Paokmania Black List

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

ΤΖΕΚΙΣ ΧΑΝ έγραψε:Κάτι μόνο για τον Σαλπιγγίδη [...] Και όταν θα γυρίσει(γιατί θα γυρίσει)όλοι πρέπει να τον υποδεχτούμε θερμά

Συμφωνώ! Να τον υποδεχτούμε πολύ θερμά! Μολότοφ στα μούτρα μόλις κατέβει από το αεροπλάνο, να καίγεται ζωντανός και να γουστάρουμε!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

να ψοφησει μπορει???? αφου βεβαια μας επιστρεψει πρωτα αυτα που μας εκλεψε
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Όταν γεμίσει η λίστα και τα μέλη της οργανωθούν σε σύλλογο με επωνυμία : Σύλλογος εχθρών του ΠΑΟΚ , ξέρω τον πρόεδρο που θα εκλέξουν...
Άβαταρ μέλους
esks

Δημοσίευση από esks »

Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣ....ΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ. ΟΥΣΤ ΚΟΝΤΕ ΛΑΓΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

:) :) :) :) :) :) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Κοιτώντας τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα πρόσεξα ένα πλαίσιο στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης που είμαι πολύ περίεργος πώς δεν το έχει αναφέρει κανείς ακόμη εδώ:
"Ο Σαλπιγγίδης αποθεώθηκε από του οπαδούς του ΠΑΟΚ" έγραφε η εφημερίδα, εννοώντας προφανώς στο φιλικό ματς της Εθνικής με Σλοβακία.

Ξέρω τι σκεφτόμαστε όλοι κατευθείαν. Η ΑΜΘ έχει παράδοση στο να γράφει ειδήσεις-μούφες, ακόμη περισσότερο απ ότι οι υπόλοιπες φυλλάδες. Ωστόσο και πάλι θα μου έκανε εντύπωση να μην υπήρχε έστω μια δόση αλήθειας στο γεγονός. Ίσως να συνέβη κάτι το οποίο η ΑΜΘ να μεγαλοποιεί. Προσωπικά ούτε που είδα το ματς οπότε δεν έχω ιδέα για το τι μπορεί να έγινε.

Ξέρει κανείς να μας πει κάτι σχετικά σίγουρο;

Να διευκρινίσω ότι το θεωρώ μεν καφρίλα να πηγαίνουν ΠΑΟΚτσίδες σε ματς της εθνικής και να βρίζουν τον κοντό αλλά απ την άλλη θα το θεωρούσα και χαρακτηριστικό φυτού να τον αποθεώνουν. Οπότε ρωτάω για να ξέρω που βρίσκεται ο κόσμος της ομάδας μας και τι μπορεί να σημαίνει ένα τέτοιο φαινόμενο.

Για όσους δεν το είδαν, ένα λινκ με τα πρωτοσέλιδα της ημέρας είναι αυτό:
http://www.sport24.gr/svc/npc/
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ας μας δωσει πισω αυτα που μας χρωσταει και μετα ισως δεν τον βριζουμε αλλο.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ούτε ο Κούδας είναι καμιά Παναγίτσα!!!! Απλά επανήλθε στην ομάδα, έγινε λαϊκός ήρωας και το θέμα έληξε εκεί, αλλιώς θα γινόταν πόλεμος. Οι καταστάσεις δεν συγκρίνονται , είναι σίγουρα ανόμοιες αλλά και εμένα η ιστορία του Κούδα στο λαιμό μου κάθεται ακόμα.....Ήταν έτοιμος να μας πουλήσει για μια θέση στο δημόσιο...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ δε θέλω να μπω στη διαδικασία να λέω μαμουσουτού, απλά θα πω σ' αυτούς που τώρα κάνουν γυριστή και λένε να γυρίσει ο Σάλπι είναι Παόκι και το δηλώνει και τώρα που είναι στο Βάζελο (σοβαρή δουλειά) και δεν πανηγυρίζει που βάζει γκολ (μεγάλο πράμα) .. Τι γνώμη είχατε κύριοι τότε που έφευγε; Εκείνο το καλοκαίρι του σίριαλ και τέλος που είσασταν να την πείτε; Μήπως κάνατε γυριστή επειδή ο χρόνος απαλύνει τις πληγές; Μήπως ξεχνάτε κάποια πράματα και θυμάστε μόνο τι προσέφερε (ποιός είπε ότι δεν προσέφερε); Μήπως εσείς είστε οι "καλοί" Παοκτσήδες και κάποιοι άλλοι είναι οι "κάφροι" - "αλήτες"; Εσείς οι ποιοτικοί Παοκτσήδες που αντιλαμβάνεστε τα όνειρα ενός νέου και κάποιοι άλλοι "μαμελούκοι"; Ποιός όμως οργάνωνε τις συναυλίες και κατέθετε φράγκα στους τραπεζικούς λογαριασμούς και ποιός ξάπλαρε στην παραλία και έκανε μπάνια εκείνο το καλοκαίρι;

Υγ: Κάποιοι που λέτε για τον Λάζαρο .. Για μένα ο Λάζαρος άσχετα που είναι στρακιπού, όταν θα έρθει Τούμπα θα τον χειροκροτήσω (σε καμία περίπτωση δε θα τον βρίσω) .. 2,2 μύρια + 1,1 χορηγία για 5 χρόνια όχι βέβαια γι' αυτόν αλλά βοήθησε και αυτή η μεταγραφή.
Ενώ από την άλλη 1,8 μύρια + 3 παίχτες οι οποίοι συνολικά είχαν 600.000 ευρώ συμβόλαια (και ακόμα τους χρωστάμε). Δηλαδή 1,2 μύρια για τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος.
Τι παραπάνω μπορούσε να δώσει ο Λάζαρος; Εγώ απαιτήσεις είχα από κάποιον που δηλώνει Παοκτσής και είναι σημαία μου, όχι από ένα μπ@σταρδάκι της σειράς!

Υγ1: Ελπίζω να μην πάρει ο Βάζελος το πρωτάθλημα ούτε το Κύπελλο και να μείνει άτιτλος ο κοντός για 3η χρονιά .. Με τον ΠΑΟΚ πήρε ένα Κύπελλο .. με τον Παναθηναϊκό τίποτα να μην πάρει!
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Dekth h gnwmh sou Yiankos bebaia den lew pws htan swsta auta pou ekane alla kai oute thelw na parousiasw ton eauto mou ws o neos "kalos" opws les Paoktsis kai oute na pw kapoion "kako" apla ithela na ekfrasw thn gnwmh sxetika me ton Salpi pou nai kai egw ton ebriza...tespa
oso gia ton kouda ....telospantwn nai O laikos Hrwas alla exei kanei kai autos straba pragmata kai oxi mono sto parelthon (exei na pesei mpineliki twra....) auta eixa na pw

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Βασικά εγώ που έκανα το ποστ και να ξανάφερα το θέμα στην επιφάνεια, έπρεπε ίσως να διευκρινήσω ότι ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΑ να ξαναδημιουργήσω μια ανταλλαγή γνωμών για το θέμα του κοντού. Όχι ότι έχω κάτι ενάντια στην συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα όπου οι διχογνωμία είναι έντονη και δημιουργεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Απλά εγώ δεν ρωτούσα τις γνώμες σας για τον κοντό (ευπρόσδεκτες και αυτές βέβαια) αλλά το αν ξέρετε κάτι για την είδηση που αναφέρει η Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης και την αποθέωση του κοντού στο ματς της εθνικής.
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Paokmania Black List

Δημοσίευση από gash04 »

Τον αγαπημένο μας Βαρούχα σαν πρόταση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”