Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
ε ναι ρε φίλε ! Δεν έχω γραψει καθόλου αυτόν τον καιρό αλλά επικρατεί στον κόσμο μια αποβλάκωση. Και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Με συγκεκριμένο πολιτικό πρόσημο ασφαλώς. Δεν θα επεκταθώ , απλά να θυμήσω πως στο paokmania πριν από πολλά χρόνια υπήρχε black list. Οι παλιοί θυμάστε, οι κανούριοι μαντέψτε ποιός είχε περίοπτη θέσθέση πάνω πάνω... Δεν λεω ονόματα αλλά πρόεδρος του ερασιτέχνη ηταν και είναι...Ετσι να μην ξεχνιόμαστε
-
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πάνω έχω ώρα να διαβάσω αλλά πάμε να πούμε 2-3 πράγματα που συνέβησαν και έμαθα.
Ο ΑΣ ενώ ήταν να παρουσιάσει το πλάνο εντός της εβδομάδας, αυτό άλλαξε και μεταφέρθηκε για την άλλη χωρίς να προσδιοριζεται αν είναι αρχή η τέλος της εβδομάδας. Δεν γνωρίζω αν αυτές τις ημέρες υπάρχει επικοινωνία με την ΠΑΕ ώστε να συνεχισουν μαζί, ή ο ΑΣ βιάστηκε να κάνει μια ανακοίνωση χωρίς να έχει λύσει βασικά θέματα.
Δεύτερον χθες υπήρχε επικοινωνία συνδέσμων μέσω της παε με τον Ιβάν Σαββίδη, το τι έχει ειπωθεί δεν το ξέρω,αλλά σίγουρα περιμένουμε και ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ που πολύ πιθανό να υπογράφεται από συνδέσμους δηλαδή δεν θα είναι συνολική.
Ο ΑΣ ενώ ήταν να παρουσιάσει το πλάνο εντός της εβδομάδας, αυτό άλλαξε και μεταφέρθηκε για την άλλη χωρίς να προσδιοριζεται αν είναι αρχή η τέλος της εβδομάδας. Δεν γνωρίζω αν αυτές τις ημέρες υπάρχει επικοινωνία με την ΠΑΕ ώστε να συνεχισουν μαζί, ή ο ΑΣ βιάστηκε να κάνει μια ανακοίνωση χωρίς να έχει λύσει βασικά θέματα.
Δεύτερον χθες υπήρχε επικοινωνία συνδέσμων μέσω της παε με τον Ιβάν Σαββίδη, το τι έχει ειπωθεί δεν το ξέρω,αλλά σίγουρα περιμένουμε και ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ που πολύ πιθανό να υπογράφεται από συνδέσμους δηλαδή δεν θα είναι συνολική.
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Λαοφιλής, με τα καλά της και με τα κακά της. Είχε που λέτε έναν πρόεδρο που διατηρούσε μαγαζάκι με είδη υγιεινής. Μπανιέρες , νιπτήρες , τουαλέτες..τέτοια πράγματα. Είχε να πολεμήσει κάποιες άλλες ομάδες με προέδρους εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανους, μεγαλοπαράγοντες της πολιτικής ζωής και άλλα όμορφα πράγματα. Η ομάδα που λέτε και τα πρωταθληματάκια της έπαιρνε, και κανα δυο κύπελλα είχε πάρει και έναν σκασμό τελικούς είχε παίξει, όλους εκτός έδρας, και την έσφαζαν στο γόνατο κάθε κυριακή... Ο μεγάλος λαός της ομάδας που λέτε, κάθε βδομάδα του έσπαζε τη βιτρίνα. του προέδρου ντε!! που πουλούσε τις τουαλέτες. Φαλάκρα, πούλα του φώναζαν! Υπήρχαν βλέπετε κάποιοι μεγαλολεφτάδες , μεγαλοοπαδοί , μεγαλομέγαλοι , που ανυπομονούσαν να κάνουν και την ομάδα μεγάλη σαν αυτούς!Δυο κύπελα και δυο πρωταθλήματα;;;; Εμείς κάθε χρόνο θα το παίρνουμε..
