Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Χθεσινό ρεπορτάζ:
Το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στις στημένες φάσεις, στο οποίο αναφέρθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο, επεσήμανε ο Χενκ Τεν Κάτε προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας.
«Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, γιατί άλλο ένα παιχνίδι μας έγινε κάτω από μη ποδοσφαιρικές συνθήκες. Οπως και να' χει, δεχόμαστε συνέχεια γκολ από στημένες φάσεις και αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά και εσείς πρέπει από μόνοι σας να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Ξεχνιέστε εσείς και μένουν αμαρκάριστοι οι αντίπαλοι. Να γιατί δεχόμαστε εύκολα τέτοια γκολ», είπε ο Ολλανδός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.
Ο Τεν Κάτε μίλησε αρκετή ώρα και με τους συνεργάτες του για το θέμα, φανερώνοντας τον προβληματισμό του και αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στον τομέα αυτό στις προπονήσεις.
Λίγο ξαφνική δεν σας μοιάζει η απόφαση; Εμάς βεβαίως στον πόιτσο μας...
Το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στις στημένες φάσεις, στο οποίο αναφέρθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο, επεσήμανε ο Χενκ Τεν Κάτε προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας.
«Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, γιατί άλλο ένα παιχνίδι μας έγινε κάτω από μη ποδοσφαιρικές συνθήκες. Οπως και να' χει, δεχόμαστε συνέχεια γκολ από στημένες φάσεις και αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά και εσείς πρέπει από μόνοι σας να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Ξεχνιέστε εσείς και μένουν αμαρκάριστοι οι αντίπαλοι. Να γιατί δεχόμαστε εύκολα τέτοια γκολ», είπε ο Ολλανδός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.
Ο Τεν Κάτε μίλησε αρκετή ώρα και με τους συνεργάτες του για το θέμα, φανερώνοντας τον προβληματισμό του και αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στον τομέα αυτό στις προπονήσεις.
Λίγο ξαφνική δεν σας μοιάζει η απόφαση; Εμάς βεβαίως στον πόιτσο μας...
http://www.sport-fm.gr/article/208111
βρε κάτι μου θυμίζει αυτό... κάτι μου θυμίζει... που θα πάει, θα το βρω
βρε κάτι μου θυμίζει αυτό... κάτι μου θυμίζει... που θα πάει, θα το βρω

Ο Νοπλιας κοβει το ματι του και προπονητικα και να βρισκει παικτες.....Θα τον ηθελα σε μας αν εφευγε ο Σαντος....Αλλα στον παο ειναι περιεργοι....
ελατε ρε παιδια...Ποιος νιομπλιας..!! Που ηταν προπονητης και ποιο ηταν το εργο του..? Τωρα θα κανει "πρακτικη" μαζι με τον ταβερνιαρη στον παγκο...Ειπαμε, catrakyla is coming...!!

3-4 ωρες ελειψα και οταν γυρισα ο αγαπημενος μου Τεν Καρατε αποτελει παρελθον !!!!!!!!!
Κριμα

Κριμα

Κατάληψη στα γραφεία της αεκ ναι αυτά που βάψανε με τα σπρει τα χανούμια πριν λίγες ώρες.
Άσυλο έχει μόνο το Πολυτεχνείο.

Άσυλο έχει μόνο το Πολυτεχνείο.

-
- Protomastoras
Σφοδρότατη επίθεση-απάντηση της ΠΑΕ Πανιώνιος κατά της ΑΕΚ!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 57570.html
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 57570.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Protomastoras την Τρί 08 Δεκ 2009, 19:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε ρε γλεντια με τις πριγκηπισσες του νοτου. Το λεγαμε οτι θα πεσει γελιο με αυτον τον τυπο τον Μπομπ αλλα οχι και ετσι.και τα καλυτερα για αυτους ερχονται.
Μια ερωτηση καπως ετσι δεν ηταν ο ρουλης στην δευτερη θητεια του στην Β' εθνικη? Εννοω απο αποψη βαθμολογικη κ.ο.κ?
Ας με βοηθησει καποιος γιατι δεν θυμαμαι. Βεβαια με το αεκ ειναι αλλιως , αλλα οσο ζω ελπιζω
Και σαν να μην εφταναν αυτα απο κοντα και ο βαζελος με τον 10 Καρατε!!!!!!!!!
Μια ερωτηση καπως ετσι δεν ηταν ο ρουλης στην δευτερη θητεια του στην Β' εθνικη? Εννοω απο αποψη βαθμολογικη κ.ο.κ?
Ας με βοηθησει καποιος γιατι δεν θυμαμαι. Βεβαια με το αεκ ειναι αλλιως , αλλα οσο ζω ελπιζω

