Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
constantinooo

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από constantinooo »

Θέλω να διαβάζω όλα τα μηνύματα, με ενδιαφέρει η άποψη σου. Απλά δεν είναι ωραίο αισθητικά αυτό που κάνεις με τα αποσιωπητικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

"Ακολουθώ πιστά το δόγμα της ενότητας. Δεν το λέω για να διχάσω, το λέω γιατί χρησιμοποιούμαι εγώ εν μέρη για να απενοχοποιηθεί μία διχαστική κίνηση."

To οτι ο ΑΣ βαρεθηκε να περιμενει τον Ιβαν που εχει παγωσει εντελως εδω και 4 χρονια το γηπεδο και ελαβε δραση και ενεργοποιηθηκε να βρει κεφαλαια ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ απλα δεν αρεσουν στον ιβαν, ειναι διχαστικη κινηση.

Σορρυ Ιβαν, αλλα δε γινεται να παιρνεις ολη την κρεμα, να μην χωνεις τα κεφαλαια για να γινει το εργο και ταυτοχρονα επειδη βρεθηκε καποιος να τα βαλει επειδη εσενα δε σου αρεσει ξαφνικα να ειναι διχασμος που λενε οι αυλικοι σου.

Βγες αυριο και πες ειμαι ο Ιβαν, το γηπεδο κοστιζει 150, ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΟ και τελειωνει ο Μυστακιδης το επομενο λεπτο. Αν θες ολη την κρεμα, αυτο πρεπει να γινει αλλιως, για το καλο του ΠΑΟΚ συμβιβασου στην ιδεα να μην χτυστει το γηπεδο απο σενα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όπως καθε καλοκαίρι θα κληρώσουμε για όλους ένα κουμπί F5

Και για τον Καρπουζά μια τελεία :D
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Patron έγραψε:Πάντως τα συστημικά μέσα Ιβάν παίζουν για την ώρα τουλάχιστον. Κανένα προμοτάρισμα Μυστακίδη δεν εντόπισα.

Εμφύλιο παίζουν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paokspren έγραψε:
dragon έγραψε:
paokspren έγραψε:[quote="dragon"]Το ζήτημα είναι τι είμαστε εμείς? Αν εμας μας αρέσει να γίνει κατι σωστά κ με ήθος. Αν εμείς ξεπουλάνε την ψυχή μας κ τις αρχες μας για ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα ή ένα γήπεδο. Αν ξεπουλαμε την έννοια ΠΑΟΚ έτσι όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου τουλάχιστον . Ο ΑΣ αυτό θεωρώ οτι έκανε κ οι λόγοι είναι προφανείς

Αν η δική σου ψυχή και οι δικές σου αρχές περιλαμβάνουν τις χριστιανοεθνικιστικές σαχλαμάρες και την επιρροή του Πούτιν στην πόλη μου, με συγχωρείς αλλά δεν τις μοιραζόμαστε.

Χωράμε και οι δύο στον ΠΑΟΚ αλλά αν στο πλαίσιο αυτής της συνύπαρξης εγώ έχω καταπιεί την παρουσία Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη (με όλα τα παρελκόμενα που προσωπικά βρίσκω πολύ δυσάρεστα) θα περιμένα κι εσύ να είσαι πρόθυμος να καταπιείς μια πιθανή διάδοχη κατάσταση.

Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά πολυσυλλεκτική, μαζική και λαική υπόθεση ώστε κανένας ιδιοκτήτης να μην μπορεί να μας αλλοιώσει, ότι κι αν σημαίνει αλλοίωση για τον καθένα μας.

