αμα μπορω ομως γιατι δουλευω παντα απογευμα θα παω και στο παλατακι αυριο
Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Την φωνη φιλε την εχω ψιλοχαμενη ηδη καθοτι εχω πονολαιμο.

Α ρε κράχτη πιο νωρίς έπρεπε να τα γράψεις.... Πέμπτη κι ακόμα με τους ανύπαρκτους δε λέει.... Βεβαια, το κείμενο, τα σπάει!!
υ.γ.Άντε κι άλλος για τον Σάλπι....
υ.γ.Άντε κι άλλος για τον Σάλπι....
Ρε παιδιά στην κεντρική αυτό το "αποχή παιχτών στον Π.Α.Ο.Κ.;" χτυπάει άσχημα. Δεν γίνεται να αλλάξει;
Καλώς υπάρχει κατ εμέ Τεράτιε.
Όλα τα sites όσο και αν μας φαίνεται περίεργο έγραψαν μια είδηση με σκοπό την πληροφόρηση μας ή την παραπληροφόρηση μας.
Μπορεί να δόθηκε λάθος αλλά δεν το γνωρίζουμε εξίσου αν είναι και σωστή.
Φυσικά είμαι κατά των μηνύσεων και κατά των ανακοινώσεων κλπ κλπ όπως και τον ύβρεων που ακούστηκαν απο παίχτες μέχρι δημοσιογράφους.(βάζω και μένα μέσα στους υβριστές)
Αλλά υπήρξε καπνός όμως και ας υπήρξε και διορθωμένο κείμενο αργότερα.
Συνεπώς υπήρξε κάποιο θέμα με τις πληρωμές.
Και αν υπήρξε και θέμα με τις πληρωμές είναι αρκετά σημαντικό νομίζω ασχέτως αν έγινε σε λάθος timing το θέμα να αναφερθεί είτε απο δημοσιογράφους είτε απο παίχτες.
Δεν γνωρίζουμε για το θέμα της αποχής που σωστά μπαίνει ένα ερωτηματικό μιας και όλοι μας κάπου το έχουμε μέσα μας εφόσον δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα πως έχουν και αν είναι πληροφόρηση ή προπαγάνδα.
Για αυτόν τον λόγο την ευθύνη της ιστορίας για ξεκαθάρισμα ή όχι την έχει αποκλειστικά η διοίκηση της ομάδας μας.
Όλα τα sites όσο και αν μας φαίνεται περίεργο έγραψαν μια είδηση με σκοπό την πληροφόρηση μας ή την παραπληροφόρηση μας.
Μπορεί να δόθηκε λάθος αλλά δεν το γνωρίζουμε εξίσου αν είναι και σωστή.
Φυσικά είμαι κατά των μηνύσεων και κατά των ανακοινώσεων κλπ κλπ όπως και τον ύβρεων που ακούστηκαν απο παίχτες μέχρι δημοσιογράφους.(βάζω και μένα μέσα στους υβριστές)
Αλλά υπήρξε καπνός όμως και ας υπήρξε και διορθωμένο κείμενο αργότερα.
Συνεπώς υπήρξε κάποιο θέμα με τις πληρωμές.
Και αν υπήρξε και θέμα με τις πληρωμές είναι αρκετά σημαντικό νομίζω ασχέτως αν έγινε σε λάθος timing το θέμα να αναφερθεί είτε απο δημοσιογράφους είτε απο παίχτες.
Δεν γνωρίζουμε για το θέμα της αποχής που σωστά μπαίνει ένα ερωτηματικό μιας και όλοι μας κάπου το έχουμε μέσα μας εφόσον δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα πως έχουν και αν είναι πληροφόρηση ή προπαγάνδα.
Για αυτόν τον λόγο την ευθύνη της ιστορίας για ξεκαθάρισμα ή όχι την έχει αποκλειστικά η διοίκηση της ομάδας μας.
- Isaak the Greek
Κωστα , επειδη εισαι πολυ του ρεπορταζ.....γινεται να μαθουμε εαν ειμαστε η μονη ΠΑΕ που δεν εχει πληρωθει απο τα τηλεοπτικα????
