικονομικα...
kos

Δημοσίευση από kos »

teod1980 έγραψε:Λέω από τη στιγμή που γίνεται μείωση μισθών 10% σε υπαλλήλους και μείωση σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, λογικά και όποιος θα έρθει, ας μιλήσουμε γενικά, πρέπει να είναι στο ίδιο πλαίσιο η συμφωνία...
Γιατί τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, πόσο μάλλον αν δεν μπούμε σε ομίλους, φαντάσου τι άνοιγμα θα κλείνουμε του χρόνου...Λιτότητα άκουσα για αυτό ρώτησα...
λενε για σαλπι οτι θα παρει 3 χαρτια για 4 χρονια. δηλαδη 750,000 τον χρονο.
δεν μπορω να φανταστω οτι δεν ειναι μεικτα γιατι εαν δεν ειναι με το 40% που πηγε η φορολογια θα παει στο
1 + κατι ψηλα. δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα.

εαν ειναι μεικτα θα παρει καθαρα καπου μεταξυ 500-550 χιλιαρικα που ειναι λογικα λεφτα και για αυτο που παιρνεις και για την εποχη (ποδοσφαιρικα)

κατι αναλογο εχω την εντυπωση οτι θα γινει και με μερικους απο αυτους που εχουν μεγαλα συμβολαια. να επιβαρυνθουν αυτοι την αυξηση κατα 20% του φορου στα συμβολαια.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

παντως ο ντιαρα παιρνει 150....και παραδιδει και γυρους τ'απογευμα στου μακη και στο γυραδικο...και αμα λαχει και δεν μας βγει 56 και οχι 26 παιρνει και το μαχρη σε κανα διχρονο απο κανενα καταρ...απλα ο ακριβος σου δινει 10 γκολ μινιμουμ...ο αλλος?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kos έγραψε:
δεν μπορω να φανταστω οτι δεν ειναι μεικτα γιατι εαν δεν ειναι με το 40% που πηγε η φορολογια θα παει στο

εαν ειναι μεικτα θα παρει καθαρα καπου μεταξυ 500-550 χιλιαρικα που ειναι λογικα λεφτα και για αυτο που παιρνεις και για την εποχη (ποδοσφαιρικα)

κατι αναλογο εχω την εντυπωση οτι θα γινει και με μερικους απο αυτους που εχουν μεγαλα συμβολαια. να επιβαρυνθουν αυτοι την αυξηση κατα 20% του φορου στα συμβολαια.

Λογικα λεφτα θα ηταν για καποιον αλλο παικτη. Αλλαγια ενα παικτη ποου αρνειται το 1.2 (καθαρα) για να ερθει με 750 ειναι σουπερ.

Για Κοντρερας θα διαφωνησω γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεις αμυντικο κλασης του Κοντρερας ο οποιος και σαν δεξι μπακ εδειξε απιστευτα δειγματα γραφης. Προτιμω να φυγει ο τσιριλο για να ερθει ο Αντονιο μιας που ειναι και ιδιο καλουπι. Η γνωμη μου ειναι πως θα ειναι λαθος να αντικαταστησουμε Κοντρερας με τον διαφορετικου στυλ Αντονιο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Fantomas έγραψε:Αποκλείετε να ήταν ο Τζαβέλας τώρα που το θυμήθηκα γιατί τερματοφύλακας δεν ήταν ο Χαλκιάς μπροστά από την 4...αυτό το θυμάμαι σίγουρα... αλλά δεν παίρνω και όρκο...γιατί θυμάμαι επίσης και τους διπλανούς μου που βρίζαν τον Μανιάτη...και επίσης ο Τζαβέλας είναι λίγο πιο cool και δεν είναι τσαμπουκάς....

Βρηκαμε κατι που μας κανει να μην τον θελουμε?? Καμια ανακοινωση θα βγει?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

kos έγραψε:

Έτσι...Μεικτά είναι φίλε ......πήρε και το ποσοστό από το μαγαζί του Βιολίδη ...μία χαρά είναι....
Θα σου κάνει και 17 γκολ και άλλες 10 ασιτσς (την χρονιά) και θα είναι και μία χαρά και ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια στην επίθεση.

