Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
Εμένα φίλε μου, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα όσα υποστηρίζεις, μου φαίνονται πολλά το 1 εκ. Ευρώ για προπονητή, σε περίοδο που η διοίκηση κάνει ακόμα και περικοπές μισθών στους υπαλληλους της!!!
Από την άλλη όμως, ποτέ δεν ξέρεις... τι να πω.....

Από την άλλη όμως, ποτέ δεν ξέρεις... τι να πω.....

παντως μπερετα και μπαλαρντινι εχουν ΠΑΟΚτσηδικες φατσες...ιδιως δε αν ερθει ο μπαλαρντινι θα τον δωσουμε πρωτο δωρο μια τσατσαρα
υγ ιταλε τι ξερουμε για τον μπαλαρντινι??

Co Andiaanse ο Ολλανδός (?). Είναι Κατάρ και μπορεί να θέλει να επιστρέψει Ευρώπη...
H' αγράμματος ή καθυστερημένος. Ή, αυτό που πραγματικά θες να πεις. Ψεύτης. Ευχαριστώ πολύ DC. Και για να το ξαναπώ. Ολα έγιναν για λόγους προσωπικών σχέσεων. Αυτό τον Ολλανδό τον έφερε κάποιος στην πόρτα του ΠΑΟΚ. Αλλα με αυτό τον κάποιο η ΠΑΕ δεν θέλει να έχει στενές σχέσεις. Υπάρχουν λεπτομέρειες και κάποιοι λόγοι που δεν λέγονται. Γιατί όλα μετά θα είναι φόρα παρτίδα.DC έγραψε:SERPICO έγραψε:
2) Η διοίκηση τα βρήκε μαζί του στο ένα εκατομμύριο το χρόνο. ..... 3) Η διοίκηση δεν έκλεισε θετικά την υπόθεση, γιατί θέλει να φέρει κάποιον άλλο.
Από την μια τα βρίσκει από την άλλη θέλει άλλον;
Αυτά δεν πάνε παρέα. Το ένα αναιρεί το άλλο.
Ή έχεις πρόβλημα συντακτικού ή κάπου το έχεις χάσει.
Προφανώς είναι μάνατζερ αυτός ο κάποιος και προφανώς παίζει να μας έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στο κοντινό παρελθόν όσο και πολύ πιο παλιά...SERPICO έγραψε:...... Αυτό τον Ολλανδό τον έφερε κάποιος στην πόρτα του ΠΑΟΚ. Αλλα με αυτό τον κάποιο η ΠΑΕ δεν θέλει να έχει στενές σχέσεις. .......
Οπότε βλέπουμε...
υγ. να του στείλουμε με φαξ την απάντησή μας;
Παρακαλώ, αλλά αυτά τα λες εσύ.SERPICO έγραψε:H' αγράμματος ή καθυστερημένος. Ή, αυτό που πραγματικά θες να πεις. Ψεύτης. Ευχαριστώ πολύ DC.
Μήπως να ξανακοίταζες το θέμα "αυτοεκτίμηση";
χιντινγ φλαι εμ. σαβιδης...το καψαμε...καλημερα...
ο μπαλαρτινι οπου δουλεψε απετυχε....φιλια
ή καλος ή νεος ελληνας
ο μπαλαρτινι οπου δουλεψε απετυχε....φιλια
ή καλος ή νεος ελληνας
-
Άλλος ένας πρώην κεντρικός αμυντικός, μικρή καριέρα ποδοσφαιριστή (Cesena), αρκετά μεγάλη ως προπονητής: 10 χρόνια στους νέους της Ravenna, Milan, Parma· από το 2004 (με μια πάυση ενός έτους) και μετά πέρασε από τους πάγκους των Cagliari, Palermo, Lazio. "Ψυχοπαίδι" του Arrigo Sacchi, θιασώτες και οι δυο του total football, της άμυνας ζώνης και του pressing.Sera4 έγραψε:παντως μπερετα και μπαλαρντινι εχουν ΠΑΟΚτσηδικες φατσες...ιδιως δε αν ερθει ο μπαλαρντινι θα τον δωσουμε πρωτο δωρο μια τσατσαρα![]()
