Nέος προπονητής (2010-2011)
- DaFFy_NaSH
Re: Nέος προπονητής-2
Θα μάθουμε και αύριο όμως ή πάλι μια απο τα ίδια; Καθε μέρα ξυπνάω και λέω θα δώ ανακοίνωση και κάθε μέρα την ιδια ξενέρα τρώω... Α ρε Ζήση μας παιδεύεις... Πανε πλήρωσε ρήτρα στην βρωμορεαλ να πάρουμε τον σπεσιαλ ουαν-του-θρι να τελειώνουμε..
- DaFFy_NaSH
Αφού το έχουμε ρίξει στους ολλανδούς εγώ πιστεύω ότι θα ανακοινώσουμε προπονητικό δίδυμο τα αδέρφισα ντε μποuρ και για γυμναστή τον γιαπ σταμ…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε καλοί στα πέναλτι(κακές αναμνήσεις για όσους υποστηρίζαμε Ολλανδία)
Στα ον τοπικ δεν πιστεύω να έχουμε καμία εκπληξη…. μαλλον ένας εκ των 2 ιταλών που ακούγονται θα ανακοινωθεί.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε καλοί στα πέναλτι(κακές αναμνήσεις για όσους υποστηρίζαμε Ολλανδία)
Στα ον τοπικ δεν πιστεύω να έχουμε καμία εκπληξη…. μαλλον ένας εκ των 2 ιταλών που ακούγονται θα ανακοινωθεί.
Ότι και να "σκάσει" αύριο φίλε μου, (αν είναι η Δευτέρα αυτή η μέρα!!!) πρέπει να τον στηρίξουμε...
Εμπιστευόμαστε τη διοίκηση κι ελπίζουμε μόνο να φέρουν κάποιον που να μπορεί επάξια, να αναλάβει "το σπίτι μας", όπως είπε και ο Πρόεδρος...
Εμπιστευόμαστε τη διοίκηση κι ελπίζουμε μόνο να φέρουν κάποιον που να μπορεί επάξια, να αναλάβει "το σπίτι μας", όπως είπε και ο Πρόεδρος...
- Maximus
Εγώ πάντως έχω συνηθίσει στην αναμονή και ειλικρινά το να ανακοινωθεί προπονητής σήμερα, μου φαίνεται μακρινό όνειρο θερινής νυκτός!
ΥΓ.
Απο την άλλη, δεν μπορει... Θα βρωμίσει λίγο ο τόπος πριν βγει η ανακοίνωση... Κάτι βρε αδερφε... Δεν μπορουμε να το "πιούμε" ξεροσφύρι!

ΥΓ.
Απο την άλλη, δεν μπορει... Θα βρωμίσει λίγο ο τόπος πριν βγει η ανακοίνωση... Κάτι βρε αδερφε... Δεν μπορουμε να το "πιούμε" ξεροσφύρι!
Δεν είναι Ιταλός, είναι λίγο παραπάνω, Ελβετός... Να τον αφήσω;
Εμπόριο το κάναν οι ΑΡΔ...
υγ. Πότε είναι η πρώτη μάζωξη;
Εμπόριο το κάναν οι ΑΡΔ...
υγ. Πότε είναι η πρώτη μάζωξη;
Re:
οταν ακουω για εντυπωσιακη χορηγια που εχει σχεση με ταξιδια κραταω μικρο καλαθι.SERPICO έγραψε:Μετά το θέμα με τον Ζόρζε Κόστα ένας (δεν μπορώ να πω ποιος) πλησιάσε τον Ζαγοράκη. Του είπε ότι ο Ολλανδός είναι προσωπικός του φίλος. Μάλιστα ο ίδιος "ενας" έπεισε τον Ολλανδό να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο ένα εκατομμύριο. Τα λεφτά θα έρθουν από την εντυπωσιακή χορηγία που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες. Εχει σχέσει με ταξίδια, αλλά ούτε για αυτό μπορώ να πω περισσότερα. Στο θέμα μας. Ο Ολλανδός είναι δικός μας. Αλλά ο Βρύζας παρουσίασε στον Ζαγοράκη μία άλλη προοπτική. Μάλιστα ο "ένας" παρεξηγήθηκε από τη στάση του Ζαγόρ να εμπιστευτεί τον Βρύζα, ο οποίος αποκλείεται να πήγε στην Ιταλία να φέρει τον Μπερέτα ενώ υπάρχει ο Ολλανδός. Σας το λέω ειλικρινά. Ο Ολλανδός υπάρχει. Οι επαφές έχουν γίνει. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι κάνει ο Βρύζας στην Ιταλία. Η' μήπως δεν πήγε στην Ιταλία; Τέλος πάντων. Εχω τεράστια αγωνία. Για να κλείσω θα πω μόνο το αυτό. Αλλη πηγή μου κοντά στην ομάδα, που δεν ξέρω αν ξέρει για τον Ολλανδό, όταν τη ρώτησα για τον προπονητή μόλις πριν λίγες ώρες μου είπε: "Μόνο Ιταλός δεν θα'ναι". Επαναλαμβάνω. Δεν το διασκεδάζω. Εγγυόμαι μόνο για τον Ολλανδό. Δεν πουλάω παπά. Και πάλι όσοι θέλουν ας με χλευάσουν.
