Ετσι δυστυχως....lion έγραψε:Σήμερα ένιωσα την τρίτη μεγαλύτερη πίκρα της χρονιάς, μετά την Herenveen και το ματς με τον Πας...
Αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε δε μασαμε. Το ποταμι δεν γυριζει πισω.
Ετσι δυστυχως....lion έγραψε:Σήμερα ένιωσα την τρίτη μεγαλύτερη πίκρα της χρονιάς, μετά την Herenveen και το ματς με τον Πας...
+10000000mkpaok έγραψε:Ετσι δυστυχως....lion έγραψε:Σήμερα ένιωσα την τρίτη μεγαλύτερη πίκρα της χρονιάς, μετά την Herenveen και το ματς με τον Πας...
Αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε δε μασαμε. Το ποταμι δεν γυριζει πισω.
Στο υστερόγραφο σου συμφωνώ μέχρι τελείας, αν και σήμερα έκανε κανά 2 θετικές ενέργειες..sidpanos έγραψε:το σημείο που έκρινε το ματς κατ'εμέ η μ@λακια του βιτόλο...
κάτι τέτοια μας στερούν επιτυχίες...![]()
![]()
τώρα..προχωράμε...
υγ..ο σορλέν δεν μπορεί..δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν μπορεί..
μισή μ@λακια του σορλέν,και μισή του σάντος που τον εμπιστεύεται...
paok kerkyra έγραψε:το όνειρο για πρωτάθλημα έλαβε τέλος σήμερα κατά την γνώμη μου
teod1980 έγραψε:Δεν είδα το ματς...αλλά από ότι κατάλαβα ο Βίτολο έβαλε αυτογκολ, τραυμάτισε παίκτη του ΠΑΟΚ, μάλωσε με τον προπονητή του και με τον Χαλκιά και αφού έκανε και πέναλτυ, πήρε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Για να τον βρίζετε έτσι μάλλον αυτά θα γίνανε...
ρε πάτε καλά ρε....πάλι περίπτωση Γκαρσία και πάλι κωλοτούμπες θα έχουμε...
.
Κι αυτό που πονάει περισσότερο είναι πως έχεις ομάδα για πρωτάθλημα...jpm4 έγραψε:paok kerkyra έγραψε:το όνειρο για πρωτάθλημα έλαβε τέλος σήμερα κατά την γνώμη μου
εκανε και π@π@ς στο ρεμο και μετα πηρε κοκκινη και καθως εβγαινε εδειξε επειδικτικα τη φανελα του αρηθ προς τους ΠΑΟΚτσηδες που ειχαν κατακλεισει το πετσαλο....teod1980 έγραψε:Δεν είδα το ματς...αλλά από ότι κατάλαβα ο Βίτολο έβαλε αυτογκολ, τραυμάτισε παίκτη του ΠΑΟΚ, μάλωσε με τον προπονητή του και με τον Χαλκιά και αφού έκανε και πέναλτυ, πήρε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Για να τον βρίζετε έτσι μάλλον αυτά θα γίνανε...
ρε πάτε καλά ρε....πάλι περίπτωση Γκαρσία και πάλι κωλοτούμπες θα έχουμε...
Είστε απαράδεκτοι για να βρίζετε παίκτες του ΠΑΟΚ έτσι..ότι κι αν έκανε έγινε μέσα στα πλάισια του αγώνα....
Πάντως από ότι άκουσα είχε θέληση η ομάδα και 11 με 11 δε χάναμε βαθμούς με τίποτα ε;
Διπλό στα Γιάνεννα για να ξαναμπούμε σε τροχιά...