Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Re: Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
δεν τα παρατήσαμε...
αν διαβάσεις και πιο πριν είπαμε:
α) πάει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας (δηλαδή από 21 έως 24 Ιανουαρίου)
β) θα το οριστικοποιήσουμε το πολύ μέχρι Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, μιας και είμαι με διάστρεμμα και θέλω να δω πως θα πάει (ήδη πάει αρκετά καλύτερα)
γ) θα είναι μάλλον κάπου δυτικά, μιας και βολεύει τους περισσότερους
υ.γ. μήπως πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστό τόπικ οι νότιοι και ξεχωριστό οι βόρειοι;;;;
μπερδεύονται τα ποστ και γίνετε αχταρμάς...
μιας και θα το καθιερώσουμε (!!!!!!) κιόλας, να έχουμε κάπου να γράφουμε τα δρώμενα...!!!...!!!
αν διαβάσεις και πιο πριν είπαμε:
α) πάει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας (δηλαδή από 21 έως 24 Ιανουαρίου)
β) θα το οριστικοποιήσουμε το πολύ μέχρι Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, μιας και είμαι με διάστρεμμα και θέλω να δω πως θα πάει (ήδη πάει αρκετά καλύτερα)
γ) θα είναι μάλλον κάπου δυτικά, μιας και βολεύει τους περισσότερους
υ.γ. μήπως πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστό τόπικ οι νότιοι και ξεχωριστό οι βόρειοι;;;;
μπερδεύονται τα ποστ και γίνετε αχταρμάς...
μιας και θα το καθιερώσουμε (!!!!!!) κιόλας, να έχουμε κάπου να γράφουμε τα δρώμενα...!!!...!!!
Παληκαρια καλησπερα,
Μοικαν μαλλον εχουμε παιξει μαζι σε αλλο σαιτ , ειχα ερθει κανα 2 φορες εκει μονο, τελικα παληκαρια θα παιξουμε την Δευτερα ή οχι ? γηπεδο ποιος θα κλεισει και ποιο αν επιτρεπεται?
Αν μπορει καποιος να ενημερωσει σας παρακαλω.
Μοικαν μαλλον εχουμε παιξει μαζι σε αλλο σαιτ , ειχα ερθει κανα 2 φορες εκει μονο, τελικα παληκαρια θα παιξουμε την Δευτερα ή οχι ? γηπεδο ποιος θα κλεισει και ποιο αν επιτρεπεται?
Αν μπορει καποιος να ενημερωσει σας παρακαλω.
Πρώτα δηλώστε συμμετοχές και μην πάτε κατ ευθείαν για μπάλα.
Ας είναι ο Sipanos απο τους Βόρειους να σας οργανώσει αν και αμφιβάλλω και αν βρεθείτε ποτέ λαίμαι τώρα ο interad του χάμου γράψτε το βιογραφικό σας ένας ένας στους οργανωτές και βιογραφικό μαζί όπως πόσες μπύρες μαλαματίνες πίνετε πόσα πιτόγυρα τρώτε και ανάλογα θα σας βάλουν στις σωστές θέσεις.
Τα γήπεδα υπάρχουν παντού για να αρχίζετε να κλείνετε ραντεβού θανάτου.
Ο χαμένος κερνάει τον νικητή σουβλάκια ρετσίνες πρέπει να είναι και το τρόπαιο του θεσμού όπως θα πρεπε για μια αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων
F.C Malamatinos North - F.C. Smokers South
ινδερανδ να κάνουμε και φανέλες τις θέλω πολύχρωμες των South και στο εθνόσημο τον Φερνάντος τσε.
Στους North φτιάξε ότι θέλει ο Σίνδ
Εφόσον μαζέψετε συμμετοχές μετά θα έχουμε την κλήρωση για ημερομηνίες προπονήσεις και ότι άλλο θέλετε.
Υ.Γ
Ασθενοφόρο βρήκαμε?
Αν και απο North θα παίξω με τους South, προδότης και έτσι.
