8. Soualiho Meïté

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 82. Soualiho Meïté

Δημοσίευση από aivas19 »

Leonardo10 έγραψε:Εσείς που τον είδατε μια χαρά ρε μάγκες τι είδατε να κάνει; Να κάνει κλεψίματα, να κερδίζεις δεύτερες μπάλες, να κάνει κάθετα μπασίματα με την μπάλα οπως έκανε πέρσι,να κάνει καμιά πάσα στο επιθετικό τρίτο, να παίζει σε γρήγορους χρόνους, να κάνει αυτά τα κρατήματα που έκανε πέρσι επίσης;

Γιατί εγώ προσωπικά δεν τα είδα, και είδα έναν παίκτη με πολλές λάθος πάσες, να κινείται συνεχώς σε συγκεκριμένα τετραγωνικά στο γήπεδο με ένα σταθερό τέμπο και πάντα σε δεύτερους χρόνους, ποτέ δεν έκανε ένα κλέψιμο, ποτέ δεν κουβάλησε την μπάλα κάθετα για να φτιάξει υπεραριθμίες.

Τώρα αν θεωρείται καλή η εμφάνιση του επειδή μετά το 3-0 πέρασαν περισσότερες μπάλες στα πόδια του ε εντάξει τι να πω, έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ μας. Και πραγματικά μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Ραζβαν, για τον Οζντοεφ να το καταλάβω, ήταν ο μόνος που ήταν στο παιχνίδι, δεν μάγεψε τον κόσμο αλλά κατέβηκε να παίξει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Ναι εκανε καποια απο αυτα, δεν εκανε λαθος πασες, προωθησε το παιχνιδι μπροστα αντι να διωχνει στο πουθενα, κρατησε μπαλα.

Καλος λεμε ηταν, δεν ηταν και ο Βιειρα
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ο Μειτέ αν κάνει προετοιμασία με την Ομάδα το καλοκαίρι θα είναι πολύ ποιοτική προσθήκη. :nairepaok:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο μειτε ο οποίος έχει να κάνει προετοιμασία 3 χρόνια, μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Χωρις προετοιμασια δηλαδη ηταν βασικο γραναζι στην ομαδα πρωταθληματος. Που και να εκανε

ΥΓ: προσωπικα δε θελω να παραμεινει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατι ρε aivas να μην παραμεινει; Θα αλλαξει ο Ραζβαν κοσμοθεωρια για το ποδοσφαιρο και θα ψαξουμε ταχυδυναμικα χαφ; Επειδη μαλλον αυτο δεν θα γινει, τοτε ο καλυτερος χαφ εβερ στο ποδοσφαιρο που ο Ραζβαν πρεσβευει θα πρεπει να μεινει και να κανει προετοιμασια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο μεϊτέ είναι ένας παίκτης που όσο θυμάμαι δεν έχει υπάρχει ποτέ ανάλογο μίσος για παίκτη μας από τους αρδ της ομάδας ( κυρίως) και από μια μεγάλη μερίδα οπαδών.
Ένα μίσος που το έσπειρε κάποιος χοντρός γιατί η ομάδα εξαιτίας του Μεϊτέ δεν αγόρασε τον Σέρβο " ορισμό του box to box" για κάποιους
Χαρακτηριστικόγερο παράδειγμα το χθεσινό παιχνίδι δεν υπάρχει
Άβαταρ μέλους
aivas19

82. Soualiho Meïté

Δημοσίευση από aivas19 »

Προσωπικα θα ηθελα κατι πολυ καλυτερο (οπως ολοι μας φανταζομαι). Η γνωμη μου ομως περισσευει, δεν επιλεγω εγω. Αν μου ελεγες βεβαια οτι θα ρθει κανενας Γιονσον, Ντανι Γκαρσια ή Σιωπης (συγκριση με ανταγωνισμο για να το βαλω σε ενα πλαίσιο) θα ελεγα Μειτε. Τον Σιωπη δε θα τον προτιμουσα καθαρα λογω του στυλ παιχνιδιου μας. Γενικα ισως τον επελεγα
black death

Δημοσίευση από black death »

Αν καποιοι βαζουν τον περσινό μειτε στη ζυγαρια με σιωπη, να φτιάξουμε ομάδα γκολφ να βλεπετε.
Το αν ο μειτε ειναι σε καλή κατασταση (οπως και ολη η ομαδα) είναι αλλο θεμα.
Ο σιωπης ο παιχταρας χθες ειχε 20 πασες σε όλο το ματς. Η ζελα ειχε 30 γκολ σε ολο το πρωτάθλημα. Εκλασε ο καμαρα και βγηκε ο σιωπης. Τσουρεκια πια με το κατσικι που θα ελυνε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ αυτος. Ο ΠΑΟΚ θελει παίχτες τυπου μισιτς να κανουν τον αντιπαλο οτι θελουν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εννοείται να μείνει το βουνό, λες και έχουμε δει πολλά καλύτερα χαφ τα τελευταία χρόνια
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ήθελα τον 33χρονο γκιντογκαν αλλά ο πεπ τον ανανέωσε για άλλον ένα χρόνο...που πας ρε πεπ με τα γερόντια? :mrgreen:

Σε μια χρονιά όπως τη φετινή που η ομάδα μας έχει σκαμπανεβάσματα ...στήθηκε μια ομάδα το καλοκαίρι...και ξαναστήθηκε εν μέρει μια νέα ομάδα το χειμώνα.... πως μπορούμε να <αξιολογούμε> την ποιότητα ενός παίκτη.

