4. Sergio Peña

τσιριγωτης

Re: 4. Sergio Peña

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ανέτοιμος κ εσυ, τα ίδια κ ο Τζιμας πέρσι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Daskalos_4 έγραψε:Τα πράγματα είναι απλα:

Ειναι του επιπέδου του ΠΑΟΚ;

Αν ναι, τοτε γιατι προτιμαται ο ανετοιμος Μειτε και ο γερο-Στεφαν;

Αν οχι, τοτε γιατι τον φεραμε;

Θα μου πειτε τι ψαχνω να βρω κι εγω τωρα...
+1
Σε αγώνα μάλιστα που ο Ozdoev είναι εκτός αποστολής.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα σοβαρα λεμε οτι ο Γιωργης ερωτευτηκε εναν 29χρονο απο την Μαλμε και ειπε θα δωσω και 400.000 γιατι ονειρευομαι να τον δω στα ασπρομαυρα εν αγνοια του Λουτσεσκου?
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Στον ΠΑΟΚ όλα να τα περιμένεις...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΑποστόληςΑ έγραψε:

+1
ΔΕΝ ειναι του επιπεδου του ΠΑΟΚ.

Γι αυτο προτιμαται ανετοιμος Μειτε και ο γερο-Στεφαν.

Τον φεραμε γιατι αυτον μπορουσαμε να φερουμε. Ο μεν Γιωργης σου λεει φτηνος ειναι, φερτον και βλεπουμε, ο δε Ραζβαν σου λεει, απο τον κανενα, ας εχω κι ενα χαφ γιατι σε λιγο θα βαλω τον Σκαρταδο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δημήτρη κατά τη γνώμη σου ήταν "δωρο" της διοίκησης στο προπονητή κι αυτός στη πορεία άλλαξε γνώμη και τον μετέτρεψε στο 5ο ιεραρχικά χαφ;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

xrisitsapa έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:

+1

Τον φεραμε γιατι αυτον μπορουσαμε να φερουμε. Ο μεν Γιωργης σου λεει φτηνος ειναι, φερτον και βλεπουμε, ο δε Ραζβαν σου λεει, απο τον κανενα, ας εχω κι ενα χαφ γιατι σε λιγο θα βαλω τον Σκαρταδο.
Δεν θελω να πιστεύω οτι ισχυει αυτο που γραφεις Αποστολη. Πραγματικά δεν θέλω...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

xrisitsapa έγραψε:

Και ποιανου επιπεδου ειναι?
Παικτης της πρωταθλητριας Σουηδιας καραβασικος, βασικοτατος σε ομιλους europa και προκριματικα chl..
Δεν εχουμε τον βαλβερδε με τον καμαβινγκα στα χαφ. Τον 34 χρονο σβαμπ της ραπιντ βιεννης εχουμε και τον 33χρονο οζδοεφ της καραγκιουρκρουμ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giapas έγραψε:Δημήτρη κατά τη γνώμη σου ήταν "δωρο" της διοίκησης στο προπονητή κι αυτός στη πορεία άλλαξε γνώμη και τον μετέτρεψε στο 5ο ιεραρχικά χαφ;
Γιαννη η αποκτηση του Μειτε δεν ηταν στο πλανο της ομαδας,προεκυψε στη πορεια. Αρχικα η κινηση που ειχε προγραμματιστει για τα χαφ ηταν ο Πενια, ενας παικτης που ειχε τσεκαρει η ομαδα στα μεταξυ μας παιχνιδια και πιστευω ειχε εγκρινει ο Λουτσεσκου, ο οποιος δεν εχει και ιδιαιτερη προτιμηση στο αγνωστο για αυτο και του εκανε. Οταν πλεον αποκτηθηκε και ο Μειτε λιγο να γνωριζεις τον Ραζβαν ξερεις οτι ιστορικα δυσκολα χρησιμοποιει στο ροτεισον πανω απο 4 χαφ και ακομα πιο δυσκολα θα αφησει στην ακρη ''αγαπημενα'' του παιδια και καπως ετσι μοιραια ο Πενια ναι μεχρι το καλοκαιρι τουλαχιστον θα ειναι 5ο ιεραρχικα χαφ. Το εχουμε ζησει στο παρελθον και με παικτες οπως ο Μισιτς καλα καλα μεχρι και με τον Ολιβειρα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ποιος Λουτσέσκου και ποιοι γνωστοί...

