Nέος προπονητής (2010-2011)
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- pagotatzis
Re: Nέος προπονητής-2
http://www.sport-fm.gr/article/275467
Δερμιτζάκης: «Δύσκολο να αρνηθώ τέτοια πρόταση»
Την πρόταση του ΠΑΟΚ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του, επιβεβαίωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθεί την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά».
«Σίγουρα με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση . Δεν θα το έκανε κανείς αυτό και επιπλέον έχω περάσει από αυτή την ομάδα. Έχω συμβόλαιο με τον Πανθρακικό και εκτιμώ τους ανθρώπους της ομάδας, για οποιοδήποτε ενδιαφέρον πρέπει να γίνει συζήτηση μεταξύ των δύο διοικήσεων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα. Το πλάνο που έχω κάνει για την ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Είναι ένα πλάνο που το δημιούργησα εγώ, το συζήτησα με τη διοίκηση και είναι πέρα ως πέρα τεκμηριωμένο».
Ερωτηθείς για το αν είναι έτοιμος για μια τέτοια μεγάλη πρόκληση: «Φυσικά και νιώθω έτοιμος. Όποιος δεν είναι έτοιμος καλό θα είναι να πάει σπίτι του. Θεωρώ πως κάτι θα έχουν δει».
Δερμιτζάκης: «Δύσκολο να αρνηθώ τέτοια πρόταση»
Την πρόταση του ΠΑΟΚ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του, επιβεβαίωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθεί την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά».
«Σίγουρα με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση . Δεν θα το έκανε κανείς αυτό και επιπλέον έχω περάσει από αυτή την ομάδα. Έχω συμβόλαιο με τον Πανθρακικό και εκτιμώ τους ανθρώπους της ομάδας, για οποιοδήποτε ενδιαφέρον πρέπει να γίνει συζήτηση μεταξύ των δύο διοικήσεων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα. Το πλάνο που έχω κάνει για την ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Είναι ένα πλάνο που το δημιούργησα εγώ, το συζήτησα με τη διοίκηση και είναι πέρα ως πέρα τεκμηριωμένο».
Ερωτηθείς για το αν είναι έτοιμος για μια τέτοια μεγάλη πρόκληση: «Φυσικά και νιώθω έτοιμος. Όποιος δεν είναι έτοιμος καλό θα είναι να πάει σπίτι του. Θεωρώ πως κάτι θα έχουν δει».
Ο Νιόμπλιας αδέρφια... για να λέμε έτσι, να λέμε και αλλιώς.
Τι σόι εμπειρίες έχει και που;
Με τα μικρά της Εθνικής;
Δεύτερον παίρνει το πρωτάθλημα το κύπελλο ποιος ο Νιόμπλιας.
Τώρα αλήθεια, πείτε μου... αν ο Νιόμπλιας ήταν να έρθει στον ΠΑΟΚ πριν 6 μήνες γιατί ο Σάντος έπρεπε να φύγει.
Τι θα λέγαμε;
Υποθετικό το ερώτημα.

Τι σόι εμπειρίες έχει και που;
Με τα μικρά της Εθνικής;
Δεύτερον παίρνει το πρωτάθλημα το κύπελλο ποιος ο Νιόμπλιας.
Τώρα αλήθεια, πείτε μου... αν ο Νιόμπλιας ήταν να έρθει στον ΠΑΟΚ πριν 6 μήνες γιατί ο Σάντος έπρεπε να φύγει.
Τι θα λέγαμε;
Υποθετικό το ερώτημα.

- paok kerkyra
Eσυ τι λες να μην έχει τις γνώσεις? ο Ζαγόρ δηλαδή για ποιο λόγο να τον θέλει? επειδεί ειναι φιλαράκια? κάτι εχει δεί στον Δερμιτζάκη για να τον θέλει...PARASANDALOS έγραψε:τα @@ μπορεει να τα εχει το θεμα ειναι να εχει τις γνωσεις......
