Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αν θέλουμε να πάμε μπροστά αυτό είναι το όνομα
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ο Ιβάν ζήτησε συμπαίκτες επίσημα
Ο Τέλης είπε θα βάλει αυτός τα λεφτά.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!

Αυτό πρέπει να προτάξουμε
εμείς με κάθε τρόπο σαν λαός του ΠΑΟΚ
Αυτό πρέπει να βγει και από το PAOKMANIA!

Αλλιώς θα μαλώνουμε μόνοι μας σαν τα κοκορια
icue

Δημοσίευση από icue »

psykoman έγραψε:
george188 έγραψε:Συμφωνώ μέχρι τελειας με το post του icue. Αν στη πρώτη δυσκολία ή κριτική κάνεις πισω είτε κατι δεν υπολόγισες σωστά είτε δεν σε καίει κιολας οποτε καλυτερα που δεν πάμε για γκρέμισμα τουμπας. Αν αποφασισει ο ΑΣ να επικοινωνήσει τι εχει παιχτεί νομίζω το κλίμα θα ηρεμήσει σε μεγάλο βαθμο.

H το ακομη πιο απλο οτι ο ''υπαλληλος'' που λακισε τυχαινει να ειναι και ο Προεδρος του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ...που ο ερασιτεχνης τυχαινει να ειναι και ο ιδιοκτητης του γηπεδου...και με αυτον εγιναν οι συναντησεις και η συμφωνια..
Οποτε ο Τιπιτελης τι περιμενατε να κανει;
Το μονο που μπορει να κανει ειναι...αν υπαρξουν εξελιξεις στον ερασιτεχνη..π.χ. Αλλαγη προεδρου και Δ.Σ. να κανει διερευνητικες επαφες με την νεα διοικηση...

Ο Κατσαρης δεν ειναι ιδιοκτητης του ΑΣ, ουτε του γηπεδου. Ειναι εκλεγμενος. Διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα οταν υπογραφει για κατι δεσμευει τον ΑΣ και οχι τον ιδιο. Πραγματικα δεν το γνωριζω.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τώρα ρε παιδιά σοβαρά πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση συνεργασίας; Ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ ενώ ο Ιβαν δεν την πουλάει. Σιγά να μην συνεργαστούν για το γήπεδο ενώ έχουν και αλλού δικαστική κόντρα.

Τώρα, στο ερώτημα Ιβαν ή Τελης. Η λογική λέει με τον Ιβαν, τον οποίο ξέρουμε, μας ξέρει και έφερε την χαρά στην Τούμπα. Ο Τελης από την άλλη μίλησε για ένα γήπεδο που θα κάνει «τάχιστα» χωρίς να ξαναλέει τίποτα, χωρίς να ξέρουμε τις προθέσεις του, χωρίς να ξέρουμε τίποτα και χωρίς να δείχνει έναν σεβασμό στον λαό παρουσιάζοντας του κάτι. Μόνο ενορχήστρωση ενός «πραξικοπήματος»…

Να θυμίσω ότι όταν Ιβαν πρωτοεμφανίστηκε ζητώντας το γήπεδο ο Κατσάρης τον έστειλε σπίτι του.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

dev έγραψε:αμα τσακωθουν για κανα χρονο σαν τα κοκορια δειχνουν εγωισμο μετα τα βρισκουν αν εχουν συμφεροντα . οπως τα βρηκε και με χοντρο και με κουγια τα βρηκε με τιγρη μετα ξανα μαλωσε με τιγρη τα ειχε βρει με αλαφουζο και μετα τα χαλασε με αλαφουζο . εκραζε κουλη και τωρα τα εχουν βρει και το οπεν τον λιβανιζει

Ποιός τα βρήκε με χοντρό και κούλη και έχει το όπεν να τον λιβανίζει;

Για δώσε info αγαπητέ.
Zvonimir Vukic

Δημοσίευση από Zvonimir Vukic »

Oφειλει να βγει ο Μυστακιδης να μιλησει..Θεωρω οτι θα το κανει γιατι εχουν ακουστει διαφορα για το ονομα του και δεν ειναι επιχειρηματιας που θα αφηνε τον καθενα να σπηλωνει το ονομα του ετσι απλα,ενω ο ιδιος δεν το εκανε για κανεναν...
Πιστευτε εσεις που λετε για βαλτος της κυβερνησης και λαγος και διαφορα τετοια, οτι ενας τετοιου επιπεδου επιχειρηματιας με περιουσια 4 δις ,θα γινοταν το πιονι της καθε κυβερνησης???Η κυβερνηση καθεται σουζα σε τετοιου επιπεδου επιχειρηματιες ,γιατι τους εχουν αναγκη, ποσο μαλλον τον Μυστακιδη που κατεχει μεγαλο μεριδιο απο την τραπεζα Πειραιως και ολοι ξερουμε ποσο στηριζει τις τραπεζες η ΝΔ...
Μεχρι ομως να βγει να μιλησει και να ξεκαθαρισει πραγματα ειμαι με τον Ιβαν και τον στηριζω....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ ξαναλεω μήπως η ανακοίνωση ΑΣ δεν ήταν έργο Κατσαρη αλλά αντίθετα προσπάθεια έκθεσης του Κατσαρη για αυτό και ο ίδιος δεν εχει μιλήσει ακομα;
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Mīngus έγραψε:
dev έγραψε:στο τουιτερ διαβασα και αλλες προτασεις

να δωσει ο Μυστα χορηγια ονοματος στο γηπεδο απο την τραπεζα του 30 εκ

να δωσει και ευνοικα δανεια στην παε για να το φτιαξει

και να συμφωνησουν και σε ποσοστα εκμεταλευσης.