Καποια στιγμή , εν μέσω σαιζον , λίγο πριν παρει το πρωτάθλημα η ομάδα, ο φαλάκρας, ο πρόεδρος ντε ο χεσομπανιέρας, πέφτει πραξικοπηματικά.... Χαράς ευαγγέλια!! Τώρα πάμε να τα σαρώσουμε όλα! Σημειωτέον η ομάδα δεν χρωστούσε ούτε δραχμή πουθενά και ήταν πρωταθλήτρια! Τα επόμενα χρόνια λοιπόν , οι σωτήρες μεγιστάνες, κατάντησαν την ομάδα να μην μπορεί να βγει ούτε Ευρώπη. Και αν τερμάτιζε στην τέταρτη θέση να είναι επιτυχία...
Κάθε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα
Καποια στιγμή , εν μέσω σαιζον , λίγο πριν παρει το πρωτάθλημα η ομάδα, ο φαλάκρας, ο πρόεδρος ντε ο χεσομπανιέρας, πέφτει πραξικοπηματικά.... Χαράς ευαγγέλια!! Τώρα πάμε να τα σαρώσουμε όλα! Σημειωτέον η ομάδα δεν χρωστούσε ούτε δραχμή πουθενά και ήταν πρωταθλήτρια! Τα επόμενα χρόνια λοιπόν , οι σωτήρες μεγιστάνες, κατάντησαν την ομάδα να μην μπορεί να βγει ούτε Ευρώπη. Και αν τερμάτιζε στην τέταρτη θέση να είναι επιτυχία...
Κάθε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα
Χωρικός έγραψε:ε ναι ρε φίλε ! Δεν έχω γραψει καθόλου αυτόν τον καιρό αλλά επικρατεί στον κόσμο μια αποβλάκωση. Και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Με συγκεκριμένο πολιτικό πρόσημο ασφαλώς. Δεν θα επεκταθώ , απλά να θυμήσω πως στο paokmania πριν από πολλά χρόνια υπήρχε black list. Οι παλιοί θυμάστε, οι κανούριοι μαντέψτε ποιός είχε περίοπτη θέσθέση πάνω πάνω... Δεν λεω ονόματα αλλά πρόεδρος του ερασιτέχνη ηταν και είναι...Ετσι να μην ξεχνιόμαστε
Αυτό προσπαθούμε μπας και ξυπνήσουμε λίγο. Τι ναι αυτό πράγμα;
Όλο να δούμε......Και τι να κάνουμε;....Αυτοί αποφασίζουν....
Εμείς εδώ σαν οπαδοί τι ρόλο βαράμε; Δεν πρέπει να
προτείνουμε μια λύση για το καλό του ΠΑΟΚ; Αυτοί
θέλουν να μας χωρίσουν. Εντάξει τα είπαμε,τι έγινε
Ο καθένας με τις απόψεις τους. Χρειαζόμαστε λύσεις.
Να απαιτήσουμε όμως, να ζητήσουμε, όχι να περιμένουμε.
Με ενότητα για το καλό του ΠΑΟΚ. Να παλέψουμε και ας χάσουμε...
Psagmenos4 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πάνω έχω ώρα να διαβάσω αλλά πάμε να πούμε 2-3 πράγματα που συνέβησαν και έμαθα.
Ευχαριστούμε φιλε για την ενημερωση
Ανεβασα ένα δημοψήφισμα
σε ενωτικό πλαίσιο
από πρόταση του Προέδρου
του ΠΑΟΚ και όχι από το μυαλό μου.
Σε δέκα λεπτά και ενώ
είχε συμμετοχή και
ΣΑΦΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ
που θα μπορούσε να είναι
και πρόταση ΟΠΑΔΙΚΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΝΊΑ
ΣΑΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ
Για αυτό που θέλει ο κοσμος
Για το καλό της ομάδας
Κατέβηκε.
Ζήτησα εξήγηση
και παρακάλεσα
να ανέβει καθώς
το ενδιαφέρον του κόσμου
ήταν ξεκαθαρο
για να κάνουμε επιτέλους
ΚΑΤΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ
Εκτός από το να διαφωνούμε
και να χωριζομαστε
Αν οι διαχειριστές
θέλουν να είμαστε οπαδικο
σάιτ κάτι για το οποιο
δεν έχω αντίθετη διαπίστωση
τότε ας ανοίξουν ξανά το
Δημοψήφισμα και ας χρησιμοποιήσουν
Το αποτέλεσμα ως μέσο
Πίεσης σε ΙΒΑΝ ΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ
για μια ΕΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ
ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!
