Κάτσε ρε!Hayate έγραψε:Φύγε κιεσυ παικταρα μου το καλοκαίρι να βρεις την υγεία σου σαν τον Τζόλη,το Τζιμα και πολλούς άλλους...Εδώ στις πρώτες στραβες θα τα ακούς... Ευχαριστούμε για το πρωτάθλημα...
Δηλαδή όταν δεν παίζει καλά δεν θα το λέμε;
Κάτσε ρε!Hayate έγραψε:Φύγε κιεσυ παικταρα μου το καλοκαίρι να βρεις την υγεία σου σαν τον Τζόλη,το Τζιμα και πολλούς άλλους...Εδώ στις πρώτες στραβες θα τα ακούς... Ευχαριστούμε για το πρωτάθλημα...
Ο Κοταρσκι πρεπει να συνεχισει να παιζει ασταματητα. Στηριξη στον νεο τερματοφυλακα και οχι στον 30+. Απλο ειναι. Ο προπονητης κανει αυτο που θελει ο κοσμος οπως και στην περιπτωση του ΜιχαιλιδηDaskalos_4 έγραψε:Εχουμε εναν πολυ αξιόλογο δευτερο ΤΦ, με καλυτερο μαλιστα βιογραφικο απο τον Δομηνικο. Ας ξεκουραστει λιγακι, καλο θα του κανει.
Υ.γ. Απιθανη απόκρουση κατα τα αλλα στο β' ημιχρονο, ενα ακομα δειγμα της κλασης του.
Έ, όχι και κλωτσιές.Equalizer έγραψε:Αισχρός στα τελευταία ματς
Και γενικά από καιρό έχω εκφράσει την αντίρρηση μου με την απόλυτη αποθέωση ενός καλού τερματοφύλακα (ειδικά για την ηλικία του) ο οποίος όμως δεν είναι και τόσο τρομερός για να τα δικαιολογεί όλα αυτά
Το τακουνακι χτες είναι για βαρυ πρόστιμο
Στις ακαδημίες όλων των αθλημάτων κάτι τέτοιες μαλακίες συνοδεύονται από χοντρό μπινελικι έως και κλωτσιές από τον προπονητη
Φυσικα στηριξη στον Κοταρσκι. Απλα απο τη στιγμη που ο Παβλενκα ειναι αξιολογος ΤΦ, δεν εμπεριεχει μεγαλο ρισκο το να ξεκουραστει ο Δομηνικος για κανα 2 ματσακια.aivas19 έγραψε:Ο Κοταρσκι πρεπει να συνεχισει να παιζει ασταματητα. Στηριξη στον νεο τερματοφυλακα και οχι στον 30+. Απλο ειναι. Ο προπονητης κανει αυτο που θελει ο κοσμος οπως και στην περιπτωση του ΜιχαιλιδηDaskalos_4 έγραψε:Εχουμε εναν πολυ αξιόλογο δευτερο ΤΦ, με καλυτερο μαλιστα βιογραφικο απο τον Δομηνικο. Ας ξεκουραστει λιγακι, καλο θα του κανει.
Υ.γ. Απιθανη απόκρουση κατα τα αλλα στο β' ημιχρονο, ενα ακομα δειγμα της κλασης του.