Εδω ο Καμαρά που φέτος λογίζεται ως το καλύτερο μας χαφ ....πέρσι δεν θα ήταν ούτε 3η αλλαγή.

Πέρσι ο μειτέ ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!!! Δεν χωρά καμία αμφισβήτηση προς αυτό.

Φέτος ήρθε πολύ αργά ....σε μια ομάδα χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο....χωρίς ξεκάθαρους ρόλους...ίσως και ιεραρχία .....
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Leonardo10 έγραψε:Εσείς που τον είδατε μια χαρά ρε μάγκες τι είδατε να κάνει; Να κάνει κλεψίματα, να κερδίζεις δεύτερες μπάλες, να κάνει κάθετα μπασίματα με την μπάλα οπως έκανε πέρσι,να κάνει καμιά πάσα στο επιθετικό τρίτο, να παίζει σε γρήγορους χρόνους, να κάνει αυτά τα κρατήματα που έκανε πέρσι επίσης;

Γιατί εγώ προσωπικά δεν τα είδα, και είδα έναν παίκτη με πολλές λάθος πάσες, να κινείται συνεχώς σε συγκεκριμένα τετραγωνικά στο γήπεδο με ένα σταθερό τέμπο και πάντα σε δεύτερους χρόνους, ποτέ δεν έκανε ένα κλέψιμο, ποτέ δεν κουβάλησε την μπάλα κάθετα για να φτιάξει υπεραριθμίες.

Τώρα αν θεωρείται καλή η εμφάνιση του επειδή μετά το 3-0 πέρασαν περισσότερες μπάλες στα πόδια του ε εντάξει τι να πω, έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ μας. Και πραγματικά μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Ραζβαν, για τον Οζντοεφ να το καταλάβω, ήταν ο μόνος που ήταν στο παιχνίδι, δεν μάγεψε τον κόσμο αλλά κατέβηκε να παίξει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Μη μου πεις ότι είδες τον Οζντόεφ να κάνει αυτά που λες ότι δεν έκανε ο Μεϊτέ (εκτός από τα δύο πρώτα).
Leonardo10

Δηλαδή εσύ αυτό κατάλαβες; Εγώ απλά έγραψα ότι ο Οζντοεφ απλά κατέβηκε στο παιχνίδι. Ο δε μειτε δεν έκανε τίποτα απολύτως από αυτά , ή μάλλον έκανε 2-3 κάθετες και μια 30ρα ξέρω γω , αφού βέβαια το σκορ ηταν 3-0 και το παιχνίδι είχε κριθεί. Γιατί μέχρι τότε απλά δεν εμφανίστηκε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πρώιμα και σίγουρα όχι εκ του ασφαλούς έχω να πω ότι, αν υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα και κάποιο, έστω μεσοπρόθεσμο, πλάνο ως προς το αγωνιστικό, πάντα υπό το "δεδομένο" βέβαια ότι θα συνεχίσει προπονητής του ΠΑΟΚ και την ερχόμενη σεζόν να είναι ο Λουτσέσκου και πως ο Μεϊτέ ως προς τις οικονομικές αξιώσεις του θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι η τρέχουσα σεζόν του απεδείχθη (το επιεικέστερο που μπορώ να τη χαρακτηρίσω είναι το) θλιβερή, πρέπει να αποκτηθεί με συνοπτικές διαδικασίες ο παίκτης. Με σημαντικά, βέβαια, διαφοροποιημένα οικονομικά δεδομένα σε σχέση με πέρσι το καλοκαίρι.
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Leonardo10 έγραψε:Δηλαδή εσύ αυτό κατάλαβες; Εγώ απλά έγραψα ότι ο Οζντοεφ απλά κατέβηκε στο παιχνίδι. Ο δε μειτε δεν έκανε τίποτα απολύτως από αυτά , ή μάλλον έκανε 2-3 κάθετες και μια 30ρα ξέρω γω , αφού βέβαια το σκορ ηταν 3-0 και το παιχνίδι είχε κριθεί. Γιατί μέχρι τότε απλά δεν εμφανίστηκε.
Νταξει δεν είναι ακριβώς έτσι. Είχε 85% επιτυχημένες πάσες, 100% στις μακρινές μεταβιβάσεις(4), 100% τάκλιν(2) και αρκετές κερδισμένες μονομαχίες και ανακτήσεις της μπάλας.

Απ'αυτους που έπαιξαν χτες ναι, ήταν απ'τους καλύτερους
Leonardo10

Τα στατιστικά είναι σαν την μίνι φούστα, δείχνουν πολλά αλλά κρύβει την ουσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 15 Απρ 2025, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”