8. Soualiho Meïté
- ΑποστόληςΑ
Re: 82. Soualiho Meïté
Θα βελτιωθεί, θέλει κάποιο χρόνο
Οποιαδήποτε σκέψη να μην τον κρατήσουμε, θα είναι ποδοσφαιρικό λάθος
Οποιαδήποτε σκέψη να μην τον κρατήσουμε, θα είναι ποδοσφαιρικό λάθος
Παιδια να πω την αμαρτια μου , έχουμε καλουε παικτες ( τηρουμένων των αναλογιων , ηλικιας , κόστους, πρωταθληματος κλπ) στο κέντρο. Προφανως καποιοι πρεπει να φύγουν και αλλοι να μείνουν για να εχουμε διαφορετικα χαρακτηρισιτκα εκει
Καμαρα ας πουμε - παικτουρα με τα στανταρτ λαθη του - αν δεν τα εκανε δεν θα επαιζε στην Ελλαδα.
Αλλα ρε παιδια, όσο ραθυμος ειναι και "τεμπελικο στυλ" να έχει ο Μειτε, κανει 2 @$@$#@μενα πραγματα για την αναπτυξη μας που δεν τα έχω δει απο τότε που έφυγε απο αλλον
1) Θελει και μπορει να παιξει τη μπαλα ΜΠΡΟΣΤΑ σχετικα γρηγορα
2) Βγαζει καθετες που τα αλλα χαφ μας παιζει να μην μπορουν ουτε στο FIFA να το κανουν
Παραδειγμα με το Αστερα αν ειδατε το παιχνιδι, , μπαινει , περπαταει γενικα. Βγαζει καποια στιγμη 30αρα μπαλια καθετη αναμεσα σε 2 του Αστερα στον Δεσποτη, ο οποιος πεταει αετο και ειναι 2 μετρα πισω απο την μπαλα οταν τον φτανει και χανουμε καλη ευκαιρια για επιθεση. Και βλεπω να χτυπιεται ο Μειτε στο κεντρο με την καθυστερηση του Δεσποτη. Το κραταω.
Καμαρα ας πουμε - παικτουρα με τα στανταρτ λαθη του - αν δεν τα εκανε δεν θα επαιζε στην Ελλαδα.
Αλλα ρε παιδια, όσο ραθυμος ειναι και "τεμπελικο στυλ" να έχει ο Μειτε, κανει 2 @$@$#@μενα πραγματα για την αναπτυξη μας που δεν τα έχω δει απο τότε που έφυγε απο αλλον
1) Θελει και μπορει να παιξει τη μπαλα ΜΠΡΟΣΤΑ σχετικα γρηγορα
2) Βγαζει καθετες που τα αλλα χαφ μας παιζει να μην μπορουν ουτε στο FIFA να το κανουν
Παραδειγμα με το Αστερα αν ειδατε το παιχνιδι, , μπαινει , περπαταει γενικα. Βγαζει καποια στιγμη 30αρα μπαλια καθετη αναμεσα σε 2 του Αστερα στον Δεσποτη, ο οποιος πεταει αετο και ειναι 2 μετρα πισω απο την μπαλα οταν τον φτανει και χανουμε καλη ευκαιρια για επιθεση. Και βλεπω να χτυπιεται ο Μειτε στο κεντρο με την καθυστερηση του Δεσποτη. Το κραταω.
- ΑποστόληςΑ
Είναι στοίχημα η απόδοση του Meite. Αν φτάσει στο περσινό επίπεδο, τότε μπορούμε να χτυπήσουμε 2η θέση. Αν όχι, δύσκολα.
- ΑποστόληςΑ
Έχει έναν ακόμη ολόκληρο μήνα για να προετοιμαστεί και να είναι πανέτοιμος στα p.o.