VALUE FOR MONEY and return of investment with high velocity (όπως λέμε και εμείς τα golden boys, να ούμε, να ούμε) :lol:
Ούτε hedge fund από την goldmansachs να αγόραζες δεν θα είχες τέτοιο κέρδος που έχεις με τον Σαλπιγγίδη σε λέω να ούμε ... :lol:

Υ.Γ.Συμφωνώ με τον low budget Dj ...και εγώ γουστάρω του χρόνου βασικό δεξί μπακ Κοντρέρας...αλλά είναι πολλά τα 650.000 τον χρόνο που παίρνει...

Ο ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΗΤΑΝΕ
:lol:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Fantomas έγραψε:
Fantomas έγραψε: Y.Γ.:Παγωτατζής δώσε οδηγίες και πληροφόρηση πως θα πάμε στο προπονητικό του ΠΑΟΚ στην Γερμανία...θα επισκεφτώ το καλοκαίρι την Γερμανία και θα πάω εκτός από την Φρανκφούρτη και το προπονητικό του ΠΑΟΚ και σε κάποια FKK Sauna Clubs να κάνω ισιοτική... SOS Παγωτατζής SOS …δώσε οδηγίες και πληροφόρηση...θα είμαι απεσταλμένος του PAOKMANIA-MANIACS-FAN - CLUB ….θα τραβήξω και με κάμερα να ούμε... :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:Περιμένω ενημέρωση
φαντομά φιλε εννοείτε ότι θα περάσεις και από μένα μια βόλτα ,έτσι?
τα πάντα όλα λαιμέ!
FKK ,SWINGER ότι γουστάρεις φιλε!

και τώρα στο θέμα μας

ΕΡΧΕΤΑΙ λαιμai :opaokara: :opaokara:
o Fantomas
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Πολύ εύκολα τον πουλάμε τον Κοντρέρας ή μου φαίνεται???
Έχουμε άλλον εγκέφαλο-παίκτη στην άμυνα? Ποιός θα τους κατευθύνει, ο σέξυ Μπρούνοή ο σούπερ κουλ Σαβίνι?
Θα είναι μια σημαντική απώλεια μια ενδεχόμενη φυγή του Κοντορίτο, φοβάμαι η άμυνα θα αρχίσει να μπάζει...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

pagotatzis έγραψε:
Fantomas έγραψε:
Fantomas έγραψε: Y.Γ.:Παγωτατζής δώσε οδηγίες και πληροφόρηση πως θα πάμε στο προπονητικό του ΠΑΟΚ στην Γερμανία...θα επισκεφτώ το καλοκαίρι την Γερμανία και θα πάω εκτός από την Φρανκφούρτη και το προπονητικό του ΠΑΟΚ και σε κάποια FKK Sauna Clubs να κάνω ισιοτική... SOS Παγωτατζής SOS …δώσε οδηγίες και πληροφόρηση...θα είμαι απεσταλμένος του PAOKMANIA-MANIACS-FAN - CLUB ….θα τραβήξω και με κάμερα να ούμε... :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:Περιμένω ενημέρωση
φαντομά φιλε εννοείτε ότι θα περάσεις και από μένα μια βόλτα ,έτσι?
τα πάντα όλα λαιμέ!
FKK ,SWINGER ότι γουστάρεις φιλε!

και τώρα στο θέμα μας

ΕΡΧΕΤΑΙ λαιμai :opaokara: :opaokara:
o Fantomas
Εννοείτε ... θα γίνει και ιστορική συνάντηση...θα τρέχει το ποτάμι σπέρμα λέμε...

Και άμα κληρωθούμε με καμία Ντιναμό Κίεβο...μας βλέπω και για δάνειο από την Αγροτική....

Παγωτατζής ετοιμάσου θα είναι καυτό αυτό το καλοκαίρι...

Είδη πήγα στον ουρολόγο μου να με γράψει μερικά αφροδίσια κτλ... μην μηνούμε από δύναμης καλοκαιριάτικα....

