Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Πλεον ειναι ξεκαθαρο πως ο Λουτσεσκου παρεμεινε γτ εξυπηρετεί το πλανο λιτοτητας και για κανεναν αλλο λογο

Έγινε ξεκάθαρο στις 24/6 ρε εσύ Gospi; Το πρωί με ρώτησες που αντλώ την αισιοδοξία. Σου αντιστρέφω την ερώτηση.... γιατί τόση απαισιοδοξία όταν έχουν γίνει μόλις οι 2-3 κινησεις και ακόμα είμαστε 24/6;

Εγω την αντλω απο την προιστορια και απο το γεγονος πως ανανεωσε ο Ταισον με τους δικους του ορους και διαρρεεται απο παντου οτι αυτος θα ειναι και ο βασικος του χρονου. Επισης απο το γεγονος πως μεχρι στιγμης αποκτηθηκε ενας παιχτης, εχουμε μαζεψει αρκετα ακυρα και ακομη παλευουμε να ανανεωσουμε τον Μειτε. Θελει πολλη σκεψη για να καταλαβεις οως κατι πάει λαθος εκει μεσα?
Σε καθε περιπτωση απο το 19 και μετά τετοια εποχη ειμαι ο γκρινιαρης του φορουμ και αρχες Σεπτεμβρη ειμαι ο "σας τα λεγα"
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Λοιπόν εγώ βλέποντας τα πάντα με αισιοδοξία, πιστεύω υπάρχει πλάνο και ίσως πάει κάπως έτσι:

Στα χαφ πάμε για Μεϊτε συν 1, αλλιώς δύο προσθήκες. Το τελεσίγραφο δόθηκε γιατί από τις περιπτώσεις που κοιτάμε ήμαστε πιο κοντά σε αυτήν που ο παίκτης μοιάζει με Μεϊτε.

Στα εξτρέμ ο σχεδιασμός βασίζεται στο να πουληθεί ο Ντεσποτοφ.
Στην προετοιμασία θα δουν αν μπορεί κάποιος μικρός Έλληνας ή ο Μπαλντε να σταθούν με ρόλο στην ομάδα. Αν όχι η μεταγραφή που θα γίνει θα μπορεί και τις δύο πλευρές.
Θα πάμε λοιπόν με Ζιφκο,Πέλκα,Ντελια, Ταϊσον, Σορετιρε, μεταγραφη και με ερωτηματικό κάποιος πιτσιρικάς.

Το ίδιο σκεπτικό στα σέντερ μπακ.θα δουν τους μικρούς και αν την παλεύει ο Λοβρεν και θα αποφασίσουν αν γίνει μια ή δύο προσθήκες.

Αυτά συν Αριστερό Μπακ και φορακλα
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

tsachou έγραψε:Λοιπόν εγώ βλέποντας τα πάντα με αισιοδοξία, πιστεύω υπάρχει πλάνο και ίσως πάει κάπως έτσι:

Στα χαφ πάμε για Μεϊτε συν 1, αλλιώς δύο προσθήκες. Το τελεσίγραφο δόθηκε γιατί από τις περιπτώσεις που κοιτάμε ήμαστε πιο κοντά σε αυτήν που ο παίκτης μοιάζει με Μεϊτε.

Στα εξτρέμ ο σχεδιασμός βασίζεται στο να πουληθεί ο Ντεσποτοφ.
Στην προετοιμασία θα δουν αν μπορεί κάποιος μικρός Έλληνας ή ο Μπαλντε να σταθούν με ρόλο στην ομάδα. Αν όχι η μεταγραφή που θα γίνει θα μπορεί και τις δύο πλευρές.
Θα πάμε λοιπόν με Ζιφκο,Πέλκα,Ντελια, Ταϊσον, Σορετιρε, μεταγραφη και με ερωτηματικό κάποιος πιτσιρικάς.

Το ίδιο σκεπτικό στα σέντερ μπακ.θα δουν τους μικρούς και αν την παλεύει ο Λοβρεν και θα αποφασίσουν αν γίνει μια ή δύο προσθήκες.

Αυτά συν Αριστερό Μπακ και φορακλα

Κανέναν Έλληνα δεν θα πάρουμε; Ποιος θα πρωτομπεί στη λίστα;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπορεί να έχουμε και παίχτες της Β ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και ποιους ξενους θα αφησουμε εκτος λιστας?
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Μουργκ , Κουαλιατα, Φελιπε :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Jim_Chatz έγραψε:Ο Οικονομίδης ανέφερε ότι έχουμε διαμηνυσει στην αγορά ότι είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε για φορ ένα ποσό ανάμεσα σε 3-4 εκατομμύρια -δεν ξετρελάθηκα για τα δεδομένα του 2025- και συμβόλαιο μεγαλύτερο του Ζιφκοβιτς -οκ σεβαστό-
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ιβαν φερε Ζαφειρη
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Μελά?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Καλύψτε τα κενά τόσο απλό είναι αν θέλουμε οπως μπουμπουνίζουμε συνέχεια για να κυνηγάμε 3 διοργανώσεις να κανουμε βηματα εκεί σε ομίλους CL να παιρνάμε-Πρωταθλητές στην ΣουπαΛιγδα+Κύπελλο να σηκώνουμε.
:arrow: Παίρνεις Ζαφείρη-Ζαγαρίτη-Γουτα/Bruno Petkovic(υπέρβαση να κλείσεις στο 9) που έχεις πρόβλημα και 3ο έχεις κάποιο απο ΠΑΟΚ Β' Μυθου-Γκιτερσο-Κρομμυδα,οποιος πουληθεί τον αντικαθιστάς πχ έχει πρόταση ο Ozdoev σήμερα από ομάδα Ρώσικη που ανέβηκε και τον θέλει και συμφωνεί και αυτός, παίρνεις κάνεις υπέρβαση με κάποιον Razvan Marin-Αλεξανδρόπουλο και κοιτάς από Ελλάδα δεν μπορεί να μη κοιτάς και εκεί παίρνεις με κλειστά μάτια τον Λιάβα-Τσάπρα/Φούντα και από ξένους τον Thiago Nuss για αριστερό winger που εκεί θες παίχτη+Migouel Alfarela.
Φτάσε όπου δεν μπορείς
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Αλεξανδροπουλος σκεφτεται να παει δανεικος στη Φορτουνα Ντυσελντορφ ....
Ρε μαγκες, σε εμας δεν θα παιξει 20 παιχνιδια τη χρονια?
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Το καταλάβαμε φιλε

Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Κάποιος Μoderator είχε κολλήσει δεν το δημοσίευε ότι έγραφα το έστειλε 4 φορές διαγράψετε το 1 κρατήστε το post μου.
Φτάσε όπου δεν μπορείς
Miles

Δημοσίευση από Miles »

17 φορές. Πρέπει να έσπασες ρεκόρ.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Jim_Chatz έγραψε:Το καταλάβαμε φιλε

είχε πρόβλημα δεν το δημοσίευε πάλι καλά το πρόλαβα να το κάνω copy-paste.4 φορές το δημοσιευά λάθος δικόμου που το πατούσα 4 φορές μήπως το πάρει δεν είπα οτι δεν το κάταλαβες.
Φτάσε όπου δεν μπορείς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”