![]()
Στην Cagliari ακόμη κλαίνε που έφυγε. Στην Palermo ούτε κρύο-ούτε ζέστη, αλλά αν γινόταν να μείνει τότε δε θα τους χαλούσε. Στη Lazio τον διώξανε άρον άρον (4-10-9).
Εχεις δίκιο. Εγινε το θέμα προσωπικό. Και αυτό είναι λάθος. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η υπόθεση τράβηξε πολύ. Δεν μου αρέσει, έστω και αν με καλύπτει ένα ψευδώνυμο, να υπονοεί κάποιος κάτι προσβλητικό για μένα. Για το λόγο αυτό έχω μετανιώσει για ότι έγραψα. Δεν ήθελα τόση προσοχή. Δεν θα το συνεχίσω. Ευχομαι στα παιδιά του φόρουμ να έχουν μία καλή μέρα και μακάρι να ανακοινωθεί κάποιος που θα ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας.DC έγραψε:SERPICO έγραψε:
H' αγράμματος ή καθυστερημένος. Ή, αυτό που πραγματικά θες να πεις. Ψεύτης. Ευχαριστώ πολύ DC.
Παρακαλώ, αλλά αυτά τα λες εσύ.
Μήπως να ξανακοίταζες το θέμα "αυτοεκτίμηση";
νομιζω η λατσιο φετος ειχε πολλα διοικητικα προβληματα και προβληματα με παιχτες παντεφ λεντεσμα κλπ...νομιζω δεν προσφεροταν για κανενα προπονητη...απο συτηματα και τετοια ξερεις τι προτιμα??yiannisPAOKitalia έγραψε:Άλλος ένας πρώην κεντρικός αμυντικός, μικρή καριέρα ποδοσφαιριστή (Cesena), αρκετά μεγάλη ως προπονητής: 10 χρόνια στους νέους της Ravenna, Milan, Parma· από το 2004 (με μια πάυση ενός έτους) και μετά πέρασε από τους πάγκους των Cagliari, Palermo, Lazio. "Ψυχοπαίδι" του Arrigo Sacchi, θιασώτες και οι δυο του total football, της άμυνας ζώνης και του pressing.Sera4 έγραψε:παντως μπερετα και μπαλαρντινι εχουν ΠΑΟΚτσηδικες φατσες...ιδιως δε αν ερθει ο μπαλαρντινι θα τον δωσουμε πρωτο δωρο μια τσατσαρα![]()
![]()
Στην Cagliari ακόμη κλαίνε που έφυγε. Στην Palermo ούτε κρύο-ούτε ζέστη, αλλά αν γινόταν να μείνει τότε δε θα τους χαλούσε. Στη Lazio τον διώξανε άρον άρον (4-10-9).
-
Νταξ, Lazio εκτός από αντιπαθέστατη ομάδα, είναι και για τα ανάθεμα. Κομπλεξάρες, η Roma να χάνει κι εμείς ας διαλυθούμε, στο Lazio-Inter φάγανε γκολ και πανηγυρίζαν επειδή κόβουν το πρωτάθλημα από τη Roma. Φασιστόμουτρα.
Τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει...?
Στο θέμα μας, 4-4-2 και 4-2-3-1, σε κάποια φάση σε (για ελάχιστα παιχνίδια) στη Lazio δοκίμασε και ρόμβο αλλά την άκουσε για τα καλά.
Τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει...?
Στο θέμα μας, 4-4-2 και 4-2-3-1, σε κάποια φάση σε (για ελάχιστα παιχνίδια) στη Lazio δοκίμασε και ρόμβο αλλά την άκουσε για τα καλά.