Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Άρχισαν οι γκρίνιες για πληρωμές και στον Αντ1 και διάβασα στο τρωκτικό για επίσχεση εργασίας 27 ατόμων
Κοντά στην "πόρτα" της εξόδου ο Σίμτσακ
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα εκδήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.
Το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον 29χρονο φόργουορντ, μετά τις δηλώσεις που έκανε στο ματς με την ΓΣ Ολύμπια και πλέον είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν.
Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ενημέρωσε το τεχνικό τιμ για την επιθυμία του να αποχωρήσει και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις για το θέμα.
http://contra.gr/Basketball/Hellas/A1Ba ... 64356.html
Οσο για τον τελικό της Ισπανίας..
Κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα, σκόρπισε τη Ρεάλ
Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey. Με αντίπαλο την αιώνια αντίπαλο Ρεάλ, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ και σκόρπισε τη "βασίλισσα"με 80-61 κατακτώντας το τρόπαιο.
Πραγματικά οι μπλαουγκράνα ήταν ασυναγώνιστοι. Πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να οικοδομήσουν διαφορά ασφαλείας από το ημίχρονο (40-25). O MVP του final-8 Φραν Βάθκεθ ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ ενώ ο Ρίκι Ρούμπιο πρόσθεσε 13 πόντους και 3 ασίστ.
H Ρεάλ έχασε από νωρίς την επαφή της με το σκορ χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Οι Λαβρίνοβιτς και Βελίσκοβιτς είχαν από 11 πόντους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα θα παίξει την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Top-16.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-25, 64-37, 80-61.
Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Μπαζίλε 6 (2), Τρίας 2, Ρούμπιο 13 (1), Λάκοβιτς 1, Ναβάρο 8 (2), Βάσκεθ 14, Ν’ Ντονγκ 1, Μόρις 5 (1), Σάντα 2, Λόρμπεκ 13 (1), Μάικλ 9, Γκριμάου 6.
Ρεάλ (Έτορε Μεσίνα): Πριτζιόνι 2, Χάνσεν, Λαβρίνοβιτς 11 (1), Γιάριτς 7 (1), Ρέγες 6, Καουκένας 10, Βελίτσκοβιτς 11 (1), Γκαρμπαχόσα 4, Γιουλ 10 (2).
http://acbtv.acb.com/video/2593
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα εκδήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.
Το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον 29χρονο φόργουορντ, μετά τις δηλώσεις που έκανε στο ματς με την ΓΣ Ολύμπια και πλέον είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν.
Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ενημέρωσε το τεχνικό τιμ για την επιθυμία του να αποχωρήσει και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις για το θέμα.
http://contra.gr/Basketball/Hellas/A1Ba ... 64356.html
Οσο για τον τελικό της Ισπανίας..
Κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα, σκόρπισε τη Ρεάλ
Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey. Με αντίπαλο την αιώνια αντίπαλο Ρεάλ, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ και σκόρπισε τη "βασίλισσα"με 80-61 κατακτώντας το τρόπαιο.
Πραγματικά οι μπλαουγκράνα ήταν ασυναγώνιστοι. Πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να οικοδομήσουν διαφορά ασφαλείας από το ημίχρονο (40-25). O MVP του final-8 Φραν Βάθκεθ ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ ενώ ο Ρίκι Ρούμπιο πρόσθεσε 13 πόντους και 3 ασίστ.
H Ρεάλ έχασε από νωρίς την επαφή της με το σκορ χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Οι Λαβρίνοβιτς και Βελίσκοβιτς είχαν από 11 πόντους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα θα παίξει την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Top-16.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-25, 64-37, 80-61.
Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Μπαζίλε 6 (2), Τρίας 2, Ρούμπιο 13 (1), Λάκοβιτς 1, Ναβάρο 8 (2), Βάσκεθ 14, Ν’ Ντονγκ 1, Μόρις 5 (1), Σάντα 2, Λόρμπεκ 13 (1), Μάικλ 9, Γκριμάου 6.
Ρεάλ (Έτορε Μεσίνα): Πριτζιόνι 2, Χάνσεν, Λαβρίνοβιτς 11 (1), Γιάριτς 7 (1), Ρέγες 6, Καουκένας 10, Βελίτσκοβιτς 11 (1), Γκαρμπαχόσα 4, Γιουλ 10 (2).
http://acbtv.acb.com/video/2593
palok έγραψε:
PS: on topic - χαραλαμπίδης 26 ποντάκια μέσα στο benetton (που είχε πει και ο σιγάλας)...
