19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σε αυτο δικιο εχεις Κοs ...

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ο Ζαγορ σε συντευξη τυπου το ειχε πει ...Αν το θυμασαι αυτο εσυ ή κπς ας πει γιατι δεν το θυμαμαι καλα...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Slade έγραψε:
Κρατάω μόνο αυτά απ το post σου τα οποία και είναι η ουσία των όσων θέλεις να πεις , ότι δηλαδή ο Κουτσιανικούλης ,ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός παίχτης για τον οποίο δαπανήθηκαν σχεδόν 2 μύρια για να έρθει στον ΠΑΟΚ , δε θα παίξει μπάλα γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν τον πάει ο Σάντος. Ο οποίος Σάντος εκτός του ότι τον έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές βασικό, δουλεύει συνεχώς μαζί του στις προπονήσεις αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο "δεν τον πάει". Κατανοητό ότι είναι η γνώμη σου αυτή αλλά δεν παύει να είναι κ απ τα πιο ανόητα πράγματα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό .
ειναι ο ιδιος εξηγητος λογος που ειχε σε μεγαλη εκτιμηση και τον ηλιαδη και τον εβαζε να παιξει αριστερο χαφ και δεξι μπακ απο 5 λεπτα μεχρι 3 δευτερολεπτα του ματς και στην πρωτη λαθος πασα τον εβγαζε απο το παιχνιδι

αυτο το πραγμα εννοειται οτι δεν μπορει να το κανει με τον κουτσια γιατι εχουμε σκασει 2 εκατομυρια αλλα γινεται πιο light
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

η λογική του παραλόγου
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ronaldo δεν είσαι σε καλή φόρμα σήμερα. Ας μην μιλάμε για Ηλιαδη και Βαγγελη και και και... Αυτοί οι παίκτες μας είχανε σε 6,7,9!!! Δεν θα μιλήσω και δεν θα αναλύσω το που πως και γιατί. Αλλά ο Ηλιαδης και κάθε από Ηλιαδης είχανε ώρες μα ώρες συμετοχης στην ομάδα μας και παίζανε στις θέσεις τους. Στο ότι έπρεπε να παίξει και αλλού γιατί έπρεπε λόγο ανάγκης αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι γινότανε πάντα. Μην μιλάτε για ποδοσφαιριστές που είχανε μεγαλύτερη στήριξη από τον Βρυζα που τον γιουχαραμε όταν η μπάλα έφτανε στα πόδια του. Αυτοί είχανε αντιμετώπιση Ronaldo. Με προπονητή Σαντος ο ΠΑΟΚ 9νατος. Με τον ίδιο προπονητή τον ΠΑΟΚ γίνεται ΠΑΟΚ κερδίζει και τον σέβονται. Με τους προαναφερθέντες φαπ ΠΑΟΚ είμασταν. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ronaldo έγραψε: και τον κουτσιανικουλη ο σαντος δεν τον παει
Η απάντηση σε συνέντευξη του Σάντος στις 4 Σεπτεμβρίου 2009:
  • Aυτός που είπε στην διοίκηση να φέρει τον Κουτσιανικούλη είμαι εγώ γιατί πιστεύω στο ταλέντο του. Αλλιώς δεν θα είχα πει στην διοίκηση να τον φέρει. Είπα "ναι πληρώστε" γιατί έχει πολλές δυνατότητες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι τον πιστεύει περισσότερο απ' ότι εγώ. Ένα άλλο πράγμα είναι αν ο Κουτσιανικούλης έχει την ποδοσφαιρική παιδεία και όχι μόνο το ταλέντο για να ανταποκριθεί σε αυτά που ζητά η ομάδα από οποιοδήποτε παίκτη αγωνίζεται σε αυτή την θέση. Κι εγώ λέω αυτή την στιγμή όχι, όσον αφορά την ποδοσφαιρική παιδεία.

Θα χρειαστεί χρόνο για να είναι μια πολύ σημαντική μονάδα στην ομάδα. Εάν δεν γίνει αυτό υπάρχουν πολλά παραδείγματα παικτών που είχαν ταλέντο, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν εκεί και να εκμεταλλευτούν αυτό που είχαν. Πριν από τέσσερα χρόνια λέγαμε το ίδιο για τον Κονέ. Δεν με ακούγε τότε όμως. Άλλο είναι οι δυνατότητες που έχει ένας παίκτης και άλλο τι θα κάνει. Πάνω απ΄όλα είναι η ομάδα και όχι ο παίκτης. Ο Κουτσιανικούλης έχει διάθεση και θέληση, μαθαίνει τι πρέπει να κάνει όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια του, τις κινήσεις που πρέπει να κάνει και είναι σε πολύ καλό δρόμο.
http://www.sport24.gr/html/ent/637/ent.313637.asp

[Παρασίδης mode] Ο Σάντος λέει ότι τον ήθελε. Εσύ βγες και πες ότι επειδή δεν τον πάει, τον έφερε στον ΠΑΟΚ για να του καταστρέψει την καριέρα. Ακούγεσαι. [/Παρασίδης mode]

