Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Patron »

Jean Valjean έγραψε:Ακριβώς εκεί όπου εσύ βλέπεις τα αντίθετα.
Α καλά εντάξει, ας το αφήσουμε εδώ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αρχηγού ΠΑΡΟΝΤΟΣ πάσα αρχή παυσάτω.
Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι παραχόρεψαν ορισμένα "ποντίκια " και μάλλον ο Ιβάναρος επανέρχεται για να τα τακτοποιησει.
Ο πόλεμος θα είναι μακρύς γιατί μπροστά μας έχουμε αξιωματικούς αλλά όχι τον αντίπαλο στρατηγό.
Και σε ένα τέτοιο πόλεμο, δυστυχώς πρέπει τα εν οίκω να λειτουργούν στην εντέλεια.

Με Ιβάναρο ενεργό, δεν φοβάμαι τίποτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

kataramenos5 έγραψε:Σχολια απ το το Αρης ΠΑΟΚ 1-1 του 2014:

"μιλαμε για σφαγη μεγαλυτερη του σπαθα, χωρις υπερβολη.
τους χαρισε 3 κοκκινες τουλαχιστον και εδωσε σε μας μια ανυπαρκτη.
το σκορ μαγικη εικονα. με τις ευκαιριες και με τις προυποθεσεις ευκαιριας που καναμε, αν ημασταν λιγο πιο προσεκτικοι θα γραφε πολλα.
για τους αλλους το ανυπαρκτοι ειναι λιγο για να τους περιγραψει. με παικτη παραπανω ενα ημιχρονο δεν εκαναν υποψια φασης, και απειληθηκαν κιολας.
καλο αφανισμο κομπλεξικοι. μονο ετσι μπορουσατε να παρετε κατι απ το παιχνιδι. τετοια ασυλια σε αντιαθλητικα χτυπηματα πρωτη φορα βλεπω.
σαν προβατα για σφαγη πηγαμε. και διαιτητικα, και εξωαγωνιστικα. πολυ ξυλο μιλαμε."

Μετα τη σφαγη ακολουθησε ανακοινωση της ΠΑΕ:

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος."

Για το διαιτητη ακουσαμε απο επισημα χειλη οτι ο ΠΑΟΚ θα το κυνηγησει θα κανει μηνησεις θα θα θα...

4 χρόνια αργοτερα ο ιδιος Κομινης που δε τον κυνηγησαμε που δε ζητησαμε να μη ξανασφυριξει δειχνοντας τη μεγαλοψυχια μας
"διατητευσε" το ΠΑΟΚ κουλα με τα γνωστα αποτελεσματα.....

ΥΓ Τη λερναια υδρα δε τη χαιδευεις δε την καλοπιανεις δεν την εμπιστευεσαι.Μολις ξαναφυτρωσει νεο κεφαλι θα γυρισει να σε δαγκωσει.

ΥΓ 2 Κουραστηκα να ζω τα ιδια 167.442 φορες ελπιζοντας οτι αυτη τη φορα κατι θ αλλαξει.
απο τοτε κυλησε πολυ νερο στο αυλακι πετυχαμε παρα πολλα ,αλλα Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝΑΡΟ.....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.......ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΚ ΠΛΕΟΝ....ΚΑΙ Η ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΙΒΑΝ ΚΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παντως μας διαβαζει :lol:

8 Γεναρη
kataramenos5 έγραψε:Ιβανε ισως ειναι η καταλληλοτερη στιγμη να βγεις μπροστα.Οταν ολα καταρεουν και η αμφισβητηση διαλυει τα παντα ειναι η στιγμη να αναλαβει τα ηνια ο ηγετης.Αυτος που θα μιλησει με ολες τι πλευρες και θα τους θεσει προ των ευθηνων τους προτάσσοντας το συμφερον του συλλογου.
Ειναι η ωρα να λειτουργησουμε ΟΛΟΙ σαν ομαδα κι οχι κοιταζοντας ο καθενας την παρτη του.Μεθαυριο ισως να ειναι πολυ αργα.
Βγηκε και κατι πολυ θετικο απ αυτη την ιστορια.
Ο Βανιας ειναι παρων.
Δεν αδιαφορει ,δεν πουλαει,δεν φευγει στηριζει την ομαδα,συμμετεχει ενεργα.Κι αυτο το μηνυμα περασε σε ολους,κυριως στους εντος των τειχών .
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Από τα σκηνικά στο πάρκινγκ είχα πει ότι μυρίζουν μέρες 2018...
Ε, μετά το 2018, ήρθε το 2019...
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Patron έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Ακριβώς εκεί όπου εσύ βλέπεις τα αντίθετα.
Α καλά εντάξει, ας το αφήσουμε εδώ.
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, όπως είμαι πάντα με τον καθένα εδώ μέσα.
Με την ερώτησή σου "Πού τα βλέπεις αυτά" θεώρησα ότι είτε κοροιδεύεις είτε προβοκάρεις.
Και το θεώρησα αυτό επειδή:
α) προφανώς δεν συμφωνείς με το συμπέρασμά μου και καλά κάνεις. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Όμως δεν έχεις γράψει ούτε αναλυτικά την σκέψη σου, ούτε καν την τεκμηριώνεις. Αντιθέτως, εχω γράψει αναλυτικά τις σκέψεις μου με την τεκμηρίωση που θεωρώ σωστή. Το κάνω πάντα και θέλω και ο συνομιλητής μου να κάνει το ίδιο.
β) είμαι αρκετά μεγάλος για να "τσιμπάω" σε ερωτήσεις ανθρώπων που δεν εξηγούν το που βασίζεται η δική τους άποψη, αλλά και αρκετά νέος ακόμη ώστε να έχω το κουράγιο να γράφω αναλυτικά την σκέψη μου και να την υποστηρίζω. Αντέχω και δεν κουράζομαι.