σε ενωτικό πλαίσιο
από πρόταση του Προέδρου
του ΠΑΟΚ και όχι από το μυαλό μου.
Σε δέκα λεπτά και ενώ
είχε συμμετοχή και
ΣΑΦΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ
που θα μπορούσε να είναι
και πρόταση ΟΠΑΔΙΚΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΝΊΑ
ΣΑΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ
Για αυτό που θέλει ο κοσμος
Για το καλό της ομάδας
Κατέβηκε.
Ζήτησα εξήγηση
και παρακάλεσα
να ανέβει καθώς
το ενδιαφέρον του κόσμου
ήταν ξεκαθαρο
για να κάνουμε επιτέλους
ΚΑΤΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ
Εκτός από το να διαφωνούμε
και να χωριζομαστε
Αν οι διαχειριστές
θέλουν να είμαστε οπαδικο
σάιτ κάτι για το οποιο
δεν έχω αντίθετη διαπίστωση
τότε ας ανοίξουν ξανά το
Δημοψήφισμα και ας χρησιμοποιήσουν
Το αποτέλεσμα ως μέσο
Πίεσης σε ΙΒΑΝ ΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ
για μια ΕΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ
ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!
Αμπαλαεα καταλαβαινω οτι κανεις την προταση 100% καλοπροαιρετα αλλα δεν εχει ουσια. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει κατι τετοιο. Κανενας απο τους 2 δεν θελει να συνεργαστει με τον αλλον. Την κρεμα θελουν και οι 2. Το νοημα εδω ειναι να βρουμε την χρυση τομη για το καλυτερο αποτελεσμα για τον ΠΑΟΚ. Οχι για τον Σαββιδη ουτε για τον Μυστακιδη.
-
aivas19 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πάνω έχω ώρα να διαβάσω αλλά πάμε να πούμε 2-3 πράγματα που συνέβησαν και έμαθα.
Ευχαριστούμε φιλε για την ενημερωση
Το έγραψε μετά από εδώ και ο Πανακας αλλά επειδή ξέρω ότι οι σύνδεσμοι δεν τον έχουν σε καθόλου εκτίμηση δεν παίρνω τις μετρητοίς αυτά που γράφει. Μέσα στην ημέρα θα ξέρω ακριβώς τι ειπωθηκε ,όσα τέλος πάντων λέγονται.
embuji έγραψε:Αμπαλαεα καταλαβαινω οτι κανεις την προταση 100% καλοπροαιρετα αλλα δεν εχει ουσια. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει κατι τετοιο. Κανενας απο τους 2 δεν θελει να συνεργαστει με τον αλλον. Την κρεμα θελουν και οι 2. Το νοημα εδω ειναι να βρουμε την χρυση τομη για το καλυτερο αποτελεσμα για τον ΠΑΟΚ. Οχι για τον Σαββιδη ουτε για τον Μυστακιδη.
Δε με νοιάζει τι θέλουν αυτοί.
Με νοιάζει τι θέλω εγώ
και αυτοί που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ,
οι καθαροί οπαδοί του.
Αν ο Ιβάν πει όχι εκτίθεται.
Δικη του πρόταση είναι.
Αν ο Μυστακίδης πει όχι
και αυτός εκτίθεται γιατί
δεν έχει λόγο να αρνηθεί.
Δεύτερη εξουσία μετά την
οικονομική είναι τα ΜΜΕ.
Δημοσίευσε τα αποτελέσματα.
Κάνε το γνωστό και να σαι
σίγουρος ότι όλοι φοβούνται
την κοινή γνώμη. Με τη
μικρή δύναμη του paokmania,
Που διαβάζουν εκατοντάδες
Και ξημεριβραδιαζονται
Όλοι οι ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ.
Κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή
για ΕΝΟΤΗΤΑ. Μέχρι τώρα στα ραδιοφωνα
οι θέσεις είναι με τον ένα η τον άλλο
Ενώ κάποιοι περιμένουν απλά
που θα κάτσει η μπίλια για να τρέξουν.
Ας κάνουμε εμείς το διαφορετικό
ΤΟ ΣΩΣΤΟ!
giapas έγραψε:sic-4 έγραψε:gika έγραψε:Έστω ότι, ό,τι έχουμε διαβάσει ισχύει.