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Κέντησες Στέφανε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μόνο κέντησε... ο άνθρωπος έκανε την προίκα του χωρίς να το κατλάβει και ο ίδιος :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Stephanos έχεις το δημοσιογραφικό "δαιμόνιο" μέσα σου :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

stephanos έγραψε:
ronaldo έγραψε: και τον κουτσιανικουλη ο σαντος δεν τον παει
Η απάντηση σε συνέντευξη του Σάντος στις 4 Σεπτεμβρίου 2009:
  • Aυτός που είπε στην διοίκηση να φέρει τον Κουτσιανικούλη είμαι εγώ γιατί πιστεύω στο ταλέντο του. Αλλιώς δεν θα είχα πει στην διοίκηση να τον φέρει. Είπα "ναι πληρώστε" γιατί έχει πολλές δυνατότητες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι τον πιστεύει περισσότερο απ' ότι εγώ. Ένα άλλο πράγμα είναι αν ο Κουτσιανικούλης έχει την ποδοσφαιρική παιδεία και όχι μόνο το ταλέντο για να ανταποκριθεί σε αυτά που ζητά η ομάδα από οποιοδήποτε παίκτη αγωνίζεται σε αυτή την θέση. Κι εγώ λέω αυτή την στιγμή όχι, όσον αφορά την ποδοσφαιρική παιδεία.

Θα χρειαστεί χρόνο για να είναι μια πολύ σημαντική μονάδα στην ομάδα. Εάν δεν γίνει αυτό υπάρχουν πολλά παραδείγματα παικτών που είχαν ταλέντο, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν εκεί και να εκμεταλλευτούν αυτό που είχαν. Πριν από τέσσερα χρόνια λέγαμε το ίδιο για τον Κονέ. Δεν με ακούγε τότε όμως. Άλλο είναι οι δυνατότητες που έχει ένας παίκτης και άλλο τι θα κάνει. Πάνω απ΄όλα είναι η ομάδα και όχι ο παίκτης. Ο Κουτσιανικούλης έχει διάθεση και θέληση, μαθαίνει τι πρέπει να κάνει όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια του, τις κινήσεις που πρέπει να κάνει και είναι σε πολύ καλό δρόμο.
http://www.sport24.gr/html/ent/637/ent.313637.asp

[Παρασίδης mode] Ο Σάντος λέει ότι τον ήθελε. Εσύ βγες και πες ότι επειδή δεν τον πάει, τον έφερε στον ΠΑΟΚ για να του καταστρέψει την καριέρα. Ακούγεσαι. [/Παρασίδης mode]

:opaokara:

αν ψαξεις να δεις τι δηλωνε και για τον ηλιαδη θα καταλαβεις οτι δεν εχουν καμια σημασια οι δηλωσεις αλλα οι πραξεις
θυμαμαι μιλουσε για εναν αριστο επαγγελματια που δουλευει πολυ στις προπονησεις κτλ..
τελοσπαντων θα δουμε
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

stephanos έγραψε:
Άντε λίγο να γελάσει το χειλάκι μας γιατι μετά τα σημερινά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ronaldo έγραψε:για να μην ξεχνιομαστε αυτα ειχα γραψει πριν κατι μηνες για τον κουτσιανικουλη και νομιζω οτι ο ηλιαδης με τις εμφανισεις του στον ηρακλη δικαιωνει ολους εμας που λεγαμε οτι ο σαντος ηταν εμπαθης μαζι του
Θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω. Ο Ηλιάδης μου έδωσε την εντύπωση παίκτης μέτριου που στις καλές του ήταν καλούτσικος! Το ότι έβγαλε γκολ εναντίον του Πανθρακικού δεν τον καθιστά καλό παίκτη! Ούτε θεωρώ ότι οι εμφανισεις του είναι σπουδαίες. Ενίοτε διακρίνεται, γιατί είναι χάλια όλος ο Ηρακλής!
Όσον αφορά στον Κουτσιανικούλη μας: Υπομονή! (Αχ! Βαχ!)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Μπραβο στον Κουτσι ανεβασμενος αρκετα απο αλλα ματσακια ...
Οι περισσοτερες ενεργεις απο τον παιχταρα γινοντουσαν και ηταν μεσα σε ολες τις φασεις ...
Συνεχισε ετσι Κουτσι !!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:Η απάντηση σε συνέντευξη του Σάντος στις 4 Σεπτεμβρίου 2009:

+1
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και για να λεμε και τα καλα συγχαρητηρια στη μεριδα του λεοντος του κοσμου που καταχειροκροτησε και αυτον και τον παπαζογλου στις αλλαγες σε αντιθεση με κατι λιγους που οτι και να γινοταν τους εφταιγαν αυτοι οι 2 απο το ζεσταμα κιολας... :pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

.... εγώ μάλλον αλλιώς τον είδα χθες. πάλι φάνηκε μετριότατος. εκτός δλδ από ταχύτητα... σέντρα-τελείωμα-τεχνική θέλει βελτίωση
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sera4 έγραψε:και για να λεμε και τα καλα συγχαρητηρια στη μεριδα του λεοντος του κοσμου που καταχειροκροτησε και αυτον και τον παπαζογλου στις αλλαγες σε αντιθεση με κατι λιγους που οτι και να γινοταν τους εφταιγαν αυτοι οι 2 απο το ζεσταμα κιολας... :pano:
Εγώ δεν χειροκροτούσα αυτούς... Φιλομένο και Κριστιάνο χειροκροτούσα... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”