Ας είναι ο Sipanos απο τους Βόρειους να σας οργανώσει αν και αμφιβάλλω και αν βρεθείτε ποτέ λαίμαι τώρα ο interad του χάμου γράψτε το βιογραφικό σας ένας ένας στους οργανωτές και βιογραφικό μαζί όπως πόσες μπύρες μαλαματίνες πίνετε πόσα πιτόγυρα τρώτε και ανάλογα θα σας βάλουν στις σωστές θέσεις.
Τα γήπεδα υπάρχουν παντού για να αρχίζετε να κλείνετε ραντεβού θανάτου.
Ο χαμένος κερνάει τον νικητή σουβλάκια ρετσίνες πρέπει να είναι και το τρόπαιο του θεσμού όπως θα πρεπε για μια αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων
F.C Malamatinos North - F.C. Smokers South
ινδερανδ να κάνουμε και φανέλες τις θέλω πολύχρωμες των South και στο εθνόσημο τον Φερνάντος τσε.
Στους North φτιάξε ότι θέλει ο Σίνδ
Εφόσον μαζέψετε συμμετοχές μετά θα έχουμε την κλήρωση για ημερομηνίες προπονήσεις και ότι άλλο θέλετε.
Υ.Γ
Ασθενοφόρο βρήκαμε?
Αν και απο North θα παίξω με τους South, προδότης και έτσι.

Δηλώνω πανέτοιμος.
Ήδη αυτές τις τρεις μέρες που μισο-οριστικοποιήθηκε ο αγώνας :
Έχασα 187,5 γραμμάρια, μείωσα τα τσιγάρα από 33 σε 31 ανά ώρα, αγόρασα – σε 12 άτοκες δόσεις – συσκευή οξυγόνου και τέλος προμηθεύτηκα από το Μοναστηράκι μια μεταχειρισμένη στολή τερματοφύλακα χόκεϊ επί πάγου, για την περίπτωση που κάνει κρύο.
Μπότες ενισχυμένες στη μύτη για τις κλωτσιές που χρωστάω ( δυο τσουβάλια μέχρι στιγμής ) σε ιντεράντ και γκας δεν χρειάστηκε να ψάξω γιατί είχα.
Τέλος έκανα τη διαθήκη μου και φίλησα σταυρωτά τις κόρες μου
ΡΙΠ.
ΥΓ. στο Ίλιο είναι μια χαρά, θα πάμε μετά για κρασιά στην Ανδρομάχη
Ήδη αυτές τις τρεις μέρες που μισο-οριστικοποιήθηκε ο αγώνας :
Έχασα 187,5 γραμμάρια, μείωσα τα τσιγάρα από 33 σε 31 ανά ώρα, αγόρασα – σε 12 άτοκες δόσεις – συσκευή οξυγόνου και τέλος προμηθεύτηκα από το Μοναστηράκι μια μεταχειρισμένη στολή τερματοφύλακα χόκεϊ επί πάγου, για την περίπτωση που κάνει κρύο.
Μπότες ενισχυμένες στη μύτη για τις κλωτσιές που χρωστάω ( δυο τσουβάλια μέχρι στιγμής ) σε ιντεράντ και γκας δεν χρειάστηκε να ψάξω γιατί είχα.
Τέλος έκανα τη διαθήκη μου και φίλησα σταυρωτά τις κόρες μου
ΡΙΠ.
ΥΓ. στο Ίλιο είναι μια χαρά, θα πάμε μετά για κρασιά στην Ανδρομάχη
Νομιζω πως πρεπει να ανοιχτει ενα τοπικ "ΑΓΩΝΕΣ 6Χ6 ΒΟΡΕΙΩΝ PAOKMANIA" ή κατι τετοιο π.χ για να οργανωθουμε καλυτερα..Γιατι οντως γινομαστε λιγο μπαχαλο ετσι...Τωρα γι αυτην την Δευτερα δεν βλεπω "πολλη κινηση"...
