8. Soualiho Meïté
Re: 82. Soualiho Meïté
Ναι και ναι, εσυ ειδες οτι δεν εκοψε δηλαδη; Ειχαμε να δουμε πασα μπροστ απο τα χαφ απο περσι
- Σουριναμέζος
Έδειξε σημάδια του περσινού του εαυτού του σήμερα σε ένα κακό ματς της ομάδας. Βασικός μαζί με Καμαρά στην επανέναρξη.
aivas19 έγραψε:Αν συμφωνουμε εγω και ο Ρενε μαλλον σημαινει οτι οντως αυτο που γραφεται ισχυειrenegade έγραψε:Αν από το σημερινό ναυάγιο υπήρχαν κάποιοι που είχαν θετικό πρόσημο, αυτοι ήταν ο Μεϊτέ,ο μιχαηλίδης και ο οσντοεφ.
Αλλά το ποδοσφαιρικό μάτι και το κόμπλεξ κάνουν μπαμ
Βάλτε και μένα μαζί
Προσυπογράφω
(αν και δεν μου αρέσει η χρήση της λέξης κόμπλεξ)
Θα συμπληρώσω απλώς τον Ντέλια στους προαναφερθέντες
Είπαμε να έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά όχι και κακός σήμερα ο Μεϊτέ. Άλλο πράγμα δεν είναι έτοιμος και άλλο δεν κάνει. Κάποιες πάσες με τη μία στα πλάγια τ' άλλα μας χαφ απλά δεν μπορούν, όπως και το να πάρει τη σωστή θέση για πάσα από συμπαίκτη του.
-
Μια χαρα ηταν σημερα ,πρέπει να μεινει για του χρόνου να κάνει προετοιμασια και θα είναι καλυτερος απο την χρονια του πρωταθλήματος.
- serafeimgr
- ΑποστόληςΑ
Πολλές κακές πάσες ΚΑΙ σήμερα.
Στο πρώτο ημίχρονο εγώ τον είδα κάτω του μετρίου. Στο β΄ βελτιώθηκε βέβαια, αλλά ο βάζελος είχε οπισθοχωρήσει μετά το 3-0 και δεν πίεζε τόσο. Τότε φάνηκε, αλλά τότε τι να το κάνω που το παιχνίδι είχε κριθεί;
Στο πρώτο ημίχρονο εγώ τον είδα κάτω του μετρίου. Στο β΄ βελτιώθηκε βέβαια, αλλά ο βάζελος είχε οπισθοχωρήσει μετά το 3-0 και δεν πίεζε τόσο. Τότε φάνηκε, αλλά τότε τι να το κάνω που το παιχνίδι είχε κριθεί;
-
Εσείς που τον είδατε μια χαρά ρε μάγκες τι είδατε να κάνει; Να κάνει κλεψίματα, να κερδίζεις δεύτερες μπάλες, να κάνει κάθετα μπασίματα με την μπάλα οπως έκανε πέρσι,να κάνει καμιά πάσα στο επιθετικό τρίτο, να παίζει σε γρήγορους χρόνους, να κάνει αυτά τα κρατήματα που έκανε πέρσι επίσης;
Γιατί εγώ προσωπικά δεν τα είδα, και είδα έναν παίκτη με πολλές λάθος πάσες, να κινείται συνεχώς σε συγκεκριμένα τετραγωνικά στο γήπεδο με ένα σταθερό τέμπο και πάντα σε δεύτερους χρόνους, ποτέ δεν έκανε ένα κλέψιμο, ποτέ δεν κουβάλησε την μπάλα κάθετα για να φτιάξει υπεραριθμίες.
Τώρα αν θεωρείται καλή η εμφάνιση του επειδή μετά το 3-0 πέρασαν περισσότερες μπάλες στα πόδια του ε εντάξει τι να πω, έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ μας. Και πραγματικά μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Ραζβαν, για τον Οζντοεφ να το καταλάβω, ήταν ο μόνος που ήταν στο παιχνίδι, δεν μάγεψε τον κόσμο αλλά κατέβηκε να παίξει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Γιατί εγώ προσωπικά δεν τα είδα, και είδα έναν παίκτη με πολλές λάθος πάσες, να κινείται συνεχώς σε συγκεκριμένα τετραγωνικά στο γήπεδο με ένα σταθερό τέμπο και πάντα σε δεύτερους χρόνους, ποτέ δεν έκανε ένα κλέψιμο, ποτέ δεν κουβάλησε την μπάλα κάθετα για να φτιάξει υπεραριθμίες.