Παρακαλείται ο Κύριος Palok ή μάνατζερ ή Scouter την επόμενη φορά που θα θέλει να δείξει τον θαυμασμό του για παίκτη της Α1 που να μην είναι δικός μας να το κάνει λίγο πριν το μεταξύ μας παιχνίδι.
Ο Χαραλαμπίδης έπαθε διάστρεμμα
Ο Τζιγκάνοβιτς αποχαιρέτησε τους Σακαφλιάδες την θέση του πήρε τον Δημήτρη Μαρμαρινό
Τώρα είδα που έγραψες και τον Σιγάλα έμεινε άνεργος στις 13/2 παραιτήθηκε από τον Ερμή Λαγκαδά

χαχα. αν σου πω και οτι το πρωί λέω στην (βάζελο) κοπέλα μου μην ανησυχείς σήμερα θα περάσετε στη μπάλα και θα αποκλειστείτε στο μπάσκετ, αν συμβούν και τα 2 θα με πεις σκατόστομο???
PS: Και για να μαι on topic η real το καλοκαίρι λέει θέλει manu, rudy και splitter!!! οικονομική κρίση...
PS: Και για να μαι on topic η real το καλοκαίρι λέει θέλει manu, rudy και splitter!!! οικονομική κρίση...
Άλλη φορά να τα λες ρε συ Παλόκ να βγάλουμε και τπτ από το στοίχημα.. 
Μετά από πόσες σεζόν θα μπορώ να έχω μαντικές ικανότητες (ακούς εκεί να βρίσκουν ακριβές σκορ
)
Για εσένα Palok δεν είναι μαντικές αλλά κακό μάτι

Για εσένα Palok δεν είναι μαντικές αλλά κακό μάτι
χαχα. εντάξει για το μπάσκετ τι να πω.όσοι το είδανε καταλάβανε. δεν έχω τίποτα με το βάζελο ή τον zeljiko αλλά εντάξει αυτό δεν είναι μπάσκετ. δεν μπορεί να είναι κάθε μέρα του αη γιαννιού!!! δυσκοιλιότητα μέχρις αηδίας. νομίζω θα ταίριαζε γάντι ο mili σε αυτή την ομάδα...
PS: για τη μπάλα, πήγανε ρώμη ο κολλητός μου και ένα παιδί από τη δουλειά. ε όποτε πάνε αυτοί με το βάζελο εκτός πάντα γυρίζουν χαρούμενοι!!! απλά πράγματα...την επόμενη φορά με το που θα κλείσουν εισιτήρια θα ειδοποιήσω το φόρουμ να αρχίσετε τις οικονομίες...
PS: για τη μπάλα, πήγανε ρώμη ο κολλητός μου και ένα παιδί από τη δουλειά. ε όποτε πάνε αυτοί με το βάζελο εκτός πάντα γυρίζουν χαρούμενοι!!! απλά πράγματα...την επόμενη φορά με το που θα κλείσουν εισιτήρια θα ειδοποιήσω το φόρουμ να αρχίσετε τις οικονομίες...
Το μόνο που με ενοχλεί από την πορεία του βάζελου φέτος είναι την πιθανή κατάκτηση της Α1 από τον gay που θα νομίζουν όλοι πως ο Γιαννάκης είναι coach
Τώρα ας ελπίσουμε στην έκπληξη της Partizan
Τώρα ας ελπίσουμε στην έκπληξη της Partizan
- paok nafplio
Μετα την ηττα του βαζελου απο τη Μπαρτσα δυσκολα η παρτιζαν..πρεπει να κερδισει το βαζελο γιατι παει στη μπαρτσελονα που λογικα θα χασει...ο βαζελος θα το δωσει στο Μαρουσι..οπτε χλομο αλλα μακαρι!!