να αναλαβει ο Μυστα και τις επαφες με την κυνερνηση. μπορει αν θελει να αναλαβει και θεσμικο ρολο οπως π.χ. προεδρος νεας τουμπας προεδρος του ΑΣ κλπ.

δεν πρεπει να αφησουμε κανεναν απο τους 2 ανεκμεταλευτους αν ειμαστε εξυπνοι.

αλλιως οκ σκοτωθειτε να γελανε οι αθηναιοι

Αν βάλεις τα ''εγώ'' τους σε ένα δωμάτιο, θα ανατιναχθεί το κτίριο.
Κι αυτό ισχύει για όλους τους επιχειρηματίες αυτού του επιπέδου.
Πόσω μάλλον όταν έχουν προηγηθεί και ορισμένες διαμάχες, αλλά έχουν και τον ίδιο σκοπό, που είναι η ιδιοκτησία της ΠΑΕ.

Γι'αυτό λοιπόν λέμε, να πάρει ο Τέλης την ΚΑΕ, να πάρει wild card Ευρωλίγκας (που έχει αντίστοιχη δημοφιλία με το Γιουρόπα Λιγκ) και να βγάλουν τα μάτια τους εποικοδομητικά. Να πηγαίνουμε στο μπάσκετ, κι αν ο Ιβάν δε μπορεί να ακολουθήσει τότε να του ζητήσουμε να παραδώσει στον Τέλη που θα έχει αποδείξει ότι μπορεί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Montrealiotis έγραψε:Τώρα ρε παιδιά σοβαρά πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση συνεργασίας; Ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ ενώ ο Ιβαν δεν την πουλάει. Σιγά να μην συνεργαστούν για το γήπεδο ενώ έχουν και αλλού δικαστική κόντρα.

Τώρα, στο ερώτημα Ιβαν ή Τελης. Η λογική λέει με τον Ιβαν, τον οποίο ξέρουμε, μας ξέρει και έφερε την χαρά στην Τούμπα. Ο Τελης από την άλλη μίλησε για ένα γήπεδο που θα κάνει «τάχιστα» χωρίς να ξαναλέει τίποτα, χωρίς να ξέρουμε τις προθέσεις του, χωρίς να ξέρουμε τίποτα και χωρίς να δείχνει έναν σεβασμό στον λαό παρουσιάζοντας του κάτι. Μόνο ενορχήστρωση ενός «πραξικοπήματος»…

Να θυμίσω ότι όταν Ιβαν πρωτοεμφανίστηκε ζητώντας το γήπεδο ο Κατσάρης τον έστειλε σπίτι του.

Επίσης το όραμα του για το γήπεδο δεν φαίνεται κ κάτι σπουδαίο αφού τα 130 είναι σχεδόν τα μισά λεφτά του πρότζεκτ της ποπουλους
Άβαταρ μέλους
Special 4

Συμβιβάζομαι και με τα 150 εκατομμύρια ευρώ του Τέλη για νέο γήπεδο.

Και ας μην είναι κάτι σπουδαίο, όπως λέτε.

Το δικό μου όραμα για την Τούμπα, είναι του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, αλλά δεν τα έχω για να τα βάλω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Σάβ 21 Ιουν 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φφφ γαμω την καταδίκη μου

Πάμε πάλι

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ είναι η απαράδεκτη διαχείριση του ΑΣ που μεταξύ άλλων πολλών λαθών και εγκληματων βγαζει εμάς, τον κόσμο, στη σέντρα να μαλώνουμε

Και ΑΛΛΟ πράγμα είναι το να λέμε προτιμάω τον έναν και τον άλλον.

Το αν θα προτιμήσουμε εμείς ως οπαδοί κάποιον θα είναι αποτέλεσμα διαδικασιών, προτάσεων, προγράμματος, χειροπιαστου έργου. Όχι μόνο κούνημα χρημάτων στα μούτρα μας. Ειδικοτερα όχι όπως γίνεται τώρα με φήμες ότι πέταξε εγγυητική στο τραπέζι κι έφυγε. Αλλά αυτό είναι πραγματικά ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ.

