Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει το καλοκαίρι που ή θα αρχίσει να ξαναγράφεται η ιστορία ή (προσωπική εκτίμηση και μόνο) θα αρχίσει να γράφεται το τέλος της.

Η ουσία δεν ήταν ποτέ οι τίτλοι. Η ουσία ήταν το όραμα, το χτίσιμο, η σταθερότητα, η ανάπτυξη, το επόμενο βήμα κλπ.

Είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα ίδιος με το 2012; Προφανώς και όχι. Πέτυχε πολλά; Αδιανόητα (για εκείνη την εποχή) πολλά.
Είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο ευεργέτης ολόκληρου του συλλόγου; ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ.
Πρέπει να του κάνουμε ένα άγαλμα ΕΝΤΌΣ Τούμπας; Και πολύ αργήσαμε θα πω.

Μας αρκούν όσα πετύχαμε ως τώρα;
Μας αρκεί το να διεκδικούμε που και που κάποιον τίτλο;
Μας αρκεί το να παίζουμε το πολύ στο Europa League και ποτέ στο Ch.L;
Μας αρκεί το να πουλάμε ότι καλύτερο βγαίνει από τις ακαδημίες μας προκειμένου να χρυσοπληρώνει η ομάδα λίγους καλούς και αρκετούς μετριο-κακούς παίκτες προκειμένου να είναι στη τετράδα;

Πολλοί θα πουν ναι σε όλα. Φυσικά και μας αρκούν όταν πριν 13 χρόνια χρωστούσαμε στους πάντες, πρωτάθλημα δεν παίρναμε ούτε για πλάκα, οι παίκτες που είχαμε ήταν για τα πανέρια και ανά πάσα στιγμή και ώρα θα μπορούσαμε να πέσουμε λόγω χρεών σε άλλες κατηγορίες.

Εμένα συγνώμη (αν και δεν βλέπω τον λόγο να ζητάω συγνώμη αλλά τεσπα) δεν μου αρκούν τα παραπάνω.
Εγώ ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ να πατάει στο καρύδι κάθε Ελληνική ομάδα και να κάνει ματσάρες στην Ευρώπη.

Δεν θα βγω ποτέ μου με πλακάτ "Σαββίδη φύγε", ούτε θα βρίσω, ούτε θα ειρωνευτώ, ούτε θα ξεχάσω τη ΤΕΡΆΣΤΙΑ και άνευ προηγουμένου προσφορά του Ιβάν και της οικογένειας στον ΠΑΟΚ.

Αν όμως (λέω ΑΝ) μου δίνονταν εμένα η επιλογή να διαλέξω πως θα ήθελα να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ, εκτός από τη προφανή και ιδανική επιλογή του να είναι ο Ιβάν εδώ (εδώ όμως, κυριολεκτικά εδώ στη πόλη) και να ανταγωνίζεται οικονομικά στα ίσα το ΠΟΚ, αν αυτό δεν μπορούσε να γίνει (που ξαναλέω είναι το ιδανικό για εμένα), τότε θα ήθελα να αγοράσει τον ΠΑΟΚ κάποιος άλλος, φυσικά αντίστοιχου οικονομικού διαμετρήματος, ο οποίος όμως δεν θα εμποδίζεται από οποιαδήποτε συνθήκη (covid, πόλεμος κλπ) να επενδύσει ΌΣΑ θέλει και να χτυπήσει τους κάτω στα ίσα.

Αυτό το ενδιάμεσο όπου πουλάμε ακριβά, αγοράζουμε φθηνά, περιμένουμε να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες για να διεκδικήσουμε κάτι μέχρι το 90 του τελευταίου ματς (στη καλύτερη), παίζουμε στην Ευρώπη με κάτι μετριότητες οι οποίες μας πατάνε και χάνουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε για χρόνια την αφρόκρεμα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ακαδημίας "λόγω επειδή" της αυτάρκειας που "πρέπει" να έχει ο ΠΑΟΚ, μεχ..
Όνειρο δεν το λες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

xrisitsapa έγραψε:Προσωπικα ΔΕΝ ΘΕΛΩ τα κλειδια του μεταγραφικου σχεδιασμου να πανε στον Λουτσεσκου.
Δεν μου εχει δειξει οτι το εχει.

