Nέος προπονητής (2010-2011)
- sourmenetes
- Moderator
Re: Nέος προπονητής-2
Ανακεφαλαιωνοντας αυτα που λες serpico εχουμε οτι ο βρυζας εχει κανει κρουση σε ολλανδο,καλο ονομα, αλλα δεν θα τον παρουμε.Δεν το εχω καταλαβει...Αφου λες οτι ο βρυζας θελει να φερει αλλον..Λιγο μπερδευτηκα..Για βοηθα λιγο..
αδερφε δεν τρωω κανεναν παππα...δεν εχω κατσει να ασχολουμαι με εφημεριδες κλπ απλα περιμενω να ακουσω την ανακοινωση δεν εχω μπει στη διαδικασια ''ψαξιματος'' δλδ...δεν σε λεω οτι λες ψεματα απλα λεω οτι εφοσον δε γραφεις ονοματα κλπ χειροτερευεις τα πραγματα πως να στο πω του μαμας την ψυχολογια του αλλου(οχι τη δικια μου γιατι οπως σε ειπα δεν ασχολουμαι με προπονητολογια περιμενω νακοινωση
)...οπως εγραψα ελπιζω να εχεις δικιο για τη χορηγια γιατι αυτο ειναι που μετραει για μενα...πανω σε αυτο μπορεις να δωσεις τπτ παραπανω του στυλ ειναι κλεισμενη δεν ειναι ειναι κοντα μακρια κλπ ειναι οβγενοπουλος ή ξενη...
υγ εφοσον δεν υπαρχει θεμα με τον ολλανδο μπορεις να το αναφερεις για την ιστορια ρε παιδι μου...

υγ εφοσον δεν υπαρχει θεμα με τον ολλανδο μπορεις να το αναφερεις για την ιστορια ρε παιδι μου...

SERPICO χαλάρωσε ρε φίλε...
έχουμε ακούσει, διαβάσει, φανταστεί τόσα πολλά σε λίγες μέρες και για αυτό τα παιδιά (κι εγώ) είχαμε τη διάθεση για λίγο χαβαλέ...
ας βγει αυτό που λες κι αν είναι καλό τότε δε θα σε πειράξει καθόλου ο χαβαλές που έγινε εδώ μέσα...ίσα ίσα που θα τα πάρουν όλοι πισω...
Ντάξει ο χρόνος θα δείξει....λογικό είναι να είμαστε όλοι καχύποπτοι γιατί πολλές φορές καήκαμε...περιμέναμε άλλα κι άλλα ήρθανε...
Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
έχουμε ακούσει, διαβάσει, φανταστεί τόσα πολλά σε λίγες μέρες και για αυτό τα παιδιά (κι εγώ) είχαμε τη διάθεση για λίγο χαβαλέ...
ας βγει αυτό που λες κι αν είναι καλό τότε δε θα σε πειράξει καθόλου ο χαβαλές που έγινε εδώ μέσα...ίσα ίσα που θα τα πάρουν όλοι πισω...
Ντάξει ο χρόνος θα δείξει....λογικό είναι να είμαστε όλοι καχύποπτοι γιατί πολλές φορές καήκαμε...περιμέναμε άλλα κι άλλα ήρθανε...
Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...

