Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 22/11 19:00 nova
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης, 22/11, 19:00 nova
Πάντως ο Λαμπριάκος κατάφερε να πεί το καλύτερο
ανέκδοτο της χρονιάς....δλδ ο σκώληξ μεγαλύτερη ομάδα
από τον ΠΑΟΚ !!!! να'ναι καλά το παλικάρι γελάσαμε τρελά !!!
ανέκδοτο της χρονιάς....δλδ ο σκώληξ μεγαλύτερη ομάδα
από τον ΠΑΟΚ !!!! να'ναι καλά το παλικάρι γελάσαμε τρελά !!!
Παιδιά ετοίμασα κάτι εμπνευσμένος από τα λόγια του μεγάλου αυτού παίχτη, του σταύρου...
Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά!!
http://img134.imageshack.us/img134/5347/giffinaly.gif
Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά!!
http://img134.imageshack.us/img134/5347/giffinaly.gif
Καλησπέρα αδέρφια,
Δυστυχώς την Κυριακή, για πρώτη φορά φέτος γ#!@ την τύχη μου ματς που έτυχε, θα είμαι μακριά από το ναό μας.Και πιο συγκεκριμένα στη Ναύπακτο...Ψάχνω κάποιο μέρος (σύνδεσμο, καφετέρια, ότι να' ναι δε με πολύ νοιάζει) στη περιοχή να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ. Δε με χαλάει να σκάσω και στη Πάτρα ακόμη...Όποιος αδερφός γνωρίζει ας μου στείλει pm με καμιά διεύθυνση.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Δυστυχώς την Κυριακή, για πρώτη φορά φέτος γ#!@ την τύχη μου ματς που έτυχε, θα είμαι μακριά από το ναό μας.Και πιο συγκεκριμένα στη Ναύπακτο...Ψάχνω κάποιο μέρος (σύνδεσμο, καφετέρια, ότι να' ναι δε με πολύ νοιάζει) στη περιοχή να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ. Δε με χαλάει να σκάσω και στη Πάτρα ακόμη...Όποιος αδερφός γνωρίζει ας μου στείλει pm με καμιά διεύθυνση.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Για την ομάδα της γειτονιάς: http://www.youtube.com/watch?v=ddenCibSQT4

Hideguti έγραψε:Για να εχουμε ασσο απο το ημιχρονο, παρακαλω τους γνωστους Νεαντερνταλ να μην μετατρεψουν παλι το κορνερ της 4α σε καβα απο το πεμπτο λεπτο.
Ευχαριστω.

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του ξανθομάλλη επιθετικού του μεθαυριανού μας αντιπάλου μου ήρθε στο μυαλό ένα άρθρο που διάβασα (ιντερνετικώς) στην καθημερινή, με τίτλο "Συνειδητοί αρνητές της πραγματικότητας". Το συμπέρασμα του είναι ότι η συνειδητη αρνηση της πραγματικότητας αποτελεί έναν σύνθετο μηχανισμό άμυνας που με τη σειρά του μάς βοηθάει να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της ζωής.
Πραγματικά σε επίπεδο συλλόγων η ζωή μπορεί να παίξει άσχημα παιχνίδια σε κάποιους άτυχους συνανθρώπους μας και να τους οδηγήσει στην ταυτιση με μικρομεσαίες ομάδες που όλη τους η υπόσταση περιοριζεται σε ρόλο ασανσέρ μεταξύ των 2 εθνικών κατηγοριών και σε στόχους όπως πώς και πότε θα κάνουν το "σολνταουν"
ή το πότε επιτελους θα δούνε χαρά στα σκέλια τους (τίτλος). Βλέπετε μερικοί για να δούνε την ομαδα τους να σηκώνει τίτλο πρέπει να ανατρέξουν όχι στην εποχή της δραχμής,όχι στην εποχής της εισοδου στην ΕΟΚ, αλλά ακόμη και προ της μεταπολιτευσης. Οι περισσότεροι οπαδοί τετοιων ομάδων διαχειρίζονται την κατασταση τους με ρεαλισμό, νοσταλγία, υπομονή και μετριοπάθεια. Αυτούς τους εκτιμώ και τους συμπαθώ.
Υπάρχουν όμως και οπαδοί, οι λεγόμενοι συμπολίτες που συνειδητά αρνούνται να δεχτουν την πραγματικότητα, και μάλιστα η προχωρημενη ομαδική εικονική πραγματικότητα οδηγεί ακόμα και τους παικτες τους να συμμετεχουν στην συνειδητη αυτή αρνηση. Σίγουρα έχει την εξήγηση του αυτό. Ο εμφυτος εγωισμός τους και μια ανόητη έπαρση σε συνδυασμό με την ατιτλία, τη γεωγραφική τους διασπορά στα πολύ στενα όρια μιας συνοικίας, αλλά και τα κατά συρροην αγωνιστικά κλαρίνα μπορεί να έχουν εκρηκτικά αποτέλεσμα όπως καυχησιολογία και άλλα παρομοια γραφικά. Στην περίπτωση της 35άρας στο μπασκετ, όπως μαρτυρά και το βιδεο, το τραγελαφικό επακουλουθο ήταν ότι οδήγησε αυτήν την διασκεδαστική συνομοταξία οπαδών και παικτων στον παλιμπαιδισμό και στην επαναληψη της απλής αριθμητικής. 2 + 2 μας κανουν 4, 4 + 4 μας κανουν 8, 8+ 8 μας κανουν 16, 16 + 16 μας κάνουν 32..
[youtube]W0lQ0bdcjfY[/youtube]
Οπως και να χει,το μεθαυριανό παιχίδι είναι μόνο κατ' ευφημισμόν ντερμπι, τουλάχιστόν με την ελληνική έννοια του όρου ντερμπι. Το ντερμπι είναι για τα ΜΜΕ, για τον ΠΑΟΚ όμως αποτελεί την στοιχειώδη υποχρέωση του να αποδεικνύει κάθε φορά τα αυτονόητα γιατί όσο διασκεδαστικοί και αν έχουν καταντήσει οι αντίπαλοι, για αυτούς είναι παιχνίδι ζωής, παιχνίδι ύπαρξης και ακόμη και ισοπαλία θα τους δωσει τεράστια αποθέματα ώστε να συνεχίζουν να αυτοπαραμυθιαζονται και να μας ζαλίζουν το κεφάλι με τη μουρμούρα τους. Νίκη από το πρωτο ημίχρονο για να ξεμπερδευουμε με δαυτους μια και καλή για φέτος. Και όντως, χωρίς χαζομαρες στα κόρνερ..
Πραγματικά σε επίπεδο συλλόγων η ζωή μπορεί να παίξει άσχημα παιχνίδια σε κάποιους άτυχους συνανθρώπους μας και να τους οδηγήσει στην ταυτιση με μικρομεσαίες ομάδες που όλη τους η υπόσταση περιοριζεται σε ρόλο ασανσέρ μεταξύ των 2 εθνικών κατηγοριών και σε στόχους όπως πώς και πότε θα κάνουν το "σολνταουν"