ΠΡΕΠΕΙ η ομαδα να στελεχωθει και με αλλα ατομα που ξερουν ποδοσφαιρο και που μπορουν να χαλιναγωγησουν τον Ραζβαν.

Θελω να μεινει, να ζητησει χαρακτηριστικα και να του φερουν τους καλυτερους δυνατους παικτες.
Επισης στο "να ζητησει χαρακτηριστικα" εννοω βαση λογικης. Οχι αλλο "συμμετοχικους" φορ και στοπερ που να μοιραζουν παιχνιδι. Καλα ολα αυτα, αλλα να βρουμε και κανεναν να βαζει κανα γκολ ή να παιρνει καμια κεφαλια στην αμυνα...

Αν εννοείς ότι ο Λουτσέσκου βρίσκει τους παίχτες, αυτό δεν γινόταν ποτέ, πρέπει να έχει ζητήσει ονομαστικά ελάχιστους παίχτες. Το πρόβλημα είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια που δεν υπάρχει ΤΔ, το ποσοστό επιτυχίας δεν είναι καλό - ακόμα και τα Πορτογαλάκια του Μπότο είχαν μια λογική, απλά δεν βγήκαν (και αυτό είναι μια άλλη συζήτηση). Εδώ μιλάμε όμως ότι αυτοί που προτείνουν παίχτες είτε δεν καταλαβαίνουν τι παίζει η ομάδα είτε γράφουν τον προπονητή.
Τέλος, μια χαρά υπάρχουν συμμετοχικά φορ που βάζουν γκολ, ενώ αντίθετα οι νέοι αμυντικοί που ήρθαν μια χαρά καθάριζαν στην περιοχή, το τι κάνανε εκτός περιοχής ήταν το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Για εμένα, μια ήταν η δήλωση που χαρακτήρισε φέτος τη χρονιά.

"Το καλύτερο ρόστερ της δωδεκαετίας"

Αν με το καλύτερο ρόστερ της δωδεκαετίας, είμαστε 17 βαθμούς πίσω από την κορυφή, μία αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, τότε κάτι πήγε πολύ λάθος.

Δεν έχει νόημα να γράψω κάτι περισσότερο, από αυτά που ήδη έχουν γραφεί παραπάνω.

Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι.
Αν γίνουν πιο καλές - στοχευμένες μεταγραφές ίσως να πάει καλά η επόμενη χρονιά. Αλλιώς μια από τα ίδια.

Με ικανοποιεί αυτή η προοπτική;
Να πω την αλήθεια, απλά με κάνει να κρατάω μικρό καλάθι, χωρίς διάθεση να μηδενίσω καταστάσεις, αλλα και χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό ή όραμα ή κ@βλα ή ελπίδα από τον πρόεδρο μου, ώστε να περιμένω ότι θα γίνουν τα πιο σωστά για να τους πατήσουμε όλους κάτω.

Απλά θα συνεχίζω να στηρίζω, γιατί έτσι έμαθα να κάνω.

Ενδόμυχα όμως θα ήθελα κάτι περισσότερο.
Θα ήθελα να ξαναγύριζε η κ@βλα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μην ξεχνάμε ότι από το 2012 (οπότε και ήρθε ο Σαββίδης) ο μόνος ανταγωνιστής σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο ήταν ο γάβρος.
Πλέον στην εξίσωση μπήκε και θα μπει και άλλο, ο παο.
Και δεν θα βγει.
Συνεπώς, το πλαίσιο γίνεται πιο απαιτητικό.
Από την Κυριακή το βράδυ, είτε 3οι είτε 4οι, πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός (ελπίζω να υπαρχει....) για τον νέο ΠΑΟΚ.
Υλοποίηση χωρίς εκπτώσεις, τσιγγουνιές, μιζέρια, ερασιτεχνισμό, αναβολές, καθυστερήσεις.
Όνειρο ο ΠΑΟΚ που θα μπαίνει για να νικήσει και θα νικάει. Δυνατός, κυριαρχικός, αφεντικό.
Είτε πάρει στο τέλος τίτλο είτε όχι.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

First things first...

