Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
τι ανακάλυψη έκανες ρε παμπορίδη!!!
ούτε ο βολταίρος να σουνα!!!
ούτε ο βολταίρος να σουνα!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
-
pilot, παρά την ανείπωτη/άπειρη/ατελείωτη κλπ κλπ χαρά, κάνε μια μεγάλη προσπάθεια να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, γιατί τέτοιες στιγμές απείρου κάλους μόνο η γιαγιά μπορεί να μας χαρίσει, αλλά please, προσπάθησε...

Πέσε κι εσύ μου^οπανόπουλε!!!!!!

Πέσε κι εσύ μου^οπανόπουλε!!!!!!
Γιάννη ΑΥΤΑ που πρέπει να ναι με κεφαλαία, θα ναι με κεφαλαία!!!
Σπάνια το κάνω, thanks για κατανόηση
Σπάνια το κάνω, thanks για κατανόηση
Τι να γράψω γαμ@ την @$!$#$@!$!!$%#!!@!!#@
Χάνουμε την εκδρομή στη λειβαδειά τώρα!! Από τις καλύτερες εκδρομές ρε γμτ και με διπλό στο τσεπάκι ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Χάνουμε την εκδρομή στη λειβαδειά τώρα!! Από τις καλύτερες εκδρομές ρε γμτ και με διπλό στο τσεπάκι ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Κωλόφαρδη κωλόγρια...
Από δω το πάτε απο κει το πάτε,πάντως τη β' δεν την γλυτώνετε!!

Από δω το πάτε απο κει το πάτε,πάντως τη β' δεν την γλυτώνετε!!

Μαμακιζεται ο εργοτελης.....Δν τον βλεπω καλά δυστυχως...Ο τοροσιδης πριν καν εκτελεσει ο αραπης το πεναλντι ειχε μπει μεσα στν περιοχη...Κλασικες γαυροτακτικες...
Ο μπαλαφας τραγικος οπως παντα..
Ο μπαλαφας τραγικος οπως παντα..
- PABLO GARCIA1
Μιλάμε ο Σπάθας δίνει ρεσιτάλ....80-20 γάβρο παίζει,που τον είχαμε και στο άρμα του βάζελου.
Χρυσοχοίδη και Βούγια τι χαμπάρια??
Χρυσοχοίδη και Βούγια τι χαμπάρια??
Ο διαιτητής κάνει πάρτυ στο παγκρήτιο.....Καλά ρε Βούγια τους βλέπεις τους γάβρους στις κερκίδες???Για εκείνους δεν ισχύει ο νόμος???

ένας γάβρος ήρθε απόψε απ' τα (όχι και τόσο) παλιά...
α ρε ΠΑΟΚ τι τους έχεις κάνει...άντε ρε πού^τη να κάνουμε αύριο την διαφορά στους 2 και από την άλλη αγωνιστική θα έχουμε ρεσιτάλ κωμωδίας στα ελληνικά γήπεδα...
Υ.Γ.
ο εκφωνητής είναι για τα σκυλιά...θυμίζει και αυτός τους εκφωνητές επί παράγκας που λέγαν "μπορεί ο ολυμπιακός να κέρδισε 25 πέναλτι, να έδωσε στους αντιπάλους 8 κόκκινες και να έκοψε λάθος 39 οφσάιντ αλλά είναι καλύτερη ομάδα και καλά κάνει και κερδίζει...άσε που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ"...
α ρε ΠΑΟΚ τι τους έχεις κάνει...άντε ρε πού^τη να κάνουμε αύριο την διαφορά στους 2 και από την άλλη αγωνιστική θα έχουμε ρεσιτάλ κωμωδίας στα ελληνικά γήπεδα...
Υ.Γ.
ο εκφωνητής είναι για τα σκυλιά...θυμίζει και αυτός τους εκφωνητές επί παράγκας που λέγαν "μπορεί ο ολυμπιακός να κέρδισε 25 πέναλτι, να έδωσε στους αντιπάλους 8 κόκκινες και να έκοψε λάθος 39 οφσάιντ αλλά είναι καλύτερη ομάδα και καλά κάνει και κερδίζει...άσε που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ"...
O εργοτελης εχει καλη ομαδα,θα παρουσιαστει καλυτερος στο β ημιχρονο.
Αν μεινει ο σπαθας στο 20-80 δεν εχει τυχη ο γαυρος.
Τα πατριωτακια μου θα κανουν το καθηκον τους.
Σκατογαυροι αν ηταν ο οφη στην α να εβλεπα πως θα φευγατε...κολυμπωντας μαλλον...
Αν μεινει ο σπαθας στο 20-80 δεν εχει τυχη ο γαυρος.

Τα πατριωτακια μου θα κανουν το καθηκον τους.
Σκατογαυροι αν ηταν ο οφη στην α να εβλεπα πως θα φευγατε...κολυμπωντας μαλλον...