Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ. 16:45 13/12 Νova
Re: Καβάλα-ΠΑΟΚ 16:45 13/12 Νova
Τι κρίμα και κρίμα μου λέτε ρε και δικαίως...Χάσαμε τα άχαστα...Μη μου λέτε κρίμα τους μ@λ@κες.Καταφέραμε και πήραμε Χ με 10000 κόσμο στο πλευρό μας...Είμαστε ωραίοι..!!!Καλύτερη εμφάνιση θα συνδιαζόταν με νίκη φίλε μου...Εμείς ισοπαλία φέραμε.

- Pegasus1589
Δηλαδή τι να κάνει η ομάδα; 3 δοκάρια είχε. Και ο Παπάζογλου δοκάρι είχε ακόμα. Έτσι είναι οι κακές εμφανίσεις και οι άχρηστοι; Διαφωνώ φίλε μου.
Τα μυαλά μας πονάνε.
Μην τα κάνετε να πονάνε περισσότερο.
Σεβασμός στα χιλιόμετρα που κάναν τα αδερφια μας.
ΠΑΟΚ
Μην τα κάνετε να πονάνε περισσότερο.
Σεβασμός στα χιλιόμετρα που κάναν τα αδερφια μας.
ΠΑΟΚ
- PAOKfanAthens
γ..μω το κερ..το μου γ..μω...δλδ ΕΛΕΟΣ....!!!xD δηλ..δη δεν υπ..ρχει δικ..ιολογι..,εντος εδρ..ς π..ιζ..με κ..ι π..λι δεν κερδισ..με!χ..θηκε μεγ..λη ευκ..ιρι.. σμρ,ειδικ.. μετ.. τ.. στρ..υοπ..τημ..τ.. των νιωνιου,ρουλη...
υσ. λειπει το πρωτο γρ..μμ.. γτ χτυπωντ..ς το πληκτρολογιο με την ολη κ..τ..στ..ση εχει πεσει κ..που κι ..κόμ.. το ψ..χνω!!!
υσ. λειπει το πρωτο γρ..μμ.. γτ χτυπωντ..ς το πληκτρολογιο με την ολη κ..τ..στ..ση εχει πεσει κ..που κι ..κόμ.. το ψ..χνω!!!
Κπ στιγμη πρεπει να διαχωριζουμε (μεχρι ενα οριο).....αποτελεσμα -εμφανιση.....Αλλα σημερα ειδαμε λιγο μπαλα ,πρωτη φορα φετος......Ειναι θεμα ικανοτητας η δημιουργια και το τελειωμα φασεων αλλα και λιγο τυχης....
Αλλα οταν απ την επιθετικη τριπλετα ο Σορλεν παιρνει τη μπαλα και τη γυρναει πισω ο παπαζογλου σιγα σιγα δειχνει οτι ειναι ποδοσφαιριστης.......κπ στιγμη θα ρχοταν αυτη η ημερα....Επιθετικα δεν τρομαζουμε πλην Βιερι που φανερα τα κανουν πανω τους οι αμυντικοι.....
Αλλα οταν απ την επιθετικη τριπλετα ο Σορλεν παιρνει τη μπαλα και τη γυρναει πισω ο παπαζογλου σιγα σιγα δειχνει οτι ειναι ποδοσφαιριστης.......κπ στιγμη θα ρχοταν αυτη η ημερα....Επιθετικα δεν τρομαζουμε πλην Βιερι που φανερα τα κανουν πανω τους οι αμυντικοι.....
Μετά τα εκτός έδρας με πανιώνιο, αστέρα τρίπολης και δεν ξέρω και εγω με πιο λιμό ακόμα ένα ακόμα χωρίς λόγο στραβοπάτημα...Το απόλυτο ξενέρωμα....
Η ομάδα θέλει φορ να καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια για πλάκα...Είναι κρίμα που λείπει ένας τέτοιος παίκτης ο οποίος θα έδινε με τα γκολ του ουσία σε όλη την υψηλού επιπέδου προσπάθεια που γίνεται απο όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας...
Πάρτε τον Ντουγκλάο..!Είναι ότι πρέπει στο ψηλό παιχνίδι!!
Η ομάδα θέλει φορ να καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια για πλάκα...Είναι κρίμα που λείπει ένας τέτοιος παίκτης ο οποίος θα έδινε με τα γκολ του ουσία σε όλη την υψηλού επιπέδου προσπάθεια που γίνεται απο όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας...
Πάρτε τον Ντουγκλάο..!Είναι ότι πρέπει στο ψηλό παιχνίδι!!
Είδα το ματς από το 30' και μετά. Στο β' δεν υπήρχε Καβάλα. Η ομάδα έτρεξε, πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες, κατέβηκε σωστά στις φάσεις. Μετά το 80' νομίζω η κούραση ήταν εμφανής. Καλό παιχνίδι. Χάσαμε 2 βαθμούς.. Συνεχίζουμε. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο!!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Σήμερα δεν έμπαινε με τίποτα. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Δεν υπήρχε Καβάλα ειδικά στο Β'.
Μπράβο σε όλα τα Παιδιά που γεμίσανε το Ανθή Καραγιάννη.
Μπράβο και στην Ομάδα για την εμφάνιση (όχι το αποτέλεσμα).
Κοιτάμε μπροστά όμως, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.