Απαντώ λοιπόν στο ερώτημά σου "πού τα βλέπεις αυτά", παρότι επαναλαμβάνομαι.
Αυτά τα βλέπω στην:
1) δικαίωση της θέσης του ΠΑΟΚ με ψηφοφορία 14-0 που απομόνωσε την αεχ. Αν θυμάσαι άλλη φορά να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, γράψτο
2) δήλωση του προέδρου της Σ. Λιγκ Μαρινάκη που δεν τον λες και φίλο του ΠΑΟΚ,
3) στην δήλωση Ιβάν που την έχω αναλύσει σχετικά
4) στην δήλωση και εμφάνιση του χάρτινου Μάριου, που ενώ προέβλεπε θρίαμβο της αεχ στα φιλικά του ΜΜΕ, έφαγε χλαπάτσα στην συνεδρίαση της Σ.Λ.
5) Στην δήλωση Γκαγκάτση ότι έχει ενημερώσει την ΟΥΕΦΑ από την Παρασκευή και η τελευταία είναι αγανακτισμένη
Και τα πέντε παραπάνω αριθμημένα στοιχεία είναι γεγονότα που έχουν αναφερθεί παντού και είναι απίθανο να μην τα γνωρίζεις. Είναι επίσης απίθανο να μην μπορείς να τα συνδυάσεις, εκτός κι αν δεν παρακολουθείς την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ.
Υπάρχει κι ένα έκτο στοιχείο που όποιος έχει γενική εμπειρία από το πως λειτουργεί η μπανανία μας το γνωρίζει καλά:
6) οι διώξεις από εισαγγελείς "τρέχουν" ΜΟΝΟΝ εάν υπάρχει το πράσινο φως από ψηλά, από πολύ ψηλά
Πάρε κι 'ενα εβδομο:
7) αυτός/αυτοί που βρίσκονται πολύ ψηλά, έχουν σήμερα πολλά αγγούρια που τριγυρίζουν τον κώλο τους (π.χ Τέμπη για να πω το πιο σοβαρό), κι επειδή αυτό που τους νοιάζει είναι να ξανακαθήσουν στην καρέκλα τους δεν έχουν την πολυτέλεια να κινδυνέψουν κι άλλο, για έναν μαλάκα όσο φίλος τους κι αν είναι αυτός.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, και για ορισμένους ακόμη που δεν λέγονται ούτε γράφονται και είμαι σίγουρος ότι ο Ιβάν μπορεί να τους χειριστεί άψογα, η υπόθεση "τρέχει" με τον τρόπο που περιέγραψα.

Περιμένω τώρα, να μου γράψεις κι εσύ, όσο αναλυτικά σου έγραψα κι εγώ, πώς και γιατί θεωρείς ότι η υπόθεση "τρέχει" προς την κατεύθυνση που νομίζεις.
Αν δεν το κάνεις, έχω κάθε λόγο να πιστεύω πως η αρχική μου υπόθεση-εντύπωση είναι σωστή. Ότι δηλαδή κοροϊδεύεις ή προβοκάρεις.

