Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι στον ΠΑΟΚ!!!

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
giorgos4

Δημοσίευση από giorgos4 »

Ainte MPOS GELNTIM Ibrahim

OTOUR KALA paiktis... COK GUEZEL opws lene kai oi gitones mas...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το συμβόλαιό του το ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
tolis1186
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tolis1186 »

Για ενάμιση χρόνο είναι από όσο ξέρω σε διάρκεια τώρα οι αποδοχές του δεν ξέρω πόσες είναι....
goudas4

Δημοσίευση από goudas4 »

Foveri metagrafi pou pisteuw pws tha voithisei para poly sto na mporesei o PAOK na orthopodisei ksana kai na mporesei na ftiaxei mia axiologi omada!

Pleon meta kai apo auto to mini-dwraki tis doiikisis prepei to Palataki na einai gemato se kathe agwna alla kai na exantlisoume ta nea meiwmena eisitiria diarkeias pou vgikan (50 eurw mono) etsi wste na voithisoume tin doiikisi na antapexelthei oikonomika alla kai na voithisoume ton PAOK mas na ksanavrei tin xameni aigli tou parelthontos epitelous...!!!
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Το Sports.e-go.gr αναφέρει ότι: "....Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον δικέφαλο του Βορρά μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχει οψιόν στην περίπτωση που οι δυο πλευρές θελήσουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους...."

Επίσης: "....Η διοίκηση του ΠΑΟΚ( που σημειωτέων είναι υπηρεσιακή) , πιστεύει ότι με αυτή την κίνηση, θα τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα πετύχει να κάνει απόσβεση του κόστους της μεταγραφής με την αύξηση των εισιτηρίων και των διαφημίσεων που θα έχει...."

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ --> εδώ

Δείτε το σχετικό Video

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε --> εδώ

Ξένος τύπος --> εδώ
Άβαταρ μέλους
salonikiog4

Δημοσίευση από salonikiog4 »

OLOI ESEIS, 3EPOULATE TA PANTA GIA TIN MEGALI METAGRAFI ENOS PAIXTI POU TI? THA MAS PAREI OLOUS GIPEDO? I THA MAS PAREI PROTATHLIMA? ?ANTE PAOKARES STO PALATAKI NA PATE NA IPOSTIRI3ETE TON TOURKO SAS KAI EMEIS THA EIMASTE ALLOU, EMEIS THA SINEXIZOUME TIS EKDROMES MAS STIN POLI .PAOKARES GIA MAS OI KATAVOLES KAI OI RIZES ,H ISTORIA KATHE SWMATEIOU, OI XAMENES PATRIDES KAI OI ANTROPOI POU EXSYSAN AIMA KAI DAKRY GIA AUTO TO SWMATEIO SIMKAINOUN POLLA. .SAS APANTAME OTI THA KANOUME OTI PERNA APO TO XERI MAS NA KRATISOUME THN PERIFANEIA MAS . .EIMASTE OI IDIOI POU PRA3AME ANALOGA KAI ME AKIEL . .POIOS KERDISE ? ?
O PAOK EXEI ISTORIA OI RIZES MAS KAI OI A3IES KATHE PAOKTZH LENE KANENAS TOURKOS STON PAOK OUTE E3W APO THN TOUMPA H THN PYLAIA SAS
Άβαταρ μέλους
tolis1186
Επικοινωνία:

Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα!!! Αθλητισμός είναι και όχι πόλεμος... Επαγγελματικός αθλητισμός... Δεν λέω έχουμε πολλές διαμάχες με τους τούρκους αλλά δεν μπλέκεται και ο αθλητισμός σε αυτό...
Αυτή είναι η γνώμη μου έτσι μην παρεξηγηθώ κιόλας...!!!
Άβαταρ μέλους
salonikiog4

Δημοσίευση από salonikiog4 »

FILE TOLI E3IGISEIS NA DINEIS SE OLA TA PALLIKARIA EKEI STIN NEAPOLI STIN NEA MIXANIONA STO NEO KORDELIO POU I PROSFIGIA TOUS XTIPA AKOMI KAI AFOU TO XETE TOSO APLO ESEIS ANTE DIAGRAPSTE TIN ISTORIA KAI TO TELEFTEO GRAMMA KAI KANTE NEO PAOK
Άβαταρ μέλους
tolis1186
Επικοινωνία:

Δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις σε κανένα!!! Αυτή είναι η γνώμη μου και την λέω ελεύθερα από κει και πέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο γιαυτό...
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Για να καταλάβω δηλαδή επειδή είμαστε προσφυγικό σωματείο σημαίνει ότι πρέπει να μισούμε τους τούρκους ενώ οι αυτόχθονες πρέπει να τους αγαπάνε???