Μα με βρήκες ακριβώς? Ευτυχώς είμαι το άλλο άκρο από αυτο που περιγράφεις . Τώρα που ανακάλυψες πουτιν , χριστιανισμό κ εθνικισμό σε αυτά που έγραψα ειναι να απορεί κανεις . Ίσα ίσα έχω γράψει οτι δεν μιλάω για το τι κάνει ο καλός Σαββίδης ή ο κακός μυστακιδης ή το ανάποδο αλλά το τι κάνουμε εκεί. Το μόνο σημείο που θυμίζει φασισμό ειναι η λάσπη που πετάς εσύ από το πουθενά . Κ όχι φασίστες δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ . Οι αρχές που έγραψα κ πιο πριν ειναι οτι μεγαλώσαμε ως ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ δίχως ο πρώτος στόχος να είναι το αποτέλεσμα αλλά το να παλεύουμε απέναντι στο άδικο κ να μην γινόμαστε ίδιοι με τους άλλους. Οτι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα

Το μέσο μας αυτή την στιγμή είναι ένας Ρώσος ολιγαρχης, μην αγχώνεσαι δεν είμαστε αγιοι.

Όσο για φασίστες, έχει αρκετούς και στην Τούμπα και σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και δεν αισθάνονται άβολα. Η μαζικότητα και η πολυσυλλεκτικότητα του ΠΑΟΚ (εγώ κι εσύ) μας προστατεύει από αυτούς, όχι ο Ιβάν και οι πρώην μπάτσοι που δουλεύουν για την ΠΑΕ.

Όσο για τις αρχές σου (και τα διάφορα against modern football που γράφονται), αν δεν θίχτηκαν όταν περάσαμε από Ζαγοράκη/Βρύζα στον Σαββίδη και θίγονται τώρα είναι πολύ μπερδεμένες.

Οι δικές μου κόκκινες γραμμές για τον ΠΑΟΚ είναι να μην στήσουμε παράγκα και να μην γίνουμε ακροδεξιό μαγαζί. Με όλα τα υπόλοιπα μπορώ να ζήσω όσον αφορά την ποδοσφαιρική μου ομάδα.[/quote]
Τι εννοεις ολιγάρχης;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω και κατι ακομα σχετικα με την τρικυμια στο μυαλο του ΚυρΚυρ...Λεει νομιζω καποια στιγμη πως εννοουσε να κινηθει ο ΑΣ προς την κατευθυνση ασκησης πιεσης στους πολιτικους. Με τι ακριβως στα χερια θα στραφεις προς τους πολιτικους? Υπηρξε στο παρελθον πχ προφωρικη δεσμευση της περιφερειας για τη χρηματοδοτηση των εργων περιξ της Τουμπας. Απο λογια θα πει καποιος χορτασαμε και θα εχει 100% ΔΙΚΙΟ. Ελα ομως που με ευθυνη ΔΙΚΗ μας δεν μπορουμε να απαιτησουμε κατι αλλο γιατι αυτη τη στιγμη στο τραπεζι δεν υπαρχει καμια πραγματικη προταση,κανενα ολοκληρωμενο σχεδιο, καμια ολοκληρωμενη μελετη. Ολα παγωσαν ενα πρωι πριν κατι χρονια και η ευθυνη δεν ειναι του ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patron έγραψε:Σταχυολογω από newmoney

Οι εν Ελλάδι άνθρωποι του Ιβάν έχουν αμοληθεί στην εγχώρια μηντιακή και επιχειρησιακή πιάτσα προς αναζήτηση «κακών» στοιχείων κατά του Μυστακίδη.

ο επιτετραμμένος του Ιβάν στον ΠΑΟΚ και πρώην στέλεχος της ΝΔ Παπαμιμίκος πετάει φωτιές κατά του Τέλη και λέει παντού ότι ο Σαββίδης χρεώνει στην κυβέρνηση την είσοδο του Τέλη στα Παοκικά ή έστω ότι πήρε από το Μ.Μ το πράσινο φως, αλλά από το Μαξίμου συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν το όλο θέμα όπως… ο διάολος το λιβάνι.

