Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
Και στο σορτσακι Μιχ .Γεωργιαδη..για ολα τα γουστα,,,

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Δευ 07 Ιουν 2010, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SERPICO ντάξει ρε φίλε και να μην βγουν δε τρεχει κάστανο...
άλλωστε όλοι οι ΑΡΔ μακακίες γράφουν και δε ντρέπονται...και αυτοί πληρώνονται κιόλας...
μη σκας ρε φιλε...
άλλωστε όλοι οι ΑΡΔ μακακίες γράφουν και δε ντρέπονται...και αυτοί πληρώνονται κιόλας...
μη σκας ρε φιλε...
Μόνο για μαγκιές δεν είναι κάποιος στη θέση μου. Μια συζητηση πας να κάνεις και τα πράγματα περιπλέκονται. Αξίζει μονάχα να ασχολείσαι με τις πληροφορίες. Φήμες ή αλήθειες έχουν τη δική τους γοητεία. Κανείς δεν γίνεται μάγκας στην ουσία. Ιδίως εγώ. Εχω ένα ψευδώνυμο σε φόρουμ της αγαπημένης μου ομάδας και πιστεύεις ότι σε αυτά τα πλαίσια αναζητώ αναγνώριση; Μάγκες είναι αυτοί που έχουν καπαρομένες δύο,τρεις και τέσσερις δουλειές σε ΜΜΕ και βγάζουν χιλιάρικα το μήνα με το να βγαίνουν κάθε μέρα να κάνουν συζητήσεις του χαβαλέ και να αναμασούν πληροφορίες χωρίς αντίκρισμα. Πόσες μέρες τώρα λένε για τους δύο Ιταλούς. Το πολύ γέλιο ήταν που έβγαλαν έναν μάνατζερ Ελληνα του Νοβελίνο. Του πήραν συνεντεύξεις σε ράδια και γέμισαν σελίδες επί ημέρες στις εφημερίδες με τις δηλώσεις του. Και τι έγινε μετά; Είπε η ΠΑΕ ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του. Εκεί είναι οι γελιότητες.teod1980 έγραψε:Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
- soflodoras
Φίλε δε κατάλαβες...SERPICO έγραψε:Μόνο για μαγκιές δεν είναι κάποιος στη θέση μου. Μια συζητηση πας να κάνεις και τα πράγματα περιπλέκονται. Αξίζει μονάχα να ασχολείσαι με τις πληροφορίες. Φήμες ή αλήθειες έχουν τη δική τους γοητεία. Κανείς δεν γίνεται μάγκας στην ουσία. Ιδίως εγώ. Εχω ένα ψευδώνυμο σε φόρουμ της αγαπημένης μου ομάδας και πιστεύεις ότι σε αυτά τα πλαίσια αναζητώ αναγνώριση; Μάγκες είναι αυτοί που έχουν καπαρομένες δύο,τρεις και τέσσερις δουλειές σε ΜΜΕ και βγάζουν χιλιάρικα το μήνα με το να βγαίνουν κάθε μέρα να κάνουν συζητήσεις του χαβαλέ και να αναμασούν πληροφορίες χωρίς αντίκρισμα. Πόσες μέρες τώρα λένε για τους δύο Ιταλούς. Το πολύ γέλιο ήταν που έβγαλαν έναν μάνατζερ Ελληνα του Νοβελίνο. Του πήραν συνεντεύξεις σε ράδια και γέμισαν σελίδες επί ημέρες στις εφημερίδες με τις δηλώσεις του. Και τι έγινε μετά; Είπε η ΠΑΕ ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του. Εκεί είναι οι γελιότητες.teod1980 έγραψε:Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
δεν είπα θα σε κάνουμε Θεό..απλά όπως σε πειράξαμε οταν ειπες κατι και τα διαβασαμε με επιφύλαξη, έτσι μετά θα πούμε ωραίος και καλά τα έγραψε...για αυτό μη θυμώνεις...αυτό λέω...
ούτε Θεός ούτε Κοροιδάκι...
το γραψα και πιο πανω για τους δημοσιοκάφρους
Από την μια τα βρίσκει από την άλλη θέλει άλλον;SERPICO έγραψε:2) Η διοίκηση τα βρήκε μαζί του στο ένα εκατομμύριο το χρόνο. ..... 3) Η διοίκηση δεν έκλεισε θετικά την υπόθεση, γιατί θέλει να φέρει κάποιον άλλο.
Αυτά δεν πάνε παρέα. Το ένα αναιρεί το άλλο.
Ή έχεις πρόβλημα συντακτικού ή κάπου το έχεις χάσει.
Υ.Γ. Ο Βαλβέρδε έχει Ολλανδικές ρίζες;
Εμένα φίλε μου, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα όσα υποστηρίζεις, μου φαίνονται πολλά το 1 εκ. Ευρώ για προπονητή, σε περίοδο που η διοίκηση κάνει ακόμα και περικοπές μισθών στους υπαλληλους της!!!
Από την άλλη όμως, ποτέ δεν ξέρεις... τι να πω.....

Από την άλλη όμως, ποτέ δεν ξέρεις... τι να πω.....
παντως μπερετα και μπαλαρντινι εχουν ΠΑΟΚτσηδικες φατσες...ιδιως δε αν ερθει ο μπαλαρντινι θα τον δωσουμε πρωτο δωρο μια τσατσαρα
υγ ιταλε τι ξερουμε για τον μπαλαρντινι??
υγ ιταλε τι ξερουμε για τον μπαλαρντινι??
Co Andiaanse ο Ολλανδός (?). Είναι Κατάρ και μπορεί να θέλει να επιστρέψει Ευρώπη...
H' αγράμματος ή καθυστερημένος. Ή, αυτό που πραγματικά θες να πεις. Ψεύτης. Ευχαριστώ πολύ DC. Και για να το ξαναπώ. Ολα έγιναν για λόγους προσωπικών σχέσεων. Αυτό τον Ολλανδό τον έφερε κάποιος στην πόρτα του ΠΑΟΚ. Αλλα με αυτό τον κάποιο η ΠΑΕ δεν θέλει να έχει στενές σχέσεις. Υπάρχουν λεπτομέρειες και κάποιοι λόγοι που δεν λέγονται. Γιατί όλα μετά θα είναι φόρα παρτίδα.DC έγραψε:SERPICO έγραψε:
2) Η διοίκηση τα βρήκε μαζί του στο ένα εκατομμύριο το χρόνο. ..... 3) Η διοίκηση δεν έκλεισε θετικά την υπόθεση, γιατί θέλει να φέρει κάποιον άλλο.
Από την μια τα βρίσκει από την άλλη θέλει άλλον;
Αυτά δεν πάνε παρέα. Το ένα αναιρεί το άλλο.
Ή έχεις πρόβλημα συντακτικού ή κάπου το έχεις χάσει.
Προφανώς είναι μάνατζερ αυτός ο κάποιος και προφανώς παίζει να μας έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στο κοντινό παρελθόν όσο και πολύ πιο παλιά...SERPICO έγραψε:...... Αυτό τον Ολλανδό τον έφερε κάποιος στην πόρτα του ΠΑΟΚ. Αλλα με αυτό τον κάποιο η ΠΑΕ δεν θέλει να έχει στενές σχέσεις. .......
Οπότε βλέπουμε...
υγ. να του στείλουμε με φαξ την απάντησή μας;