Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
george188

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από george188 »

VfB v2 έγραψε:
vasgias έγραψε:
Mīngus έγραψε:Τι σου κάνει εντύπωση; Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες κινούνται γύρω από τα κέφια των ιδιοκτητών τους. Δεν είναι και εταιρίες στον SP500.
Συγκεντρωτικά μοντέλα διοίκησης με ξεκάθαρη τη σφραγίδα του μεγαλομετόχου.
Στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια διαβάζουμε για πράσινα φώτα, από τα σύννεφα πέφτεις;

Καθόλου. Για μένα είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει. Αναρωτιέμαι αν ζορίζονται οι υπόλοιποι εδώ μέσα να το αποδεχτούν απλά.

Ολοι γνωρίζουν, απλά υπάρχει ο φόβος των πέτρινων χρόνων και γιαυτό διαβάζεις ενα σωρό ασυναρτησίες.

Η κριτική από το μηδενισμό απέχει έτη φωτός, οι ασυναρτησίες είναι κάτα βάση οι απόψεις που λένε ότι ο Ιβάν τα τσεπωνει. Λες κ από το 12 δεν μας έχει αποδείξει το ποιός είναι
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:...
Δηλαδή τώρα σοβαρά...έχεις τον Ιβάν για άνθρωπο που θα έφτιαχνε προδιαγεγραμμένη ένταση με τον λουτσέσκου?.
...

Rene, επειδη γράφουμε καιρό στο φόρουμ και γνωρίζεις το ύφος που γράφω..
1) Ποτέ δεν έχω μιλήσει για χαρακτήρες ατόμων.
2) Πουθενά δεν ανέφερα το όνομα Ιβαν. Χρησιμοποιώ τη λέξη διοίκηση
3) Υπάρχουν και άλλοι στη διοίκηση με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί ένταση
4) Το προδιαγεγραμμένη μπορεί να σημαίνει μεθοδευμένη μπορεί όμως να είναι και ένα εύκολα προβλέψιμο γεγονός σύμφωνα με τις συνθήκες που υπάρχουν. Αν πχ. εσύ βλέπεις το nickname μου σε ποσταρισματα και σου γυρίζουν τα έντερα, τότε αν πάμε να ξεκινήσουμε διάλογο, ένας τρίτος μπορεί να πει, είναι προδιαγεγραμμένο πως αυτοί οι 2 στο τέλος θα πλακωθουν.
5) Το προδιαγεγραμμένη προκύπτει από ερμηνεία που έκανα σε γραφόμενα κάποιου φίλου. Δεν το γράφω ως βεβαιότητα.
6) Μία ωραία ερώτηση έθεσε ο nunies και το πως μπορεί να εμπλακεί ο Ιβαν σε μια ένταση

Τελικά αυτός ο Σαββίδης μεγάλη γάγγραινα.
Τσιφουτης
Χαζός που τον βάζουν λόγια κάτι παιδάκια και τον χειραγωγούν

Πιθανολογώ πως αυτά δεν τα σχετιζεις με το δικό μου σχόλιο και αναφέρεσαι σε κάποιον άλλο καθώς εγώ δεν έχω πει και δεν έχω υπονοησει τίποτα που σχετίζεται με αυτές τις 3 σειρές.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όχι βέβαια.

Όσο για τις αποφάσεις...αυτές τις παίρνει ο Σαββίδης.
Όπως ξύπνησε ένα πρωί και προς έκπληξη πολλών ανανέωση για μία τριετία τον λουτσέσκου.
Έτσι τώρα για ένα συμβάν που του γύρισε τα μυαλά , μπορεί να τον απολύσει.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ιβάν έχει μάθει και στην πολιτική και στα επιχειρήματα να ακούει 50 διαφορετικες απόψεις.
Τώρα τι τον κάνει να επιλέγει να ενστερνιστεί την άποψη του βουκις από αυτή του τεχνικού του διευθυντή για παράδειγμα....μόνο ο ίδιος ξέρει
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Να ρωτήσω πώς είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο Ριέρα θα αποτύχει αν έρθει στον ΠΑΟΚ; Δε τον ξέρω καθόλου σαν προπονητή αλλά διακρίνω μια απόλυτη σιγουριά ότι δεν κάνει.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Montrealiotis έγραψε:Πάντως αν φέρουν Ριερα να αντικαταστήσει τον πλέον πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι για πολύ κράξιμο και δεν πρέπει αυτό να μείνει έτσι. Αντε να έρθει και αυτός να μας πει για την ωραία ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη όπως ο ζωγράφος…
Υποτιμάτε τόσο πολύ τον Ριερα λες και είναι ο Διγκόζης της Ισπανίας.

