Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
denis

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από denis »

Εν μέρη λογικός ο αποκλεισμός του Σάρας μετά τον τραυματισμό σέρνεται με τπτ δεν θυμίζει τον περσινό. Ο Ζέλικο περιμένει να γυρίσει ο Τσαρτσαρής για να βγάλει τον Σερμαντίνι και να ξαναβάλει τον Σάρας και χρειάζεται ψηλούς δεν έχει γιατί ο Χάισλιπ θα χρησιμοποιηθεί σαν 3αρι και βλέπει για final four μιας κ εδώ δεν κινδυνεύει
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Τι έγινε με το πόδι σου? Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Η ομάδα σε χρειάζεται :D
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Την έκανα και είμαι στο κρεβάτι δευτέρα μπήκα παρασκευή βγήκα δεν έχει ιδιαίτερο πόνο αλλά φοράς μια μ@λ@κία για να μην κουνάς το πόδι και έχει ατροφήσει ακόμα δεν το έχω πατήσει. Γενικά θέλει πολύ υπομονή όλη την ώρα κάθεσαι και δεν κάνεις τπτ.Τα ματς με Μαρούσι και Καβάλα λογικά θα τα δω από τους επίσημους παρέα με τις πατερίτσες μου.
Ακόμα και έτσι ποιο πολλές βολές μπορώ να βάλω
Άβαταρ μέλους
kostasff

Καλή ανάρρωση τώρα. Θέλει πολύ υπομονή και προσπάθεια. ;)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλή ανάρρωση και σε σένα και σε μένα!

Για όσους θέλουν ας μπουν εδώ μέσα να κάνουμε το θαύμα να στείλουμε Χάλιγουελ, Τσιάρα και Καλαιτζίδη στο All Star Game!!!
http://www.esake.gr/allstarvote/
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Thanks Free αλλά τι έπαθες δεν νομίζω να εννοείς για τα mini εγκεφαλικά και κάτι ταχυκαρδίες με το θέμα των βολών και με όλα τα ματς που κρίνονται στο δευτερόλεπτο ??? :lol: :lol:
ό,τι και να είναι περαστικά σου.
Δεν ήξερα που να το ποστάρω αλλά νομίζω πως ο Monroe με τον Kenny έχουν μία παράδοση σε κάθε εντός έδρας αγώνα από ένα άλεϊ ουπ
Kenny για στο διαγωνισμό καρφωμάτων :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ασε εχει τσιλντρες εκει δεν μας παιρνει αλλα οτι πηδαει στο θεο ο αθεοφοβος ο γκρεγκορι αυτο ειναι γεγονος.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

denis έγραψε:Thanks Free αλλά τι έπαθες δεν νομίζω να εννοείς για τα mini εγκεφαλικά και κάτι ταχυκαρδίες με το θέμα των βολών και με όλα τα ματς που κρίνονται στο δευτερόλεπτο ??? :lol: :lol:
ό,τι και να είναι περαστικά σου.
Δεν ήξερα που να το ποστάρω αλλά νομίζω πως ο Monroe με τον Kenny έχουν μία παράδοση σε κάθε εντός έδρας αγώνα από ένα άλεϊ ουπ
Kenny για στο διαγωνισμό καρφωμάτων :opaokara: :opaokara:
Οχι, πέρα βέβαια από το κάψιμο άπειρων εγκεφαλικών κυττάρων με την ενασχόληση μας με τον ΠΑΟΚ και δη, τον μπασκετικό! Ενα πρόβλημα με το χέρι, επικονδυλητιδα για όσους ξέρουν, στον αγκώνα που με κρατά εκτός για καιρό!

Για το ολ σταρ έχω επιλέξει μόνο ΠΑΟΚτσάκια!!

Θέλω να πω ότι ο σημερινός ρούλης κόντρα στο γαύρο είναι δημιούργημα Μπλατ και χρειάζεται τεράστια προσοχή την επόμενη βδομαδα! Το +35 θα αποτελέσει γι αυτούς κάτι σαν εκδίκηση. Πρέπει να το εκμεταλλυτούμε και να τους κάνουμε κηδεία.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που θα συναντήσουμε στο Παλέ θα είναι ο υπέρμετρος φανατισμός!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα προσπαθησουν να κανουν την πρωτη τους νικη σε ολα τα σπορ εναντιον του ΠΑΟΚ για φετος εαν καταφερουμε να τους σβησουμε και αυτη τη καψα θα ψαχνουν πετρα να κρυφτουν και μαντηλια να κλαψουν.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπα, παλι κάποιος θα τους φταίει..
Είναι τόσο υπερόπτες (που έλεγε σοφά κι ο Χαλκιάς) που πάλι τσίπα δε θα έχουν να αναγνωρίσουν μια πιθανή ανωτερότητα μας και πάλι..

