Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Videos-ειδήσεις-αφιερώματα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Hideguti »

yiannisPAOKitalia έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=M-KaXHiqw1s

Υπάρχει? Δεν υπάρχει...
Aυτος ο Κινεζος ο Τσαν-Πιο-Λι ποιος ειναι?
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Re: Videos (ΠΑΟΚ videos στο internet) Youtube,Google,Blinkx κλπ

Δημοσίευση από hxc4life »

Εγω παντως το εκανα report το video στο youtube και report την σελιδα τους στο facebook. Ελεος με το καθε βουρλο ( btw. μενει και στην περιοχη μου) που βγαινει και ειρωνευεται τον Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ρε εγω δεν το πηρα γραμμη το βιντεο κ δεν το ειδα καν...τι εγινε??υπαρχει πουθενα να το δουμε τωρα?στο youtube δεν ειναι...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Βασικά αντί να μας προβληματίζει το βίντεο, θα έπρεπε να μας προβληματίζει περισσότερο, το αν μέχρι το τέλος του κόσμου θα καταφέρουμε να πάρουμε πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aDlNsIhA9qA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aDlNsIhA9qA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
"...θα συνεχισετε να με βριζετε..."
καλα που το καταλαβες μ@λακιστηρι...

υ.γ. δε σε βριζουμε επειδη δεν εισαι τραγουδιστρια... στα παπ@ρια μας... αλλα με τον ΠΑΟΚ δε θα παιζετε λαμογια... :evil:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

εκλασε μεντες η γκομενα...αντε πολυ ασχοληθηκαμε...
melios

Δημοσίευση από melios »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
lion4

Δημοσίευση από lion4 »

Ούτε συγνώμη ούτε τίποτα το τσόκαρο...Αυτό το χαζογκομενάκι μπορεί να μην γνωρίζει τίποτα περί οπαδισμού και περι μπαοκ και άλλων τέτοιων ηλιθιοτήτων αλλά αυτή που την βάλανε να τραγουδήσει αυτήν την χαζομάρα σίγουρα γνώριζαν.....Ζω πολύ μακρυά απο τν θεσ/νικη και συναναστρέφομαι με πολλούς Αθηναίους...Όλοι τους μα όλοι τους άσχετοι και μη δύο πράγματα θα σου πούν..Τούμπα και μπαοκ...Αυτή η μλκ η οποία ουσιαστικά δν στηρίζεται σε κανένα επιχείρημα θα πρέπει να κοπεί με κάθε τρόπο...Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πολλοί αθηναίοι το λένε τελείως στην πλάκα και μάλιστα νομίζουν ότι είναι κάτι που το λέμε οι ΠΑΟΚτσιδες μεταξύ μας..Και όντος τόσο βλάκες είναι ορισμένοι δικοί μας που αποκαλούν έτσι την ομάδα μας μεταξύ τους...Έχω ακούσει από αθηναίο να μου λέει ότι 'το μπαοκ το έμαθα από τον στρατό όπου το λέγανε για πλάκα ΠΑΟΚτσίδες μεταξύ τους και δεν ήξερα ότι όταν το λέμε σας πειράζει, αφού σας πειράζει το σταματώ...' Όποτε καταλήγω ότι αυτό που λέει το χαζογκομενάκι ( άγνοια για τν σοβαρότητα του αστείου) έχει κάποια βάση...Νομίζω το τσόκαρο πήρε το μάθημα του..
Γουστάρω πολύ που ενεργοποιήθηκαμε γρήγορα και τους επιβάλλαμε τον σεβασμό...Αν και για μένα το κωλοκάναλο αυτό αν δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη από εδώ και πέρα θα πρέπει να φάει απαξίωση....Όποτε όποιος έχει διάθεση για αποστολή μνμ αυτα θα πρέπει να προσανατωλίζονται προς τον σταθμό και όχι προς την 50κιλή κουράδα...
Είμαστε ο πιο δυναμικός λαός στην Ελλάδα και αυτό το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες...Προσπαθούν τα γίδια, ξεχνώντας τις δικιές τους τις καφρίλες να περάσουν προς τα εξώ ότι είμαστε λαός δυναμικός αλλά απολίτιστος..
Αυτό όμως δεν θα περάσει...Και το ξέρουν...Και δεν υποννοώ να μην το αφήσουμε να περάσει με την βία..Αλλά με την συνέχιση της παράδοσης μαθημάτων ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας κάθε κυριακή στον ναό...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λίγο σεβασμό παραπάνω να δείξουν στους εαυτούς τους δεν κάνει κακό.
Στην επόμενη σου ομιλία μάθε να ζητάς και συγνώμη βούρλο.
Έτσι μπορεί να σε σεβαστούμε και εμείς οι απολίτιστοι.
Ούτε να ασχολείται κανείς δεν αξίζει...
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Ρε παιδιά ας λήγει το θέμα..Εντάξει την βάλαν να κάνει μια μαλακία! Πού να ξέρει αυτή? Κι εγώ όταν πρωτοείδα το βίντεο είπα τι αστείες βλακείες είναι αυτές αλλά και τόσο μπινελίκι πάει πολύ. Ένα χαζό βιντεάκι ήταν που κάναν κάτι καθυστερημένοι, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε και τόοοοοσο πολύ...Σωστή η αντίδραση (καθώς προβλήθηκε στην τηλεόραση) αλλά ακραία.
Υ.Γ. Την έχω πετύχει και έξω στο ίδιο μαγαζί όταν έβλεπα το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ τις προάλλες
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

[youtube]SqNftWKoi6Y&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Τελος το θεμα,μην ασχολειστε αλλο με την κοπελια....προφανως δεν ηξερε τι εκανε και δεν το σκεφτηκε....
ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβε μετα τα μυνηματα που πηρανε :)
Και απο οτι ειπε καταλαβε και τι σημαινει να αγαπας μια ομαδα,γιατι εκει στην αθηνα δεν ξερουν πως ειναι να εισαι οπαδος (ιδιως του ΠΑΟΚ) :)

Συγχωρεμενη και παμε παρακατω :)
"ειμαι 50 κιλα και μια να μου δωσετε θα μεινω στον τοπο" λεει... :)
κριμα βρε :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πες κι ένα συγνώμη.. Δεν κοστίζει τίποτε!!! :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ένα θα πω...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ...γαύροι,βάζελοι,λοιπά γκομενάκια..
το στοματάκι σας πλυμμένο άλλη φορά...

ΓΚΕΓΚΕ?
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Να και η απαντηση ενος αδερφου μας...

[youtube]WTA4gwzu7IE[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”