(Σημείωση: δεν έχω ακούσει ποτέ αυτό για Παπαμιμίκο)

Πάντως όσοι ξέρουν τον Μυστακίδη λένε ότι ο πόθος του να πάρει τον ΠΑΟΚ είναι διακαής και το μίσος του για τον Ιβάν άσβεστο

Ετσι εξηγειται πως ξεκινησε εμφυλιο και τα παπαγαλακια του επιτιθονται στον Ιβαν
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Πόνεσε το κεφάλι μου με αυτά που διάβασα από τον ΚΚ και υποτίθεται έκανε αυτές τις δηλωσεις για δείξει πως παρέφρασαν παλαιότερες :mrgreen:
Ας πιάσω κανά πλάτανο να δροσιστω λίγο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

constantinooo έγραψε:Θέλω να διαβάζω όλα τα μηνύματα, με ενδιαφέρει η άποψη σου. Απλά δεν είναι ωραίο αισθητικά αυτό που κάνεις με τα αποσιωπητικά.

οπου αποσιωπητικα εσυ βλεπε , και θα ειναι ποιο καλα τα πραγματα.... :lol: :lol:

γραφω

.....θεματοφυλακα....

εισαι υποχρεωμενος :lol: :lol: να καταλαβεις τι εννοω..

αν βαλω ονομα μπορει να με καλεσει ο εισαγγελεας. :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 18 Ιουν 2025, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το ´´Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού ´´ πήγε περίπατο πολύ γρήγορα . Ο καθένας έχει βάλει και από 3-4 καρτούν σε site και ραδιόφωνα να ξεσηκώσουν τον κόσμο εναντίον του άλλου . Να πω την αλήθεια δεν περίμενα και κάτι λιγότερο . Τα δισεκατομμύρια δεν βγαίνουν με τον σταυρό στο χέρι που λένε. Νομίζω η πιο σοφή στάση είναι να κρατήσουμε αποστάσεις από όλο αυτό . Ετσι κι αλλιώς η χρονιά χαμένη φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βγήκε ο Κυρ Κυρ μπροστά σε δημοσιογράφους και ένας δε βρέθηκε να ρωτήσει.
Εφόσον ο Ιβάν δεσμεύεται για την ανέγερση του γηπέδου, ΠΟΤΕ θα γίνει αυτή; ΤΙ χρειάζεται για να γίνει; ΜΠΟΡΕΙ να διαθέσει αυτός τα 130 εκατομμύρια;

Δηλαδή από ουσία τίποτα πάλι. Για κουσκουσάκι μαζεύτηκαν.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Πιο πολύ σε ξεκατίνιασμα φέρνει η συνέντευξη του ΚΚ, παρά σε τοποθέτηση
Ειναι να τρελενεσαι
Να κρέμεσαι από επίσημα χείλη (τα οποία είναι σφραγισμένα εδώ και καιρό ) να ακούσεις κάτι αξιόλογο και αντ αυτού να ακούς τον πρωινό καφέ της μενεγακη… μου είπε,του είπα, μου μετέφεραν, δεν κατάλαβαν , αλλά εμείς θέλαμε …
Ασόβαρα πράγματα επιπέδου δημοτικού σχολείου .

Τώρα βγάζει νόημα πως διοικείται ο σύλλογος και πως γίνονται οι μεταγραφές ….
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Άρα λοιπόν, δέχομαι ότι μπορεί τα ελληνικά μου να μην είναι καλά, μπορεί η τοποθέτηση να ήταν ασαφής, ο τρόπος που μίλησα να μην ήταν καλός, η απάντηση να μην ήταν καλή.

Δεν μιλάς καλά Ελληνικά, δεν είσαι σαφής, δεν δίνεις απαντήσεις.

Είσαι όμως εκπρόσωπος Τύπου ΑΕ με κύκλο εργασιών δεκάδων εκατομμυρίων εδώ και 25 χρόνια και φανατικούς οπαδούς σε όλο τον Πλανήτη.

Τώρα ποιός φταίει? Αυτός γιατί είναι ακόμη στον ΠΑΟΚ?