Αυτή ήταν η μόλις 4η σεζόν του ως προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Για να επανέλθουμε on topic.

Ο Τισουνταλι επιστρέφει αφού οι Άραβες δεν τσίμπησαν στα παζάρια μας. (1,2 έδιναν, θέλαμε 1,8).

Φορ έχουμε λοιπόν :p

Εμείς θέλουμε οι άλλοι να ρίχνουν τις απαιτήσεις και να κάνουν επεκτάσεις δανεισμών όταν υπάρχει ρήτρα αγοράς, αλλά εμείς ακλόνητοι και αμετακίνητοι στις δικές μας ρήτρες, για παίκτες που δεν θέλουμε να κρατήσουμε.

Αλλά αφήνουμε να φεύγει δωρεάν στην Αλαβές ο Γιόνι Ότο, χωρίς να πληρώνει φράγκο η Ισπανική ομάδα.

Μετά λέει μπαίνουμε μέσα, ενώ έχουμε κάνει ρεκόρ εσόδων.

Πλήρης ποδοσφαιρική λογική παράνοια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

deathmassious έγραψε:Να ρωτήσω πώς είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο Ριέρα θα αποτύχει αν έρθει στον ΠΑΟΚ; Δε τον ξέρω καθόλου σαν προπονητή αλλά διακρίνω μια απόλυτη σιγουριά ότι δεν κάνει.

Που τη διακρινεις; Δεν υπαρχει σιγουρια για κανεναν. Κανεις δεν εγγυαται την επιτυχια. Αυξανεις την πιθανοτητα επιτυχιας αν πληρωσεις για καποια χαρακτηριστικα αλλα κανεις δεν εγγυαται τίποτα. Ο Ριερα μπορει να βγει Στανογεβιτς ή Λουτσεσκου, κανεις δεν ξερει. Αυτο που ξερουμε ειναι οτι επρεπε να ηταν ηδη εδω και να ειχαν κλεισει μετωπα αντι να δημιουργειται ηδη προβλημα σε οποιον θα ειναι προπονητης για τη νεα χρονια. Ας ειναι ο Ριερα, ο Μαλεζας, ο Λουτσε, ο Παμπλο οποιοσδηποτε.

ΥΓ: ο Ριερα ειναι πρωην γαβρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 22 Μάιος 2025, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Θα γυρίσει και ο Μουργκ; Ζητήσαμε και για αυτόν λεφτά;
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

τι μας εχεις για κανα καφενειο οποιος θελει ερχεται φευγει χωρις κερδος για την ομαδα ?
εχουμε και τον τερματα απο τις Σερρες να πληρωσουμε, ειναι πολλα τα εξοδα λεμε
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

aivas19 έγραψε:
deathmassious έγραψε:Να ρωτήσω πώς είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο Ριέρα θα αποτύχει αν έρθει στον ΠΑΟΚ; Δε τον ξέρω καθόλου σαν προπονητή αλλά διακρίνω μια απόλυτη σιγουριά ότι δεν κάνει.

Που τη διακρινεις; Δεν υπαρχει σιγουρια για κανεναν. Κανεις δεν εγγυαται την επιτυχια. Αυξανεις την πιθανοτητα επιτυχιας αν πληρωσεις για καποια χαρακτηριστικα αλλα κανεις δεν εγγυαται τίποτα. Ο Ριερα μπορει να βγει Στανογεβιτς ή Λουτσεσκου, κανεις δεν ξερει. Αυτο που ξερουμε ειναι οτι επρεπε να ηταν ηδη εδω και να ειχαν κλεισει μετωπα αντι να δημιουργειται ηδη προβλημα σε οποιον θα ειναι προπονητης για τη νεα χρονια. Ας ειναι ο Ριερα, ο Μαλεζας, ο Λουτσε, ο Παμπλο οποιοσδηποτε.

