Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Μ.V.P.

Χαλκιάς
3
1%
Sznaucner
3
1%
Lino
1
0%
Contreras
1
0%
Μαλεζάς
7
3%
Garcia
5
2%
Vitolo
2
1%
Vieirinha
184
76%
Sorlin
4
2%
Ivic
21
9%
Muslimovic
7
3%
Φωτάκης
1
0%
Cristiano
2
1%
Edinho
1
0%
 
Σύνολο ψήφων : 242

Re: Σκόντα ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό free4 » Κυρ 28 Φεβ 2010, 04:42

fgnuclear έγραψε:Πως να το κάνουμε μεγάλη ομάδα πλέον ο ΠΑΟΚ, άλλη κλάση, αλλο μέταλλο..
..ΠΑΟΚ σ αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ένας πλεονέκτημα σε πέναλτι δεν κέρδισε κανένας (χαχαχαχαχ)

ΥΓ.Είναι δυνατόν 4α οι γριές;;; Ημαρτον!!!!!!!


Ασε μπρο. Μη σε πω ότι εκεί θα είμαστε την άλλη εβδομάδα..
Ξέρεις και με το διάολο είμαστε ικανοί να συμμαχήσουμε! :lol: :lol:

Καλά ρε, φαντάζεστε πλέιο οφ με γαύρο, βάζελο, χανούμι και σκουλήκι μέσα?
ΤΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΗΔΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ??? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/52nf55Vzuac&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/52nf55Vzuac&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Isaak the Greek » Κυρ 28 Φεβ 2010, 04:49

Απιστευτα ευκολη νικη....Νομιζω δεν το περιμενε κανεις.Δεν μπορω να θυμηθω τελευταια φορα που ειδα ματς τοσο χαλαρος!

Επιτελους ο Βιειρινια βρηκε αυτο που του ελειπε...αποτελεσματικοτητα!Ιβιτς και παλι πισω στις καλες εμφανισεις.Ειναι απιστευτο το ποσο πιο ελευθερα παιζει η ομαδα με τον Βιτολο!Ο Γκαρσια -αν και δεν εκανε το τρομερο λαθος- ειχε καποια ασχημα κοντρολ (οπως και αλλοι παικτες μας) , λογω του γηπεδου νομιζω , που οσο περνουσε η ωρα γινοταν και χειροτερο!Μουσλιμοβιτς...κριμα...ενα γκολ του αξιζε να το βαλει.Την επομενη φορα ομως.Σορλεν λιγο καλυτερος απο αλλες φορες.Λινο καλος και παλι.Μαλεζας.....βασικος στην εθνικη...τι περιμενεις Οττο???Οσο περναει ο καιρος θυμιζει Κοντρερας (κι αυτος πολυ καλος) ολο και πιο πολυ.Σναουτσερ ειχε προβλημα με τον Μαρσελινιο μιας και τον περνουσε αρκετες φορες στο ενας με ενα.Ευχαριστο γεγονος το οτι ανεβαινε ομως και βοηθουσε ψηλα.

Χαλκιας.......Δεν εχω λογια.....Συγκηνιτικος....Δεν περνας κυρα Μαρια , δεν περνας δεν περνας!

Απο Ξανθη μου αρεσε ο Μαρσελινιο μεχρι και τη φαση της κοκκινης.Καλοι -αλλα λιγοι- και αλλοι παικτες της.Αυτος ο Βαλλας γιατι παιζει ποδοσφαιρο????Σαν δημοσιος υπαλληλος μοιαζει!Πανοπουλε ετοιμασου για ανταλαγες ανακοινωσεων με τον Μπεο του χρονου!!!!!

Τριτσωνης....ενω ξεκινησε καλα (τον βοηθησε και το παιχνιδι που στο 12' ειχε ηδη κριθει) τα σκατωσε στο τελος.Φραγμα εξω απο τη μεγαλη περιοχη , λιγα λεπτα πριν τη σκαρια του Μαρσελινιο στον Σναουτσερ , στον Λινο...δε δινεται.....Αμεσως μετα , απευθειας κοκκινη στον Μαρσελινιο...δε δινεται.Για το πεναλτυ δεν το συζηταω καν.Απο την αλλη ακρη του γηπεδου να το εβλεπες δε θα ειχες καμια αμφιβολια!!!!Ακου πλεονεκτημα το βιολογικο ρακος!!!! :evil: Κανα δυο οφσαιντ που εδωσε στην Ξανθη δεν ηταν , το ιδιο και σε μας....Οτι να ναι εντελως!!!Ευτχως δεν επηρεασε αποτελεσμα.