Είναι δυνατόν ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ή ακόμη περισσότερο ο κάθε Δισεκατομμυριούχος Επενδυτής για το γήπεδο του ΠΑΟΚ να καθήσει να συζητήσει με τέτοια στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Η με τη Λογίστρια που είναι άσχετη με οτιδήποτε και προσβάλει κόσμο (Ρωτήστε τον Κρέσπο, τους Χορηγούς κλπ...)?

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι οτι μετά τον Ιβάν Σαββίδη επικρατεί το ΧΑΟΣ. Γι'αυτό καλίγουν όλα σε αυτόν. Και δεν εμπιστεύετε κανέναν.

Το είχα ξαναγράψει η ποιότητα των Στελεχών της ΠΑΕ είναι τραγική. Αν φύγει και ο Λουτσέσκου τη βάψαμε....

dragon έγραψε:
Patron έγραψε:Πάντως τα συστημικά μέσα Ιβάν παίζουν για την ώρα τουλάχιστον. Κανένα προμοτάρισμα Μυστακίδη δεν εντόπισα.

Εμφύλιο παίζουν

Δυστυχώς! και τοποθετήσεις όπως αυτή του Εκπροσώπου τύπου δεν βοηθούν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

VfB v2 έγραψε:
“Παραφράστηκε η δήλωσή μου για να απενοχοποιηθεί ο ΑΣ”
Επίσημη αντίδραση από τον Κυριάκο για το θέμα των ημερών

Το deal του ΑΣ ΠΑΟΚ με την πλευρά του Αριστοτέλη Μυστακίδη έχει εξελιχθεί σε Νο1 θέμα τις τελευταίες ημέρες και μεταξύ άλλων κι ο Κυριάκος Κυριάκος, θέλησε να ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο με φόντο μία δική του τοποθέτηση στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις αρχές του μήνα, που από συγκεκριμένες πλευρές είχε “μεταφραστεί” διαφορετικά.

“Αντιλαμβάνομαι ότι μία δική μου τοποθέτηση στη Γενική Συνέλευση δημιουργήθηκε ή χρησιμοποιήθηκε με έναν τέτοιο τρόπο που να φαίνεται σαν η σφαίρα στο πιστόλι εναντίον του Ιβάν. Θέλω να πω με τη σειρά κάποια πράγματα. Θέλω να σταθώ σε αυτό που κατά τη γνώμη μου δε δικαιολογείται να χρησιμοποιείται ως μέσο απενοχοποίησης μίας κίνησης. Πάμε να δούμε τι είπα… Σε διαφορετικά ΜΜΕ θα δείτε διαφορετικές απομαγνητοφονήσεις, αυτό συμβαίνει όταν άνθρωποι γράφουν τον προφορικό λόγο κάποιου άλλους και κάποια απαλείφονται γιατί θεωρούνται ασήμαντα και κάποια τονίζονται γιατί θεωρούνται σημαντικά.

Έχει σημασία καταρχήν τι ρωτήθηκα. Ρωτήθηκα από έναν μέτοχο, γιατί σε όποιον πολιτικό πηγαίνουμε μας δείχνει με το δάκτυλο τον κ. Σαββίδη ως υπεύθυνο για την καθυστέρηση στο χτίσιμο του γηπέδου. Αυτή ήταν η ερώτηση, που αφορούσε τους πολιτικούς που δείχνουν με το δάκτυλο τον Ιβάν Σαββίδη. Αφού ξεκίνησα με την δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη που θα χρηματοδοτήσει τη Νέα Τούμπα, αφού απάντησα με αιχμή για τους ανθρώπους που εκλέγονται σε αυτή την Περιφέρεια κι αφού ανησυχούν τόσο πολύ για τη νεολαία και τις υποδομές της πόλης ίσως θα έπρεπε να διευκολύνουν, αφού απάντησα για το ότι από τότε που έχει ειπωθεί αυτό το πράγμα έχουν χρημοτοδοτηθεί εξ ολοκλήρου γήπεδα ανταγωνιστών, αφού υπαινίχθηκα ότι είναι τουλάχιστον άκομψο από αυτούς να δείχνουν με το δάκτυλο τον Ιβάν Σαββίδη ενώ δεν έχουν ολοκληρώσει τις δικές τους δεσμεύσεις προς την πόλη, απάντησα σε αυτό το πράγμα.