..Ιδωμεν,,
ΥΓ. Akaklas ,ναι το θυμαμαι...ΟΚ. θα τα (ξανα) πουμε απο κοντα..

Για τέρμα σε κόβω και αντί για αυτό στο τέρμα
http://www.new-life.com.gr/popup_image.php?pID=145
θα πάρεις λίγο κλεμμένο απο τον μαζικό ζωμό των North
http://chicago.agrino.org/images/cafes/ ... ina_bg.gif
Άμυνα θα παίζω και δεν θα κάνεις ούτε μια βουτιά αρκεί να έχουμε σε ενέσιμη έστω μορφή
http://www.minismart.gr/files/photos/tsigara.gif
Ο Ινδεράδ δεν μας είπε τι θέση παίζει να κανονίσει ωσάν coach
http://www.new-life.com.gr/popup_image.php?pID=145
θα πάρεις λίγο κλεμμένο απο τον μαζικό ζωμό των North
http://chicago.agrino.org/images/cafes/ ... ina_bg.gif
Άμυνα θα παίζω και δεν θα κάνεις ούτε μια βουτιά αρκεί να έχουμε σε ενέσιμη έστω μορφή
http://www.minismart.gr/files/photos/tsigara.gif
Ο Ινδεράδ δεν μας είπε τι θέση παίζει να κανονίσει ωσάν coach
κλασσικές δικαιολογίεςmoican4 έγραψε:Νομιζω πως πρεπει να ανοιχτει ενα τοπικ "ΑΓΩΝΕΣ 6Χ6 ΒΟΡΕΙΩΝ PAOKMANIA" ή κατι τετοιο π.χ για να οργανωθουμε καλυτερα..Γιατι οντως γινομαστε λιγο μπαχαλο ετσι...Τωρα γι αυτην την Δευτερα δεν βλεπω "πολλη κινηση".....Ιδωμεν,,
Δώστε τα κινητά σας στον Σίνδ να σας οργανώσει

Παληκαρια,
Αν θελετε στειλτε με ενα π.μ τα κινητα σας οσοι ειναι για δευτερα να οργανωθουμε.
Απλα πειτε ο καθενας ποτε μπορω να σας παρω για να μην ενοχλω
Αν φυσικα θελετε ξαναλεω , δεν θελω να κλεψω την αρχηγια κανενος
Ολο βλεπω θα παμε -θα παμε και τιποτα τελικα
Αντε να οργανωθουμε...
Λετε να κλεισω την Τουμπα να παιξουμε πριν τον αγωνα μεθαυριο οπως οι ακαδημιες? Αστο θα φυγει το χορταρι και μετα θα αναβληθει το ματσακι.
Οποτε πειτε μου να αναμεινω για π.μ ή οχι
Αν θελετε στειλτε με ενα π.μ τα κινητα σας οσοι ειναι για δευτερα να οργανωθουμε.
Απλα πειτε ο καθενας ποτε μπορω να σας παρω για να μην ενοχλω
Αν φυσικα θελετε ξαναλεω , δεν θελω να κλεψω την αρχηγια κανενος

Ολο βλεπω θα παμε -θα παμε και τιποτα τελικα
Αντε να οργανωθουμε...
Λετε να κλεισω την Τουμπα να παιξουμε πριν τον αγωνα μεθαυριο οπως οι ακαδημιες? Αστο θα φυγει το χορταρι και μετα θα αναβληθει το ματσακι.
Οποτε πειτε μου να αναμεινω για π.μ ή οχι
Βασικα Μοικαν , ποιος εισαι απο εκεινους αν επιτρεπεται
Οχι οτι θυμαμαι και πολλους αλλα για πες ? αν θελεις βεβαια
Οχι οτι θυμαμαι και πολλους αλλα για πες ? αν θελεις βεβαια
ψηφιζω akaklan για τη διοργανωση εδω στη σαλονικα γτ δεν βλεπω πολλους να κουνιουνται.. εδωσα κ τηλ.. παρακαλω μην παιρνετε για φαρσες γτ ειμαι κ ευεξαπτος κ αρχισω τα καντηλια
αντε κουνηθειτε καναπεδακηδες

Άιντε οργανωθείτε με τον Άκακλα να κάνετε καμιά προπόνηση γιατί με τους Smokers δεν σας κόβω καλά θα είστε πίσω σε προετοιμασία. 