Ρε παιδια , αυτο το γηπεδο της Ξανθης δεν υποτιθεται πως ειναι καινουργιο?????Οσο περνουσε η ωρα και πατιοταν παραπανω , τοσο χωραφι γινοτανε!!!!Δηλ. τι σκατα κανουν στη Γερμανια και στην Αγγλια και δεν παθαινει τιποτα το χορτο?????Στο τελος θα παιζουμε καλοκαιρι οπως στη Σκανδιναβια!!!!!!



Υ.Γ.Μολις τελειωσε το ματς το γυρισαμε στο Στοουκ-Αρσεναλ , ακριβως μετα την κοκκινη.....Δεν ειδα το ριπλευ και δεν μπορω να εκφερω γνωμη , αλλα το ασταματητο κλαμα του παικτη που εκανε το φαουλ και το γεγονος πως παικτης της Αρσεναλ κιτρινισε πραγματικα απο το σοκ , τα λεει ολα.....Κριμα....Ευχομαι ταχεια αναρωση
Αν κοιμηθω νωρις, θα σηκωθω νωρις, θα βρω το λινκ νωρις και θα δω τον ΠΑΟΚ νωρις
Αν κοιμηθω αργα, θα σηκωθω αργα κι οταν θα ψαχνω για λινκ θα ειν' αργα
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek
 
Δημοσιεύσεις: 1224
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2008, 09:54
Τοποθεσία: Melbourne Australia

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό free4 » Κυρ 28 Φεβ 2010, 05:19

Οντως, ο τραυματισμός του Ράμσει ήταν φρικτός!
Στα καθ' ημάς!

Ούτε λέξη για τίτλο!


Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Πηγάδια σαν «σίφουνας» και στα αποδυτήρια του Δικέφαλου επικρατούσε ικανοποίηση για την 9η εκτός έδρας νίκη. Ο Φερνάντο Σάντος... ήταν λαλίστατος, όμως δεν έβγαλε κουβέντα για πρωτάθλημα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά και κυρίως στα πρώτα 15 λεπτά. Είχαμε μεγάλη δυναμική επιθετικά και αμυντικά και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ πολύ νωρίς. Μετά χωρίς να καταλάβω γιατί χαλαρώσαμε πολύ και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παίζαμε με πολύ… στιλ. Δεν πιέζαμε και δεν είχαμε επιθετικότητα. Με την μπάλα κάναμε αχρείαστα λάθη. Για 15 περίπου λεπτά δεν μπορούσαμε να κάνουμε σωστή πάσα και αυτό έκανε την Ξάνθη να πιστεύει ότι μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι. Μετά το 30΄ αποκτήσαμε πάλι τον αυτοέλεγχο και την οργάνωση του παιχνιδιού. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα ακόμη τέρμα. Είπαμε να μπούμε και στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο δυνατά με το πρώτο. Οι ποδοσφαιριστές το κατάλαβαν αυτό και μπήκαν με άλλη διάθεση στο δεύτερο μέρος. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν το χάσαμε ποτέ. Οπότε θεωρώ ότι ήταν κατ΄ όλα μία δίκαιη νίκη».

Αν ήταν ένα ακόμη βήμα για το πρωτάθλημα η νίκη αυτή, ο Σάντος απάντησε: «Ήταν ένα ακόμη βήμα για μία ακόμη νίκη που θέλαμε πολύ. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν περίμενε τόσο εύκολα την επικράτηση του ΠΑΟΚ είπε: «Παιχνίδια εύκολα δεν υπάρχουν ποτέ. Είχαμε δει πολύ την Ξάνθη, ξέραμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, εκμεταλλευτήκαμε αυτά που έπρεπε και κάναμε εμείς εύκολο το παιχνίδι».

Για το αν αυτή η φετινή πορεία είναι μία απάντηση σε όσους πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αντέξει τόνισε : «Δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε απάντηση σε κανέναν. Εμείς βλέπουμε τον εαυτό μας και μένουμε σε αυτό. Να σεβόμαστε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Τους είπαμε να παίξουν για το σύλλογο και την ιστορία του. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν λόγο».

Για την απαγόρευση των μετακινήσεων, ο κ. Σάντος σχολίασε: «Δεν έχει λογική η απαγόρευση των μετακινήσεων και είναι κακό για το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Είναι κακό και για τους συλλόγους που χάνουν χρήματα. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί όμως γενικά στην Ελλάδα έχω συναντήσει πράγματα που δεν τα έχω συναντήσει αλλού».