Και σαν να μην εφταναν αυτα απο κοντα και ο βαζελος με τον 10 Καρατε!!!!!!!!!
yiannisPAOKitalia έγραψε:Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν έκρυψε την πικρία του και μιλώντας στην ολλανδική «Voetbal International» έκανε λόγο για «γελοία απόφαση». Ο πρώην πια προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως έχει καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες και άφησε αιχμές κατά της διοίκησης.
«Από τον σύλλογο μου είπαν ότι οι μέτοχοι δεν είναι ευχαριστημένοι. Ωραία τι μπορώ να κάνω; Τίποτα. Το αποδέχομαι. Αν είχαμε παίξει ποδόσφαιρο με δραματικό τόνο τότε θα είχα μείνει. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν δείτε τα αποτελέσματα της ομάδας είναι γελοία απόφαση. Από τις 23 Ιανουαρίου του 2009 έχουμε χάσει μόλις ένα παιχνίδι. Στην έδρα μας ήμασταν 14 μήνες αήττητοι», τόνισε αρχικά.
Και συνέχισε: «Δεν έχω καμία διαμάχη, έχω καλές σχέσεις με τους παίκτες. Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και δεύτεροι στο Europa League με 9 βαθμούς. Στον επόμενο γύρο σχεδόν έχουμε ήδη προκριθεί. Στο πρωτάθλημα έχουμε επτά περισσότερους βαθμούς από την περσινή σεζόν και είμαστε και μέσα στο Κύπελλο. Αν τα πάρετε όλα αυτά υπ' όψιν δεν μπορείτε να μην πείτε ότι υπάρχει πρόοδος».
Κατέληξε με αιχμές κατά της διοίκησης: «Αλλά έχω το αίσθημα ότι αυτοί περίμεναν θαύματα. Δεν είναι καλοί στο ποδόσφαιρο. Πέρσι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με την απόδοση, αλλά απαιτούσαν περισσότερους βαθμούς. Τώρα έχουμε πιο πολλούς πόντους και είναι δυστυχισμένοι με την απόδοση. Επομένως πάντα κάτι έβρισκαν».
http://www.sportnet.gr/report.php?id=207692
Νταξ, Τεν-Τεν, αυτό δεν είναι δικό σου προνόμιο, απ'αυτό έχουμε κι εμείς...
Άστο αγόρι μου δεν ήξερες την Ελληνική νοοτροπία

- sidpanos
Ο...πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και οι "κυανέρυθροι" επανήλθαν με νέα απάντηση στην ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων".
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και τα ΜΜΕ. Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε μία ανακοίνωση η οποία απευθυνόταν στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και όχι σε σύνδεσμο οπαδών.
Τελικά φαίνεται πως κάναμε λάθος και ανοίξαμε διάλογο με οπαδούς. Το λάθος αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί...".
http://sport24.gr/html/ent/066/ent.332066.asp

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και τα ΜΜΕ. Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε μία ανακοίνωση η οποία απευθυνόταν στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και όχι σε σύνδεσμο οπαδών.
Τελικά φαίνεται πως κάναμε λάθος και ανοίξαμε διάλογο με οπαδούς. Το λάθος αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί...".
http://sport24.gr/html/ent/066/ent.332066.asp

Ρε δεν μας χ@@ζουν και οι δυο. Λες και ειναι αμεμπτου ηθικης και οι δυο!!!!!!!!
Και το ποιον του νιονιου ειναι γνωστο και οπως ειπε και καποιος αλλος παλια λεγοταν σκετος πανιωνιος.
Και ο γουμενος καο ο μπατμαν στα χναρια του αληστου μνημης Σταματελατου πατησαν.
Την εχουν γραψει και οι μεν και οιδε την ιστορια τους.
Αει στο δ@@@@@λο πια. Αηδια καταντησαν.
Υ.Γ. Οταν μας ακυρωσαν το γκολ στην Ν. σμυρνη , γιατι δεν εβγαλαν καμμια ανακοινωση τοτε ?
Και το ποιον του νιονιου ειναι γνωστο και οπως ειπε και καποιος αλλος παλια λεγοταν σκετος πανιωνιος.
Και ο γουμενος καο ο μπατμαν στα χναρια του αληστου μνημης Σταματελατου πατησαν.
Την εχουν γραψει και οι μεν και οιδε την ιστορια τους.
Αει στο δ@@@@@λο πια. Αηδια καταντησαν.
Υ.Γ. Οταν μας ακυρωσαν το γκολ στην Ν. σμυρνη , γιατι δεν εβγαλαν καμμια ανακοινωση τοτε ?

- PABLO GARCIA1
Στην Ελλαδίτσα το σωστότερο είναι Ο λιγότερο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ....DimisK έγραψε:Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ...Orwell έγραψε:Πολύ ωραία η ανακοίνωση του σωματείου που όμως ονομάζεται Νέος Πανιώνιος......γιατί κάποτε υπήρχε και ένας σκέτος που χρωστούσε πολλά....
O Πανιωνιος ουτε ηταν ποτε, ουτε ειναι και ουτε προκειται να ειναι, κατα πασα πιθανοτητα, αναμεσα στα σοβαρα προβληματα του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Μελανα σημεια υπαρχουν στην ιστορια ολων των ομαδων. Η Πουστια ομως (με το Π κεφαλαιο), κεντημενη πανω στην φανελα, ειναι το χαρακτηριστικο των τριων του ΠΟΚ και μονο.
Παρεμπιπτοντως δειτε και κανενα ματς του Πανιωνιου αν ευκαιρησετε. Παιζει ωραια.
Μελανα σημεια υπαρχουν στην ιστορια ολων των ομαδων. Η Πουστια ομως (με το Π κεφαλαιο), κεντημενη πανω στην φανελα, ειναι το χαρακτηριστικο των τριων του ΠΟΚ και μονο.
Παρεμπιπτοντως δειτε και κανενα ματς του Πανιωνιου αν ευκαιρησετε. Παιζει ωραια.