Γιατι εαν ειμαστε η μονη ΠΑΕ , τοτε το κειμενο της κεντρικης μας λεει απο μονο του ποιος μας πολεμαει στη συγκεκριμενη περιπτωση.Μια εταιρεια δεν κανει το μπατζετ της για ενα χρονο μονο , αλλα κανει και μπατζετ εβσομαδας - μηνα κτλ.Ετσι λοιπον γνωριζοντας τα αναμενομενα εσοδα , αυτοματως σκεφτεσαι και που θα τα ξοδεψεις.Σε αυτη την περιπτωση η ΠΑΕ σκεφτηκε πως τα λεφτα (ή καποια απο τα λεφτα) απο τα τηλεοπτικα θα πανε προς πληρωμες παικτων.
Οταν αυτοι οι κυριοι ομως καθυστερουν (αραγε ειναι τυχαιο????) τις πληρωμες τους , τοτε εκτιθεσαι κι εσυ.Ξερουν πως αυτη ειναι η μονη πληγη που εχει μεινει ανοιχτη στον ΠΑΟΚ και δεν εχει μεινει αλλος τροπος για να μας χτυπησουν.Καθαρα προσωπικη μου γνωμη με μεγαλη πιθανοτητα λαθους.Παρ' ολα αυτα....
[youtube]qdUaywB4MI0[/youtube]
Γιατι εαν ειμαστε η μονη ΠΑΕ , τοτε το κειμενο της κεντρικης μας λεει απο μονο του ποιος μας πολεμαει στη συγκεκριμενη περιπτωση.Μια εταιρεια δεν κανει το μπατζετ της για ενα χρονο μονο , αλλα κανει και μπατζετ εβσομαδας - μηνα κτλ.Ετσι λοιπον γνωριζοντας τα αναμενομενα εσοδα , αυτοματως σκεφτεσαι και που θα τα ξοδεψεις.Σε αυτη την περιπτωση η ΠΑΕ σκεφτηκε πως τα λεφτα (ή καποια απο τα λεφτα) απο τα τηλεοπτικα θα πανε προς πληρωμες παικτων.
Οταν αυτοι οι κυριοι ομως καθυστερουν (αραγε ειναι τυχαιο????) τις πληρωμες τους , τοτε εκτιθεσαι κι εσυ.Ξερουν πως αυτη ειναι η μονη πληγη που εχει μεινει ανοιχτη στον ΠΑΟΚ και δεν εχει μεινει αλλος τροπος για να μας χτυπησουν.Καθαρα προσωπικη μου γνωμη με μεγαλη πιθανοτητα λαθους.Παρ' ολα αυτα....
Δεν ξέρω ειλικρινά Ισαάκ τι παίζει αλλά μυρίζομαι ότι υπάρχει καπνός.
Απλώς καπνός.
Απο την στιγμή που υπάρχει θέμα πληρωμών όπως και να μεταφέρεται με όποια δεδομένα αυτή την στιγμή στο προσκήνιο υπάρχει καπνός.
Προσοχή άλλο καπνός και άλλο πήρε φωτιά η Καλαμαριά.
Και καλό είναι να κοιτάμε εμείς τι κάνουμε γιατί το πρωί λέγανε για μεταγραφή ενός Ρουμάνου αμυντικού.
Σε αυτή την περίπτωση η διοίκηση πρέπει να είναι προσεκτική και να μην αφήνει τέτοια θέματα καν να διαρρέουν.
Απλώς καπνός.
Απο την στιγμή που υπάρχει θέμα πληρωμών όπως και να μεταφέρεται με όποια δεδομένα αυτή την στιγμή στο προσκήνιο υπάρχει καπνός.
Προσοχή άλλο καπνός και άλλο πήρε φωτιά η Καλαμαριά.
Και καλό είναι να κοιτάμε εμείς τι κάνουμε γιατί το πρωί λέγανε για μεταγραφή ενός Ρουμάνου αμυντικού.
