Razvan Lucescu V

xrisitsapa

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από xrisitsapa »

TransferMania έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι? Το γεγονος οτι παραιτηθηκε δε θα επρεπε να μας προβληματισει? Ο ανθρωπος προφανως ΒΑΡΕΘΗΚΕ και δηλωσε παραιτηση, που σημαινει οτι το μυαλο του πλεον δεν ειναι εδω.
Δε θα μπει σε διαδικασια να τρελαινεται αλλο οπως προηγουμενως, ανθρωπος ειναι οχι ρομποτ.
Θεωρω λαθος την κινηση Σαββιδη να μην την δεχτει, οχι γιατι θελω να φυγει ο Ρασβαν αλλα γιατι δε θελει αλλο να ειναι εδω.
Αδικο για αυτον, αδικο και για εμας. Εγω αν φτασω σε σημειο να παραιτηθω και μου πουν οχι θα μεινεις, θα το κανω με μιση καρδια.

Παραιτεισαι και για αλλους λογους, οχι μονο απο βαρεμαρα.
Ευθιξια, διαμαρτυρια κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεει πως το μεγαλο προβλημα του Ραζβαν, ενα προβλημα που ναρκοθετει τα καλοκαιρια μας, ειναι η αδυναμια του να συμμετασχει ενεργα στην εξελιξη του ροστερ. Σε ενα ποδοφαιρο που οι πολλες αλλαγες για ομαδες του επιπεδου μας ειναι μονοδρομος, αυτος εχει ως ευαγγελιο την διατηρηση με νυχια και με δοντια των σταθερων που εχει στο μυαλο του, ακομα και αν αυτες εχουν τρυπησει ταβανι, ακομα και αν αυτες βαδιζουν προς το τελος τη καριερας τους. Στην περιπτωση δε που δεχεται την αναγκη των αλλαγων, εκει εμφανιζεται άλλο πρόβλημα,η αδυναμια του να διευκολυνει το εργο μιας ηδη δυσλειτουργικης διοικησης. Δεν εχει επαφες στον χωρο,δεν εχει παρελθον γνωριμιων,δεν προερχεται καν απο μια χωρα δεξαμενη ποδοσφαιριστων,με αποτελεσμα οι μονες του προτασεις να ειναι παλιοι γνωστοι και συνηθως παικτες με προχωρημενη ηλικια και περιορισμενο οριζοντα, την στιγμη που η ομαδα εχει αναγκη απο μακροημερευση μεσω και επενδυσεων σε νεαρες ηλικιες,στις οποιες ο ιδιος δεν τρεφει ιδιαιτερη προτιμηση. Οταν τωρα προσθεσεις σε αυτα οπως ανεφερα και πριν μια διοικηση η οποια ζει σε ενα παραλληλο συμπαν απο αυτο που ζουν οι υπολοιποι,μια διοικηση που σε λογικη against modern football,αρνειται να παιξει το παιχνιδι των μεγαλων μανατζερικων γραφειων,αρνειται να μπει σε οποιουδηποτε ειδους συνεργασιες,δεν επιλεγει το μοντελο του ΤΔ και ειναι υποστελεχωμενη,δημιουργειται ενα εκρηκτικο μειγμα που μοιραια οδηγει στη μια μεταγραφικη αποτυχια μετα την αλλη. Αν βαλει καποιος κατω προσωπα και αριθμους παικτων που ηρθαν ειδαν και απηλθαν τα τελευταια χρονια θα κλαψει. Ποσοστο επιτυχιας της ταξης του 10% και ενα σκασμο λεφτα πεταμενα στο καλαθι των αχρηστων με ξεκαθαρη ευθυνη και των δυο πλευρων. Αυτο το πραγμα πρεπει με καποιο τροπο να αλλαξει και αυτο δεν γινεται με ημιμετρα. Θες με ελευση ΤΔ ικανου να κοιταξει στα ματια διοικηση και προπονητη και να επιβαλλει ποδοσφαιρικη λογικη,θες με απολυση προπονητη και ελευση προπονητη-μανατζερ απολυτου αφεντικου,θες με στηριξη προπονητη και ανοιγμα κανουλας σε βαθμο να ικανοποιει ολα τα ακριβα και βραχυπροθεσμα θελω του.Το μονο σιγουρο ειναι πως το υπαρχον μοντελο ΚΟΥΡΑΣΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 03 Φεβ 2025, 09:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Από τότε που ήρθε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τον έχεις κερδίσει 2 φορές κι αυτός 5.
Και παρότι παίζει πάντα το ίδιο πράγμα, κατεβάζεις την ομάδα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Ειδικά αυτό με τον Μπράντον ανάμεσα στα 2 νταμάρια είναι τραγωδία.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