Πρώτα να καθαρίσει ο ΑΣ τη στάση του απέναντι στην ιδέα ΠΑΟΚ και τον κόσμο. Πράγμα που το βρίσκω δύσκολο γιατί για μένα προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει αυτό που έγινε εκτός αν αποκαλυφθούν τρομερά εγκλήματα και ατασθαλίες, όχι οι γελοίες φήμες των ημερών αυτών. Αλλά εγώ μπορεί να είμαι μ@λ@κ@ς ή απλά λάθος και ο πολύς κόσμος να έχει άλλα κριτήρια. Οφείλουν λοιπόν έστω να επιχειρήσουν να δικαιολογήσουν γιατί έγιναν όσα έγιναν και κυρίως ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

renegade έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Τώρα ρε παιδιά σοβαρά πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση συνεργασίας; Ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ ενώ ο Ιβαν δεν την πουλάει. Σιγά να μην συνεργαστούν για το γήπεδο ενώ έχουν και αλλού δικαστική κόντρα.

Επίσης το όραμα του για το γήπεδο δεν φαίνεται κ κάτι σπουδαίο αφού τα 130 είναι σχεδόν τα μισά λεφτά του πρότζεκτ της ποπουλους

Η ποπουλους το ξερει οτι εχει προτζεκτ;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε:Εγώ ξαναλεω μήπως η ανακοίνωση ΑΣ δεν ήταν έργο Κατσαρη αλλά αντίθετα προσπάθεια έκθεσης του Κατσαρη για αυτό και ο ίδιος δεν εχει μιλήσει ακομα;
Αυτή ακριβώς ήταν η πρώτη και ισχυρότερη σκέψη μου, και παραμένει αυτή.

Είναι τόσο παιδαριώδης διαχείριση, τόσο σκανδαλώδης πρόκληση φθοράς, τόσο προκλητική προσβολή του συλλόγου και του κοινού του ο τρόπος το ύφος και η διαδικασία που επιλέχθηκε, ώστε ούτε τρίχρονος πρόεδρος παιδικού σταθμού δεν θα τα έκανε τόσο σκατα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Equalizer έγραψε:Φφφ γαμω την καταδίκη μου

Πάμε πάλι

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ είναι η απαράδεκτη διαχείριση του ΑΣ που μεταξύ άλλων πολλών λαθών και εγκληματων βγαζει εμάς, τον κόσμο, στη σέντρα να μαλώνουμε

Το αν θα προτιμήσουμε εμείς ως οπαδοί κάποιον θα είναι αποτέλεσμα διαδικασιών, προτάσεων, προγράμματος, χειροπιαστου έργου. Όχι μόνο κούνημα χρημάτων στα μούτρα μας. Ειδικοτερα όχι όπως γίνεται τώρα με φήμες ότι πέταξε εγγυητική στο τραπέζι κι έφυγε. Αλλά αυτό είναι πραγματικά ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ.

Πρώτα να καθαρίσει ο ΑΣ τη στάση του απέναντι στην ιδέα ΠΑΟΚ και τον κόσμο. Πράγμα που το βρίσκω δύσκολο γιατί για μένα προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει αυτό που έγινε εκτός αν αποκαλυφθούν τρομερά εγκλήματα και ατασθαλίες, όχι οι γελοίες φήμες των ημερών αυτών. Αλλά εγώ μπορεί να είμαι μ@λ@κ@ς ή απλά λάθος και ο πολύς κόσμος να έχει άλλα κριτήρια. Οφείλουν λοιπόν έστω να επιχειρήσουν να δικαιολογήσουν γιατί έγιναν όσα έγιναν και κυρίως ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.

Ήθελα να στο ρωτήσω εδώ και μέρες αγαπητέ.

Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί, για ποιό λόγο έγραψες κι εσύ ότι είναι "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" η ανακοίνωση του Α.Σ.

Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη πραξικόπημα.

Έδιωξε ή εκπαραθύρωσε κανένας τον Ιβάν Σαββίδη από την ΠΑΕ;

Και να σε ρωτήσω.

Εγώ δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς.

Μακριά από μένα.

Αλλά αν κάποιος γράψει ότι ο Ιβάν θέλει να επιβάλλει "ΧΟΥΝΤΑ" (σοβιετικού τύπου) στον Α.Σ., για την κατασκευή γηπέδου, θα σου άρεσε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρά τώρα το πλάνο της populus ήταν για γηπεδο 250μυριων και πίστεψε ποτε κάνεις ότι ελληνική ομάδα θα έκανε κάτι τετοιο; 120 η διπλή αναπλαση βοτανικου εμείς 250;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Special 4 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Φφφ γαμω την καταδίκη μου

Πάμε πάλι

Ήθελα να στο ρωτήσω εδώ και μέρες αγαπητέ.

Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί, για ποιό λόγο έγραψες κι εσύ ότι είναι "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" η ανακοίνωση του Α.Σ.

Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη πραξικόπημα.

Έδιωξε ή εκπαραθύρωσε κανένας τον Ιβάν Σαββίδη από την ΠΑΕ;

Και να σε ρωτήσω.

Εγώ δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς.

Μακριά από μένα.

Αλλά αν κάποιος γράψει ότι ο Ιβάν θέλει να επιβάλλει "ΧΟΥΝΤΑ" (σοβιετικού τύπου) στον Α.Σ., για την κατασκευή γηπέδου, θα σου άρεσε;

Γιατί αυτός είναι απώτερος στόχος.
Και το "είναι" δεν είναι λάθος χρόνος.
Παραμένει ο στόχος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”