Έκανα την αναφορά ότι ο Ερασιτέχνης, ο ΑΣ οφείλει να ανησυχεί το ίδιο, εννοώντας το να πιέσει στην ίδια κατεύθυνση μαζί μας προς την ισονομία, την πολιτική πίεση που χρειάζεται. Επαναλαμβάνω ότι η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη ισχύει -η έκφρασή μου ήταν συγκεκριμένα: “Αν ένας έχει κερδίσει το δικαίωμα στην αιώνια αξιοπιστία στον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης γιατί έχει τηρήσει όλες του τις υποσχέσεις”. Δεύτερη φορά επαναλαμβάνω τη δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη. Λέω κάποια στιγμή εκ παραδρομής στο τέλος, αφού έχω αναπτύξει όλη αυτή την απάντηση, ότι η δέσμευση κατά το μέτρο του δυνατού θα ισχύσει. Κι αν δεν ισχύσει, αν τον σταματήσουν ή τον εμποδίσουν -μιλώντας πάντα για τους πολιτικούς και τον Ιβάν Σαββίδη- ακόμη και τότε ο Ερασιτέχνης θα έχει στα χέρια του ένα Προεδρικό Διάταγμα και μελέτες και σχέδια που έχουν κοστίσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ“, ανέφερε αρχικά, για να συνεχίσει:

“Ακόμη και για τον οποιονδήποτε λόγο σταματήσει κάποιος τον Ιβάν Σαββίδη, υπάρχει προίκα, έχει κάνει πράξεις. Δεν υπάρχει ούτε ανόητος, ούτε αγράμματος ούτε καν καλοπροαίρετος μπορεί να το βρει στην απάντησή μου. Το βλέπω όλο αυτό και ξαναπαίρνω και τον Δημοκράτη και τον ρωτάω αν έγινε κάτι. Ενώ έχω την αίσθηση ότι είναι όλα καλά, βγαίνει μία ανακοίνωση του ΑΣ, πετάει την μπάλα στην κερκίδα κι αντιλαμβάνομαι ότι γίνεται επειδή δέχεται μία πίεση δημοσιευμάτων ο Ερασιτέχνης και κάπως πρέπει να απαντήσει. Ξαναπαίρνω τρίτη φορά τον Δημοκράτη, τον ρωτάω για την ανακοίνωση γιατί δημιουργεί κάποια ερωτηματικά κι αν πρέπει να το λύσουμε, μου λέει όχι. Αντιλαμβάνομαι και δίνω τη δυνατότητα να μου γίνει παράπονο ότι “δεν τα είπες καλά, τα έχουν μπερδέψει και βγες και πες τα όπως πρέπει”. Θεωρώ ότι έχει εκτονωθεί πλεον η παρεξήγηση, βλέπω και τα media. Μετά από μερικές ημέρες, ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ μου λέει ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο κ. Κατσαρής δεν νιώθει καλά, νιώθει παρεξηγημένος με τη δήλωση, την κατάλαβε όπως του τη μετέφεραν, όχι όπως την είπα. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον κ. Κατσαρή όλα αυτά τα χρόνια απέναντί του. Δεν τον έχω αντιμετωπίσει ποτέ με τρόπο που να δώσω δικαίωμα να θεωρούμαι αντιπολίτευσή του. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να πω κάτι που αφορά εμένα.

