Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Portable

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Portable »

Σους, μη τα λες αυτά, χαλάνε το πανηγυρικό της ημέρας!

Και αντε να εξηγήσεις τι σημαίνουν όλα αυτά ενώ οι περισσότεροι θέλουμε τον Ντέλια να κάνει τακουνάκια στην Νεα Τούμπα. Που να ξέρουμε όμως τι προεργασία θέλει για να κάνει τα Τακουνάκια του ο μικρός στο νεο γήπεδο...
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Δύσκολα τα πράγματα με αυτές τις εξελίξεις.
Μια φορά ας μην την πληρώσει ο ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω πώς δεν θα υπάρξει πόλεμος και επιθετική αγορά.
Μεγάλο φάουλ το ΑΣ αν δεν επικοινώνησε με την ΠΑΕ και τον Ιβάν όλες τις συζητήσεις. Είναι σαν να τον αδειάζει.
Τεράστιο φάουλ και της ΠΑΕ που ενώ δείχνει εμμέσως αρκετό καιρό τώρα οτι ΔΕΝ μπορεί, κάθεται σαν σφήκα μη κάνοντας ΤΙΠΟΤΑ. Οδηγώντας τον κόσμο σε αγανάκτηση.

Ελπίζω να βγούμε κερδισμένοι ΟΤΙ και αν γίνει.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Πάντως εμένα προσωπικά, το γεγονός ότι θα χαρούμε στη ΝΔ εάν φύγει ο ιβαν, με κάνει να ανησυχώ.
Ας περιμένουμε και την επίσημη θέση της παε,αν και δεν πιστεύω πως θα είναι διαφωτιστική, φαινεται πως θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι, θα παιχτούν πολλα επεισοδια στο έργο.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Mīngus έγραψε:Και κάτι τελευταίο.
Παρότι εισέπραττε όχι για την εξαγορά, ταυτόχρονα έχει κάνει ορισμένες κινήσεις που αφορούν το αγωνιστικό.
Δεν ξέρω αν αυτό έχει τη σημασία του ή αν προμηνύει κάτι.

Τι κινήσεις έκανε για το αγωνιστικό ?
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα με μεγάλη ταχύτητα. Δεν θα έχουμε ποτέ ξανά μεγαλύτερη ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ξεκινήσει μια χρυσή δεκαετία για τον ΠΑΟΚ μας.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Jean Valjean έγραψε:
Κι όσοι νομίζετε ότι άμα κάνετε το χατίρι του μαλα-κουλη και βοηθήσετε να διωχθεί ο Ιβάν, θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ γήπεδο, το λιμάνι θα γεμίσει εμπορεύματα και η Θεσσαλονίκη θα καζαντησει, κοιμάστε όρθιοι.

Φιλε ο Ιβαν ας παρει πρωτα κανα σεντερ μπακ που εχουμε μεινει με κετζιορα μιχαηλιδη, ας παρει κανα μπακ που εχουμε μεινει με τον σαστρε, ας παρει κανα χαφ που εχουμε μεινει με πενια καμαρα και τον κανεναν...
Χεστηκα αν μεινει ή φυγει ο Ιβαν ή αν ερθει η φυγει ο μυστακιδης, εγω θελω την ομαδα να παει μπροστα.
Και στον γαυρο εφυγε ο πολυ πετυχημενος γι αυτους κοκκαλης και μπηκε ο μαρινακης.. Καποια στιγμη ολα τελειωνουν. Αυτο δεν σημαινει οτι γι αυτους ο κοκκαλης δεν ηταν πετυχημενος, απλα κλεινει ενας κυκλος ανοιγει αλλος.
Που το κακο δεν καταλαβα??
Aed

Δημοσίευση από Aed »

O δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας στον Πλανήτη που έφτιαξε περιουσία ΕΚΤΟΣ Ελλάδας, βγάζει ανακοίνωση για το Γήπεδο του ΠΑΟΚ και οι γνωστοί μίζεροι τα βάφουν μαύρα γιατί το αφήγημά τους περι "ΠΑΟΚάκι" και "Ομαδούλα" που απέκτησε ιστορία το 2012, διαλύθηκε μια Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025.