Εγώ νομίζω ότι ακριβώς επειδή έχουμε προσφυγικές ρίζες και έχουμε υποφέρει και εκδιωχθεί απ τις πατρίδες των προγώνων μας εξαιτίας των αιματηρών συράξεων πρέπει να δείχνουμε αυξημένη κατανόηση και να αποφεύγουμε την ξενοφοβία και τον ρατσισμό περισσότερο από όσους δεν έχουν περάσει τις ίδιες κακουχίες, και όχι να τα ασπαζόμαστε.

Επιπλέον μιλάμε, όπως σωστά υπενθύμισε ο Τόλης, για ένα άθλημα 100% επαγγελματικό όπου υπάρχουν χίλια πράγματα που θα έπρεπε να μας πειράξουν περισσότερο (φυγές παικτών, στημένα ματς, πουλημένες διαιτησίες κλπ κλπ) από το ζήτημα ενός τούρκου παίκτη.

Και επιπλέον ο Ίμπο είναι απλά ένας αθλητής, όχι μέλος των γκρίζων λύκων για να μας ενοχλεί ο ίδιος προσωπικά. Δεν θα έπρεπε να τον δούμε ως τούρκο αλλά ως έναν παίκτη-ευκαιρία που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του μπάσκετ με όλα τα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή.

Άποψή μου, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν
Άβαταρ μέλους
tolis1186
Επικοινωνία:

"Ραντεβού στο γήπεδο"

Εικόνα
H δέσμευση που δόθηκε από την ομάδα παραγόντων που ανέλαβαν τις τύχες του ΠΑΟΚ υλοποιήθηκε με τις ριζικές ανακατατάξεις που δρομολογήθηκαν στην ομάδα μπάσκετ. Το απόγευμα της Πέμπτης (3/1) παρουσιάστηκαν και επίσημα οι τρεις νέοι παίκτες (Τζέισον Ρόου, Μάρτιν Ρίγνγκστρομ, Ιμπραήμ Κουτλουάι) με την φιγούρα του "Ιμπο" να ξεχωρίζει, καθώς επίσης και οι Κώστας Φλεβαράκης, Αχιλλέας Μαματζιόλας. Χαρακτηριστικό στοιχείο της παρουσίασης ήταν η παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, γεγονός που αν μη τι άλλο φανερώνει και την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για την ομάδα μπάσκετ.

Στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του PAOK SPORTS ARENA βρέθηκαν όλοι οι ...καινούργιοι μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Βεργίνη. Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν εντάσσεται βέβαια σ' αυτή τη κατηγορία έστω κι αν ο έμπειρος έλληνας τεχνικός επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο. Είναι άλλωστε ένας από τους ελάχιστους συνδετικούς κρίκους των παλιών καλών εποχών, με αυτή που διανύει σήμερα ο Δικέφαλος.

"Είμαι επαγγελματίας, αλλά νιώθω άσχημα όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ηταν επιβεβλημένη η ανάγκη για αλλαγές και μέσα από την καλή συνεργασία που έχω με την διοίκηση, προχωρήσαμε σε κάποιες κινήσεις. Στόχος μας είναι να έχουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα ως ομάδα. Για μας κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού", είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φλεβαράκης.

Τζέισον Ρόου και Μάρτιν Ρίνγκστρομ εξέφρασαν την πεποίθηση για την καλή πορεία της ομάδας, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν να δώσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν με γνώμονα το ομαδικό συμφέρον.

Ο Δημήτρης Βεργίνης ως αρχηγός της ομάδας καλωσόρισε τον Ιμπραήμ Κουτλουάι στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον άνεμο αλλαγής που "φυσάει" στον Δικέφαλο και ο οποίος την οδήγησε άλλωστε σε διαδοχικές νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι ο τρίτος - εν Ελλάδι - σταθμός για τον αρχηγό της Εθνικής Τουρκίας και ευχήθηκε να έχει την πορεία που διέγραψε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Εχω πολύ καλές αναμνήσεις κι ελπίζω να αποδώσω το ίδιο καλά όπως στις άλλες δύο ομάδες που αγωνίστηκα. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μού έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και τους ευχαριστώ", είπε αρχικά. Ο Κουτλουάι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με τη προοπτική επέκτασής του το καλοκαίρι.