- Ο Μυστακίδης είναι Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚτσης με σουίτα στην Τούμπα για αυτόν και την οικογένεια του.
- Ο Μυστακίδης είναι μέρος ενός σχήματος Αμερικανικών συμφερόντων που θέλει να εκθρονίσει τον Ιβαν από την βόρεια Ελλάδα.
- Ο Μυστακίδης θέλει τον ΠΑΟΚ εδώ και μια πενταετία, έχει ήδη εισπράξει ένα όχι, και μια fuck off τιμή ως δεύτερο όχι.
- Ο Μυστακίδης έχει κόντρα με τον Ιβάν, που περιλαμβάνει και μήνυση το 2022 που του έχει μπλοκάρει την οικοδομική άδεια στο Ξενία.
Έστω λοιπόν ότι αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα που θέλει να εμπλακεί στα της ομάδας. Φέρνει τα γραφεία του Θεσσαλονίκη, ωρίμασε η ιδέα μέσα του, ο Ιβαν δεν πατάει σταθερά τον τελευταίο καιρό κτλ.
Ποια θα ήταν από πλευράς του η καλύτερη κίνηση για να αποκτήσει την ομάδα;
Να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ το crown jewel που δεν μπόρεσε ο Ιβάν, διατηρώντας τον ερασιτέχνη στην γωνία του, και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέσμια του για την χρήση του γηπέδου. Κι αν στραβώσει και κανείς, αν ήμουν στην θέση του θα έπαιρνα και έναν τηλ τον Χατζόπουλο, να καθαρίσω και τα χρέη της ΚΑΕ, να κάνω και μερικές βελτιώσεις στο παλατάκι και να πίνει ο κόσμος νερό στο όνομα μου. Στόχος; Ο Ιβάν θα φθαρεί μόνος του σε μερικούς μήνες αν δεν μπορέσει να αντιπαραθέσει κάτι αντίστοιχου μεγέθους και θα υποκύψει σε κάποιο πιο λογικό ντιλ.
Και η κρίσιμη ερώτηση: Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα λέγαμε.
Είναι ένας πιο δυνατός και πιο υγιής ΠΑΟΚ για τα παιδιά και τα εγγόνια μας πάνω από τον Ιβάν Σαββιδη, τον μεγαλύτερο ευεργέτη της ομάδας στα πρώτα 100 χρόνια ιστορίας της;
Είναι μια επίθεση του Μυστακίδη στον Σαββιδη, απαραίτητα και επίθεση και κατά του ΠΑΟΚ;
Ο ερασιτέχνης σαν ερασιτέχνης, οφείλει να προστατέψει τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλύτερο ευεργέτη του, ή μόνο τον ΠΑΟΚ αν έχει βρει καλύτερη λύση στο πρόσωπο άλλου;
Γιατί η προδοσία στο πρόσωπο του Ιβάν είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά αν κρίνουν ότι αυτό είναι για το καλό της ομάδας που ολοι μας, και ο Ιβάν ακόμα, αγαπάμε; Αν ο Μυστακίδης είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ αλλά ταυτόχρονα αυτό αφαιρεί την ασπίδα «ΠΑΟΚ» από την φαρέτρα του Ιβάν;
Τι μετράει περισσότερο;
gika, αυτο "ΠΑΟΚ πανω απο ολα" πρεπει επιτελους ειτε να το αναθεωρησουμε ειτε να το δουμε στη σωστη του διασταση.
Για παραδειγμα σιγουρα η οικογενεια και η υγεια ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ. Ομοιως, το ηθος, η "μπεσα", το "καθαρο μετωπο" ειναι αξιες που ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ και πρεπει να συμβαδιζουν με την ιδεα ΠΑΟΚ. Η καθαρα υλιστικη θεωρηση που παραθετεις (ποιος μας δινει τα πιο πολλα), κατ' εμε οχι απλα δεν εκφραζει την ιδεα ΠΑΟΚ, αλλα ειναι στον ακρως αντιθετο πολο. Σ' εκεινον που κινουνται συνηθως οι γαβροι (ο gay να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να...). Ας μην γινουμε τετοιοι.
Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου.