Και ο Λάρυ Πέιτζ με τον Μπέζος να έρθουν με φανέλες ΠΑΟΚ, θα λέτε οτι τους έβαλε κρυφά ο Κούλης για να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ.

Αλλά δεν έχει σημασία τι λέτε. Καμία. Οι εξελίξεις τρέχουν οπότε τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Υ.Γ. Με τέτοιο παίκτη για το Γήπεδο επιστρέφεις και στη ΔΕΘ, ΑΝ θέλεις....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

JohnDag έγραψε:Εντάξει Μάκη, είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία γιατί με τα ελαττώματα του ο Ιβαν έχει αποδείξει τις προθέσεις του ξανά και ξανά αυτά τα χρόνια.

Ακόμα και όταν δεν είναι στα καλύτερά του κρατάει τον ΠΑΟΚ αξιοπρεπή.

Κι επειδή ο ΠΑΟΚτσης έχει καεί και στο γιαούρτι παλιότερα είναι λογικό να είναι διστακτικός στο ενδεχόμενο αλλαγής.

Αυτή, όμως, η αλλαγή νομοτελειακά κάποτε θα έρθει.

Το γεγονός ότι αυτός που φαίνεται να είναι η διάδοχη κατάσταση είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας κι όχι κανας..Τσάκας σίγουρα μετριάζει την ανησυχία.

Αλλά δεν την εξαλείφει τελείως.

Τέλος, υπάρχει το ηθικό ζήτημα του αν αυτός ο τρόπος, της επιθετικής εξαγοράς, είναι κάτι που αξίζει ως συμπεριφορά στον μεγαλύτερο πρόεδρο που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για να τα πούμε έξω από τα δόντια. Αν, επειδή τα όσα είπε ο Κυριάκος εγώ δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να τα διαβάσω/ακούσω, όταν είχε γίνει η ΓΣ της ΠΑΕ αρχές του μήνα, ζητήθηκε από μέρους του Ιβάν να βάλει πλάτη ο ΑΣ, ασκώντας πιέσεις για να λάβει ανάλογα "δωράκια" και ο ΠΑΟΚ όπως οι χαβουζαίοι, ώστε να μπορέσει να αρχίσει να κινηθεί ξανά η υπόθεση του γηπέδου, κι η αντίδραση του ερασιτέχνη υπήρξε η συγκεκριμένη, μιλάμε για κατάπτυστη συμπεριφορά. Από άτομα που θεωρώ σοβαρά κι έχω σε εκτίμηση εδώ μέσα διαβάζω ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει από πλευράς ΠΑΕ. Θα το τσεκάρω και μόνος μου κάποια στιγμή.
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Κάτι που μου κάνει εντύπωση και μου δείχνει επιθετική αγορά είναι το εξής.
Αν ο Τέλης ήθελε να κάνει αντιπολίτευση στον Ιβάν (και να γίνει αγαπητός) θα έπαιρνε το μπάσκετ και με 6-7 μαξ εκατομμύρια θα ανέβαζε τη δημοφιλία του 100% σε σχέση με τον Ιβάν.
Τώρα επιλέγει να βάλει 70-90-110-130? εκκατομμύρια έχοντας στόχο να πατήσει στο συναίσθημα και να πάρει και την ΠΑΕ.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Aed έγραψε:O δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας στον Πλανήτη που έφτιαξε περιουσία ΕΚΤΟΣ Ελλάδας, βγάζει ανακοίνωση για το Γήπεδο του ΠΑΟΚ και οι γνωστοί μίζεροι τα βάφουν μαύρα γιατί το αφήγημά τους περι "ΠΑΟΚάκι" και "Ομαδούλα" που απέκτησε ιστορία το 2012, διαλύθηκε μια Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025.

Και ο Λάρυ Πέιτζ με τον Μπέζος να έρθουν με φανέλες ΠΑΟΚ, θα λέτε οτι τους έβαλε κρυφά ο Κούλης για να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ.

Αλλά δεν έχει σημασία τι λέτε. Καμία. Οι εξελίξεις τρέχουν οπότε τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Υ.Γ. Με τέτοιο παίκτη για το Γήπεδο επιστρέφεις και στη ΔΕΘ, ΑΝ θέλεις....

Ενταξει και πριν ειχαμε τον Ιβαν που ηρθε μονο για τον Πουτιν,στα παπακια του ο ΠΑΟΚ και δεν αλλαζε σακακι σαν φτωχαντζα.Τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

AED στο επόμενο επιθετικό ποστ προς άλλα μέλη έχεις φύγει
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

aivas19 έγραψε:Προπονητικο του Ιβαν, γηπεδο του Τελη, η ομαδα θα παιζει Καυταντζογλειο και θα προπονείται στη Μεσημβρια

ή αλλιώς, μαλώνουν τα βουβάλια και την πληρώνουν τα βατράχια.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Patricio_4 έγραψε:Επειδή πολλοί γράψατε ότι ο Αριστοτέλης είναι Έλληνας του εξωτερικού, αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που πάρει τη ΠΑΕ θα διοικεί μέσω Skype κι αυτός ?

Δεν εκλεισε αυτο; Viber, τι σοι Ελληνας ειναι :D
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

navigator11 έγραψε:Για να τα πούμε έξω από τα δόντια. Αν, επειδή τα όσα είπε ο Κυριάκος εγώ δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να τα διαβάσω/ακούσω, όταν είχε γίνει η ΓΣ της ΠΑΕ αρχές του μήνα, ζητήθηκε από μέρους του Ιβάν να βάλει πλάτη ο ΑΣ, ασκώντας πιέσεις για να λάβει ανάλογα "δωράκια" και ο ΠΑΟΚ όπως οι χαβουζαίοι, ώστε να μπορέσει να αρχίσει να κινηθεί ξανά η υπόθεση του γηπέδου, κι η αντίδραση του ερασιτέχνη υπήρξε η συγκεκριμένη, μιλάμε για κατάπτυστη συμπεριφορά. Από άτομα που θεωρώ σοβαρά κι έχω σε εκτίμηση εδώ μέσα διαβάζω ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει από πλευράς ΠΑΕ. Θα το τσεκάρω και μόνος μου κάποια στιγμή.

Δεν ισχυει αυτο φιλε
Ο κυριακος στην ΓΣ ηταν απλα ενοχλημενος με την ερωτηση "τι γινεται με το γηπεδο". Και ειπε μισολογα και στο τελος ειπε μην τα περιμενετε ολα απο εμας πρεπει ο ΑΣ να αναλαβει.
Να αναλαβει τι ακριβως ο ΑΣ δεν ειπε ομως. Τελειως αοριστολογια.
Γενικα ενα "υφακι" το γνωστο εκνευριστικο του κυρ κυρ.
Γεγονος ειναι ομως οτι δεν υπαρχει εδω και χρονια απολυτως καμια διαθεση σαββιδη για γηπεδο.
Ακομα και το προπονητικο στη θερμη ενα χρονο ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα και προχτες εβαλαν κατι φαγανες να δειξουν φωτο.
Δηλαδη τωρα σοβαροι να ειμαστε.
Δεν ειναι οτι το ψαχνει σοβαρα για το γηπεδο και θελει να βαλει 50 μυρια αλλα κολλαει στο οτι δεν βαζει και η κυβερνηση.. μην τρελαθουμε τωρα..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αναμένεται βροχή ανακοινώσεων από αύριο
και δε θα είναι για μεταγραφές
φοβάμαι δε ότι θα δημιουργήσουν περισσότερα ερωτήματα από όσα θα λύσουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”