Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Βασικά αυτή δεν έχει καταλάβει ότι το τσουρέκι έχει αυγά......
Στη γη θα κολλούσε;;;;
Στη γη θα κολλούσε;;;;
- dreamwarrior
Ουδεν κρύπτον υπό την όραση μου!Paokintepo έγραψε:κυρως αγορια εχουμε εκει αλλα φετος προβλεπεται μεγαλη κοριτσοπαρεα !!!αλλα σουσσσσσ..μεταξυ μας ε??
Αφού το ξέρετε ότι στο φόρουμ με με ξεφεύγει ούτε μύρμυξ σε αυγό μέσα.. τι με τσιγκλάτε να σχολιάσω?
Ε Ντεπιωτάκι???
Ναυπλιωτάκι... ετοιμάσου για τουρ στα καλύτερα κωλόμπαρα της περιοχής!
- paok nafplio
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoomgr την Πέμ 27 Μάιος 2010, 08:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε κριάρι, για Χαλκιδικάουα σε λέω.. Γιόφκανε..paok nafplio έγραψε:Εγω δεν παω σε τετοια μερη ρε μαν παρε τον τουλη!!
Ο ξανθοκοτσίδας είναι το πολύ μέχρι την Περαία!
Τι βλέπω? Σαν πολύ κίνηση να έχει το τόπικ τώρα τελευταία..
Για δες πέραση ο δόκτωρας με το που έχασε σελίδες!
Καλά για νέο το λες;gika έγραψε:Έχεις καταλάβει δηλαδή ότι δεν έχει καταλάβει ότι η γη είναι στρόγγυλη;;;
Έχει το σχήμα της βάρκας. Γι αυτό καμία φορά όταν κουνιέται... Όλοι λένε σεισμός.
Τι σεισμός ρε!!!
Τα συμπανια κύματα είναι που μας κουναει και ανάλογος σε πιο ρεύμα το συμπανιο κύμα βρέθηκε... Κουναει την Γη. Κι αν είναι δυνατόν...τα παραθαλάσσια κύματα όταν γίνετε σεισμός το λένε τσουνάμι. Πιο τσουνάμι ρε άσχετοι. Διαστημική δόνηση λέγεται το άτιμο.
Μα τι είπα ο άνθρωπος!!!
- Paokintepo
dreamwarrior έγραψε:Κατάλαβες όμως ότι το γατάκι προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις ότι έχεις σχέση (με κοπέλα) ενώ η ίδια της δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι μπορεί να καταλάβει ο δικός της ότι έχουν σχέση;;;;
ωχ....καταλαβα σωστα ???ο δικος μου εχει καταλαβει οτι καταλαβατε εσεις οτι εγω μπορει και να μην εχω καταλαβει οτι εχει σχεση μαζι μου???η εγω δεν εχω καταλαβει οτι εχει καταλαβει οτι εχω σχεση μαζι του????
- dreamwarrior
- Paokintepo
καλα αμα το καταλαβω θα γινει και αυτο!αλλα ποιο να καταλαβω???αυτος το εχει καταλαβει δηλαδης?? 
- dreamwarrior
Βασικά εγώ ακόμη παλεύω να καταλάβω αυτό που δεν μπορέσατε εσείς τόσα χρόνια να καταλάβετε!!!!
Μήπως έχω σοβαρό πρόβλημα;
Μήπως έχω σοβαρό πρόβλημα;
- Paokintepo
εχεις ρε ντρημ!!και ουχι μονο εχεις αλλα δημιουργεις προβλημα κατανοησης και σε εμας!!εγω ολα τα ειχα καταλαβει και τα ειχα βαλει σε μια σειρα στο μυαλο μου και αρχιζεις και μπλεκεις και τον δικο μου και λες οτι εχει καταλαβει οτι δεν εχω καταλαβει εγω!!και ρωτω σέ...ειναι σοβαρα τα πραγματα????εχει καταλαβει πολλα??
- dreamwarrior