Από πωλήσεις τι έχουμε να μαζέψουμε φέτος;
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

PAOK_Antarctica έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Nikodiai έγραψε:Αυτο που καποιοι θελετε να μεινει ο ΠΑΟΚ καημενος συγγενης ενω εχει ιδιοκτητη με 2δις περιουσια.

Προφανως και ειναι αποτυχια,τεραστια κιολας.

Οτι το θελουν αλλοι αυτο; Και ποιος λεει οτι δεν το θες εσυ;

Φίλε, αν δεν τραβάς τα βυζγιά σου και δεν τσιρίζεις σαν υστερικός, είσαι χαμηλοτάβανος και φτωχός συγγενής.
Η ειρωνεία, δε, του να σου λένε ότι εκπέμπεις μιζέρια τα άτομα που μπαίνουν μόνο στις ήττες και κάνουν μόνο γκρινιάρικα ποστς είναι ικανή να σε στείλει για ψυχανάλυση.

Είχαμε πολλές χαρές φέτος και δεν μπήκα;Αν θες να βγω Λευκο επειδή το γύρισα στην οπαπ αρένα,μπα.Φαγαμε τοση ξενερα απο το καλοκαίρι με τον σχεδιασμό, ηταν και τόσο τραγική η κανονική διάρκεια που μόνο η κατάταξη η τελική σε νοιάζει.

Δεν σου είπα ότι εκπέμπεις μιζέρια.Απλα είσαι συμβιβασμενος με άλλο ΠΑΟΚ εσύ και με άλλον εγώ.Μπορει να παιζει ρόλο και η ηλικία,δεν ξέρω.Σορρυ για το οφτοπικ στους mods.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το αγοράζω φθηνά και πουλάω ακριβά, μόνο στο Χρηματιστήριο.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Φιλε Blackgr4 εύγε. Δεν θα αλλαζα ουτε τελεια.

Γενικως πολυ ελπιδοφορο που εχει ανοιξει η παρουσα κουβεντα χωρις ακροτητες, τσακωμούς κλπ. Εξαλλου ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι ΠΑΟΚτσηδες (οχι εδω μεσα απαραιτητα) εχουν πολυ διαφορετικη αποψη (ειτε δηλαδη να επιθυμούν αποχώρηση Σαββιδη ειτε να τον θεωρουν αλανθαστο) απο αυτη που επικρατει τις τελευταίες ωρες στο νημα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ωραίος ο Μπλάκ όντως.

Το να βρεθεί βέβαια άλλος Σαββίδης μάλλον είναι εξαιρετικά απίθανο. Άλλος Σαββίδης = οικονομικά ισχυρός χωρίς σχέσεις εξάρτησης κ διαπλοκής με τη διεύθυνση του προτεκτοράτου.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Στο 90 χρόνια βρέθηκε ένας . Στα 15 , 2 σερί το λες και στατιστικά λάθος
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Με μπερδεψες
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό που λες λέω .
90 χρόνια δεν είχαμε ιβαν .
Να έρθει αμέσως μετά τον ιβαν και καλύτερος του , δεν το δίνω πολλές πιθανότητες :twisted:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Blackgr4 έγραψε:Αν όμως (λέω ΑΝ) μου δίνονταν εμένα η επιλογή να διαλέξω πως θα ήθελα να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ, εκτός από τη προφανή και ιδανική επιλογή του να είναι ο Ιβάν εδώ (εδώ όμως, κυριολεκτικά εδώ στη πόλη) και να ανταγωνίζεται οικονομικά στα ίσα το ΠΟΚ, αν αυτό δεν μπορούσε να γίνει (που ξαναλέω είναι το ιδανικό για εμένα), τότε θα ήθελα να αγοράσει τον ΠΑΟΚ κάποιος άλλος, φυσικά αντίστοιχου οικονομικού διαμετρήματος, ο οποίος όμως δεν θα εμποδίζεται από οποιαδήποτε συνθήκη (covid, πόλεμος κλπ) να επενδύσει ΌΣΑ θέλει και να χτυπήσει τους κάτω στα ίσα.