Για το μυστικό του φετινού ΠΑΟΚ, ο προπονητής του δικεφάλου είπε: «Ο ΠΑΟΚ γενικότερα τον τελευταίο καιρό έχει φθάσει σε υψηλά σημεία απόδοσης χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση του. Αυτό πρέπει να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος».

Ο Πορτογάλος τέλος στάθηκε και πάλι στη χαλαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του για ένα διάστημα μετά το 0-2: «Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν πολύ κακό. Σίγουρα είμαι ευχαριατημένος από τη νίκη που είναι δίκαια όμως δεν θέλω από τους ποδοσφαιριστές να χαλαρώνουν σε κανένα χρονικό διάστημα του αγώνα».

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%84%CE%B1
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό novito » Κυρ 28 Φεβ 2010, 09:31

Αυτα ειναι.... Μπαλαρα, τριαρα, κερκιδαρα και γεια σας!
Όσοι φάγατε το τυράκι των δημοσιοκάφρων και δεν ήρθατε, χάσατε. ;)

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σκόντα ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό koskir » Κυρ 28 Φεβ 2010, 09:39

Falegkos έγραψε:
Rizla έγραψε:Δεν περναει απο το Καυτα ο γαυρος...
Με τιποτα ομως... 8-)

ε καυτατσογλιο 30.000 ΠΑΟΚΙΑ το κοβω χαχαχαχαχαχα
αιντε ηρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα τη ευτασα να παρακαλαω και να λεω ηρα μπορεις.

Λες να μη μας αφήσουν να μπουμε επειδή είμαστε ΠΑΟΚ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
koskir
 
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: Τετ 04 Ιουν 2008, 21:17
Τοποθεσία: Πτολεμαϊδα, Δυτική Μακεδονία

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Besuch » Κυρ 28 Φεβ 2010, 09:47

Σιγα μην παω κ τους δωσω κ λεφτα για ενα ματς που εχει συμφωνηθει απο προχθες. Ας ανοιξουν τα ποδια τους σαν καλες πουτ@ανες που ειναι μαζι με τον Λουλουδ@ τους. Αλλωστε κ η αυτονομη θερμανση μαλλον δε θα μιλαει πια για "ματς της χρονιας".
Καλυτερες πιθανοτητες εχει να τους την κανει τη ζημια μια αγωνιστικη μετα ο Σαιτιωτης εστω κ μεσα στο κοκκινα φωτισμενο σπιτι τους.
ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ...ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ...
SUPER4
Besuch
 
Δημοσιεύσεις: 904
Εγγραφή: Κυρ 31 Μάιος 2009, 01:21

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό DimisK » Κυρ 28 Φεβ 2010, 09:58

Όπως είπε και ο Σάντος, ένα ματς το κάνεις εσύ να φαίνεται εύκολο, όταν παίζεις μπάλα. Αν δεν έπαιζες καλά, δεν θα ήταν εύκολο ματς. Έτσι, το ματς ο ΠΑΟΚ το έκανε να φαίνεται εύκολο. Πολύ καλή εμφάνιση, δύο ακόμα σίγουρα γκολ χάσαμε, μπράβο σε όλους, μπράβο στον κόσμο που βρήκε τρόπο να μπει.

Μπράβο στην ομάδα που δεν αποπροσανατολίστηκε και που έδειξε ότι κάνει πρωταθλητισμό παντού. Και μέσα κιαι έξω από το γήπεδο!

Είμαι πολύ χαρούμενος όχι απλά για τη νίκη, αλλά για τον τρόπο που ήρθε. Και που είδα έναν Σάντος και παίκτες πρσοσγειωμένους, να λένε "ΟΚ, ένα ματς πήραμε, δεν πήραμε τίτλο".

Αν μείνουν έτσι προσγειωμένοι, πιστεύω ότι στο τέλος δεν θα τη χάσουμε τη μια θέση στο CL.

Πανόπουλε καλή τύχη στη Β Εθνική. Και εύχομαι να μείνεις για πάντα εκεί. Εκεί είναι η θέση σου...
Carpe Diem...Believe in PAOK.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
 
Δημοσιεύσεις: 4973
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Steenage » Κυρ 28 Φεβ 2010, 10:00

0-3 αντι 0-7 και καταπληχτικη μπαλα ...Μεγαλη ομαδα
Παμε ρε ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Εικόνα
Το 98 τα εκατο των ελληνων παικτων ειναι αμπαλοι ..
Pablo Contreras,Etto,Pablo García,Lazar,Lino,Vieirinha,Georgiadis και Salpi οι μονοι παικται που αξιζουνε απο τον ΠΑΟΚ ..
Άβαταρ μέλους
Steenage
 
Δημοσιεύσεις: 2383
Εγγραφή: Δευτ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό gika » Κυρ 28 Φεβ 2010, 10:39

Ρε παιδιά στη φάση με το πέναλτυ τουΙβιτς, τι χάσαμε??????