Η διοίκηση έχει κάνει 2 προτάσεις σε προπονητές του εξωτερικού (ένας είναι ο Λίνεν) και περιμένει τις απαντήσεις. Αν και οι δύο είναι αρνητικές θα προσληφθεί ο Δερμιτζάκης... για αυτό θα περιμένουμε ακόμη 1-2 μέρες και θα ξέρουμε. Ο Δερμιτζάκης δεν είναι η πρώτη επιλογή.
- sidpanos
λογικό να μην είναι...
Όσοι δεν θέλετε δερμιτζάκη[με πρόλαβαν απο πάνω] οτι και ο νόμπλιας με μηδενικές παραστάσεις ήρθε στον βάζελο...
είχε μεν την διαιτητική ευννοια σε 1-2 ματς,αλλά στα άλλα,αυτός έκανε τον κόουτς..
όσοι επίσης δεν θέλετε δερμιτζάκη η ομάδα έχει πρώτο επίσημο αγώνα τέλη ιουλίου...
Όσοι δεν θέλετε δερμιτζάκη[με πρόλαβαν απο πάνω] οτι και ο νόμπλιας με μηδενικές παραστάσεις ήρθε στον βάζελο...
είχε μεν την διαιτητική ευννοια σε 1-2 ματς,αλλά στα άλλα,αυτός έκανε τον κόουτς..
όσοι επίσης δεν θέλετε δερμιτζάκη η ομάδα έχει πρώτο επίσημο αγώνα τέλη ιουλίου...
Επίδειξη ρεαλισμού, αλλά και πίστης στις ικανότητές του έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στην Κομοτηνή.
Βάσει προγραμματισμού, αυτή θα ήταν η απολογιστική συνέντευξη της σεζόν που έφυγε για τον Πανθρακικό, ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, την παράσταση έκλεψαν οι τοποθετήσεις του Καβαλιώτη τεχνικού για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, οι ερωταπαντήσεις γύρω από το κεφάλαιο ΠΑΟΚ.
-Γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για να συνεργαστείτε;
"Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και με τιμάει σαν άνθρωπο και προπονητή. Είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να αρνηθεί. Ειδικά για μένα που έχω αγωνιστεί και στην ομάδα. Υπάρχει συμβόλαιο με τον Πανθρακικό. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η διοίκηση του Πανθρακικού. Θα πρέπει να συζητήσουν οι διοικήσεις αν εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση".
-Τι πιστεύετε ότι οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εκδηλώσουν ενδιαφέρον;
"Ίσως το ότι οι ομάδες δεν μπορούν να διαχειριστούν μεγάλα κεφάλαια καταφεύγουν σε πιο φθηνές λύσεις, που όμως έχουν επιδείξει κάποιο έργο. Υπάρχουν σε πολλά παιδιά οι βάσεις ώστε να καθήσουν σε πάγκους μεγάλων ομάδων. Πλέον έχουμε αποκομίσει γνώσεις με τις οποίες μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Οι Έλληνες προπονητές έχουν ανέβει επίπεδο πλέον".
-Νιώθετε δυνατός και έτοιμος να αναλάβετε τον ΠΑΟΚ;
"Βεβαίως νιώθω δυνατός και έτοιμος. Σίγουρα έχει ρίσκο μία τέτοια απόφαση, αλλά αν δεν μου άρεσε το ρίσκο θα γινόμουν δημόσιος υπάλληλος και θα καθόμουν σπίτι μου. Το ρίσκο είναι για τους ικανούς".
-Πώς σχολιάζετε την αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ που δείχνει προτίμηση στην έλευση ενός μεγάλου ονόματος στον πάγκο της ομάδας;
"Ο κόσμος έχει δίκιο να θέλει μεγάλο όνομα. Και εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο. Όμως φαίνεται πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάτι έχουν διακρίνει στο πρόσωπό μου και γι'αυτό υπάρχει ενδιαφέρον".
-
Kαλησπερα.Πρωτο ποστ.Καλως σας βρηκα
Η αληθεια ειναι πως ο Δερμιτζακης δεν μου γεμιζει το ματι οπως και πολλους αλλωστε αλλα φαινεται ταλαντουχος και ειναι ΠΑΟΚτσακι και δεν φοβαται...Ετσι φαινεται τουλαχιστον...