θα ειναι καμια ιστορια οπως αυτη η χιλιοειπωμενη με την ολυμπιακη του βγενοπουλου η καποια αναλογη υπερβολη.
και απο την στιγμη που η πηγη ειναι κοινη, εαν ειναι παπας η χορηγια ειναι παπας και ο ολλανδος.
Το προφίλ του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι
Ο 46χρονος Ντάβιντε Μπαλαρντίνι εξετάζει το ενδεχόμενο να καθοδηγήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σύλλογο από το εξωτερικού.
Ο Ολυμπιακός αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον Ιταλό, δίχως πάντως οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν καταλήξει ακόμη στον διάδοχο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Ο 46χρονος προπονητής την σεζόν 2008/09 ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, οδηγώντας την Παλέρμο στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.
Στις 15 Ιουνίου 2009 ανακοινώθηκε η πρόσληψη του από την Λάτσιο. Υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ. Στο πρώτο του επίσημο ματς η ομάδα της Ρώμης επικράτησε της Ίντερ 2-1 κατακτώντας το Σούπερ Καπ.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο μάλιστα θεώρησε άδικη την ήττα των "νερατζούρι" για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον Μπαλαρντίνι.
"Δεν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο Μουρίνιο. Η Ίντερ σκόραρε μόνο μία φορά και αυτό έγινε από μια λάθος πάσα στην άμυνά μας.
Αν δούμε το παιχνίδι κοιτώντας την κατοχή της μπάλας, τότε και μόνο άξιζαν κάτι παραπάνω. Εμείς ήμασταν πιο πεινασμένοι, κυνηγήσαμε περισσότερο την νίκη και την αξίζαμε στο τέλος.
Πετύχαμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο χάρη στη σκληρή δουλειά, που έχουμε κάνει όλο αυτό τον καιρό".
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον άλλοτε τεχνικό της Κάλιαρι. Η Λάτσιο αποχαιρέτησε νωρίς το Europa League, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο κατρακύλησε στην 18η θέση της Serie A.
Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσμα είχαν ως συνέπεια να απολυθεί ο Μπαλαρντίνι έπειτα από παρέμβαση του προέδρου Λοτίτο.
Παρότι αντικαταστάθηκε, εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "Λατσιάλι" και για την επόμενη περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαλαρντίνι μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Παλέρμο, δεν κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει την φιλοσοφία του στη Λάτσιο, όπου ήρθε σε ανοικτή κόντρα με ποδοσφαιριστές όπως οι Γκόραν Πάντεφ και Κριστιάν Λεντέσμα.
Σε παλαιότερη συνέντευξη του, τόνισε πως η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός είναι το παν για έναν προπονητή. Επίσης είχε υπογραμμίσει πως αποτελεί αποτυχία εάν ένας τεχνικός που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορέσει να αναδείξει κάποιο νέο ταλέντο, ενώ εξέφρασε την αφοσίωση του στην οικογένεια του.
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JdZrh2b3gM4&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JdZrh2b3gM4&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GIxdq7Y6IE8&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GIxdq7Y6IE8&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Από σπορτ24.τζιαρ
Ο Μάριο Μπερέτα φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη. Η περίπτωση του έτερου Ιταλού προπονητή, Βάλτερ Νοβελίνο φαίνεται να απομακρύνεται, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρύζας στο ταξίδι του στην Ιταλία συναντήθηκε εκτός από τους Μπερέτα, Νοβελίνο και με ακόμα έναν προπονητή. Πληροφορίες θέλουν αυτός να είναι ο Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος είναι υποψήφιος και για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=226243
Άλλο πάλε και τούτο...
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρύζας στο ταξίδι του στην Ιταλία συναντήθηκε εκτός από τους Μπερέτα, Νοβελίνο και με ακόμα έναν προπονητή. Πληροφορίες θέλουν αυτός να είναι ο Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος είναι υποψήφιος και για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=226243
Άλλο πάλε και τούτο...