Σενάριο που θα ήθελα (σαν το βόλλευ)!
Απομένουν 5 δεύτερα για τη λήξη και είμαστε στο -3. Ταιμ άουτ για τον Σούλη... Επιλογη ο Μονρό ή ο Γκρέγκορυ στις γωνίες με τον Ταπούτο να κάνει σκριν στην πρώτη πάσα του Λάζαρου στον Καυκή!!
Ο Καυκής να παίρνει την μπάλα από τον Λάζαρο κι από τα 8μιση μέτρα να ευστοχεί και να πηγαίνουμε παράταση..
Εκείνη να ξεκινά με τρίποντο του Καλαιτζίδη και να συνεχίζεται με ακόμη ένα του Σκετσέφσκι!!
Στο τέλος και μετά από σεμιναριακή άμυνα το επιμέρους σκορ τους έξτρα χρόνου να είναι 4-22 και να κερδίζουμε με 18 πόντους διαφορά και πρώτο σκόρερ τον Γκετσέφσκι με 23 π., ο Μονρό με 21 π., ο Γκρέγκορυ με 19π., ο Λάζος με 13 π. κι 11 ρ., ο Ταπούτος με 15 π. κι ο Καυκής με 11 πόντους!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

free4 έγραψε:Ενα πρόβλημα με το χέρι, επικονδυλητιδα για όσους ξέρουν, στον αγκώνα που με κρατά εκτός για καιρό!
Εγώ νόμιζα πως το πρόβλημα έχει να κάνει με τις ώρες που γράφεις. Ώρες βρυκολάκων... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Δευ 01 Φεβ 2010, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Η Μπιλμπάο έχει πενταπλάσιο προϋπολογισμό από εμάς αλλά παρ όλα αυτά, θέλουμε και πιστεύουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί", δήλωσε ο προπονητής του Πανελληνίου Ηλίας Ζούρος για την αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο.

Δηλ. ρε παιδιά αν ο ΠΑΟΚ έχει budget 1.5 μύριο, ο Πανελλήνιος δεν έχει 2??? τότε η bilbao έχει 10 ??? Δεν μας τα λέει καλά ο προπονητής-computer... Και κάτι άλλο, δεν μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός ο 4ος του ελληνικού πρωταθλήματος με τον προτελευταίο της acb????
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

kostasff έγραψε:
free4 έγραψε:Ενα πρόβλημα με το χέρι, επικονδυλητιδα για όσους ξέρουν, στον αγκώνα που με κρατά εκτός για καιρό!
Εγώ νόμιζα πως το πρόβλημα έχει να κάνει με τις ώρες που γράφεις. Ώρες βρυκολάκων... :opaokara:
χαχαχαχα όχι μωρέ....
Πάλοκ, άσε, τα ποσά στην Ασεμπε είναι κυριολεκτικά εκτός πραγματικότητας!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

free4 έγραψε:Απομένουν 5 δεύτερα για τη λήξη και είμαστε στο -3. Ταιμ άουτ για τον Σούλη... Επιλογη ο Μονρό ή ο Γκρέγκορυ στις γωνίες με τον Ταπούτο να κάνει σκριν στην πρώτη πάσα του Λάζαρου στον Καυκή!!
Ο Καυκής να παίρνει την μπάλα από τον Λάζαρο κι από τα 8μιση μέτρα να ευστοχεί και να πηγαίνουμε παράταση..
Εκείνη να ξεκινά με τρίποντο του Καλαιτζίδη και να συνεχίζεται με ακόμη ένα του Σκετσέφσκι!!
Στο τέλος και μετά από σεμιναριακή άμυνα το επιμέρους σκορ τους έξτρα χρόνου να είναι 4-22 και να κερδίζουμε με 18 πόντους διαφορά και πρώτο σκόρερ τον Γκετσέφσκι με 23 π., ο Μονρό με 21 π., ο Γκρέγκορυ με 19π., ο Λάζος με 13 π. κι 11 ρ., ο Ταπούτος με 15 π. κι ο Καυκής με 11 πόντους!!!
Αυτό δεν είναι ο ΠΑΟΚ που περιέγραψες..η Dream Team είναι! Ούτε λίγο ούτε πολύ λες ότι θα βάλουμε 102 πόντους μέσα στο Παλέ, χωρίς καν να έχεις υπολογίσει και τους πόντους των Καλαϊτζίδη, Μιλισάβλιεβιτς, Χέλιγουελ, Δεμερτζή, Ντρόμπνιακ και Τσιάρα, δηλαδή 104 σύνολο..!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

trikalioti άσε τα πολλά λόγια και πες μας το ακριβές scοre. έχω να περάσω απο το ταμείο παρακαταθηκών...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”