Πλάτωνα να περάσουμε να σε πάρουμε και σένα? ψήνεσαι? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Φάντομ ελάτε αδερφέ...αν είμαι εκεί ελάτε όπως και όσοι είστε, κανένα πρόβλημα.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι Ιούλιο-Αύγουστο θα είμαι Ελλάδα. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Platon έγραψε:Πολύ εύκολα τον πουλάμε τον Κοντρέρας ή μου φαίνεται???
Έχουμε άλλον εγκέφαλο-παίκτη στην άμυνα? Ποιός θα τους κατευθύνει, ο σέξυ Μπρούνοή ο σούπερ κουλ Σαβίνι?
Θα είναι μια σημαντική απώλεια μια ενδεχόμενη φυγή του Κοντορίτο, φοβάμαι η άμυνα θα αρχίσει να μπάζει...
Πες τα ρε Πλατον μω την πιστη'ς...Τετοιο μυαλο δε βρισκεις ευκολα στην αμυνα..Θα το αποδεικει και στο μουντιακ.Πανω σε αυτον στηθηκε ολη η αμυνα μας...Τι να πω???Μακαρι να μην φτασουμε στο σημειο που φτασαμε με το Σαντος...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Platon έγραψε:Φάντομ ελάτε αδερφέ...αν είμαι εκεί ελάτε όπως και όσοι είστε, κανένα πρόβλημα.
Τι να κάνεις στην Ελλάδα ρε αδερφέ ...πλάκα με κάνεις...ο κόσμος φέυγει από την Ελλάδα,,,,μην κοιτάς εμείς ο μόνος λόγος που μένουμε στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ...Πάνε σε καμία Κούβα...

Πάντως άμα πας σε κανένα Ελληνικό νησί φέτος πάρε και καμία μυγοσκοτώστρα και ένα κιάλι μπας και δεις κανένα τουρίστα... :lol: Γιατί τον τουρίστα θα τον δούνε μόνο με το κιάλι...

Πω πω σιγά να μην έχω πάλι το φίδι την κίνηση όλο το καλοκαίρι πάλι στην Χαλκιδική...

Πάνε κάνε κάνα μπάνιο στον Ποταμό στο ναυάγιο ρε φιλέ που είναι και τσάμπα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αδερφέ σε 2 χρόνια θα σταματήσει...

Ενώ αν τα λεφτά ξοδευτούν σωστά, και χάρη στα 2+ εκ. € περάσουμε στους ομίλους τότε θα έχουμε πετύχει οικονομική εξασφάλιση για ένα καλύτερο μέλλον!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Fantomas έγραψε:
Platon έγραψε:Φάντομ ελάτε αδερφέ...αν είμαι εκεί ελάτε όπως και όσοι είστε, κανένα πρόβλημα.
Τι να κάνεις στην Ελλάδα ρε αδερφέ ...πλάκα με κάνεις...ο κόσμος φέυγει από την Ελλάδα,,,,μην κοιτάς εμείς ο μόνος λόγος που μένουμε στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ...Πάνε σε καμία Κούβα...

Πάντως άμα πας σε κανένα Ελληνικό νησί φέτος πάρε και καμία μυγοσκοτώστρα και ένα κιάλι μπας και δεις κανένα τουρίστα... :lol: Γιατί τον τουρίστα θα τον δούνε μόνο με το κιάλι...

Πω πω σιγά να μην έχω πάλι το φίδι την κίνηση όλο το καλοκαίρι πάλι στην Χαλκιδική...

Πάνε κάνε κάνα μπάνιο στον Ποταμό στο ναυάγιο ρε φιλέ που είναι και τσάμπα...
Κούβα έχω πάει πέντε φορές...λέω να την πέσω στους τόπους των προγόνων να ενισχύσω την ελληνική οικονομία.. :lol: :lol:
sourmenetes έγραψε: Πες τα ρε Πλατον μω την πιστη'ς...Τετοιο μυαλο δε βρισκεις ευκολα στην αμυνα..Θα το αποδεικει και στο μουντιακ.Πανω σε αυτον στηθηκε ολη η αμυνα μας...Τι να πω???Μακαρι να μην φτασουμε στο σημειο που φτασαμε με το Σαντος...
Εγώ λέγα τα Σουρμενέτε ταϊμ, αμά ποίος ακούει μεν....

Άμυνα χωρίς Κοντρέρας, ειδικά στην Ευρώπη, δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”