Όποιος λιγουρεύεται σερι πρωταθλήματα και παλάτια έχει σε πρώτο πλάνο τον εγωισμό και τη προσωπική ευχαρίστηση. Ο ΠΑΟΚ (επρεπε να ) σημαίνει ΜΟΝΟ μπέσα , αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και λεβεντια. Κι αν φύσαγε ο αέρας καλά και έμπαινε κανά γκολ να σήμαινε και αγωνιστική επιτυχία. Εγώ τους ΠΑΟΚτσηδες που βάζουν τις επιτυχίες πάνω από αυτά και που θα δείξουν ίχνος αχαριστίας , αγνωμοσύνης κι απρέπειας απέναντι στον σημαντικότερο άνθρωπο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θα τους αντιμετωπίζω σαν χειρότερους κι από γαύρους.
Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε. Έχει πλέον και οπαδούς που συνήθισαν στις επιτυχίες και τις απαιτούν. Θα πρέπει όμως να γνωριζουν κι αυτοί ότι ο ΠΑΟΚ έγινε μεγάλος ακριβώς επειδή οι οπαδοί του έβαζαν σε δεύτερη μοίρα τις αγωνιστικές επιτυχίες. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Αυτό είναι το dna του ΠΑΟΚ.
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για τη νέα εποχή με Μυστακίδη, τιμώντας ταυτόχρονα το μεγάλο Ιβάν.
- navigator11
aivas19 έγραψε:Billpaok666 έγραψε:χθες ημουν στο δρομο και εβαλα αναγκαστικα να ακουσω ραδιο. Επεσα σε μια συνέντευξη καποιου Αποστολιδη δικηγορου στον Μπουζο. Συνεργαστηκε με τον Ιβαν στα πρωτα χρονια που πηρε την ομαδα. Ενα ενδιαφερον ρεζουμε ειναι :
Ο Ιβαν ειναι Ρωσικη αρκουδα σε δυναμη με Ποντιακο πεισμα μεν, ΑΛΛΑ με Σοβιετικη νοοτροπια που δεν συναδει καθολου με την Δυτικη κουλτουρα και συνηθειες. Ενας εντελως απροβλεπτος χαρακτηρας.
Αναφερθηκε σαν παραδειγμα στην επιθυμία του Ιβαν οταν ηρθε, να παρει και το γηπεδο μαζι με την ομαδα. Οταν του ειπε ο δικηγορος οτι αυτο δεν ειναι δυνατο λογω της Νομοθεσιας, η απαντηση ηταν : Να στειλουν ενα νεο Νομο στην βουλη να ψηφιστει και να αλλαξει, εχω λεφτα και πληρωνω.
Αναφερθηκε επισης στην συνεργασια μεταξυ τους. Δεν υπηρχε ισοτιμη συνομιλια και συνεργασια. Ανεξαρτητα το τι πιστευες επερεπε να εισαι Γιες μεν για να συνεργαζεσαι σαν υπαλληλος ή σαν εξωτερικος συνεργατης. Οποτε καποια στιγμη δεν μπορουσα ηθικα να συνεχισω να συνεργαζομαι με τον Ιβαν ειπε ο Αποστολιδης.
Νομιζω οτι ο ανθρωπος ειπε αρκετα απο αυτα που υποψιαζομαστε για τον χαρακτηρα του Ιβαν αλλα δεν ειχαμε ανοικτη επιβεβαιωση απο καποιον που συνεργαστηκε με τον προεδρο. Ετσι δικαιολογουνται και πολλα ευτραπελα που παντα συνεβαιναν και συμβαινουν. Οσοι ειναι στην δουλεψη του απλα εκτελουν εντολες χωρις να αρθρωνουν λεξη.
Ειδικα σε ενα περιβαλλον οπως διαμορφωθηκε μετα το νταμπλ, οπου η πιεση απο πολλους διαφορετικους παραγοντες αυξηθηκε κατακορυφα στον Ιβαν, οι λαθος αποφασεις και ενεργειες εχουν κανει την ομαδα και το μελλον της να ειναι ομηρος ενος και μοναδικου ανθρωπου, με οτι σημαινει αυτο...
13 χρονια δεν ηταν ομηρος τωρα το θυμηθηκες για την πιο επιτυχημενη διοικηση στην ιστορια της ΠΑΕ. Εμαθα οτι ο Μαρινακης δεν ειναι ετσι, εχει δυτικες αρχες και παιρνει αποφασεις μεσω εκκλησιας του Δημου απο αντιπροσώπους.
