Εθνική Ελλάδος- Σας πορώνει ή σας αφήνει αδιάφορους??

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΡΓΙΟΣ »

σιγουρα παρακολοως αγωνεσ της εθνικης ασχολουμαι αλλα δν τρελαινομαι ουτε πωρωνομαι ουτε φανατιζομαι. ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:P :P :P :P :P :P
1976

Δημοσίευση από 1976 »

MONO

:?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

alter4 respect! :)
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

alter4 έγραψε:Προσωπικά όλα τα ομαδικά αθλήματα της εθνικής με αφήνουν αδιάφορο. Συγκινούμαι και δακρύζω με τα ατομικά αθλήματα όπου εκεί οι έλληνες αθλητές είναι πραγματικά ήρωες (αν και μερικοί ντοπάρονται...) και οτι κάνουν το κάνουν για την ελλάδα και για την ψυχή τους. Σε αντίθεση με τα άλλα τα κοπρόσκυλα που είναι όλοι δούλοι του κοκκαλη και φιλάνε κατουρημένες ποδιές για καμιά μεταγραφή σε ομάδες του εξωτερικού και γλύφοντας τα παπάρια του ρεχάγκελ διαφημίζονται ως τα 35 τους.

Ίσα ίσα φίλε μου το ανάποδο έπρεπε να γίνεται κατά τη γνώμη μου.... τέλοσπάντον δεν θα σε πω και πως θα νιώσεις, άλλωστε είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που πάω να ανοίξω και δεν ταιριάζει με το τόπικ.
Προσωπικά όμως είτε βλέπω την εθνική είτε βλέπω ατομικά αθλήματα τα βλέπω μόνο και μόνο για τον χαβαλέ μου και τίποτα άλλο
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

teacher. έγραψε:Σαφώς με συγκινεί η Εθνική, όχι όσο η ΠΑΟΚΑΡΑ, αλλά σίγουρα βλέπω τα ματς με αγωνία.

+1
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να νιώσω για την εθνική αυτά που νιώθω για τον ΠΑΟΚ.Εντάξει..χάρηκα που το πήραμε το 04 αλλά θα το αντάλλαζα ευχαρίστως αν ήταν ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα πχ ευρωπαικό!Με τον ΠΑΟΚ έχω νιώσει ΟΛΑ τα συναισθήματα!Απέραντη χαρά,τρέλα,μεγάλες λύπες,κλάμματα,οργή,περηφάνια,... που δεν τα έχω νιώσει με την εθνική κ ούτε πρόκειται!
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Εγω παιδια ενα θα πω.. Το ποσο περηφανο με κανει η εθνικη ομαδα και ποσο τη γουσταρω το καταλαβαινω καθε φορα που βλεπω στιγμιοτυπα απο το 2004 και δακρυζω.. Υπαρχει Ελληνας ο οποις να μην δακρυσε εστω και λιγο τοτε? απο και θα καταλαβετε ποσο γουσταρετε που ειστε Ελληνες και εχετε μια τετοια ομαδα
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Συμφωνώ με τον Καμίνια...
Εθνίκη Vodafone, Amstel, Coca - Cola ναι...
Άλλα όχι και Ελλάδος...Βέβαια αν σκεφτείς ότι Ελλάδα = Vodafone κτλ...έτσι ναι..

Οπότε τι λέμε....Για ρομαντισμούς δεν υπάρχει καιρός...
HC_PUNK

Δημοσίευση από HC_PUNK »

to PAOK ESY GAMW THN E8NIKH me kalypth apolyta. twra gia ta ypoloipa adefia pou trwne ton prologo ths e8nikhs ti na pw pragmatika perastika tous.

PATRIDA MAS H GH
PAOKTSIDES XWRIS SYNORA

(':P')

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
kissmyarrow

Δημοσίευση από kissmyarrow »

pliri adiaforia peri ethnikon otidipote

p.s. pali gomenes na milane gia bala? mpliax
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

εγω θα σας πω,οτι απο 70 ,εως και 85 περιπου,οι 6 βασικοι στην εθνικη,ηταν παιχτες του Π.Α.Ο.Κ.!και φυσικα δε χρειαζεται να τους αναφερω,γιατι οι παλιοι γνωριζουν,και οι νεοι θα πρεπει να ξερουν!πιστευω οτι αν σημερα ισχυε το ιδιο,το τοπικ θα ηταν εντελως διαφορετικο!επειδη λοιπον εγω ειμαι εθνικη ελλαδος και οχι εθνικη αεκ η γαυρος η σκουληκι,θα στηριζω την εθνικη μεχρι την τελευταια μου πνοη!οσο αφορα τα βονταφον κτλ,μη ξεχνατε οτι τους εχουμε χορηγους!και οσο αφορα τους παιχτες μας ,αυτος που πρεπει να ειναι στο ροστερ ,ειναι!κανενας αλλος δεν αξιζει αυτη τη στιγμη να ειναι στην εθνικη εκτος απο το χαλκια!μη ξεχνατε οι περισσοτεροι οτι τους λεγατε σαρδελες!οποτε πως να τους εκλεξει ο ρεχαγκελ!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

DAMANAKIS έγραψε:εγω θα σας πω,οτι απο 70 ,εως και 85 περιπου,οι 6 βασικοι στην εθνικη,ηταν παιχτες του Π.Α.Ο.Κ.!και φυσικα δε χρειαζεται να τους αναφερω,γιατι οι παλιοι γνωριζουν,και οι νεοι θα πρεπει να ξερουν!πιστευω οτι αν σημερα ισχυε το ιδιο,το τοπικ θα ηταν εντελως διαφορετικο!επειδη λοιπον εγω ειμαι εθνικη ελλαδος και οχι εθνικη αεκ η γαυρος η σκουληκι,θα στηριζω την εθνικη μεχρι την τελευταια μου πνοη!οσο αφορα τα βονταφον κτλ,μη ξεχνατε οτι τους εχουμε χορηγους!και οσο αφορα τους παιχτες μας ,αυτος που πρεπει να ειναι στο ροστερ ,ειναι!κανενας αλλος δεν αξιζει αυτη τη στιγμη να ειναι στην εθνικη εκτος απο το χαλκια!μη ξεχνατε οι περισσοτεροι οτι τους λεγατε σαρδελες!οποτε πως να τους εκλεξει ο ρεχαγκελ!

Συμφωνω απολυτα Damanakis...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

1 000 000 +
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Φίλε Dimisk πιστεψέ με υπάρχουν! Όπως από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν μόνον την Εθνική ομάδα και κανένα σύλογο.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΕΛΛΑΔΑ- ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Πάνω απ' όλα... Όλοι Έλληνες είμαστε... Ακόμη κι αυτοί οι πικραμένοι. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπούν τη χωρα τους!!! Δεν γίνετε αυτό!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”