San4 έγραψε:Ποιον αρχιτέκτονα του πρώτου πρωταθλήματος ρε Magpies. Σε ένα περιβάλλον που δεν μπορούν να γίνουν ούτε τα βασικά για να εξασφαλιστεί μια ομαλότητα, θα υπήρχε αρχιτέκτονας από την προηγούμενη χρονιά με διαφορετικό ρόστερ και με έναν τυχαίο κύριο για ενδιάμεσο προπονητή;
Εν μέρη έχεις δίκιο και ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά εάν το καλοκαίρι είχε στηθεί σωστά η ομάδα και όπως λές εάν το περιβάλλον το κατάλληλο όπως τότε στην μετά Ιβιτς εποχή. Απλα κι εγώ εν βρασμώ ψυχής δεν είμαι σίγουρος αν τα λάθη φέτος τα κάνει γιατί το πρότζεκτ ΠΑΟΚ στήθηκε λάθος ή εάν έχει πιάσει το νταβάνι του και έχει μουλαρώσει για να αποδείξει κάτι φέτος επιλέγοντας συγκεκριμένους παίκτες (οι οποίοι έχουν καεί).
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Το ρόστερ της ομάδας παρά τα όποια κενά δεν είναι για να παρουσιάζει αυτή την εικόνα, πραγματικά δεν υπάρχει ένα ματς που να είπαμε φέτος ευχαριστηθήκαμε την ομάδα πέρα από κάποια σκόρπια ημίχρονα. Η φετινή τρικυμία φέρνει βαριά την υπογραφή σου
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

TransferMania έγραψε:
kmallio έγραψε:Βαρέθηκα με σένα πια.Κουραστηκα.2 νίκες σε 6 μηνες στη Τούμπα στο πρωτάθλημα με συγκομιδή ένα βαθμό στα ντέρμπι, πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη για ποδοσφαιρική ανάλυση,σε κάθε ματς οι ίδιες αλλαγές η ίδια εξέλιξη το ίδιο αποτέλεσμα.Αληθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σε άφησαν να φύγεις,αλήθεια όμως.
Διοτι ο Ρασβαν τους βολευει, ειναι ασπιδα και εχει πολλους ρολους. Κατι που δεν μπορουν να κανουν οι ιδιοι.
Αυτο ομως δειχνει φθορα και κατι πρεπει να γινει.
Η στηριξη προς το προσωπο του ειναι ελλειματικη τη στιγμη που δεν του εδωσαν αρκετους παικτες και ταυτοχρονα φταιει και ο ιδιος που δειχνει βραχυκυκλωμενος σε ενα συστημα.