-
Αν δεν φτάσει στα περσινά στάνταρ στα play off δεν υπάρχει ούτε μίσος λόγος να μείνει, βέβαια εδώ ο Ραζβαν ζητάει ανανέωση σαματά του μειτε που είναι ερωτευμένος δεν θα ζητήσει;
- ΑποστόληςΑ
Για τον Samatta δικαίως ζητάει ανανέωση γιατί είναι μακράν το καλύτερο φορ μας εδώ και 4 έτη. Πόσο μάλλον που η ανανέωση θα γίνει με λιγότερες αποδοχές. Ο Meite τι θα ζητήσει σαν αποδοχές για να υπογράψει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 04 Μαρ 2025, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι κουλοί κανόνες και προαπαιτούμενα είναι αυτά ρε παιδιά;
Από πού και ως που θα ορίσουμε εμείς το πότε πρέπει να πιάσει στάνταρ απόδοσης ένας αθλητής της ομάδας;
Την άποψη μου για τον παίκτη την έχω πει και ξαναπεί
Αλλά εφόσον τον ήθελαν και ήρθε και έχει μια συγκεκριμένη ποιότητα, τότε θεωρώ εγκληματικό έστω και να συζητάμε ΑΝ πρέπει να παραμείνει
Προφανεστατα και θα έπρεπε να θεωρείται ήδη δεδομένη η παραμονή του
Αλλιώς τι σκατα τον έφεραν; Σε μια ομάδα που ξεκάθαρα δεν είχε τα φόντα να κυνηγήσει κάποια διάκριση φέτος, τι φέρνεις έναν αθλητή με αποχή έξι μηνών από αγώνες, για να παίξει πότε; Τον Μάρτιο; Τον Απρίλιο; Και να κάνει τι; Να πάρει τον ΠΑΟΚ από ασύνδετο ανεπαρκές μπερδεμένο τουρλουμπουκι και να τον πάει για τίτλο μόνος του ειδικά μετά από τόση αποχή; Ποιος γελοίος προπονητής θα πίστευε κάτι τέτοιο;
Είτε ξέρεις το επιπεδο του και τον φέρνεις για μόνιμα, είτε δεν τον φέρνεις καθόλου
Απορώ τι συζηταμε
Από πού και ως που θα ορίσουμε εμείς το πότε πρέπει να πιάσει στάνταρ απόδοσης ένας αθλητής της ομάδας;
Αλλά εφόσον τον ήθελαν και ήρθε και έχει μια συγκεκριμένη ποιότητα, τότε θεωρώ εγκληματικό έστω και να συζητάμε ΑΝ πρέπει να παραμείνει
Αλλιώς τι σκατα τον έφεραν; Σε μια ομάδα που ξεκάθαρα δεν είχε τα φόντα να κυνηγήσει κάποια διάκριση φέτος, τι φέρνεις έναν αθλητή με αποχή έξι μηνών από αγώνες, για να παίξει πότε; Τον Μάρτιο; Τον Απρίλιο; Και να κάνει τι; Να πάρει τον ΠΑΟΚ από ασύνδετο ανεπαρκές μπερδεμένο τουρλουμπουκι και να τον πάει για τίτλο μόνος του ειδικά μετά από τόση αποχή; Ποιος γελοίος προπονητής θα πίστευε κάτι τέτοιο;
Είτε ξέρεις το επιπεδο του και τον φέρνεις για μόνιμα, είτε δεν τον φέρνεις καθόλου
Απορώ τι συζηταμε
- ΑποστόληςΑ
Σημαντικό παράγοντα στην υπογραφή συμβολαίου παίζουν οι αποδοχές του παίκτη. Αν ο Γάλος παραμείνει στο 1,7 Μ για συμβόλαιο πχ 2+1 έτη, δεν βλέπω να υπογράφει.
-
Για μένα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάει κατευθείαν στην τελική του πρόταση στον Μειτε οποία κι αν είναι αυτή κι όχι να ξεκινήσει από 1.2 και να κάνει παζάρια, γιατί θα φτάσουμε Αύγουστο και πάλι τα ίδια θα λέμε. Υπάρχει μια μεγάλη διακοπή που πιστεύω ότι θα την κερδίσει ο Μειτε και θα πιάσει το 75% στα playoff. Οπότε του κάνεις μια καλη πρόταση 1.5 + bonus για 2+1 χρόνια και ξεκινάει κανονικά στην προετοιμασία. Αν γίνει αυτό με Μειτε Καμαρα μαζί στην προετοιμασία πάμε με μια καλή βάση για του χρόνου και με τον Λουτσι χαρούμενο,κάτι που δεν ήταν φέτος και φάνηκε.
-
Δεν όρισα τίποτα, το τι λέει η λογική αναφέρω για έναν παίκτη πλήρης ανενεργό για 9 μήνες. Προσωπικά μετά την χειρονομία στον Κεντζιορα μου περνάει αδιάφορος, αλλά για έναν παίκτη που έχει να κάνει προετοιμασία 3 χρόνια καθόλου σίγουρος δεν είμαι ότι δεν θα κάνει τα ίδια.Equalizer έγραψε:Τι κουλοί κανόνες και προαπαιτούμενα είναι αυτά ρε παιδιά;
Απορώ τι συζηταμε
Βρε Αποστόλη παραπάνω έλεγες ότι έχει ένα μήνα να ετοιμαστεί ώστε να είναι πανέτοιμος και συμπλήρωνε ο Leonardo10, ότι αν δεν φτάσει στα περσινά στάνταρ να φύγει
Τώρα λες για τις αποδοχές
Πες ότι δεν σου αρέσει ως ποδοσφαιριστής, ως στυλ και τα λοιπά και ότι θα προτιμούσες κάτι άλλο ενδεχομένως
Γιατί το γυροφέρνεις?
Τώρα λες για τις αποδοχές
Πες ότι δεν σου αρέσει ως ποδοσφαιριστής, ως στυλ και τα λοιπά και ότι θα προτιμούσες κάτι άλλο ενδεχομένως
Γιατί το γυροφέρνεις?
Υπάρχει κάποιο πλάνο που να φαίνεται ότι κάνει σους στον κετζιόρα? Αν υπάρχει , σε συνέχεια, γνωρίζουμε γιατί?