Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Το ολο σκηνικο οπου και να καταληξει ειναι ενα καλο
μαθημα για να καταλαβουνε ολοι εδω μεσα

ποιοι αγαπανε πραγματικα τον Σαββιδη για αυτα που προσφερει στον ΠΑΟΚ
αλλα και του κανουν σκληρη κριτικη εκει που ειναι λαθος,

ποιοι ειναι αυλοκολακες του Ιβαν και θα τον προδωσουν οταν καποτε φυγει,

ποιοι πουλανε τις αξιες που πρεσβευει ο ΠΑΟΚ για κατι που ουτε γνωριζουν.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ Ή ΑΛΛΟΣ)
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΟΚ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τετ 18 Ιουν 2025, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

dragon έγραψε:
Nikodiai έγραψε:Αυτα με τα ξεπουληματα και ρομαντζα τα βρισκω τερμα δραματικα.Αλλης εποχης ισως.

Ας γίνουμε γαυροι τότε. Αυτό που μας κρατάει κ μας ξεχωριζει δέν είναι τα ρομάντζα όπως τα λες αλλά οι αρχές κ οι ρίζες . Αν καποιος αποφάσισε να γίνει κυρ Παντελής ας γίνει κ δικαίωμα του αλλα ας το παραδεχομαστε. Αν η μοντέρνα εποχή ζητάει κατι τέτοιο - άραγε ποιος το ορίζει- τότε το against modern football είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

dragon ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το γηπεδο συγνωμη αλλα ο Ιβαν δεν εχει κανενα δικιο ,πολυ απλα γιατι δεν εκανε τιποτα για να διεκδικησει το δικιο του. Το πως θα επρεπε να το χειριστει ο ΑΣ ειναι μια αλλη κουβεντα.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

joshua έγραψε:
dragon έγραψε:
Nikodiai έγραψε:Αυτα με τα ξεπουληματα και ρομαντζα τα βρισκω τερμα δραματικα.Αλλης εποχης ισως.

Ας γίνουμε γαυροι τότε. Αυτό που μας κρατάει κ μας ξεχωριζει δέν είναι τα ρομάντζα όπως τα λες αλλά οι αρχές κ οι ρίζες . Αν καποιος αποφάσισε να γίνει κυρ Παντελής ας γίνει κ δικαίωμα του αλλα ας το παραδεχομαστε. Αν η μοντέρνα εποχή ζητάει κατι τέτοιο - άραγε ποιος το ορίζει- τότε το against modern football είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

dragon ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το γηπεδο συγνωμη αλλα ο Ιβαν δεν εχει κανενα δικιο ,πολυ απλα γιατι δεν εκανε τιποτα για να διεκδικησει το δικιο του. Το πως θα επρεπε να το χειριστει ο ΑΣ ειναι μια αλλη κουβεντα.

Αλλο λαθος, αλλο πουστια.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στο αστοχη και ακομψη επικοινωνιακα κινηση θα συμφωνησω. Για να το προχωρησω παρακατω με ορους οπως αυτους που χρησιμοποιεις θελω να μαθω περισσοτερα.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

giliopoulos έγραψε:
dragon έγραψε:
Το διαταγμα ληγει το 2026, κατι πρεπει να γινει.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Ιβαν προσπαθει να κερδισει χρονο, και μονο αυτο γινεται εδω και χρονια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ απο παε για το γηπεδο. Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ

Το προεδρικό διάταγμα δεν λήγει το 2026. Ακόμα κι αν είχε 5ετή διάρκεια όπως γράφεται εδώ κι εκεί θα έληγε τον Ιούνιο του 2027. Δεν προβλέπεται όμως από πουθενά συγκεκριμένη χρονική ισχύς, επομένως διαρκεί επ' αόριστον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Τετ 18 Ιουν 2025, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

τι λετε ρε μλκες

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ

εχετε καταλαβει οτι αυτοι οι κωλομαγκες του ΑΣ χωρις τα ατσαλινα @@ του Ιβαν οχι μαστερπλαν, οχι προεδρικο διαταγμα, ουτε ΠΑΕ δεν θα ειχαν για να πανε να μιλησουν στον Τελη?

Εχετε καταλαβει οτι και εσεις οι ιδιοι δεν θα ειχατε φορουμ να μιλησετε γιατι ο μονος λογος που υπαρχει αυτη η ομαδα ειναι η εμφανιση στα κοινα της αυτου του ανθρωπου?

Δεν ειπε ΚΑΝΕΙΣ οτι ο Ιβαν εχει το αλαθητο

Αλλα οποιος ΝΟΜΙΖΕΙ οτι μπορει να συμπεριφερεται ετσι σε αυτον τον ανθρωπο θα βρει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ απεναντι του.