Αλήθεια πήρε ποτέ κάποιος την πρωτοβουλία να πάει να δει τους δημόσιους ετήσιους ισολογισμούς του ΟΛΘ?
Ενημερωτικά λοιπόν επειδή εγώ πήγα και είδα του 2024, και εαν απαιτήθει θα τον ποστάρω κιολας εαν χρειαστεί, τα ετήσια κέρδη του λιμένα για την προηγούμενη χρονιά μετά απο φόρους ήταν σχεδόν 30εκ. Ας υπολογίστει λοιπόν πόσα απο αυτά τα εκ αναλογούν στο ποσοστό του Ιβαν που είναι 52% αμμεσα /~ 70% έμμεσα μέσω Belterra.

Αλλά και μόνο που μπαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις, είναι μάταιο γιατί ο πραγματικός λόγος που η ομάδα δεν πρωταγωνιστεί δεν είναι το περιορισμένο μπάτζετ αλλα επειδή διοικείται σαν περίπτερο της γειτονιάς. Γεγονός για το οποίο δυστυχώς δεν κουνιέται φύλλο....

Αλλα 100 χρόνια σαββιδεικο αλλά με άλλα μυαλιά γίνεται? Δεν γίνεται? Δεν μπορούμε να πιέσουμε να γίνει? Ηρεμα και όμορφια εννοείται μέσω πολύ πιο έντονης αλλα εποικοδομητικής κριτικής.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ο Προεδρος ΙΒΑΝ είναι οτι καλύτερο είχε ο σύλλογος στην 99χρονη Ιστορία του. Εχει την ομάδα πληρωμένη μέχρι και στον τελαιυτεο υπάλληλο και μας έχει δώσει ανειπωτες χαρές με τίτλους . Ο Πρόεδρος εχει δεσμευτεί για προπονητικό κέντρο στην διετία και νέο γήπεδο .Ο ΙΒΑΝ αποτελει αυτος και η οικογένεια του Θεματοφύλακα και στυλο στο μέλλον του συλλόγου .Το αρνητικο μεχρι στιγμής όμως στον σύλλογο και ετσι όπως το βλέπει μεγάλη μερίδα των οπαδών μας είναι η μη στελεχωσή του με δοιηκητικά καλύτερους και ευγνωσμένους μάνατζερ σε καίρια πόστα .Ο Προεδρός όμως μαθαίνει και πιστεύω και πως και αυτο το πρόβλημα θα το λύσει με τα χρόνια κερδιζοντάς με την ενασχόληση του με το κλάμπ περρισότερη εμπειρια. Αν κάποιος φταίει επίσης για το σύλλογο σίγουρα δεν είναι αυτός αλλά θα πρέπει να κάνουμε και εμεις την αυτοκριτική μας και για το πόσο όλοι μας τον στηρίξαμε στις δύσκολες στιγμες του...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τεράστια έλλειψη αθλητικής παιδείας
Το ότι κάποτε ο Γαβρος έπαιρνε 19/20 πρωταθλήματα σας έχει χαλάσει το μυαλό
Ακούς εκεί δεν πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ
18 19 24 ΠΑΟΚ
20 21 22 25 γαύρος
23 κούλα
Χώρια τα κύπελάκια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”