Δεν υπήρχε Καβάλα ειδικά στο Β'.
Μπράβο σε όλα τα Παιδιά που γεμίσανε το Ανθή Καραγιάννη.
Μπράβο και στην Ομάδα για την εμφάνιση (όχι το αποτέλεσμα).
Κοιτάμε μπροστά όμως, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.
Μπραβο στην ομαδα γιατι επιτελους ειδα ποδοσφαιρο, εναλαγες, συστημα αναπτυξης και αν εξαιρεσουμε καποια αμυντικα λαθη η ομαδα ηταν τελεια.
Αραμπατζης πολυ ωραιος και σημερα 1000% πανω ειναι το παλικαρι
Μονη παραφωνια ο σορλεν που τον περιμενουμε να κανει ενα ματς της προκοπης
Αν και τον βλεπω παγκο μετα τον ερχομο του κριστιανο
Εκραξα ομαδα και σαντος μετα απο πανθραξ και λαρισα
Σημερα δεν θα το κανω θεωρω οτι αξιζουν χειροκροτημα και οσο για τον σαντος σημερα διορθωσε μαζι με την ομαδα καποια λαθη ελπιζω να ειναι μονο η αρχη...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ τα καλυτερα ερχονται
ΥΓ Επειγοντος και ενα φορ ενα ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡ
Αραμπατζης πολυ ωραιος και σημερα 1000% πανω ειναι το παλικαρι
Μονη παραφωνια ο σορλεν που τον περιμενουμε να κανει ενα ματς της προκοπης
Αν και τον βλεπω παγκο μετα τον ερχομο του κριστιανο
Εκραξα ομαδα και σαντος μετα απο πανθραξ και λαρισα
Σημερα δεν θα το κανω θεωρω οτι αξιζουν χειροκροτημα και οσο για τον σαντος σημερα διορθωσε μαζι με την ομαδα καποια λαθη ελπιζω να ειναι μονο η αρχη...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ τα καλυτερα ερχονται
ΥΓ Επειγοντος και ενα φορ ενα ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡ
Για να ξεκαθαρίσω ότι είπα πριν όντως ο ΠΑΟΚ του 2ου ημιχρόνου έβαλε στα δίκτυα την καβάλα αλλά είναι αδιανόητο για παίκτες της κλάσης των δικών μας τουλάχιστων να μην βάζουν τα βασικά.Είναι μεγάλο πρόβλημα!!!!!Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος αλλά αντίθετα πολύ προβληματισμένος...

Μετα το 80 που κουραστηκαμε μην ξεχναμε οτι δεν ειχαμε παικτη επιθετικογενη να μπει......
Αραμπατζακος αρχιζει να εμπνεει εμπιστοσυνη αλλα ακομα νωρις ειναι....
Αραμπατζακος αρχιζει να εμπνεει εμπιστοσυνη αλλα ακομα νωρις ειναι....
Οσο περηφανος ειμαι για καποιος παιχτες του ΠΑΟΚ, τοσο ντρεπομαι για καποιους αλλους! Ευτυχως για πολυ λιγους πλεον! Βαρυ αλλα ειναι η αληθεια...
Tetradje γιατί δεν γίνεσαι πιο συγκεκριμένος για ποιον ντρέπεσαι? εγώ πάντως για σήμερα δεν έχω παράπονο το πάλεψαν το παιχνίδι αλλά η τάνα η μπάλα δεν έμπαινε μέσα..έτσι είναι αυτά..δοκάρι και μέσα όλα καλα δοκάρι και έξω όλα σκατά και μίρλα.
Τώρα τι έχετε να πείτε όλοι εσείς που θέλετε να παίζουμε μπάλα; Σήμερα παίξαμε μπάλα αλλά γκολ δεν βάλαμε. Και μένα μου αρέσουν οι πολλές ευκαιρίες και το πάνω κάτω αλλά θα προτιμούσα πολύ να παίρναμε την νίκη όπως με την ΑΕΛ και ας μην παίζαμε μπάλα.
Αυτά.... ΣΑΝΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Σε λίγο με το γκαργκάνιασμα των μυαλών μας τέτοια θα λένε οι ανύπαρκτοι.
Αυτά.... ΣΑΝΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Σε λίγο με το γκαργκάνιασμα των μυαλών μας τέτοια θα λένε οι ανύπαρκτοι.
-
Η ερωτηση τελικα ειναι η εξης? Να παιζουμε μπαλα και να μην παιρνουμε αποτελεσμα η να μη βλεπομαστε και να κερδιζουμε συνεχως???? Γιατι στο τρελαδικο θα μας στειλουν!
Και για να μην ειμαστε αχαριστοι, ενα μπραβο στον Σαντος δεν ακουσα. Καμια ομαδα δεν στριμωξε ετσι την καβαλα εκει μεσα, οι παικτες χασανε τα αχαστα και εχουν την ευθυνη. Μπραβο Σαντος και με κανα 2 προσθηκες θα πεταει η ομαδα.
Και για να μην ειμαστε αχαριστοι, ενα μπραβο στον Σαντος δεν ακουσα. Καμια ομαδα δεν στριμωξε ετσι την καβαλα εκει μεσα, οι παικτες χασανε τα αχαστα και εχουν την ευθυνη. Μπραβο Σαντος και με κανα 2 προσθηκες θα πεταει η ομαδα.