Πρεπει πλεον να αλλαξει τροπο παιχνιδιου, επειδη περσι του βγηκε δε σημαινει οτι θα του βγαινει παντα.
Περσι πηρε τιτλο ΠΑΡΑ το γεγονος οτι ειχε Σαματα και Τομας (ο οποιος εκανε καλη σεζον) στα φορ, δεν πηρε τιτλο ΜΕ αυτους. Απλα να διορθωσω καποιους που θεωρουν παικτες σαν τον Σαματα κομβικους στον περσινο τιτλο.
Ο Ρασβαν περσι καταφερε ενα θαυμα με αυτους τους επιθετικους.
Εντάξει τον έχει και για το επικοινωνιακό κομμάτι,ποια σοβαρή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό κρατάει τον προπονητή για το εξωαγωνιστικο γιατί στο αγωνιστικό είναι ξεκάθαρο πως οποιοδήποτε άλλος θα είχε χαιρετήσει.Δεν καταλαβαίνω πως είναι ελλειμματική η στήριξη στο πρόσωπο του όταν του κανανε 4 μεταγραφές και ευχαριστούσε την διοίκηση (στο σύνολο 15 από καλοκαίρι).Ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο ότι αυτός είναι,αυτό το σύστημα θα παίξει η ίδια διαχείριση σε κάθε ματς με την ίδια κατάληξη.Καταλαβαινω ότι δεν τον βοήθησαν όλες οι μεταγραφές,παρολα αυτά φέτος σπάει τα αρνητικά ρεκόρ που ούτε επί εποχές χωρίς Σαββίδη δεν τα σπαγαμε.Εχει χαντακωσει παίκτες όπως ο σορετιρε ο οποίος δείχνει καλά δείγματα για να βλέπεις τον ντεσποντοφ να πουλάει τη μπάλα 15 φορές στις 10 φορές που την παίρνει.Και η προστασία του στο εξωαγωνιστικο ποια είναι ακριβώς,που βγαίνει από το λεωφορείο να κάνει τραμπουκα σε πάρκινγκ,κάνοντας την ομάδα άνω κάτω;Και το αποτέλεσμα είναι να βγαίνεις 4ος δύο φορές σε τρία χρόνια
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τραγικές εμφανίσεις και τραγικές επιλογές.
Δε ξέρω τι μπορεί κι αν μπορεί να αλλάξει κάτι.
Βρες το ή πες εκεί που πρέπει ότι δε μπορείς. Και εύχομαι να σε ακούσουν αυτή την φορά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η μεγαλύτερη στήριξη στον Λουτσεσκου είναι να βρει ο Σαββιδης 2-3 ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και πως λειτουργεί γενικά όλο το σύστημα του ποδοσφαίρου , να αναλάβουν την ΠΑΕ και να περιοριστεί ο Λουτσε στο προπονητικό κομμάτι και μόνο .

Το παράδειγμα του Τζιμα είναι η επιτομή του προβλήματος στην ομάδα. Από την μια δεν υπάρχει σοβαρός προπονητής στον κόσμο που το καλοκαίρι θα έλεγε κρατάω Μπράντον αντί για Τζιμα και από την άλλη δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση στον κόσμο, που θα τον άκουγε .
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εχει χασει το ρολο του προπονητη
ειναι τεχνικος διευθυντης, διαπραγματευτης σε μεταγραφες(Μειτε),εκπροσωπος της παε, επικοινωνιολογος, απλα δεν ειναι ο προπονητης πως να το κανουμε?
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

12 χρονια Ιβαν και ακομα γραφουμε το χιλιοπαιγμενο «να βρει 2-3 ποδοσφαιρανθρωπους»

Μακαρι ρε παιδια αλλα αν ειχα 1 ευρω καθε φορα που ακουγα αυτο και το «ο ΠΑΟΚ θελει ενα ταχυδυναμικο χαφ» θα ημουν εκατομμυριουχος
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Sera4 έγραψε:
marsantos έγραψε:...
Φίλε μου να με συγχωρείς, αλλά αυτή η κολυμπήθρα του σιλωαμ που επιχειρείς από την αρχή της χρονιάς απέναντι στον προπονητή, δεν βοηθάει καμία μεριά.

Θα μπορούσα να γράψω άπειρες αναλύσεις για μια ομάδα τρομακτικά αδούλευτη, μια χρονιά στην οποία ούτε ένας παίχτης δεν παρουσιάζεται καλύτερος, για διαχείριση ρόστερ και αγώνων, για την πιο κακογυμνασμένη ομάδα στην Ευρώπη σε κάθε Αυγουστιάτικο φεγγάρι που παίζονται οι πιο σημαντικοί οικονομικοί στόχοι (επιβίωσης).

