Ο βασιλιάς ήταν λευκός.
Απο τους πιο αξιολογους τελικους και ισως ο πιο δυσκολος τιτλος απο τους 6 των Bulls. Eκτος απο συγκλονιστικους αγωνες (ο 3ος νομιζω ειχε 3 παρατασεις) υπηρχε και μονομαχια προσωπικοτητων, αφου ο Barkley διενυε την καλυτερη περιοδο της καριερας του. Τελικα οσο κι αν το κηνυγησε και παρα το οτι αργοτερα πηρε μεταγραφη στους πρωταθλητες Rockets δαχτυλιδι δεν πηρε (οπως και οι Stockton,Mallone και τοσοι αλλοι που το αξιζαν).vanroy έγραψε:Τα τελευταία playoffs που θυμάμαι και νομίζω οτι το Φοινιξ Σανς- Σικαγο Μπουλς είναι και από τα τελευταία ζευγαρια που κρατούσαν το ενδιαφερον όλου του κοσμου. Τσαρλς Μπαρκλευ, K - J και ένας λευκος με φοβερο τριποντο (που τωρα μου διαφευγει το όνομα του) εναντίον Μαικλ - Πίπεν - Γκραντ - Μπιλ Καρτράιτ ( ο τσεκος του NBA). Οπαδός των Φοινιξ και εγώ αλλά σχεδόν πάντα ο μεγαλος και απιθανος Μαικλ μας χαριζε "πίκρες"!
Dan Majerle .. Α να γεια σου! Αυτό που λες για τον Majerle δεν το θυμαμαι, θυμαμαι όμως τον Kevin Jonshon να ψαχνεται στα τελευταια λεπτα και όλες οι ελπίδες να είναι πανω στον Barkley. Αντιθετα με τους Bulls που ενώ όλοι είχαμε τα βλεμματα στον Air, τελικά τα κρισιμα τριποντα τα έβαζε ο John Paxson που αναφερεις, ένας κατα τα άλλα μετριος παικτης αλλά με κρυο αίμα..nikos55 έγραψε: Ο λευκος με το τριποντο που ψαχνεις Vanroy ηταν ο Dan Majerle, ο οποιος ομως αποδειχθηκε πολυ χεστης, δευτερολεπτα πριν τη ληξη του 6ου αγωνα εκανε airball απο τα 4 μετρα ελευθερος, και στο καπακι ενα τριποντο του Paxson αν θυμαμαι καλα εδωσε τη νικη 100-99 και το πρωτο 3-peat στους Bulls.
Ε δεν είναι και.. Γκρέγκορυ!!paok87 έγραψε:[youtube]LJY-DJ9Ut9Q[/youtube]
ο τυπος εχει ελατηρια στα ποδια