Οφειλε ο κατσαρης να τον παρει ενα τηλεφωνο, ΤΕΛΟΣ, καμια κουβεντα και καμια συζητηση

Ο ΑΣ ειναι μουλος της ΝΔ και εφερε τον ευεργετη του συλλογου προ τετελεσμενων

θελουν ολοι ξηλωμα, ΟΛΟΙ, χωρις καμια εξαιρεςη

και σε καποιους απο εσασ το μονο που αξιζει ειναι απαγορευση στην τουμπα εφ ορου ζωης και λιγο ειναι

αχαριστοι, Ε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

δεν υπαρχει πιο σιχαμεν συμπεριφορα απ το να χανεις την μεγαλη εικονα και να πιανεσαι στα μικρα σε τετοιες καταστασεις, ειστε θλιβεροι
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

joshua έγραψε:Στο αστοχη και ακομψη επικοινωνιακα κινηση θα συμφωνησω. Για να το προχωρησω παρακατω με ορους οπως αυτους που χρησιμοποιεις θελω να μαθω περισσοτερα.

Αυτα βγηκαν, αυτα λεμε και απο αυτα συμπεραινουμε.
Τι θες να γινει; Να βγει ο Κατσαρης
και να πει οτι αυτο που εκανα ειναι .......
EINAI!

Αν διαφωνεις απο τα γεγονοτα
δες τα υπολοιπα.
Δες ποσο γρηγορα εγινε, ποσο γρηγορα παρουσιαστηκε,
οτι δεν το ηξερε ο Ιβαν(αυτο λεγεται........), την αμεση ανακοινωση της Θ4,
την αμεση ανακοινωση της κυβερνησης!!!!!!

Ρωτησαν τον Ιβαν; OXI
Ζητησαν να πανε ολοι μαζι; OXI
Ειπε ο Ιβαν καντε το γηπεδο μονοι σας;
Πότε;

Ηθικα δεν ειναι ο Ιβαν που τα χωνει σε ολους ΠΑΕ,
μπασκετ, ερασιτεχνη; Ο Μυστακιδης τα χωνει;
Eιναι αυτο ακομψο και αστοχο;

Αν ημουν Ιβαν θα απαντουσα και αναλογως
γιατι καποιοι πανε να μας τρελανουν....
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Equalizer έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Εδω ο ιδιοκτητης ειναι αφαντος εδω και 5 χρονια...

Χρωστάει; ΟΧΙ

Δίνει λεφτά για ενός ικανοποιητικού, οχι όμως εντυπωσιακού, επιπέδου συμβόλαια; ΝΑΙ (εκτός αν θεωρείς οτι τα λεφτά που δόθηκαν στις απολύτως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ επιλογές Τσαλοφ και Τισσουντάλι πέρυσι, είναι ψεύτικα),

Έδωσε εκατομμύρια και ξεκίνησε, με καθυστέρηση, το νέο προπονητικό; ΝΑΙ (εκτός αν θεωρείς οτι του χάρισαν κρυφά ιδιωτικά οικόπεδα στη Θέρμη χωρίς κόστος. Γιατί άραγε πήγε και πήρε κρυφά οικόπεδα, επειδή κανείς δεν του κάνει πόλεμο στην Ελλάδα; )

Εμφανίζεται στις θεσμικές συνελεύσεις στην Αθήνα μιλώντας σοβαρά και τίμια, κρατώντας τον ΠΑΟΚ οχι απλά ισότιμο συνομιλητή αλλά βασικό παίκτη; ΝΑΙ (εδώ μέχρι το χειμώνα έπρεπε να αποκρούσουμε επιθέσεις οτι έστησε την ΕΠΟ υπέρ μας, πράγμα ανήκουστο στην ιστορία του ΠΑΟΚ - δείγμα ανυπαρξίας μάλλον; )

Σε ποιον τομέα είναι άφαντος; Στο οτι δεν έρχεται στην Τουμπα ως φυσική παρουσία. Ξεπερνάω ΕΝΤΕΛΩΣ τη ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι φοβόταν για τη ζωή του - αμα δεν ξέρεις, μάθε οτι από τον Ιούλιο του 2019 στελέχη του ΠΑΟΚ κυκλοφορούσαν με ασφάλεια γύρω τους λόγω απειλών. Και ρωτάω, εσύ γνωρίζεις ποιοι είναι οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ λόγοι που δεν έρχεται; Εγώ λεω οχι δεν έχουμε καθαρή εικόνα. ΣΕΒΟΜΑΙ το γεγονός οτι αυτό βεβαίως δεν είναι θετικό. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι παρων.