Αλλά για όνομα του Θεού, δεν μπορώ άλλο να αποτυπώνεται το ρόστερ ως χειρότερο από την εποχή της σαρδέλας του Σάντος. Κάπου φτάνει δηλαδή. Ακόμα και σε αυτό, οφείλουμε καμιά φορά να λέμε ότι η διαχείριση του προπονητή εκθέτει όλες τις αδυναμίες των παιχτών αντί να εκμεταλλευτεί τις όποιες δυνατότητες τους.
Φίλε Sera καλημέρα.
Καταλαβαίνω τα όσο λες για την ομάδα. Έχεις μια άλλη οπτική και βρίσκουν έδαφος αυτά που αναφέρεις. Η ουσία όμως σε σχέση με όσα έχω γράψει, μιας και αναφέρθηκες σε όσα επιχειρώ από την αρχή της χρονιάς, είναι πως τα έχω γράψει εκ των προτέρων και αιτιολογημένα. Αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Κι αν κάποιος πει πως είναι εύκολο να λέω πως θα στραβώσουν όλα και να βρίσκω δικαιολογίες, θα θυμίσω πως υπήρχε και η προηγούμενη χρονιά που όταν καιγόταν ο τόπος μετά τη Λαμία είχα πει πως 12 Μάη θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ. Και φέτος το έκανα αυτό όταν μέσα στη μαυρίλα που εξέπεμπα εδώ και καιρό είχα επίσης αναφέρει πως με Σλάβια θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ. Έχω γράψει εκ των προτέρων λοιπόν και θετικά και αρνητικά.
Αν ήθελα λοιπόν να ξεπλύνω σε κολυμπήθρα τον προπονητή δεν θα του έριχνα ποτέ ευθύνες. Όμως κι αυτό το έχω κάνει αρκετές φορές φέτος. Πριν από τον αγώνα με τον οσφπ έγραφα πως αν υπάρχει καθαρό μυαλό θα περιμένουμε τον οσφπ σε χαμηλά μέτρα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καθαρό μυαλό και θα παίξουμε το παιχνίδι που βολεύει τον αντίπαλο προπονητή και θα χάσουμε.
Για το ίδιο ματς έγραφα πως δεν χρειάζεται να γίνει rotation στα στόπερ καθότι η επιβάρυνση σε αυτή τη θέση είναι μικρότερη και από άλλες και το έγραφα αυτό καθώς φαινόταν πως με τον Λόβρεν η ομάδα δε πατάει καλά. Δεν είναι αυτό ρίψη ευθύνης στον προπονητή;
Εχθές κιόλας με την ανακοίνωση της ενδεκάδας σχολίασα ποστάρισμα του rene πως συμφωνώ μαζί του ότι η ενδεκάδα έχει πρόβλημα και η μη χρησιμοποίηση του Σάστρε ωφελεί την άεκ. Ευθύνη στον προπονητή δεν είναι αυτό;
Στο χθεσινό ποστάρισμα, αυτό που σχολίασες, αναφέρω στο τέλος πως ο προπονητής πρέπει να βρει λύση για αυτό που
συμβαίνει με το Πέμπτη - Κυριακή. Δεν είναι αυτό ζήτημα ευθύνης του προπονητή; Όχι αποκλειστικά δικό του αλλά έχει μερίδιο και αυτός.
Θα σου πω και άλλα για χθες. Θεωρώ λάθος ότι έβαλε τον Βιετέσκα. Όσο καλός και αν είναι, το δίδυμο Κεντζιόρα - Μίχα είναι το λειτουργικότερο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να φαίνεται πως στα γκολ που φάγαμε δεν έχει συμμετοχή αλλά με το καλό μας δίδυμο, έχουμε καλύτερη ισορροπία και τόσο σε φάση άμυνας όσο και ανάπτυξης. Υπήρχε ξεκάθαρη οδηγία να μην μαρκάρουν τον Βιετέσκα και μάλιστα του έδιναν διάδρομο σκόπιμα να ανέβει. Αυτός τσίμπαγε, ανέβαινε με τη μπάλα, η ομάδα έχανε ισορροπία και με το που χανόταν η κατοχή, ο Πινέδα είχε ξεκάθαρη εντολή να φεύγει και να πηγαίνει στην πλάτη των Μπάμπα, Βιετέσκα που δεν τον έφταναν ούτε με λάσο. Ο Μίχα όμως ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει με τη μπάλα στα πόδια όσον αφορά το πότε να τη δώσει, πόσο ψηλά να ανέβει και προς τα που να τη δώσει.
Άρα εγώ που μου είμαι θερμός υποστηρικτής του, είναι αρκετές οι φορές που κάνω κριτική. Όμως αποδίδω το βάρος των ευθυνών που του αναλογεί. Και με το δικό μου σκεπτικό, που φυσικά μπορείς να διαφωνείς, έχει ελάχιστο μερίδιο για ότι έχουμε δει συνολικά. Το γιατί δε θα το επαναλάβω καθώς ήδη έχω γράψει μακροσκελή σχόλια.
Επίσης γράφεις πως αποτυπώνω το ρόστερ ως το χειρότερο από την εποχή της σαρδέλας. Θα ήταν χρήσιμο να μου αναφέρεις πότε έχω γράψει κάτι τέτοιο. Αρνητικά σχόλια έχω κάνει μόνο για τον Καμαρά και τον Λόβρεν. Για κανέναν άλλο.
Δε θεωρώ πως έχουμε κακό ρόστερ Θεωρώ πως έχουμε γηρασμένο ρόστερ, το οποίο είχε ποσοτικές ελλείψεις σε κάποιες γραμμές και ποιοτικές σε κάποιες άλλες. Γενικά όμως δε θεωρώ πως έχουμε κακό ρόστερ. Ας παίξουμε με τους ίδιους αντιπάλους, ένα ματς την εβδομάδα, να δούμε τη δυναμική του ρόστερ. Άλλο πράγμα λοιπόν ρόστερ που δεν αντέχει το Πέμπτη - Κυριακή και άλλο πράγμα κακό ρόστερ. Ίσα ίσα που πιστεύω πως με το υπάρχον ρόστερ, επιστρέφοντας υγιής ο Αντρίγια (ο οποίος είναι τρομακτική απώλεια και όποιος διαφωνεί ας δει το ματς του κυπέλλου), με 3 ενδεκαδάτους και 2 συμπληρώματα μας θεωρώ ισότιμο φαβορί με τους άλλους για του χρόνου. Προφανώς λήξη συμβολαίων και αποχωρήσεις θα αυξήσουν τους αριθμούς που ανέφερα. Όμως τώρα σε καμία περίπτωση το υπάρχον ρόστερ δεν το θεωρώ κακό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 03 Φεβ 2025, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