τώρα ακούω τον συρίγο και φρίττω!!! σε μέσες άκρες μας περιγράφουν τον γαύρο ως περίπου τους lakers των 80s. τώρα πώς κερδίζουν 1-3 πόντους ομάδες όπως η cibona, η orleans, η lietuvos, δεν ξέρω. πάντως, αν και ο coach γιαννάκης είναι η μεγάλη αντιπάθειά μου, δεν έχω πρόβλημα να του καταλογίσω και πολλά καλά: έδωσε τη μπαγκέτα του μαέστρου στον teodosic, περιόρισε τη συνεισφορά των παπαλουκά-vuisic αποφορτίζοντας τους, προσπαθεί να εκμεταλευτεί τους μαυροκεφαλίδη-σχορτσιανίτη. να τελειώσω με τις πολύ καλές επιλογές των chili-cleiza. anyway. για την Partizan, εντάξει, όλοι εμείς την υποστηρίζουμε, αλλά σαν μπασκετικός συγγνώμη αλλά δε μου λέει κάτι που προχωράει. ναι, είναι παράδειγμα προς μίμηση, ο συνδυασμός ταλέντου, ψυχής, στρατηγικής, μεγάλης γνώσης του αθλήματος και τεράστια συμπαράσταση από το μεγάλο λαό της, αλλά γενικά δεν με συγκινεί καθόλου το μπάσκετ της.
PS: ο βάζελος δεν το "δίνει" στο μαρούσι με τίποτα. θυμηθείτε το μου.
PS: ο βάζελος δεν το "δίνει" στο μαρούσι με τίποτα. θυμηθείτε το μου.
- paok nafplio
Μακαρι αδερφε γιατι το μαρουσι παιζει πιο ομορφο μπακετ??δεν νομιζω αλλα τουλαχιστον οι παρτιζανοι ειναι ομαδα σερβων κατα κυριο λογο κ παιχτων της ακαδημιας τους...ενω το μαρουσι με τα φραγκα εφτιαξε ομαδα..
Μακάρι να μην το δώσει ο βάζελος αν και στην αντίθετη περίπτωση θα γινόταν θυμάστε τις δηλώσεις?? Άρα περνάει η Παρτιζαν
Όσο για τον Γιαννάκη τον teod ήθελε να τον δώσει φέτος!! Δεν ήταν δικιά του επιλογή, τον ήθελε ο zeljiko σαν τρελός(και το σφύριξαν στον gay) και μετά απάντησαν με saras που ήθελε ο Γιαννάκης. Όσο αφορά τον chili το παιχνίδι που κάνει στην Ευρώπη έχει αλλάξει με το πως έπαιζε στο NBA (δεν βαρούσε 3ποντα) μην μου πως τον διόρθωσε ο Γιαννάκης για τον Λιθουανό τα λόγια είναι περιττά(αλλά πολλά λεφτα και οι 2). Όσο για παπαλουκά-vuisic δεν τους λες και πιτσιρίκια πρέπει να παραδώσουν σκυτάλη σιγά σιγά
Όσο για τον Γιαννάκη τον teod ήθελε να τον δώσει φέτος!! Δεν ήταν δικιά του επιλογή, τον ήθελε ο zeljiko σαν τρελός(και το σφύριξαν στον gay) και μετά απάντησαν με saras που ήθελε ο Γιαννάκης. Όσο αφορά τον chili το παιχνίδι που κάνει στην Ευρώπη έχει αλλάξει με το πως έπαιζε στο NBA (δεν βαρούσε 3ποντα) μην μου πως τον διόρθωσε ο Γιαννάκης για τον Λιθουανό τα λόγια είναι περιττά(αλλά πολλά λεφτα και οι 2). Όσο για παπαλουκά-vuisic δεν τους λες και πιτσιρίκια πρέπει να παραδώσουν σκυτάλη σιγά σιγά
Μεγάλη νίλα η ήττα του βάζελου κι ο αποκλεισμός..
Δε σας κρύβω ότι θα ήθελα πολύ το βάζελο σε ένα ακόμη φάιναλ φορ, γιατί ξέρω πως ο Ζοτς ζει για τέτοια ματς και μπορεί να βλέπαμε καμιά ματσάρα όπως τον περσινό ημιτελικό.
Η αλήθεις πάντως είναι ότι με τέτοια ομάδα, ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ?
Πραγματικά για λύπηση!
Αντε την άλλη βδομάδα να έρθουν και Παλατακι!
Δε σας κρύβω ότι θα ήθελα πολύ το βάζελο σε ένα ακόμη φάιναλ φορ, γιατί ξέρω πως ο Ζοτς ζει για τέτοια ματς και μπορεί να βλέπαμε καμιά ματσάρα όπως τον περσινό ημιτελικό.
Η αλήθεις πάντως είναι ότι με τέτοια ομάδα, ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ?
Πραγματικά για λύπηση!
Αντε την άλλη βδομάδα να έρθουν και Παλατακι!