συμφωνα με αυτα που εχεις γραψει τα χρηματα για τον ολλανδο, που τελικα δεν θα ερθει, θα βρεθουν απο μια εντυπωσιακη χορηγια. φανταζομαι οτι το ενα ειναι ανεξαρτητο απο το αλλο και οτι ακομη και εαν δεν ερθει ο ολλανδος οι πηγες σου λενε για μια εντυπωσιακη χορηγια η οποια θα ανακοινωθει τις επομενες μερες. και εχει σχεση με ταξιδια. καλα τα λεω?SERPICO έγραψε:Φίλε Sera4. Οτι έχω πει είναι αλήθεια. Εμπιστεύεσται δηλαδή τις εφημερίδες που θέλουν να πουλήσουν περισσότερο από κάποια πηγή εδώ μέσα. Εγω δηλαδή τι κερδίζω; Με αντιμετωπίζεται καχύποπτα λες και ήρθα να σας κλέψω. Να σας πάω στο περίπτερο για να σας φάω τα 1,30 ευρώ. Οπως κάνουν οι άλλοι. Που κάθε μέρα αναμασούν τα ίδια. Και τι θα πει αν δεν λες ονόματα μην πεις τίποτα. Το μόνο που δεν ονοματίζω είναι ο Ολλανδός. Δεν θέλω και έχω λόγους. Και στο ξαναλέω. Δεν χρειάζεται να ξέρεις το όνομα του Ολλανδού. Ο Βρύζας θέλει να φέρει άλλον. ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ. Αλλα επειδή ο Ολλανδός είναι μεγάλο όνομα, για να τον αποκλείσει ο Βρύζας σημαίνει ότι θα φέρει κάποιον εξίσου καλό. Και να σήμερα έσκασε το όνομα του Μπαλαρντίνι. Ομως, έχω γράψει και κάτι δεύτερο από δεύτερη πηγή. Οτι δεν θα είναι Ιταλός ο νέος προπονητής. Αυτό το τελευταίο όμως δεν το εμπιστεύομαι απόλυτα. Ενώ για τον Ολλανδό είναι σίγουρο. Δηλαδή, όλα αυτά είναι περιττά στη ζωή σου. Θες να τρως τον εύκολο παπά των εφημερίδων. Αυτές δεν ξέρουν τίποτα. Ούτε οι άλλοι που γράφουν στα μπλογκ και το παίζουν σχετικοί. Και κάθομαι εγώ και σου δίνω μαρτυρίες και γεγονότα και γυρνάς και μου λες ότι σε αφήνω σε μαύρα μεσάνυχτα. Και κάτι ακόμα. Για αυτό που έγραψε κάποιος σε ένα τελευταίο ποστ. Οτι αν δεν βγει το θέμα του προπονητή είναι παπάς και το θέμα της χορηγίας. Ε τελικά εδώ πέρα αν μιλήσεις ξευτιλίζεσαι. 100% γνήσιο είναι το θέμα. Υπάρχει μητρική εταιρία που θέλει να δώσει μεγάλη χορηγία μέσα από μία θυγατρική της. Το πιθανότερο είναι να συμβεί με κάποια αεροπορική. Και αυτό παπάς; Με τίποτα. Ισως όμως δεν γίνει. Ισως η διοίκηση βρει κάτι καλύτερο σήμερα ή αύριο. Η πρόταση όμως υπάρχει. Εγώ ψέματα δεν είπα. Εδωσα σε αυτό το φόρουμ όσες κατά το δυνατόν αξιόλογες και αξιόπιστες πληροφορίες είχα. Καλή σας μέρα.Sera4 έγραψε:οταν ειναι να γραψεις κατι στο φορουμ ειτε το αποκαλυπτεις ειτε αν δε μπορεις να το πεις κλπ δεν το γραφεις καθολου και αφηνεις το λαο στα ''μαυρα μεσανυχτα'' που εχει...με τετοια ποστ χειροτερευειςτα πραγματα
όχι ταξίδια ρε kos...
έχει σχέση με....τα ξύδια...ο χορηγός είναι μεγάλη μάρκα ποτού...
έχει σχέση με....τα ξύδια...ο χορηγός είναι μεγάλη μάρκα ποτού...

Λοιπόν. Τα δεδομένα της υπόθεσης. 1) Μεγάλος Ολλανδός προπονητής προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. 2) Η διοίκηση τα βρήκε μαζί του στο ένα εκατομμύριο το χρόνο (Γνωρίζω και λεπτομέριες της συμφωνίας, αλλά είναι περιττές) 3) Η διοίκηση δεν έκλεισε θετικά την υπόθεση, γιατί θέλει να φέρει κάποιον άλλο (δεν ξέρω ποιον και ούτε είπα ποτέ ότι ξέρω). 4) Υπάρχει πρόταση για χορηγία στο μπροστινό της φανέλας. Αυτο το έμαθα πριν ακομα ακούσω για αυτον τον Ολλανδό.
Ολα αυτά είναι πληροφορίες. Αξιόπιστες για μένα και πιστεύω ενδιαφέρουσες για εσάς. Πράγματα που συνέβησαν, πράγματα που ισχύουν μέχρι και σήμερα. Τι από αυτά θα συμβεί δεν ξέρω. Ισως δεν γίνει τίποτα. Εξάλλου δεν είμαι κολλητός της διοίκησης και δεν μπορώ να μαθαίνω τις αποφάσεις της την ώρα που λαμβάνονται.
Ολα αυτά είναι πληροφορίες. Αξιόπιστες για μένα και πιστεύω ενδιαφέρουσες για εσάς. Πράγματα που συνέβησαν, πράγματα που ισχύουν μέχρι και σήμερα. Τι από αυτά θα συμβεί δεν ξέρω. Ισως δεν γίνει τίποτα. Εξάλλου δεν είμαι κολλητός της διοίκησης και δεν μπορώ να μαθαίνω τις αποφάσεις της την ώρα που λαμβάνονται.
Εγώ κατάλαβα από αυτά που λέει ο φίλος ότι τέθηκε στο τραπέζι Ολλανδός (όνομα), αλμυρός (1 εκ.), του οποίου όμως το συμβόλαιο θα μπορούσε να καλυφθεί από μεγάλη χορηγία. Ο Ζήσης που διαφωνεί, ψάχνει (σε Ιταλία?) να βρεί προπονητή αναλόγου μεγέθους....
edit : μόλις τα έγραψε ο serpico. Να προσθέσω ότι αν είναι μεγάλο όνομα ο Ολλανδός, τότε δε μιλάμε για εναλλακτική λύση ούτε για Μπερέτα, ούτε για Νοβελίνο...
edit : μόλις τα έγραψε ο serpico. Να προσθέσω ότι αν είναι μεγάλο όνομα ο Ολλανδός, τότε δε μιλάμε για εναλλακτική λύση ούτε για Μπερέτα, ούτε για Νοβελίνο...
Και στο σορτσακι Μιχ .Γεωργιαδη..για ολα τα γουστα,,,