Τώρα αν θεωρείται καλή η εμφάνιση του επειδή μετά το 3-0 πέρασαν περισσότερες μπάλες στα πόδια του ε εντάξει τι να πω, έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ μας. Και πραγματικά μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Ραζβαν, για τον Οζντοεφ να το καταλάβω, ήταν ο μόνος που ήταν στο παιχνίδι, δεν μάγεψε τον κόσμο αλλά κατέβηκε να παίξει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Όσοι τον αποθεωνανε πέρυσι και τον είχαν κάνει ευαγγέλιο, τι διάολο τον είχαν δει να κάνει δηλαδή;
Αυτές τις αόρατες δουλειές που έκανε πέρυσι που δε τολμουσαμε να κάνουμε κριτική στον Μεϊτε, ε τις ίδιες έκανε και τώρα
Μια φυσιολογική εμφάνιση έκανε.
Διαφωνώ κάθετα με την απαξίωση του ειδικά για χθες, όπως διαφωνούσα κάθετα και με την αποθέωση πέρυσι
Αυτές τις αόρατες δουλειές που έκανε πέρυσι που δε τολμουσαμε να κάνουμε κριτική στον Μεϊτε, ε τις ίδιες έκανε και τώρα
Διαφωνώ κάθετα με την απαξίωση του ειδικά για χθες, όπως διαφωνούσα κάθετα και με την αποθέωση πέρυσι
Χαφ παλιάς κοψιάς που δεν υπηρετεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο...ποιότητά ναι άλλα με τρανταχτές ελλείψεις...
Υπερβολικο σχολιο νομιζω να λεμε οτι η χθεσινη εμφανιση Μειτε ηταν οπως και οι περυσινες του. Καμια μα καμια σχεση.Equalizer έγραψε:Όσοι τον αποθεωνανε πέρυσι και τον είχαν κάνει ευαγγέλιο, τι διάολο τον είχαν δει να κάνει δηλαδή;
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψαnunies4 έγραψε:Υπερβολικο σχολιο νομιζω να λεμε οτι η χθεσινη εμφανιση Μειτε ηταν οπως και οι περυσινες του. Καμια μα καμια σχεση.Equalizer έγραψε:Όσοι τον αποθεωνανε πέρυσι και τον είχαν κάνει ευαγγέλιο, τι διάολο τον είχαν δει να κάνει δηλαδή;
Ίσως φταίω και εγώ
Δεν λέω ότι η χτεσινή εμφάνιση ήταν ίδια με τις περσινές
Λέω ότι όπως πέρυσι υπήρχε υπερβολική αποθεωση για τις μέτριες έως καλές εμφανίσεις του
Έτσι τώρα υπάρχει υπερβολική χολή για τις κακές έως μέτριες
Χτες ήταν μια μέτρια.
Έκανε και λάθη, πήρε και μάχες
Τι ήταν αυτό το τόσο καλό που έκαναν οι υπόλοιποι δηλαδή και το χάλασε ο Μεϊτε;
ΟΚ συγκριτικά με τον περσινο του εαυτο δεν ηταν καλος. Για κεντρο φετινου ΠΑΟΚ ηταν οκ.Leonardo10 έγραψε:Εσείς που τον είδατε μια χαρά ρε μάγκες τι είδατε να κάνει; Να κάνει κλεψίματα, να κερδίζεις δεύτερες μπάλες, να κάνει κάθετα μπασίματα με την μπάλα οπως έκανε πέρσι,να κάνει καμιά πάσα στο επιθετικό τρίτο, να παίζει σε γρήγορους χρόνους, να κάνει αυτά τα κρατήματα που έκανε πέρσι επίσης;
Κατα τα αλλα και πιο συγκεκριμενα ειχε 41/48(85) επιτυχημενες πασες, 1/2 πετυχημενες τριπλες, 4/4 πετυχημενες μακρινες μπαλιες, 2/2 τακλιν, 4/7 μονομαχιες στο εδαφος και 2/4 στον αερα.
Προφανως δεν λεω ειναι στα σταντα του βασικου χαφ που θελουμε στον ΠΑΟΚ, αλλα μεσα στο χτεσινο χαλι που ειδαμε ηταν μια χαρα
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Δεν είναι τυχαίο που η Benfica θέλει να τον ξεφορτωθεί.fidel έγραψε:Χαφ παλιάς κοψιάς που δεν υπηρετεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο...ποιότητά ναι άλλα με τρανταχτές ελλείψεις...