Ο Βιερινια και ο Λουτσε εχουν πει πολλες φορες οχι στον Ιβαν οπότε ο κυριος δικηγορος που βγηκε αμισθι να πει την γνωμη του τωρα και οχι οταν εγιναν ολα αυτα μπορει να κριθει καταλληλα
Αχαααχαχαχα
Για τον Μπαμπίνο Αποστολίδη, υποθέτω, μιλάμε. Καρακαλτ μορφή ο άνθρωπος. Ένα κλικ πιο ... γλαφυρός από τον ποιητή Φανφάρα της πασίγνωστης ταινίας είναι.
Ο Μιχος ειπε οτι στα πολυ κοντα θα συσταθει εταιρια η οποια χρειαζεται και θα ειναι υπευθυνη για την κατασκευη του γηπεδου.
(οπως το χαρτι ειχε κανει την δικεφαλος ΑΕ)
(οπως το χαρτι ειχε κανει την δικεφαλος ΑΕ)
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τι να γίνονται άραγε
εκείνοι οι σύνδεσμοι οπαδών
χάθηκαν και αυτοί κάπου
στη μετάφραση;
..
Και ο μεγάλος λαός
του ΠΑΟΚ γενικά
περιμένει τις εξελίξεις.....
Θεατές στο σπίτι μας
χωρις άποψη, αδιάφοροι,
περιμενοντας τον Γκοντό.....
Σχετικά με τους Συνδέσμους.
Στο γιατί κάποιοι σύνδεσμοι φαίνεται ότι έχουν "σπαστεί" με τον Σαββίδη και γιατί κάποιοι Σύνδεσμοι φαίνεται ότι είναι πιο θετικά διακείμενοι με τον Σαββίδη, θεωρώ ότι υπάρχει παρασκήνιο, έχω προσωπική άποψη, όχι άμεση γνώση, την οποία δεν θα αναφέρω, γιατι θα ήταν απόλυτα διχαστικά αυτά που θα έγραφα.
Πάμε παρακάτω να μεταφέρουμε κάποια πληροφορία.
Είχα να ακούσω ραδιόφωνα 150 χρόνια. Πολύ καιρό τελοσπάντων. Τις τελευταίες μέρες έκατσα κι άκουσα.
Τυχαία σήμερα άκουσα Ζαγόρα.
Είπε ο Ζαγόρας. Ότι ο Σαββίδης μίλησε χτες σε Συνδέσμους. Σε ποιούς δεν είπε.
Δεν ανέφερε όλο το περιεχόμενο αυτών που είπε ο Σαββίδης.
Είπε όμως ότι ο Σαββίδης τους είπε ότι δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ.
Για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είπε ότι το πουλάει, στη σωστή τιμή και όχι στα λεφτά που του δίνουν.
Είπε επίσης ότι τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα τα δείχνει το Όπεν και θα πάρει ο ΠΑΟΚ 20 εκατομμύρια συμβόλαιο το χρόνο.
Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα που τους είπε φαντάζομαι ότι θα διαρρεύσουν σιγά σιγά.
Σχόλιο δικό μου για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των 20 εκατομμυρίων από το Όπεν. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο Σαββίδης όταν λέει αυτό το ποσό, ότι πιθανότατα θα θεωρηθεί owner's injection από την Uefa και δεν θα προσμετρηθεί στα έσοδα της ομάδας όλο αυτό το ποσό, αλλά μόνο ένα τμήμα σύμφωνα με το fair market value που θα κριθεί από την Uefa;
Αυτά τα νέα προς το παρόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Πέμ 19 Ιουν 2025, 16:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
λενε οτι πηγε ο κατσαρ και ο παπαδοπουλος με 10 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο θεσσαλονικη και 10 απο αθηνα στην συναντηση με καλαφατη και μαξιμου βριζανε λεει αισχρα τον ΙΒΑΝ ....ρωταω κυριε κατσαρη αυτοι οι δεκα και δεκα ειναι σαν να λαμε το βαθυ κρατος του ΠΑΟΚ και επιβαλυν τα θελω τους ? ποιοι ειναι να βγουνε στο φως ....αιντε με τις χαζομαρες κατσαρ το τερματισες