κολλημένο μυαλό αγύριστο κεφάλι
Centenario

Δημοσίευση από Centenario »

Καλημέρα (ο Θεός να την κάνει... τες πα), θέλω να το βγάλω από μέσα μου γιατί θα σκάσω. Ελπίζω και εύχομαι όλο αυτό το φετινό που γίνεται από τη Μάλμε και μετά, να μην είναι η σταδιακή κλιμάκωση ενός σεναρίου "υποχρεωτικής" αποχώρησης, το οποίο είναι έτσι δομημένο ώστε ο κόσμος να φτάσει στο αμήν και να πει από μόνος του "φύγε". Φοβάμαι ότι, αν τύχει και πάρουμε διπλό μέσα στον πουστόγαυρο το Φεβρουάριο, το καλοκαίρι θα είσαι σε λιμανίσια λημέρια να χαρεί και ο Διαμαντόπουλος. Εγώ απαιτώ εξάντληση όλου του συμβολαίου σου εδώ, σοβαρή δουλειά με τον ΠΑΟΚ πάνω από εσένα και όχι το αντίθετο και μετά... κάνε ότι θες ως επαγγελματίας (σεβαστό).

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

@mods. παίδες αν αυτό που γράφω (ως προσωπική μου αίσθηση) είναι πρόβλημα για το forum, κόψτε το.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Όταν ξανακατσεις στον πάγκο μετά την τιμωρία τότε και μονό τότε θα αρχίσω την κριτική...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ενας προπονητης μιας αλλης εποχης.

Δειτε ηλικιες αμυντικης τετραδας
Οτο 30
Μπαμπα 30
κολευ 32
λοβρεν 36
κεντζιορα 30
βιετεσκα 27
μιχαιληδης 24

Δειτε χαφ
Καμαρα 27
Οζντοεφ 32
Σβαμπ 34

Και ο τυπος σε αυτους εφερε να προσθεσει τον 30χρονο πενια και τον 31χρονο Μειτε!!!!
Και φορ ηθελε τον 34χρονο!!!!

Την ωρα που το ποδοσφαιρο ξεφευγει στις ταχυτητες εμεις περιμενουμε απο την εμπειρια..

To θεμα ειναι ο ΠΑΟΚ τι κανει. Ο προπονητης του μπορει να θελει να μας μετατραψει σε αλ ιτιφακ και αλ γκαραφα. Μουσειο παικτων..
Ο ΠΑΟΚ εχει καμια στρατιγικη??
Ή θα δωσουμε το καλοκαιρι παλι λεφτα για 35χρονους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”