ΟΛΑ τα προηγούμενα όμως στο σύνολό τους ΔΕΝ αποδεικνύουν κανενός είδους ΑΦΑΝΤΟ Σαββίδη. Δείχνουν Σαββίδη σε safe mode που όμως κρατάει την ομάδα σε αξιοπρεπέστατο επίπεδο. Τίτλους πάλι πήρες, τελικό πάλι πήγες. Απλά έκανες ένα βήμα πίσω.

Είναι γελοίο το παραμυθάκι που στήνεται επειδή μας χάλασε που δεν εκτοξευτήκαμε στα αστέρια λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και βεβαίως λαθών.

Το οτι δεν πιάσαμε το τέλειο από το ναδίρ που βρισκόμασταν πριν 12 χρόνια, δεν δίνει δικαίωμα σε κανέναν να ξεφτιλίζει την κατάσταση.

Μιας και επιασες τα του Ιβαναρου και της ''απουσιας'' του...

Υπαρχει πιθανοτητα να του επιασε τιποτα ο πρενταντορ-κουλης ή να φυλαγεται απο κατι τετοιο..???
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Μαγκες,παμε ολοι από το φορουμ σε μια ταβερνα να σας κερασω.Τα πληρωνω όλα εγω.
Οταν ερθει ο λογαριασμός όμως μπορει να σας στειλω να βρειτε καποιον αλλον να τα κερασει.Ενα αδειασμα θα το φατε.Και οταν βρειτε,θα ειμαι εξαλλος που δεν με ενημερωσατε,που μου παιξατε τετοια πουστια.Πως σας φαινεται;Καλη ξήγα;Δεν πιστευω να μην ερθετε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τετ 18 Ιουν 2025, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν νομίζω οτι υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη τόσα χρόνια
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

paokspren έγραψε:
dragon έγραψε:Το ζήτημα είναι τι είμαστε εμείς? Αν εμας μας αρέσει να γίνει κατι σωστά κ με ήθος. Αν εμείς ξεπουλάνε την ψυχή μας κ τις αρχες μας για ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα ή ένα γήπεδο. Αν ξεπουλαμε την έννοια ΠΑΟΚ έτσι όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου τουλάχιστον . Ο ΑΣ αυτό θεωρώ οτι έκανε κ οι λόγοι είναι προφανείς

Αν η δική σου ψυχή και οι δικές σου αρχές περιλαμβάνουν τις χριστιανοεθνικιστικές σαχλαμάρες και την επιρροή του Πούτιν στην πόλη μου, με συγχωρείς αλλά δεν τις μοιραζόμαστε.

Χωράμε και οι δύο στον ΠΑΟΚ αλλά αν στο πλαίσιο αυτής της συνύπαρξης εγώ έχω καταπιεί την παρουσία Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη (με όλα τα παρελκόμενα που προσωπικά βρίσκω πολύ δυσάρεστα) θα περιμένα κι εσύ να είσαι πρόθυμος να καταπιείς μια πιθανή διάδοχη κατάσταση.

Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά πολυσυλλεκτική, μαζική και λαική υπόθεση ώστε κανένας ιδιοκτήτης να μην μπορεί να μας αλλοιώσει, ότι κι αν σημαίνει αλλοίωση για τον καθένα μας.

Μα με βρήκες ακριβώς? Ευτυχώς είμαι το άλλο άκρο από αυτο που περιγράφεις . Τώρα που ανακάλυψες πουτιν , χριστιανισμό κ εθνικισμό σε αυτά που έγραψα ειναι να απορεί κανεις . Ίσα ίσα έχω γράψει οτι δεν μιλάω για το τι κάνει ο καλός Σαββίδης ή ο κακός μυστακιδης ή το ανάποδο αλλά το τι κάνουμε εκεί. Το μόνο σημείο που θυμίζει φασισμό ειναι η λάσπη που πετάς εσύ από το πουθενά . Κ όχι φασίστες δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ . Οι αρχές που έγραψα κ πιο πριν ειναι οτι μεγαλώσαμε ως ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ δίχως ο πρώτος στόχος να είναι το αποτέλεσμα αλλά το να παλεύουμε απέναντι στο άδικο κ να μην γινόμαστε ίδιοι με τους άλλους. Οτι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

embuji έγραψε:Ωραια, ο Μυστακιδης υπεγραψε οτι θα φτιαξει την νεα τουμπα και μαλιστα ειπε οτι μπορει το γηπεδο να φτιαχτει γρηγορα. Μακαρι θα πω εγω. Για δειξε μας ρε Τελη μαζι με τον ΑΣ το σχεδιο. Οχι το πως και αμα και βλεπουμε, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Καλη η ανακοινωση, καλα τα σουμουτου και ολα ομορφα, αλλα τα σχεδια μαγκες μου. Να τα δουμε.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΠΡΑΞΕΙΣ.

Μα αυτο ειναι το θεμα αδερφε, οτι ουτε ο Μυστακιδης ουτε ο Σαββιδης μας έχουν παρουσιασει τελικο σχεδιο. Διαφορετικα δεν θα υπήρχε η σημερινή φαγωμαρα. Θα ειχαμε ολοι γυρισει την πλατη μας στο ενδεχομενο Μυστακιδη και ολα θα εβαιναν καλως με τη Νεα Τουμπα να ειναι υπο ανεγερση
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Nikodiai έγραψε:
dragon έγραψε:

Ελα ρε αδελφουλη against modern football.Εχουμε προεδρο στην Forbes,μας κυνηγαει τυπος με ακομη περισσοτερα και ακομη εχουμε κρατησει νεοτροπια φτωχου συγγενη επαναστατη.Να θεωρεις αστοχο ενα σημειο της ανακοινωσης του ΑΣ το δεχομαι.Ξεπουλημα,γιναμε γαυροι,καθολου ηθος κλπ ειναι αστεια.

Ο ΠΑΟΚ εχει ανεβει επιπεδο και θα παραμεινει εκει.Με Ιβαν;Με Μυστακιδη;Με καποιον αλλον λεφτα;Λιγο με νοιαζει.Η Νεα Τουμπα ειναι το επομενο σκαλι σε αυτην την ανοδικη πορεια.Οποιος μπορει να βγει να ΜΙΛΗΣΕΙ στον κοσμο επιτελους με ημερομηνιες,σχεδια,πλανα κλπ.Εγω ΠΑΟΚ εγινα γιατι ονειρευομουν τα αστερια και πριν τον Σαββιδη και τους τιτλους.Αχαριστος δεν ειμαι αλλα ουτε παραμενω χορτατος.

Πόσες φορές θα γράψω. Μιλάω για εμάς οχι για το Σαββίδη κ τον Μυστακιδη. Χαζοί δεν είστε αλλά μάλλον πονηροι στην καλύτερη
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

loukas karadimos έγραψε:τι λετε ρε μλκες

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ

εχετε καταλαβει οτι αυτοι οι κωλομαγκες του ΑΣ χωρις τα ατσαλινα @@ του Ιβαν οχι μαστερπλαν, οχι προεδρικο διαταγμα, ουτε ΠΑΕ δεν θα ειχαν για να πανε να μιλησουν στον Τελη?

Εχετε καταλαβει οτι και εσεις οι ιδιοι δεν θα ειχατε φορουμ να μιλησετε γιατι ο μονος λογος που υπαρχει αυτη η ομαδα ειναι η εμφανιση στα κοινα της αυτου του ανθρωπου?

Δεν ειπε ΚΑΝΕΙΣ οτι ο Ιβαν εχει το αλαθητο

Αλλα οποιος ΝΟΜΙΖΕΙ οτι μπορει να συμπεριφερεται ετσι σε αυτον τον ανθρωπο θα βρει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ απεναντι του.

Οφειλε ο κατσαρης να τον παρει ενα τηλεφωνο, ΤΕΛΟΣ, καμια κουβεντα και καμια συζητηση

Ο ΑΣ ειναι μουλος της ΝΔ και εφερε τον ευεργετη του συλλογου προ τετελεσμενων

θελουν ολοι ξηλωμα, ΟΛΟΙ, χωρις καμια εξαιρεςη

και σε καποιους απο εσασ το μονο που αξιζει ειναι απαγορευση στην τουμπα εφ ορου ζωης και λιγο ειναι

αχαριστοι, Ε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

δεν υπαρχει πιο σιχαμεν συμπεριφορα απ το να χανεις την μεγαλη εικονα και να πιανεσαι στα μικρα σε τετοιες καταστασεις, ειστε θλιβεροι

Ηρεμησε με τους χαρακτηρισμους.Ο ΠΑΟΚ δεν ιδρυθηκε το 2012.Υπηρχε πριν με λιγοστες επιτυχιες,γιγαντωθηκε επι Σαββιδη και ειμαι αισιόδοξος ότι θα εκτοξευθει με Μυστακίδη και νεα Τουμπα.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τετ 18 Ιουν 2025, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

joshua έγραψε:
dragon έγραψε:

Δεν υπερασπιζομαι Ιβάν. Λέω πως αυτό που έκανε ο ΑΣ κ εξήγησα γιατί ηταν ανήθικο. Εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να νιώθει καλά με αυτή την κίνηση. Εγώ όχι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”