Όταν ένας ΑΡΔ γράφει σε 2-3 σάιτ και 2-3 εφημερίδες και σε κάθε ένα από αυτά τα ΜΜΕ υπάρχει διαφορετικό όνομα για προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και για μεταγραφές, τότε πόσο σοβαρά να τους πάρουμε όλους αυτούς...απλά καταγράφουμε τι γράφουν και λένε για να γελάμε...Είπαμε επίσημη ανακοίνωση μόνο από ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
και από ΠΑΟΚ magazine (αλλά ελπίζω στην ώρα τους)
και από ΠΑΟΚ magazine (αλλά ελπίζω στην ώρα τους)
καλημερα αδερφια λοιπον οσο αναφορα το ποστ του φιλου που εβαλε φωτια στο τοπικ εμενα δε με βρισκει συμφωνο...οταν ειναι να γραψεις κατι στο φορουμ ειτε το αποκαλυπτεις ειτε αν δε μπορεις να το πεις κλπ δεν το γραφεις καθολου και αφηνεις το λαο στα ''μαυρα μεσανυχτα'' που εχει...με τετοια ποστ χειροτερευειςτα πραγματα(φιλικα το λεω
)...κατα τα αλλα εδω οι δημοσιογραφοι δεν ξερουν τι γινεται νομιζετε οτι ξερει κανεις ''γνωστος''???μονο ο ζησης με τον τεο και τον βιολιδη πιστευω ξερουν τι παιζει με τον προπονητη...παντως μακαρι να ισχυει κυριως μιλαω για τη μεγαλη αυτη χορηγια που γραφει ο φιλος...το ξερω οτι πονεσαν τα μυαλα πολλων αλλα το γαιδαρο τον εφαγαμε στην ουρα θα κολλησουμε???θεμα ωρων ειναι πλεον...οι μονες σιγουρες επαφες ειναι με δερμιτζακη και μπερετα ενω δεν αποκλειεται ο ζησης να μας κανει την εκπληξη...

Φίλε Sera4. Οτι έχω πει είναι αλήθεια. Εμπιστεύεσται δηλαδή τις εφημερίδες που θέλουν να πουλήσουν περισσότερο από κάποια πηγή εδώ μέσα. Εγω δηλαδή τι κερδίζω; Με αντιμετωπίζεται καχύποπτα λες και ήρθα να σας κλέψω. Να σας πάω στο περίπτερο για να σας φάω τα 1,30 ευρώ. Οπως κάνουν οι άλλοι. Που κάθε μέρα αναμασούν τα ίδια. Και τι θα πει αν δεν λες ονόματα μην πεις τίποτα. Το μόνο που δεν ονοματίζω είναι ο Ολλανδός. Δεν θέλω και έχω λόγους. Και στο ξαναλέω. Δεν χρειάζεται να ξέρεις το όνομα του Ολλανδού. Ο Βρύζας θέλει να φέρει άλλον. ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ. Αλλα επειδή ο Ολλανδός είναι μεγάλο όνομα, για να τον αποκλείσει ο Βρύζας σημαίνει ότι θα φέρει κάποιον εξίσου καλό. Και να σήμερα έσκασε το όνομα του Μπαλαρντίνι. Ομως, έχω γράψει και κάτι δεύτερο από δεύτερη πηγή. Οτι δεν θα είναι Ιταλός ο νέος προπονητής. Αυτό το τελευταίο όμως δεν το εμπιστεύομαι απόλυτα. Ενώ για τον Ολλανδό είναι σίγουρο. Δηλαδή, όλα αυτά είναι περιττά στη ζωή σου. Θες να τρως τον εύκολο παπά των εφημερίδων. Αυτές δεν ξέρουν τίποτα. Ούτε οι άλλοι που γράφουν στα μπλογκ και το παίζουν σχετικοί. Και κάθομαι εγώ και σου δίνω μαρτυρίες και γεγονότα και γυρνάς και μου λες ότι σε αφήνω σε μαύρα μεσάνυχτα. Και κάτι ακόμα. Για αυτό που έγραψε κάποιος σε ένα τελευταίο ποστ. Οτι αν δεν βγει το θέμα του προπονητή είναι παπάς και το θέμα της χορηγίας. Ε τελικά εδώ πέρα αν μιλήσεις ξευτιλίζεσαι. 100% γνήσιο είναι το θέμα. Υπάρχει μητρική εταιρία που θέλει να δώσει μεγάλη χορηγία μέσα από μία θυγατρική της. Το πιθανότερο είναι να συμβεί με κάποια αεροπορική. Και αυτό παπάς; Με τίποτα. Ισως όμως δεν γίνει. Ισως η διοίκηση βρει κάτι καλύτερο σήμερα ή αύριο. Η πρόταση όμως υπάρχει. Εγώ ψέματα δεν είπα. Εδωσα σε αυτό το φόρουμ όσες κατά το δυνατόν αξιόλογες και αξιόπιστες πληροφορίες είχα. Καλή σας μέρα.Sera4 έγραψε:οταν ειναι να γραψεις κατι στο φορουμ ειτε το αποκαλυπτεις ειτε αν δε μπορεις να το πεις κλπ δεν το γραφεις καθολου και αφηνεις το λαο στα ''μαυρα μεσανυχτα'' που εχει...με τετοια ποστ χειροτερευειςτα πραγματα