Σε αυτή την περίπτωση η διοίκηση πρέπει να είναι προσεκτική και να μην αφήνει τέτοια θέματα καν να διαρρέουν.
- PABLO GARCIA1
Μην πάει ξανά το μυαλό μας ότι μας φοβούνται και μας κάνουν πόλεμο...δλδ έλεος...ας ξεφύγουμε απ' αυτό πιά...γιατί θα πάρω κράνος και παλάσκες και θα κοιμάμαι κάθε βράδυ με το όπλο στο προσκέφαλο.
Μπορεί να υπήρξε κάποιο θεματάκι και η μαλακία του κάθε π@π@ρα κονδυλοφόρου το φούσκωσε...as usual στο Ελλάντα που οι δημοσιογράφοι άλλη δουλειά δεν κάνουν.Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι το ίδιο θα γινόταν με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Η μομφή σε μας είναι ότι πρέπει να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό στις πληρωμές και στην απευκταία περίπτωση που τέτοια πράγματα συμβούν να μείνουν στα στεγανά της ομάδας και να μην βγουν σε καμιά περίπτωση προς τα έξω.
Μπορεί να υπήρξε κάποιο θεματάκι και η μαλακία του κάθε π@π@ρα κονδυλοφόρου το φούσκωσε...as usual στο Ελλάντα που οι δημοσιογράφοι άλλη δουλειά δεν κάνουν.Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι το ίδιο θα γινόταν με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Η μομφή σε μας είναι ότι πρέπει να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό στις πληρωμές και στην απευκταία περίπτωση που τέτοια πράγματα συμβούν να μείνουν στα στεγανά της ομάδας και να μην βγουν σε καμιά περίπτωση προς τα έξω.
Isaak the Greek έγραψε:Παρ' ολα αυτα....
Το αγαπημένο μου τραγούδι όταν ήμουν μωρό.
Εγραψα ενα σχολιο στο κειμενο του Ολιβαρεζ στην κεντρικη, το οποιο αρχικα εμφανιστηκε κανονικα, αλλα στην συνεχεια οταν μπηκα στην κεντρικη ειχε εξαφανιστει. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το τεχνικο ζητημα?
Μεταφερω το σχολιο εδω λοιπον.
Εγραψες το ΠΑΟΚτσηδικο "Τι να κανουμε" Ολι.
Απο τα πλεον κορυφαια κειμενα που εχω διαβασει ποτε μου για τον ΠΑΟΚ.
Μεταφερω το σχολιο εδω λοιπον.
Εγραψες το ΠΑΟΚτσηδικο "Τι να κανουμε" Ολι.
Απο τα πλεον κορυφαια κειμενα που εχω διαβασει ποτε μου για τον ΠΑΟΚ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ Hide, όπως γνωρίζεις εδώ και μήνες. Και δεν έχει λυθεί, πέρα από κάποιες εξαιρέσεις. Γι' αυτό και σταμάτησα να γράφω στην κεντρική..
Ότι κι αν έχω κάνει δεν το έχω λύσει. Εάν εσένα σου λυθεί, πες μου τι έκανες μπας και τα καταφέρω κι εγώ..
Ευχαριστώ σε...
Ότι κι αν έχω κάνει δεν το έχω λύσει. Εάν εσένα σου λυθεί, πες μου τι έκανες μπας και τα καταφέρω κι εγώ..
Ευχαριστώ σε...
Ντίμι επειδή είχα (και εχω) και γω το ίδιο πρόβλημα άλλαξα browser. Βασικά κάτι θα παίζει με μνήμη-cookies-κλπ μιας και απο "καθαρο" browser σχολιαζω κανονικοτατα...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Mου συμβαίνει και σε Internet Explorer και στον Μοzilla και στην Opera.
Σε Safari δεν έχω δοκιμάσει....Θα δοκιμάσω κι εκεί....
Κάνας άλλος...παίζει;

Σε Safari δεν έχω δοκιμάσει....Θα δοκιμάσω κι εκεί....
Κάνας άλλος...παίζει;
- PABLO GARCIA1