O Ζεσουαλδο Φερεϊρα φαινεται μια παρα πολυ καλη επιλογη αλλα ζηταει σιγουρα πολλα και η διοικηση λιγο δυσκολα να τα διαθεσει.Παντως
Αντε να δουμε.Ας ελπισουμε η επιλογη που θα γινει να ειναι η καλυτερη δυνατη για την ομαδα...
Παντως με μια κακη επιλογη ισως γκρεμισουμε οτι χτιζαμε 3 χρονια τωρα.Μια δεμενη ομαδα...
Η αληθεια ειναι πως ο Δερμιτζακης δεν μου γεμιζει το ματι οπως και πολλους αλλωστε αλλα φαινεται ταλαντουχος και ειναι ΠΑΟΚτσακι και δεν φοβαται...Ετσι φαινεται τουλαχιστον...
O Ζεσουαλδο Φερεϊρα φαινεται μια παρα πολυ καλη επιλογη αλλα ζηταει σιγουρα πολλα και η διοικηση λιγο δυσκολα να τα διαθεσει.Παντως
Αντε να δουμε.Ας ελπισουμε η επιλογη που θα γινει να ειναι η καλυτερη δυνατη για την ομαδα...
Παντως με μια κακη επιλογη ισως γκρεμισουμε οτι χτιζαμε 3 χρονια τωρα.Μια δεμενη ομαδα...
σιδ, ας το σκεφτομασταν αυτο στην ωρα του,οχι τωρα.
η ομαδα δεν εμεινε χωρις προπονητη πριν 10 μερες οπως ακουγεται. ο Σαντος ειχε ανακοινωσει απο τα μεσα Μαρτιου..
ειμαστε ηδη 2μιση μηνες χωρις προπονητη, δικαιολογιες για πιεσμενα χρονικα ορια δεν υπαρχουν.
η ομαδα δεν εμεινε χωρις προπονητη πριν 10 μερες οπως ακουγεται. ο Σαντος ειχε ανακοινωσει απο τα μεσα Μαρτιου..
ειμαστε ηδη 2μιση μηνες χωρις προπονητη, δικαιολογιες για πιεσμενα χρονικα ορια δεν υπαρχουν.
Kolokotronis_4 έγραψε:ότι και να γίνει, στηρίζω την απόφαση της Διοίκησης.
δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει, ο Ζαγοράκης και τα άλλα παιδιά ξέρουν πολλά κιλά μπάλα και τους εμπιστεύομαι.
το να μπω σε μία στείρα κριτική ετούτες τις κρίσιμες στιγμές για την Ομάδα δεν αποσκοπεί πουθενά, ίσα ίσα που δίνω λαβή στους εχθρούς της Ομάδας, και τίποτα άλλο.
εύχομαι να κλείσει το θέμα του προπονητή όσο δυνατό γρηγορότερα.
Τα είπες όλα αδερφέ .
- pagotatzis
ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει
ποιος τελικά θα είναι ο νέος coach
σίγουρα έχω και εγώ τις προτίμησης
μου αλλα η γνώμη μου δεν μετράει!
θέλω μονο να περάσει γρήγορα και καλά
ο καιρός ως τα πρώτα παιχνίδια στην ευρώπη για να πάω να δω την ομαδάρα μας !
ποιος τελικά θα είναι ο νέος coach
σίγουρα έχω και εγώ τις προτίμησης
μου αλλα η γνώμη μου δεν μετράει!
θέλω μονο να περάσει γρήγορα και καλά
ο καιρός ως τα πρώτα παιχνίδια στην ευρώπη για να πάω να δω την ομαδάρα μας !
Και εγώ τον θέλω και τον πάω με τα χίλια... αξιοπρεπής άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Υπάρχει βέβαια ένα θέμα με το συμβόλαιο που έχει με τη Μόναχο 1860 και αυτός ίσως να είναι ο λόγος σε περίπτωση που δεν έρθειjibbie έγραψε:ο Λινεν ειναι πολυ καλη περιπτωση προπονητη και ανθρωπου, μακαρι.
- pagotatzis