"Θεωρώ ότι η ομάδα διαθέτει καλό ρόστερ και μέσα από την συντονισμένη προσπάθεια θα βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, έχουμε όμως και τα περιθώρια να βελτιώσουμε πολλά. Σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό". Ο "Ιμπο" αποθεώθηκε μάλιστα από φίλους του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο PAOK SPORTS ARENA και προχώρησε σε σχετικό κάλεσμα. "Τους περιμένω να έρθουν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν την ομάδα".

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Κουτλουάι παρέλαβε την φανέλα με τον αγαπημένο του αριθμό (Νο10).

sport.gr
invader

Δημοσίευση από invader »

saloniciog4 apo oti katalava eisai perissotero fasistas kai "ellinaras" para paoktsis afou vazeis ta miala kai tis anoites idees sou panw apo to simferon tou PAOK.Gia tin istoria apla mathe oti otan eginei alwsi tis POLIS ena megalo meros tou othomanikou stratou itan ellines misthoforoi.Episis o diwgmos mas apo ta parallia den exei kamia sxesi me ton ntopio plithismo o opoios itan idiaitera filikos.Thema kivernisewn itan.Mathe ligo istoria kai meta ela na peis tis idiaiologies sou pou kathe allo para sovares einai.

soz gia ta greeklish ksexastika :P .
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Δημοσίευση από aparadektos »

salonikiog4 έγραψε:OLOI ESEIS, 3EPOULATE TA PANTA GIA TIN MEGALI METAGRAFI ENOS PAIXTI POU TI? THA MAS PAREI OLOUS GIPEDO? I THA MAS PAREI PROTATHLIMA? ?ANTE PAOKARES STO PALATAKI NA PATE NA IPOSTIRI3ETE TON TOURKO SAS KAI EMEIS THA EIMASTE ALLOU, EMEIS THA SINEXIZOUME TIS EKDROMES MAS STIN POLI .PAOKARES GIA MAS OI KATAVOLES KAI OI RIZES ,H ISTORIA KATHE SWMATEIOU, OI XAMENES PATRIDES KAI OI ANTROPOI POU EXSYSAN AIMA KAI DAKRY GIA AUTO TO SWMATEIO SIMKAINOUN POLLA. .SAS APANTAME OTI THA KANOUME OTI PERNA APO TO XERI MAS NA KRATISOUME THN PERIFANEIA MAS . .EIMASTE OI IDIOI POU PRA3AME ANALOGA KAI ME AKIEL . .POIOS KERDISE ? ?
O PAOK EXEI ISTORIA OI RIZES MAS KAI OI A3IES KATHE PAOKTZH LENE KANENAS TOURKOS STON PAOK OUTE E3W APO THN TOUMPA H THN PYLAIA SAS
Eiste oi idioi e? E lipon kyrie pare toys omoious sou kai anikste kana sillogo antitourkiko , nazistikioi oti alo goystaris kai min sinexizis na polyas tis ideees soy tis politikofasistikes meso toy paok

DEN KSEXNAME OYTE RIZES OYTE TIPOTA. DEN KSEXNAME OMOS KAI OTI PANO AP OLA EIMASTE ANTHROPOI...

Des ton extro soy ton ELLHNARA SOKRATH KOKKALH KAI OLA TA MEGALA AFENTIKA POY STELNOYN TA PAIDIA SOY NA POLEMANE GIA NA TRONE ME XRYSA PIROYNIA KAI MIN MAS POYLAS TRELA....

PS: SORRY GIA TA GREEKLIST FILOKENOYME SE ALLO PC KAI EIXA PROBLIMA...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Tha peski to savvato o Koutlouai? Tha exoume paokia sto gipedo? Ti ora ine to match? Pios to dixni stin tv?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χαλαροσε ρε :P :P
Απο οτι δείχνουν θα παιξει στον αγονα εκανε και την πρωτη του προπόνηση εχθες.
Δεν θα παίξει ομος ο βεργινης και τα βλέπω δύσκολα τα πραγματα.
Παοκια ε θα εχουμε μαλον απο αθηνα αλλα οχι οργανομενους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”