Ο Pablo ''macho'' Garcia θα σε τιμωρησει αμαρτωλε.

πσ. τον αναρχικο των 2 κοσμων τον διαβακα και εγω πριν κατι χρονια και με αρεκε.πολυ καλη η science fiction μεταφορα ειδικα στο θεμα κοινοκτημοσυνη/μη κατοχη.
Φυσιολογικό....όσοι δεν έχετε στην κατοχή σας τίποτα άλλο πέραν του ταπεινού σαρκίου σας να επιβουλεύεστε τα πλούτια μας,τις Μερτσεντέ μας και τις βιλάρες μας που αποκτήσαμε τίμια και με τόσο κόπο, ιδρώτα και σπέρμαSATANAS έγραψε: πσ. τον αναρχικο των 2 κοσμων τον διαβακα και εγω πριν κατι χρονια και με αρεκε.πολυ καλη η science fiction μεταφορα ειδικα στο θεμα κοινοκτημοσυνη/μη κατοχη.
Η ζωή είναι ενα αίνιγμα. Πολλοι το λένε κι ελάχιστοι οπως ο Σαλιντζερ το ζούνε.kass4 έγραψε:Πέθανε ο Τζερόμ Ντέιβιντ Σάλιντζερ, συγγραφέας του «Φύλακα στη σίκαλη» (1951)
Ολιγογράφος, ερημίτης, μια φωτογραφία του που κυκλοφορεί χρονολογείται δεκαετίες πριν.
«Ήταν σ’ αυτόν τον κόσμο, δεν ήταν αυτού του κόσμου» τιτλοφορεί το αφιέρωμα της η σημερινή Ελευθεροτυπία κι εκφράζει νομίζω απόλυτα την σκοτεινή προσωπικότητα του σπουδαίου αυτού συγγραφέα.
Αυτά τα λίγα λόγια ως φόρο τιμής σε έναν συγγραφέα που θα κατέτασσα στους τρεις, άντε πέντε αγαπημένους μου και σ’ ένα βιβλίο που ξαναδιαβάζω κάθε 3-4 χρόνια από τότε που πρώτη φορά έπεσε στα χέρια μου.
Είναι σίγουρο πως τις προσεχείς μέρες θα γίνουν πολλά αφιερώματα. Πριν τα διαβάσετε, διαβάστε τον Φύλακα, όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα.
gash04 έγραψε:fahrenheit 451
Η θερμοκρασία που καίγεται το χαρτί.
Περιγραφή μιας εποχής που είναι παράνομο να διαβάζεις βιβλία και οι πυροσβέστες είναι υπεύθυνοι στο να εντοπίζουν τα βιβλία και να τα καίνε...