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Δευ 07 Ιουν 2010, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SERPICO ντάξει ρε φίλε και να μην βγουν δε τρεχει κάστανο...
άλλωστε όλοι οι ΑΡΔ μακακίες γράφουν και δε ντρέπονται...και αυτοί πληρώνονται κιόλας...
μη σκας ρε φιλε...
άλλωστε όλοι οι ΑΡΔ μακακίες γράφουν και δε ντρέπονται...και αυτοί πληρώνονται κιόλας...
μη σκας ρε φιλε...

Μόνο για μαγκιές δεν είναι κάποιος στη θέση μου. Μια συζητηση πας να κάνεις και τα πράγματα περιπλέκονται. Αξίζει μονάχα να ασχολείσαι με τις πληροφορίες. Φήμες ή αλήθειες έχουν τη δική τους γοητεία. Κανείς δεν γίνεται μάγκας στην ουσία. Ιδίως εγώ. Εχω ένα ψευδώνυμο σε φόρουμ της αγαπημένης μου ομάδας και πιστεύεις ότι σε αυτά τα πλαίσια αναζητώ αναγνώριση; Μάγκες είναι αυτοί που έχουν καπαρομένες δύο,τρεις και τέσσερις δουλειές σε ΜΜΕ και βγάζουν χιλιάρικα το μήνα με το να βγαίνουν κάθε μέρα να κάνουν συζητήσεις του χαβαλέ και να αναμασούν πληροφορίες χωρίς αντίκρισμα. Πόσες μέρες τώρα λένε για τους δύο Ιταλούς. Το πολύ γέλιο ήταν που έβγαλαν έναν μάνατζερ Ελληνα του Νοβελίνο. Του πήραν συνεντεύξεις σε ράδια και γέμισαν σελίδες επί ημέρες στις εφημερίδες με τις δηλώσεις του. Και τι έγινε μετά; Είπε η ΠΑΕ ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του. Εκεί είναι οι γελιότητες.teod1980 έγραψε:Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
- soflodoras
Φίλε δε κατάλαβες...SERPICO έγραψε:Μόνο για μαγκιές δεν είναι κάποιος στη θέση μου. Μια συζητηση πας να κάνεις και τα πράγματα περιπλέκονται. Αξίζει μονάχα να ασχολείσαι με τις πληροφορίες. Φήμες ή αλήθειες έχουν τη δική τους γοητεία. Κανείς δεν γίνεται μάγκας στην ουσία. Ιδίως εγώ. Εχω ένα ψευδώνυμο σε φόρουμ της αγαπημένης μου ομάδας και πιστεύεις ότι σε αυτά τα πλαίσια αναζητώ αναγνώριση; Μάγκες είναι αυτοί που έχουν καπαρομένες δύο,τρεις και τέσσερις δουλειές σε ΜΜΕ και βγάζουν χιλιάρικα το μήνα με το να βγαίνουν κάθε μέρα να κάνουν συζητήσεις του χαβαλέ και να αναμασούν πληροφορίες χωρίς αντίκρισμα. Πόσες μέρες τώρα λένε για τους δύο Ιταλούς. Το πολύ γέλιο ήταν που έβγαλαν έναν μάνατζερ Ελληνα του Νοβελίνο. Του πήραν συνεντεύξεις σε ράδια και γέμισαν σελίδες επί ημέρες στις εφημερίδες με τις δηλώσεις του. Και τι έγινε μετά; Είπε η ΠΑΕ ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του. Εκεί είναι οι γελιότητες.teod1980 έγραψε:Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
δεν είπα θα σε κάνουμε Θεό..απλά όπως σε πειράξαμε οταν ειπες κατι και τα διαβασαμε με επιφύλαξη, έτσι μετά θα πούμε ωραίος και καλά τα έγραψε...για αυτό μη θυμώνεις...αυτό λέω...
ούτε Θεός ούτε Κοροιδάκι...
το γραψα και πιο πανω για τους δημοσιοκάφρους
Από την μια τα βρίσκει από την άλλη θέλει άλλον;SERPICO έγραψε:2) Η διοίκηση τα βρήκε μαζί του στο ένα εκατομμύριο το χρόνο. ..... 3) Η διοίκηση δεν έκλεισε θετικά την υπόθεση, γιατί θέλει να φέρει κάποιον άλλο.
Αυτά δεν πάνε παρέα. Το ένα αναιρεί το άλλο.
Ή έχεις πρόβλημα συντακτικού ή κάπου το έχεις χάσει.
Υ.Γ. Ο Βαλβέρδε έχει Ολλανδικές ρίζες;