ΥΓ. Είναι σημαντικό το να δηλωνει κανείς αναλυτικά την σκέψη του, πρώτον γιατί δείχνει σεβασμό στους συνομιλητές του και δεύτερον διότι η αναλυτική παράθεση επιχειρημάτων απομακρύνει κάθε υποψία για προπαγάνδα ή για προβοκάτσια.
Δεν είναι σημαντικό επειδή το λέω και το κάνω η αφεντιά μου.
Το πόσο σημαντικό είναι , μπορεί να το δει κανείς εάν συγκρίνει τον τρόπο που απευθύνθηκε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης στην Σ¨Λ. παραθέτοντας αναλυτικά την σκέψη του σε αντιδιαστολή με τις δηλώσεις του χάρτινου Μάριου που ήταν το πολύ μια φράση (άντε δυο) για το ίδιο θέμα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Φιλε αν ημουν Ιβαν και εμπαινα αυριο στο μιτιγκ της λιγκας θα εμπαινα με μεταφραστη ρωσικων και θα ελεγα: «Ρωσικα ρωσικα ρωσικα ηλιοπουλος ρωσικα ρωσικα ρωσικα μαλακισμενο». Θα μετεφραζε ο μεταφραστης αλλα δε θα ελεγε τη λεξη μαλακισμενο. Μετα ξανα «ρωσικα ρωσικα ρωσικα πουτανακι ρωσικα ρωσικα ρωσικα» και θα παραπονιοταν ο βαρδος και θα ελεγε ο μεταφραστης «κανω ακριβη μεταφραση απο τα ρωσικα, αν δε με πιστευετε φερτε μεταφραστη».
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε μεγάλε γράφεις γράφεις... Ποια προβοκάτσια; Η ερώτηση είναι απλή. Αν έχω καταλάβει καλά ξεκίνησε μια ποινική διαδικασία; Όχι;
Το 14-0, η ανακοίνωση, ο Βαγγέλης, ο Μάκης κ η δυσαρέσκεια της Ουέφα πως την επηρεάζουν;
Δεν θέλω να κάνω ανάλυση, απορία έχω.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Κυριε Γιάννη, τι το ζαλιζετε άσκοπα, τραβάτε μια μύνηση στον Αλμέιδα και μία στον Κλόουν για το ντού και τέλος.
Αυτοι δέν παίρνουν απο λόγια. Θέλουν να τους γαμάς όπου τους βρίσκεις.
Το καλό του ποδοσφαίρου και μαλακίες....
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ιωάννη να εμφανίζεσαι πιο συχνά...σε έχει ανάγκη ο οργανισμός.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ γαμώ της γης τον άξονα γαμώ
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Διαβάζω στάλα στάλα τα όσα είπες. Κομμάτι κομματι. Περηφάνια για έναν ηγέτη πετσί ΠΑΟΚ.
Και τους το είπες και απέξω απέξω όσα πρέπει και στα ίσα τα υπόλοιπα. Έτοιμος πάλι να βρυχηθεις σαν λιοντάρι και να κρυφτούν όλοι στις τρύπες τους.
Εκεί μέσα όλοι έδειξαν το μπόι τους σήμερα. Ο Βένγκα είπε δύο μαλακίες και ξεφτιλιστηκε. Ο Αλαφούζος ως πονηρός αραξε στην άκρη, αλλά γι αυτό το λόγο άκουσε και μπράβο από τον Ιβάν, αλλά και μια υπενθυμιση τι τιυ έχει κάνει. Ο χοντρός ήταν ο άλλος δυνατός, με τον δικό του τρόπο, τον αλήτικο, το τα ξέρω όλα και σου τη λέω, ψσε ξεφτιλιζω. Ένας ηγέτης που ταιριάζει στους απογόνους του στόλου.
Και ο άλλος δυνατός, ο κιμπαρης, ο μάγκας, ο Πόντιος, είναι ο δικός μας. Αυτός που ταιριάζει σε μας.
Ο Μαρινάκης είναι ο ηγέτης που θελει να τον φοβούνται όλοι. Ο Σαββίδης ο ηγέτης που δεν φοβάται τίποτα. Αν το αναλύσετε μέσα σας θα δείτε εύκολα ποιον προτιματε στο τιμόνι του ΠΑΟΚ. Πιο πολύ φοβάσαι κάποιον που δεν φοβάται, από κάποιον που απειλεί και τρομοκρατεί. Στον δεύτερο αντιδράς, στον πρώτο παραλύεις.
Όλα ήταν σήμερα: υπογραφή Ιβάν Σαββίδης!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 11 Φεβ 2025, 14:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Γιατί πανηγυρίζετε ακριβώς; Είναι σε εξέλιξη μια ποινική δίωξη που μπορεί να τελειώσει τη χρονιά για τον προπονητή και κάποιους παίκτες μας.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

nikos ioannidis έγραψε:Γιατί πανηγυρίζετε ακριβώς; Είναι σε εξέλιξη μια ποινική δίωξη που μπορεί να τελειώσει τη χρονιά για τον προπονητή και κάποιους παίκτες μας.
Αν γίνει αυτό η εθνική τους και οι ομάδες τους θα παίζουν μεταξύ τους φιλικά. Γι αυτό δεν θα γίνει, γιατί ο αρχηγός του παρατραγουδου δεν αντέχει να το βάλει και αυτό στην παραφορτωμένη πλάτη του.
Επίσης ο ηγέτης του ΠΑΟΚ είπε ότι θα ανταποδώσει, ακόμη κι αν χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να παίξει με την β ομάδα και προπονητή τον μικρό Γιαννάκη. Θα πάει δηλαδή ως το τέλος την ιστορία και μάντεψε ποιος δεν αντέχει ως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ θα αντέξει.

Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες να τελειώσει ολόκληρος ο σχετικός νόμος με τον οποίο κινδυνεύουν όπως λες οι δικοί μας.

Αν δεν τα βλέπεις αυτά, κάνε λίγη υπομονή να δεις τις εξελίξεις να, συμβαίνουν.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

βγηκε και το ΦΕΚ για το λιμανι
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Τι σημαίνει αυτό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”