Υπάρχουν όμως και οπαδοί, οι λεγόμενοι συμπολίτες που συνειδητά αρνούνται να δεχτουν την πραγματικότητα, και μάλιστα η προχωρημενη ομαδική εικονική πραγματικότητα οδηγεί ακόμα και τους παικτες τους να συμμετεχουν στην συνειδητη αυτή αρνηση. Σίγουρα έχει την εξήγηση του αυτό. Ο εμφυτος εγωισμός τους και μια ανόητη έπαρση σε συνδυασμό με την ατιτλία, τη γεωγραφική τους διασπορά στα πολύ στενα όρια μιας συνοικίας, αλλά και τα κατά συρροην αγωνιστικά κλαρίνα μπορεί να έχουν εκρηκτικά αποτέλεσμα όπως καυχησιολογία και άλλα παρομοια γραφικά. Στην περίπτωση της 35άρας στο μπασκετ, όπως μαρτυρά και το βιδεο, το τραγελαφικό επακουλουθο ήταν ότι οδήγησε αυτήν την διασκεδαστική συνομοταξία οπαδών και παικτων στον παλιμπαιδισμό και στην επαναληψη της απλής αριθμητικής. 2 + 2 μας κανουν 4, 4 + 4 μας κανουν 8, 8+ 8 μας κανουν 16, 16 + 16 μας κάνουν 32..
[youtube]W0lQ0bdcjfY[/youtube]
Οπως και να χει,το μεθαυριανό παιχίδι είναι μόνο κατ' ευφημισμόν ντερμπι, τουλάχιστόν με την ελληνική έννοια του όρου ντερμπι. Το ντερμπι είναι για τα ΜΜΕ, για τον ΠΑΟΚ όμως αποτελεί την στοιχειώδη υποχρέωση του να αποδεικνύει κάθε φορά τα αυτονόητα γιατί όσο διασκεδαστικοί και αν έχουν καταντήσει οι αντίπαλοι, για αυτούς είναι παιχνίδι ζωής, παιχνίδι ύπαρξης και ακόμη και ισοπαλία θα τους δωσει τεράστια αποθέματα ώστε να συνεχίζουν να αυτοπαραμυθιαζονται και να μας ζαλίζουν το κεφάλι με τη μουρμούρα τους. Νίκη από το πρωτο ημίχρονο για να ξεμπερδευουμε με δαυτους μια και καλή για φέτος. Και όντως, χωρίς χαζομαρες στα κόρνερ..
sorry για το off-topic...αλλά κάποιος από Πάτρα, Ναύπακτο ρε παιδιά;;; Που βλέπουνε την ΠΑΟΚΑΡΑ σε εκείνα τα μέρη...;;;έφαγα την πίκρα μου που δεν θα είμαι Τούμπα...
- λάÏισα 4
προσοχή στα κόρνερ απο μάς και οι πάιχτες μας να φερθούν έξυπνα στις προκλήσεις ειδικά απο το ασχημόπαπο το νέτο.τίποτα άλλο.Με τον πανηλειακό της θεσσαλονίκης παίζουμε.
Υ.Γ Δεν έχω συναντήσει ακόμα λαρισαίο ερπετό.
Υ.Γ Δεν έχω συναντήσει ακόμα λαρισαίο ερπετό.
Eιδικα προσοχη στο πρωτο κορνερ που παροδοσιακα κραταει κανα 10λεπτο.....ελπιζω να μην τσιμπησουμε παλι..........
ετσι να μην τσιμπησουμε και χαλασουμε τον ρυθμο της ομαδας μας ....ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ......

Η0Ν8
Σκουληκι δεν ειναι ιος! Η προιστορια του ΠΑΟΚ στα παιχνιδακια μαζι σου τα τελευταια 10 χρονια ειναι!
Σκουληκι δεν ειναι ιος! Η προιστορια του ΠΑΟΚ στα παιχνιδακια μαζι σου τα τελευταια 10 χρονια ειναι!