- PABLO GARCIA1
Ετος 2100...
οι δισέγγονοι του interad και του sidpanos ακόμα προσπαθούν να οργανώσουν εκείνο το γ@μημένο το 5χ5 που είχαν σαν όραμα οι προ-παπούδες τους...στην περίπτωση των Νοτίων βέβαια ένα επιπλέον εμπόδιο είναι η αγωνιστική ανετοιμότητα του kass (himself παρακαλώ) που εδώ και κάτι δεκάδες χρόνια προσπαθεί να κόψει ρετσίνες, τσιγάρα και ξενύχτια....
υ.γ.1 αφού δεν μπορείτε να συννενοηθείτε ούτε με σήματα μορς, τι το προσπαθείτε ρεεεεεεε??
υ.γ. αν γίνει κανα θαύμα και το κανονίσετε,το ιδανικότερο μέρος θα είναι στην αυλή κάποιου νοσοκομείου....
οι δισέγγονοι του interad και του sidpanos ακόμα προσπαθούν να οργανώσουν εκείνο το γ@μημένο το 5χ5 που είχαν σαν όραμα οι προ-παπούδες τους...στην περίπτωση των Νοτίων βέβαια ένα επιπλέον εμπόδιο είναι η αγωνιστική ανετοιμότητα του kass (himself παρακαλώ) που εδώ και κάτι δεκάδες χρόνια προσπαθεί να κόψει ρετσίνες, τσιγάρα και ξενύχτια....
υ.γ.1 αφού δεν μπορείτε να συννενοηθείτε ούτε με σήματα μορς, τι το προσπαθείτε ρεεεεεεε??
υ.γ. αν γίνει κανα θαύμα και το κανονίσετε,το ιδανικότερο μέρος θα είναι στην αυλή κάποιου νοσοκομείου....
ρε λιμό πας καλά;;;;
κλείδωσες το τόπικ του Νότου;;;
τι είσαι εσύ ρε;;;
ου να χαθείς...
kass ρίξτου 1-2 τσουβάλια παραπάνω από αυτές τις klotsies που λες...
βλέπω ανυπομονησία και αυτό μ'αρέσει...
υ.γ.1- για μπείτε στο πρόγραμμα σιγά σιγά οι υπερ-καπνιστές και σια γιατί τα πράγματα στο χόρτο γίνονται μπρουτάλ ιφ γιου νοου γουοτ αϊ μιν...
υ.γ.2 - kass συμπαίχτης μου, gash αντίπαλος... ΤΕΛΟΣ
κλείδωσες το τόπικ του Νότου;;;
τι είσαι εσύ ρε;;;
ου να χαθείς...
kass ρίξτου 1-2 τσουβάλια παραπάνω από αυτές τις klotsies που λες...
βλέπω ανυπομονησία και αυτό μ'αρέσει...
υ.γ.1- για μπείτε στο πρόγραμμα σιγά σιγά οι υπερ-καπνιστές και σια γιατί τα πράγματα στο χόρτο γίνονται μπρουτάλ ιφ γιου νοου γουοτ αϊ μιν...
υ.γ.2 - kass συμπαίχτης μου, gash αντίπαλος... ΤΕΛΟΣ
Τι λες ρε ταγάρι που θα είμαστε και αντίπαλοι.
Απλώς πάσες μην περιμένεις απο μένα ασίστ και τέτοια.
Μόνο τάκλιν σε ότι πλησιάζει στον Kass
Απλώς πάσες μην περιμένεις απο μένα ασίστ και τέτοια.
Μόνο τάκλιν σε ότι πλησιάζει στον Kass