Έχοντας ενημερωθεί ότι ο κ.Κατσαρής δε νιώθει καλά, του στέλνω μήνυμα: “Πρόεδρε μου είπαν αυτό κι αυτό, πήρα να σου πω ότι μου είπαν αυτά, εννοούσα αυτά, έχω τις απομαγνητοφωνήσεις όλες εκτυπωμένες. Αν δε με πιστεύεις από το τηλέφωνο να βρεθούμε, να στις δώσω, να δεις τι είπα για να έχεις τη δική σου άποψη για να μη διαβάζεις τα δημοσιεύματα για το τι είπα, αλλά να δεις αυτά που είπα. Μου είπε ότι όλα καλά, θα με πάρει να βρεθούμε. Την προηγούμενη Τετάρτη (11/6), μία εβδομάδα πριν. Συναντιόμαστε την επόμενη μέρα σε μία συάντηση για την κάρτα φιλάθλου, τρία μέλη του ΑΣ στο περιθώριο της συνάντησης τους σταματάω και τους ρωτάω αν πρέπει να κάνουμε κάτι. Δε μου ζητήθηκε κάτι, τα δημοσιεύματα και οι πέσεις, άρα εμένα δε μου ζητήθηκε κάτι. Έδωσα τέταρτη και πέμπτη ευκαιρία σε κάποιον που παρεξηγήθηκε με λεγόμενα δικά μου να μου πει ότι παρεξηγήθηκα διόρθωσέ τα και με όλη την καλή διάθεση να το κάνω. Τι ακολούθησε;

Χρησιμοποιούμαι εγώ, για να απενοχοποιηθεί μία κίνηση που ανακοινώθηκε τέταρτη σε μία λιστα αποφάσεων του ΑΣ μεταξύ των οποίων η κάρτα φιλάθλου που θα συζητηθεί, τα 100 χρόνια θα συζητηθούν, θα κάνουμε εκδηλώσεις και τέταρτο αυτό… Δε θέλω να συνεχίσω κάτι να πω. Ακολουθώ πιστά το δόγμα της ενότητας. Δεν το λέω για να διχάσω, το λέω γιατί χρησιμοποιούμαι εγώ εν μέρη για να απενοχοποιηθεί μία διχαστική κίνηση. Όλοι πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά επειδή κάποιοι έχουν το θάρρος να βγαίνουν σε δύσκολες στιγμές και να μιλάνε, ε ας μην το χρησιμοποιούμε εναντίον τους“.

https://www.paok24.com/podosfairo/56364 ... o-as-quot/

Ε πως αφου εδω μας λενε πως ο Ιβαν ζητησε απο τον ΑΣ να βρει λεφτα
george188

Δημοσίευση από george188 »

Mīngus έγραψε:Βγήκε ο Κυρ Κυρ μπροστά σε δημοσιογράφους και ένας δε βρέθηκε να ρωτήσει.
Εφόσον ο Ιβάν δεσμεύεται για την ανέγερση του γηπέδου, ΠΟΤΕ θα γίνει αυτή; ΤΙ χρειάζεται για να γίνει; ΜΠΟΡΕΙ να διαθέσει αυτός τα 130 εκατομμύρια;

Δηλαδή από ουσία τίποτα πάλι. Για κουσκουσάκι μαζεύτηκαν.

Eννοειται απο ουσια τιποτα. Η δήλωση του ΚΚ στη ΓΣ χρησιμοποιήθηκε σαν ΞΕΠΛΥΜΑ για το ξεφτιλικι του ΑΣ αλλα οντως ουσια 0. Ο Δημοκράτης Παπαδοπουλος ειναι μελος του ΔΣ της ΠΑΕ και δεξι χέρι Κατσαρη. Αλλα ηταν δυσκολο να ενημερωσουν τον ιβαν επειδή θύμωσαν. Μιλουσαν για κάρτα φιλάθλου αλλα δεν ενημέρωσαν για τη συμφωνια (και μια χαρα ισχυει αυτο γιατι δεν το εχουν διαψευσει καν) αλλά βγάλαν ανακοινωση για συμφωνια. Συνεχίστε να μας λετε οτι καλα έπραξε ο ΑΣ και ελπιζω στην καθημερινότητα σας τετοια πουστριλικια να μην αντιμετωπίσετε. Μιλαμε για ξεφτίλα τους ΑΣ και ασεβεια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”