Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alter4 έγραψε:Προσωπικά όλα τα ομαδικά αθλήματα της εθνικής με αφήνουν αδιάφορο. Συγκινούμαι και δακρύζω με τα ατομικά αθλήματα όπου εκεί οι έλληνες αθλητές είναι πραγματικά ήρωες (αν και μερικοί ντοπάρονται...) και οτι κάνουν το κάνουν για την ελλάδα και για την ψυχή τους. Σε αντίθεση με τα άλλα τα κοπρόσκυλα που είναι όλοι δούλοι του κοκκαλη και φιλάνε κατουρημένες ποδιές για καμιά μεταγραφή σε ομάδες του εξωτερικού και γλύφοντας τα παπάρια του ρεχάγκελ διαφημίζονται ως τα 35 τους.
Ίσα ίσα φίλε μου το ανάποδο έπρεπε να γίνεται κατά τη γνώμη μου.... τέλοσπάντον δεν θα σε πω και πως θα νιώσεις, άλλωστε είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που πάω να ανοίξω και δεν ταιριάζει με το τόπικ.
Προσωπικά όμως είτε βλέπω την εθνική είτε βλέπω ατομικά αθλήματα τα βλέπω μόνο και μόνο για τον χαβαλέ μου και τίποτα άλλο
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να νιώσω για την εθνική αυτά που νιώθω για τον ΠΑΟΚ.Εντάξει..χάρηκα που το πήραμε το 04 αλλά θα το αντάλλαζα ευχαρίστως αν ήταν ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα πχ ευρωπαικό!Με τον ΠΑΟΚ έχω νιώσει ΟΛΑ τα συναισθήματα!Απέραντη χαρά,τρέλα,μεγάλες λύπες,κλάμματα,οργή,περηφάνια,... που δεν τα έχω νιώσει με την εθνική κ ούτε πρόκειται!
Εγω παιδια ενα θα πω.. Το ποσο περηφανο με κανει η εθνικη ομαδα και ποσο τη γουσταρω το καταλαβαινω καθε φορα που βλεπω στιγμιοτυπα απο το 2004 και δακρυζω.. Υπαρχει Ελληνας ο οποις να μην δακρυσε εστω και λιγο τοτε? απο και θα καταλαβετε ποσο γουσταρετε που ειστε Ελληνες και εχετε μια τετοια ομαδα
εγω θα σας πω,οτι απο 70 ,εως και 85 περιπου,οι 6 βασικοι στην εθνικη,ηταν παιχτες του Π.Α.Ο.Κ.!και φυσικα δε χρειαζεται να τους αναφερω,γιατι οι παλιοι γνωριζουν,και οι νεοι θα πρεπει να ξερουν!πιστευω οτι αν σημερα ισχυε το ιδιο,το τοπικ θα ηταν εντελως διαφορετικο!επειδη λοιπον εγω ειμαι εθνικη ελλαδος και οχι εθνικη αεκ η γαυρος η σκουληκι,θα στηριζω την εθνικη μεχρι την τελευταια μου πνοη!οσο αφορα τα βονταφον κτλ,μη ξεχνατε οτι τους εχουμε χορηγους!και οσο αφορα τους παιχτες μας ,αυτος που πρεπει να ειναι στο ροστερ ,ειναι!κανενας αλλος δεν αξιζει αυτη τη στιγμη να ειναι στην εθνικη εκτος απο το χαλκια!μη ξεχνατε οι περισσοτεροι οτι τους λεγατε σαρδελες!οποτε πως να τους εκλεξει ο ρεχαγκελ!
DAMANAKIS έγραψε:εγω θα σας πω,οτι απο 70 ,εως και 85 περιπου,οι 6 βασικοι στην εθνικη,ηταν παιχτες του Π.Α.Ο.Κ.!και φυσικα δε χρειαζεται να τους αναφερω,γιατι οι παλιοι γνωριζουν,και οι νεοι θα πρεπει να ξερουν!πιστευω οτι αν σημερα ισχυε το ιδιο,το τοπικ θα ηταν εντελως διαφορετικο!επειδη λοιπον εγω ειμαι εθνικη ελλαδος και οχι εθνικη αεκ η γαυρος η σκουληκι,θα στηριζω την εθνικη μεχρι την τελευταια μου πνοη!οσο αφορα τα βονταφον κτλ,μη ξεχνατε οτι τους εχουμε χορηγους!και οσο αφορα τους παιχτες μας ,αυτος που πρεπει να ειναι στο ροστερ ,ειναι!κανενας αλλος δεν αξιζει αυτη τη στιγμη να ειναι στην εθνικη εκτος απο το χαλκια!μη ξεχνατε οι περισσοτεροι οτι τους λεγατε σαρδελες!οποτε πως να τους εκλεξει ο ρεχαγκελ!
Πάνω απ' όλα... Όλοι Έλληνες είμαστε... Ακόμη κι αυτοί οι πικραμένοι. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπούν τη χωρα τους!!! Δεν γίνετε αυτό!!!