Βγήκες στην αγορά για ένα χαφ με μισθό μάξιμουμ 500 χιλιάρικα τον είχαν στη λίστα ήθελε σα τρελός να έρθει και μεις ακόμα και έτσι τον παζαρευαμε το μισθό

Το αστείο είναι πως αν δε γινόταν ότι έγινε με Ράζβαν θα έμενες μόνο με αυτόν και θα γραφόταν εδώ μέσα τέτοια παικταρα γιατί σε παίζει και αφού του έφεραν χαφ κλπ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έτσι είναι

Για τον μισθό του ο παίκτης είναι μια χαρά

Αλλά ο μισθός του για παίκτης βασικός σε ντέρμπι με ένα μήνα παρουσίας στη χώρα και την ομάδα, δεν επαρκεί

Παίζουν οι μισθοί μπάλα; Όχι

Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ενδεικτικοί του επιπέδου ενός παίκτη

Έχουμε ήδη δει ότι έχει καλές επαφές με τη μπάλα και ωραίες μεταβιβάσεις, αλλά έχουμε δει ότι και αμυντικά είναι λίγο ανύπαρκτος

Θα φανεί στο μέλλον
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ φοβάμαι ότι ήταν μια κίνηση βιαστική , δε με νοιάζει να την αποδώσω στο προπονητή ή σε κάποια άλλη ομάδα που σχεδιάζει και αποφασίζει.

Έχω την αίσθηση ότι τέτοιου είδους παίκτες/ρόλοι πρέπει να έρχονται απο την ομάδα ή από το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Τσιγγάρας , ο Θυμιάνης ή οποιοδήποτε άλλο όνομα της ακάδημίας ή οποιοσδήποτε νέος παίκτης που παίζει σε ομάδες θέσεων 5-8 μπορεί να πάρει χρόνο εκεί.

Δε βρίσκω λογική να παίρνεις ξένους που δεν είναι τοπ .
Γενικά το λέω , όχι μόνο για τον Πένια
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

giliopoulos έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:

Και ποιανου επιπεδου ειναι?
Παικτης της πρωταθλητριας Σουηδιας καραβασικος, βασικοτατος σε ομιλους europa και προκριματικα chl..
Δεν εχουμε τον βαλβερδε με τον καμαβινγκα στα χαφ. Τον 34 χρονο σβαμπ της ραπιντ βιεννης εχουμε και τον 33χρονο οζδοεφ της καραγκιουρκρουμ

ρε δεν κανει λεμε!! :lol: :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Daskalos_4 έγραψε: Δεν θελω να πιστεύω οτι ισχυει αυτο που γραφεις Αποστολη. Πραγματικά δεν θέλω...
Δεν έγραψα κάτι. Απλά συμφώνησα μαζί σου.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Νομιζω οτι βιαζομαστε υπερβολικά πολυ να τον βγαλουμε παιχτακι που ηρθε απλα για να γεμισει το ροστερ. Ο Σιμανσκι του χαρτιου για παράδειγμα, απο που ηρθε; Ποσο κοστιζε οταν ηρθε στην Ελλαδα;

Δεν ειναι σοβαρα κριτηρια αυτα ρε παιδια. Εδω εχουμε δει παιχτες απο τα εντελως αζητητα να κανουν καριερα στην Ελλαδα, γιατι να μη πιασει ενας ποδοσφαιριστής που αγωνιζοταν μεχρι προτινος βασικος σε μια ομαδα που εχει βγει μεχρι και Τσ. Λ.; Μια ομαδα που στα δυο μεταξύ μας παιχνιδια εδειξε τουλαχιστον ισαξια αν οχι ανωτερη απο εμας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”