ΥΓ: ο Ριερα ειναι πρωην γαβρος

Καλά, το ότι έχει αγωνιστεί στον γάβρο εμένα δε μου λέει τπτ. Διάβασα κάποια σχόλια εντελώς απαξιωτικά σε προηγούμενα posts και απόρησα προς τι η μεγάλη σιγουριά που εκφράζουν κάποιοι ότι δεν κάνει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θα διαβάσει κανείς αυτό το πρώην γάβρος και θα νομίζει ότι είναι κάτι μεταξύ Τζόρτζεβιτς και Αμανατίδη...ότι έφαγε την μισή του ζωή στο λιμάνι.

Υγ αν πρόκειται πάντως όντως για μια από τις επιλογές ,θεωρώ τεράστιο ρίσκο να πας σε έναν τέτοιο προπονητή με τόση μικρή εμπειρία
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο ριερα ειναι η τριτη καλυτερη επιλογή που ακουστηκε (αν θεωρησουμε οτι ακουστηκε ο κονσεισαο) αλλα:
1) Απ'οτι εχω καταλαβει παιζει επιθετικα
2) Πρεπει να φερει παίχτες και μονος του
3) Μην υποτιμησει το που ηρθε και γεμισουμε σαστρε πχ.

Γενικα οποίος και να ερθει, προβλεπεται δυσκολη κατασταση. Τα ονοματα που θα μας ενθουσιασουν ειναι πολυ πανω ραφι. Και γενικα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιταει προπονητή που πάνω απ ολα θα κανει κουμαντο τους παίχτες. Αν ξερει 100 κιλα μπαλα και χασει τα αποδυτηρια στο μηνα τι να το κάνεις;
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Δεν έχω ιδέα πόσο καλός προπονητής είναι ο Ριέρα, μακάρι όποιος τον έχει ερωτευτεί ποδοσφαιρικά από την διοίκηση να ξέρει τι κάνει και μακάρι αν έρθει να είναι ο νέος Γκουαρντιόλα.

Η καριέρα του ως τώρα σαν πρώτος προπονητής περιλαμβάνει 3 σεζόν στην Σλοβενία με επιτυχία (έχει πάρει πρωτάθλημα) και ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Β' Γαλλίας. Η ομάδα που προπονεί αυτή την στιγμή έχει χρηματιστηριακή αξία 13.5 εκ ευρώ και τερμάτησε στην 4 θέση στο Σλοβένικο πρωτάθλημα.

Ε δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για τεράστιο στοίχημα.

Εμένα μου φαίνεται μια βασικά φθηνη επιλογή, που μπορεί να έχει προοπτικές, αλλά εχει σίγουρα ρίσκο. Και δεν ξέρω και πόσο δίκαιο είναι και για τον ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Ριέρα πήρε πρωταθλήτρια ομάδα σε αστείο πρωτάθλημα και την έβγαλε 4η.

Το πώς έφτασε ημιτελικά Κόνφερενς, ρίξτε μια ματιά τις ομάδες που έπαιξε, ενδεικτικό και τι βλέψεις πρέπει να έχουμε και εμείς αν τελικά δεν καταφέρουμε να βγούμε Europa.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή τόσο μεγάλο όνομα που θα φοβούνται να του χαλάσουν χατήρι μέσα στην ΠΑΕ μη σηκωθεί και φύγει, και που θα κριθεί αυστηρότατα αν δεν παρουσιάσει κάτι εξαιρετικό. Δεν θέλουμε προπονητές σαν τον Ριεκα που θα δουν τον ΠΑΟΚ σαν ένα σκαλοπάτι. Θέλουμε προπονητές που έρχονται να κάνουν μια δουλειά και θα την κάνουν γιατί αυτή είναι η δουλειά που γουστάρουν να κάνουν. Με εμπειρία, ηρεμία, αυτοπεποίθηση. Αυτό μόνο πληρωνεται, και ήρθε ο καιρός για τα 100 χρόνια να κάνουμε μια επένδυση αντάξια του ονόματος μας. Πρέπει να το πάρουμε, πρέπει να παίξουμε τσου λου του χρόνου. Φέρτε κάποιον που αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του θα είναι σίγουρος ότι θα το καταφέρει. Και δώστε του ότι ζητήσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”