Αδερφέ Θέμη μάλλον το έπιασες λάθος...και εξηγούμαι...άλλο πράγμα είναι στα πλάισια της καζούρας να πεις κάτι ακόμα και υβριστικό και άλλο να μην αναφέρεις ούτε με ποιόν έπαιξες, ούτε ποιοί βάλανε τα γκολ...και αυτό δεν το κάνουνε τυχαία, ούτε καζούρα είναι,το κάνουνε από άποψη...μην τυχόν και διαβαστεί το όνομα του ΠΑΟΚ από κάποιο Αρειανάκι και αλλαξοπιστήσει...κανονική μασονική στοά και αυτό χωρίς ίχνος πλάκας....αυτά τα περί φαμίλιας και οικογενειακής γαλούχησης όπως έχω ξαναπεί δείχνει και το πως σκέφτονται αλλά απ' την άλλη και το μέγεθος της τραγωδίας τους. Φυσικά αυτό δεν αφορά όλους τους Αρειανούς αλλά τον γνωστό σύνδεσμο,...
Και να ξέρεις ότι θα είμαι ο τελευταίος που θα ισχυριστώ ότι σε μας όλα είναι αγγελικά πλασμένα και ότι όλα είναι καλά...και σίγουρα ο τελευταίος που γουστάρω να συμπεριφερόμαστε και να αισθανόμαστε απέναντι στην Αθήνα όπως αυτοί αισθάνονται και συμπεριφέρονται απέναντι σε μας...
8emis4 έγραψε: Ότι έχουμε 25 χρονια να δούμε πρωτάθλημα! Τώρα θα μου πεις παράγκες, το σύστημα και τα σχετικά. Ορθά όλα αυτά, αλλα ας εστιάσουμε στο να ανεβούμε πρώτα εμείς και μετά με τη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ πανελληνίως, τους χτυπάμε ανελέητα. Παράγκες υπήρχαν πάντα, τίτλοι μας κλάπηκαν, αλλα ο ΠΑΟΚ έκανε αληθινό πρωταθλητισμό και είχε κερδίσει το σεβασμό και το θαυμασμό όλων!
Τώρα αν μείνουμε στην προπαγάνδα του αρούλη (που ως μικρή ομάδα ζει και συντηρείται με το κόμπλεξ του απέναντι στον ΠΑΟΚ) και χαιρόμαστε για τα καμμένα πανιά (ήμαρτον!), θα παραμείνουμε κι εμείς μια ζωή μίζεροι!
Και μετά απορούμε κιόλας γιατί δε μας δίνουν εισιτήρια! Κάθε καμμένο πανί σημαίνει κι ένα σπασμένο κεφάλι! Χαιρόμαστε για τη βία!
Ας αλλάξουμε μυαλά επιτέλους, θα μείνουμε αιωνίως τέταρτο-πέμπτoι και θα πανηγυρίζουμε για πανιά και τεσσάρες στους ανύπαρκτους...
Πολλά ++++ σε όλα αυτά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
PABLO GARCIA1 την Δευ 23 Νοέμ 2009, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.