Ρε Σορλέεεεν?????????????////
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Makis4444 » Κυρ 28 Φεβ 2010, 10:54

Παρα πολυ καλη εμφανιση..........Ο Βιερινια απεδειξε οτι ειναι ο πιο ταλαντουχος παικτης μας(και χωρις βουτιες αυτη τη φορα) πραγματοποιωντας τρομερη εμφανιση.......Πολυ καλος και ο Ιβιτς..........Καλα τα πηγαν οι αμυντικα χαφ Γκαρσια και Βιτολο για αλλη μια φορα.......Τιποτα δε σταματα τον κοσμο τελικα........Πανιωνιε και Ατρομητε μπορειτε :opaokara:
Τα πρόβατα τότε άρχισαν να βελάζουν δυνατά:"Τέσσερα πόδια καλό,δύο πόδια κακό!"...
Άβαταρ μέλους
Makis4444
 
Δημοσιεύσεις: 1926
Εγγραφή: Τετ 03 Φεβ 2010, 13:02

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό luckypan » Κυρ 28 Φεβ 2010, 11:06

Να φύγει ο Σαντος. Βαρέθηκα να κερδίζω. Είναι και αμυντικογενής.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
luckypan
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Τρί 23 Φεβ 2010, 11:09

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό diniko80 » Κυρ 28 Φεβ 2010, 11:07

απιστευτη καυλα στα πηγαδια.....τρελη κερκιδα.....μεγαλη ομαδα στο χορταρι και αποθεωση οταν τραγουδησαμε δυο φορες τον υμνο και μια φορα ενα παλιο καλο τραγουδι (πρακτορινε βοηθησον) "απο μενα ζητανε μονο ενα ,μονο ενα, να φορεσω παοκτσηδικη φανελα ,ε φανελα"


ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ


ΥΓ σε συνοικιες και σε δρομους......

ευχαριστω εχεμυθο και τσι για τις προσκλησεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80
 
Δημοσιεύσεις: 2758
Εγγραφή: Τρί 13 Μάιος 2008, 12:54

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Kolokotronis_4 » Κυρ 28 Φεβ 2010, 12:10

π@υ - τσα
π@υ - τσα
π@υ - τσα
π@υ - τσα
π@υ - τσα
π@υ - τσα
π@υ - τσα
π@υ - τσα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
 
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευτ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Tetradje » Κυρ 28 Φεβ 2010, 12:13

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ!!! Και ας... κατουρησαμε στα Πηγαδια!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Tetradje
 
Δημοσιεύσεις: 1029
Εγγραφή: Πέμ 13 Δεκ 2007, 21:10

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Aureliano Buendia » Κυρ 28 Φεβ 2010, 12:15

Εμφατικός, καταιγιστικός, πειστικότατος Π.Α.Ο.Κ.
Πολύς κόσμος ήθελε σαν τρελός την γκέλα για να βγάλει τον απύθμενο κομπλεξισμό του, αλλά βουλώσαμε στόματα μία ακόμη φορά.
Η πορεία στο δεύτερο γύρο μοιάζει βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα.
Αδικεί το σκορ την ομάδα μας.
Ούδεν κακόν αμιγές καλού, σε ένα ρητό που αποδίδει τέλεια τη διαλεκτική φύση των πραγμάτων.
Το γεγονός πως πολύς κόσμος έλαβε τη λελογισμένη απόφαση να μην μεταβεί στην Ξάνθη, συνέδραμε στο να μπουν πιο άνετα όσοι πήγανε και να βγάλουν τρελά γούστα στην κερκίδα.
Σας ακούγαμε, σας χαζεύαμε και σας καμαρώναμε.
Μόνο ο Πανθρακικός μπροστά μας.

ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ 1 Όταν υπάρχει πέναλτυ, δεν υφίσταται πλεονέκτημα, όφειλε ο Τριτσώνης να το σφυρίξει.
ΥΓ 2 Ατρομητάρα - Πανιωνάρα, πάμε γερά.
ΝΙΚΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


www.cinedogs.gr
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
 
Δημοσιεύσεις: 3827
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες