Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 22/11 19:00 nova
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης, 22/11, 19:00 nova
Βλέπω το video από τα πέναλτυ που ανέβασε ο free και αρρωστένω με Μπαλάφα που βγάζει φανέλα και την κουνάει!!! Και τρώει και κόκινη στα καπάκια θεός!!!!
Σώτος ο σκουλικοφάγος!!!!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τα κακόμυρα σκουλικάκια είναι γατάκια σε κολασμένη Τούμπα δεν μπορούν στο χέρι μας είναι το μόνο που θέλει είναι τσαμπουκάς και ευτυχώς από αυτόν έχουμε πολύ στην ομάδα!!!!!
Υ.Γ Στο πέναλτυ του Veron μου φαίνεται ή ο θιφακηθ δεν προλαβαίνει ούτε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του??
Σώτος ο σκουλικοφάγος!!!!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τα κακόμυρα σκουλικάκια είναι γατάκια σε κολασμένη Τούμπα δεν μπορούν στο χέρι μας είναι το μόνο που θέλει είναι τσαμπουκάς και ευτυχώς από αυτόν έχουμε πολύ στην ομάδα!!!!!
Υ.Γ Στο πέναλτυ του Veron μου φαίνεται ή ο θιφακηθ δεν προλαβαίνει ούτε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του??
free4 έγραψε:[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kbV188dRfBQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kbV188dRfBQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Στο 5:23 δείτε τον Ηλία πως πιάνει το μέτωπο του μετά την κάρτα του Μπαλάφα...
sidpanos έγραψε:όποτε ειπώθηκε τέτοια φράση είχαμεΘα αφήσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο".
ΦΑΠ...
Και μετά αφήσανε και την ψυχή τους στο γήπεδο και αποδήμησαν εις κύριον ημών...
- ΑποστόληςΑ
Πολύ στην πλάκα το έχουμε ρίξει. Μάλλον φταίνε οι νίκες των τελευταίων εβδομάδων που μας ανέβασαν βαθμολογικά. Όλες με το ζόρι, όλες με μέτριες εμφανίσεις. Τίποτε που να με διαβεβαιώνει ότι θα φαμε και τον Άρη! Απο πού η αισιοδοξία;
Εγώ την Άρη τον είδα σαν μια πολύ κλειστή ομάδα, με πολλή κατοχή μπάλας και μεγάλη κυκλοφορία, που δύσκολα δέχεται γκολ.
Από την άλλη είδα τα δυο μας γκολ στην Κομοτινή: Το πρώτο με το αστείο γλίστρημα του μαύρου (δις) και το άλλο με την αστεία έξοδο του τερματοφύλακά τους!
Εύχομαι να κερδίσουμε, αλλά είναι το πιο δύσκολο ματς από όλα, εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό.
Ο Θεός βοηθός.
Εγώ την Άρη τον είδα σαν μια πολύ κλειστή ομάδα, με πολλή κατοχή μπάλας και μεγάλη κυκλοφορία, που δύσκολα δέχεται γκολ.
Από την άλλη είδα τα δυο μας γκολ στην Κομοτινή: Το πρώτο με το αστείο γλίστρημα του μαύρου (δις) και το άλλο με την αστεία έξοδο του τερματοφύλακά τους!
Εύχομαι να κερδίσουμε, αλλά είναι το πιο δύσκολο ματς από όλα, εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό.
Ο Θεός βοηθός.
Σε προχθεσινές δηλώσεις του ο Βιερίνια έίπε ότι στόχος είναι η πρώτη θέση, χωρίς να είναι αποτυχία και η δεύτερη θέση που οδηγεί στο CL (συγκεκριμένα είπε: "Στόχος μας θα πρέπει να είναι η 1η θέση, όχι ότι θα ήταν αποτυχία η 2η, αλλά η πρωτιά είναι πρωτιά. Αυτό είναι το πιο βασικό")... Μπορώ να παραθέσω δεκάδες αντίστοιχες δηλώσεις παικτών και στελεχών μας... Απο διοίκηση, παίκτες, προπονητή...ntilis έγραψε:Ρε μήπως έχει δίκιο ο σαντος , μήπως φταίμε και εμείς για το χάλι της ομάδας . Αυτή η τεράστια πίεση η οποία δεν υπήρχε σε τέτοιο βαθμό περυσι, οι υπέρμετρες φιλοδοξίες μας σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις (τα οποία ειναι δεδομένο οτι οι παίκτες παρακολουθούν ή τουλάχιστον τους τα μεταφέρουν)
Σαφώς και ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι και πρέπει να είναι ο πρωταθλητισμός (=διεκδίκηση πρωταθλήματος, όχι απαραίτητα και κατάκτηση). Λόγω των προβλημάτων του παρελθόντος υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (χρέη) που δυσχεραίνουν το έργο της διοίκησης και της ομάδας... Όμως στόχος ήταν, είναι και θα είναι ο πρωταθλητισμός... Με τα όπλα που διαθέτουμε κάθε φορά, περισσότερα ή λιγότερα, πλουσιότερα ή φτωχότερα, οφείλουμε να διεκδικούμε με όλες μας τις δυνάμεις την κορυφή... Αν προσπαθήσουμε άξια, με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν το πετύχουμε, είτε γιατί δεν φτάνουν οι δυνάμεις μας, είτε γιατί κάποιος μας στέρησε το δικαίωμα και την ευκαιρία να κατακτήσουμε το στόχο, τότε κανένας δεν μπορεί να πεί τίποτα...!! Δεν γίνεται παρά να επεφυμήσουμε και να συγχαρούμε την ομάδα για την προσπάθεια... Όμως δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ, το λαό του και την ιστορία του να ρίχνουμε μόνοι μας τον πήχυ σε χαμηλά επίπεδα ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα τον περάσουμε... Τέτοιες ενέργειες και απόψεις μικραίνουν τον ΠΑΟΚ... Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό...
Γι'αυτό και η διοίκηση, οι παίκτες, και ο προπονητής που γνωρίζουν όλα αυτά, δεν έχουν μιλήσει για τίποτα λιγότερο απο την διεκδίκηση των υψηλότερων θέσεων. Κανείς δεν πρέπει να έχει και δεν έχει την απαίτηση για την κατάκτηση των υψηλότερων θέσεων. Όλοι όμως έχουν την υποχρέωση για τη διεκδίκησή τους...
Είναι κρίμα ορισμένοι απο εμάς να ρίχνουν τον πύχη χαμηλά και να μικραίνουν την ομάδα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση επιτυχίας όταν επιτευχθούν οι ρημαγμένοι και καταρακωμένοι στόχοι που οι ίδιοι τους γκρεμοτσακίζουν (μετάφραση: αφού πιστεύω ότι δεν μπορώ να βγώ πρώτος ή δεύτερος, λέω ότι στόχος μου πρέπει να είναι η πεντάδα, οπότε μόλις βγώ τέταρτος πανηγυρίζω)...
Υ.Γ. Κάποιοι (μιλάω γενικά, όλοι μας ξέρουμε αρκετούς απο δαύτους), όταν παίζουμε με τον Πανθρακικό λένε: "δεν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ"... Όταν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό λένε: "τι περιμένεις αφού έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ απο εμάς"... Περιτό να πώ ότι τέτοιες τοποθετήσεις στερούνται σοβαρότητας... Μονά-ζυγά δικά μας...!! Ή αλλιώς όπου φυσάει ο άνεμος... Ανάλογα με την περίσταση και το τι μας βολεύει αλλάζει και η άποψή μας απο Κυριακή σε Κυριακή... Αυτές είναι τακτικές αρειανών προπαγανδιστών... Δεν αρμόζουν στο λαό του ΠΑΟΚ... Σέβομαι ότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για το πόσο καθοριστικά είναι τα ύψη των μπάτζετ... Άλλωστε και εγώ έχω τη δική μου άποψη... Αυτό που δεν μπορεί να γίνει σεβαστό διότι είναι γελοίο, είναι να αλλάζουμε κάθε Κυριακή την άποψή μας ανάλογα με το ποιός είναι ο αντίπαλός μας... Άντρες-κωλοτούμπες-μελισσανίδηδες δεν χωράνε στο λαό του ΠΑΟΚ... Αυτά είναι για άλλες ομάδες... Τρυπημένες...

Υ.Γ.2. ntilis δεν την λέω σε σένα... Αλλωνών είναι οι καμπάνες...
- ΑποστόληςΑ
Πρωταθλητισμός = διεκδίκηση επί ίσοις όροις.
Με παίκτες των 300.000 και 400.000 είναι αστείο και μόνο να το αναφέρουμε.
Με παίκτες των 300.000 και 400.000 είναι αστείο και μόνο να το αναφέρουμε.
Αποστολή μην το κάνεις αυτό... Σε έχω σε τεράστια εκτίμηση... Μην συμπλέεις με άτομα και απόψεις που μικραίνουν τον ΠΑΟΚ... Λές ο Ζαγοράκης και ο Σάντος να ξέρουν λιγότερο καλά απο εμάς ποιά είναι τα ποσά των συμβολαίων των παικτών μας...?? Τότε γιατί μιλούν για πρωταθλητισμό και θέτουν οι ίδιοι ώς στόχο την διεκδίκηση των κορυφαίων θέσεων...?? Και άλλη μια ερώτηση... Πέρισυ που στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος πέρασες τον παναθηναϊκό και την αεκ, είχες μεγαλύτερα μπάτζετ απο αυτούς...?? Είχες μεγαλύτερα συμβόλαια απο αυτά που προανέφερες και τα φετινά...?? Όχι... Οπότε...?? Γράψε λάθος που λέει και ο θυμόσοφος λαός... 
Υ.Γ. Αν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ όπως ειπώθηκε, τότε δέχομαι να χάσω απο όλες τις ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ απο έμενα (άλλωστε το κάνω συστηματικά εδώ και χρόνια
)... Όμως τότε, αφού θα παίζουν μπάλα τα μπάτζετ, θα πρέπει να κερδίσω όλες τις ομάδες με μικρότερο μπάτζετ απο έμενα...
Και συμβαίνοντας τα παραπάνω, τότε στο τέλος θα είμαι στην κορυφή ή δίπλα της (όπως συνέβη και πέρισυ)... Και κανένας δεν θα δικαιούται να πεί τίποτα... Θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας... Απλά...

Υ.Γ. Αν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ όπως ειπώθηκε, τότε δέχομαι να χάσω απο όλες τις ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ απο έμενα (άλλωστε το κάνω συστηματικά εδώ και χρόνια

Και συμβαίνοντας τα παραπάνω, τότε στο τέλος θα είμαι στην κορυφή ή δίπλα της (όπως συνέβη και πέρισυ)... Και κανένας δεν θα δικαιούται να πεί τίποτα... Θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας... Απλά...

- PABLO GARCIA1
Ωστε έτσι δήλωσε ο Βιειρίνια??
Ο Χαλκιάς όμως....
ΕΡΩΤΗΣΗ Θεωρείς, επομένως, ότι η μάχη του τίτλου είναι υπόθεση αποκλειστικά των δύο “αιωνίων αντιπάλων”;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ «Για μένα αυτό ίσχυε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα... Δυστυχώς, ακόμη απέχουμε αρκετά από το επίπεδο του πρωταθλητισμού, στο οποίο κινούνται μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση τίτλος αφορά αποκλειστικά αυτές τις δύο ομάδες γιατί πέρα από το όνομα και την παράδοση, έχουν σταθερή διοίκηση και πολλά χρήματα – και κακά τα ψέμματα όταν μία ομάδα έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και σωστή διαχείριση των χρημάτων σε ό,τι αφορά τις επιλογές της, τότε μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό... Προσωπικά θα ήθελα πολύ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά αυτό αποτελεί επιθυμία που αν γινόταν πραγματικότητα, θα συνιστούσε τεράστια επιτυχία... Αν έβγαινα στην αρχή της σεζόν κι έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, θα ήταν σαν να κοροϊδεύω πρώτα τον εαυτό μου και μετά τον κόσμο της ομάδας, γιατί θα τους δημιουργούσα προσδοκίες που αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να υλοποιηθούν...
Εγώ επειδή μπερδεύτηκα λιγάκι μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει???
Ο Χαλκιάς όμως....
ΕΡΩΤΗΣΗ Θεωρείς, επομένως, ότι η μάχη του τίτλου είναι υπόθεση αποκλειστικά των δύο “αιωνίων αντιπάλων”;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ «Για μένα αυτό ίσχυε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα... Δυστυχώς, ακόμη απέχουμε αρκετά από το επίπεδο του πρωταθλητισμού, στο οποίο κινούνται μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση τίτλος αφορά αποκλειστικά αυτές τις δύο ομάδες γιατί πέρα από το όνομα και την παράδοση, έχουν σταθερή διοίκηση και πολλά χρήματα – και κακά τα ψέμματα όταν μία ομάδα έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και σωστή διαχείριση των χρημάτων σε ό,τι αφορά τις επιλογές της, τότε μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό... Προσωπικά θα ήθελα πολύ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά αυτό αποτελεί επιθυμία που αν γινόταν πραγματικότητα, θα συνιστούσε τεράστια επιτυχία... Αν έβγαινα στην αρχή της σεζόν κι έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, θα ήταν σαν να κοροϊδεύω πρώτα τον εαυτό μου και μετά τον κόσμο της ομάδας, γιατί θα τους δημιουργούσα προσδοκίες που αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να υλοποιηθούν...
Εγώ επειδή μπερδεύτηκα λιγάκι μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει???
Σε μια ομαδα που θελει να βρισκεται στις υψηλες θεσεις του βαθμολογικου πινακα ( αυτο που λεμε και αλλιως πρωταθλητισμος) , παιζουν ρολο μια σειρα απο πολλους παραγοντες. Ενας απο αυτους ειναι ΚΑΙ το μπατζετ. Δεν σημαινει οτι ειναι η μοναδικη παραμετρος αλλα ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ( το τονιζω) τον ρολο της.
Σταθερη διοικηση - τεχνικη ηγεσια - ροστερ - στηριξη φιλαθλων - εσοδα - χορηγιες- γηπεδο - προπονητικα κεντρα , συνθετουν ενα σχεδον ολοκληρωμενο πλανο για να κανει μια ομαδα επιτυχη πορεια.
Το γεγονος οτι καταφεραμε να βρουμε αξιολογους παιχτες , σε σχετικα χαμηλη τιμη , οφειλεται στις γνωσεις-γνωριμιες των Βρυζα/Σαντος.
Πως τα καταφερνουμε να βρισκομαστε ( μεχρι τωρα τουλαχιστον) σε υψηλες θεσεις ? Μερικες φορες ο "επιμελης" μαθητης που προσπαθει, καταφερνει περισσοτερα απο τον "εξυπνο" που στηριζεται αποκλειστικα και μονο στην ευφυια του.
Σταθερη διοικηση - τεχνικη ηγεσια - ροστερ - στηριξη φιλαθλων - εσοδα - χορηγιες- γηπεδο - προπονητικα κεντρα , συνθετουν ενα σχεδον ολοκληρωμενο πλανο για να κανει μια ομαδα επιτυχη πορεια.
Το γεγονος οτι καταφεραμε να βρουμε αξιολογους παιχτες , σε σχετικα χαμηλη τιμη , οφειλεται στις γνωσεις-γνωριμιες των Βρυζα/Σαντος.
Πως τα καταφερνουμε να βρισκομαστε ( μεχρι τωρα τουλαχιστον) σε υψηλες θεσεις ? Μερικες φορες ο "επιμελης" μαθητης που προσπαθει, καταφερνει περισσοτερα απο τον "εξυπνο" που στηριζεται αποκλειστικα και μονο στην ευφυια του.

- sourmenetes
- Moderator
Εγω θεωρω οτι και με το υπαρχον μπατζετ και ροστερ ο ΠΑΟΚ χτυπαει 1-2 θεση αν (βεβαια αν) παιξουμε επι ισοις οροις...Αμα βαλουμε τους ποντους που μας "εκλεψαν" 3-4 και θυμηθειτε πως παιρνει το χ ο βαζελος με την καβαλα και πως κερδιζει τη ρουλα και βρειτε μου τη διαφορα...Το πολυ 4 βαθμοι...Αμ ετσι αλλαζει το πραμα...
Σκεφτειτε επισης και το αλλο...Οταν παιζεις με διαφορα βαθμων παιζεις πολυ πιο ανετα...Δεν εχεις τοσο αγχος(αυτο το λενε παιχτες οχι εγω)...Εμεις που βρισκομαστε πισω ειμαστε συνεχεια στην τσιτα μην χασουμε οποιδηποτε βαθμο και αυτο μεταφερεται στους παιχτες και φαινεται στο γηπεδο..
Σκεφτειτε επισης και το αλλο...Οταν παιζεις με διαφορα βαθμων παιζεις πολυ πιο ανετα...Δεν εχεις τοσο αγχος(αυτο το λενε παιχτες οχι εγω)...Εμεις που βρισκομαστε πισω ειμαστε συνεχεια στην τσιτα μην χασουμε οποιδηποτε βαθμο και αυτο μεταφερεται στους παιχτες και φαινεται στο γηπεδο..
ΠΑΟΚ - Άρης νομίζω ότι λέγεται το τόπικ.... Τι τα γράφετε εδώ??
Και να πω δεν υπάρχουν τόπικ για τέτοιες συζητήσεις? (ενδεικτικά ένα κι ακόμα ένα ) Τζάμπα θα χαθούν εδώ μέσα...
Και να πω δεν υπάρχουν τόπικ για τέτοιες συζητήσεις? (ενδεικτικά ένα κι ακόμα ένα ) Τζάμπα θα χαθούν εδώ μέσα...

Σωστος ο φιλος πιο πανω. Ολα αυτα που προανεφερα εχουν την αξια τους , οταν και το" παιχνιδι" ειναι καθαρο και επι ισοις οροις. Με κακους - δαλουκες και λοιπα φρουτα ταλαιπωρησε και τις περισσοτερες αγανακτεις.
Υ.Γ. ΟΚ σορρυ για το οφ -τοπικ.
Μωρέ πείτε τα (ή μάλλον γράψτε τα), απλά σκεφτείτε ότι σε 2 βδομάδες το τόπικ θα κλειδωθεί και θ αρχίσει την κάθοδο του στο χρονοντούλαπο του φόρουμ! (τι έγραψα ο άτιμος!!shark4 έγραψε:...

- ΑποστόληςΑ
Μας σώζει το ότι η διοίκηση είναι αυτή που είναι και έχει σχέσεις στοργής με τον προπονητή, αλλά και τους παίκτες. Ότι έχει διάθεση για οργανωμένη ΠΑΕ, για μείωση χρεών, για δημιουργία υποδομών.
Κατ' εμέ μας σώζει το ότι η διοίκησή μας είναι μακράν η καλύτερη ποιοτικά. Εννοώ σαν άνθρωποι. Καμία σχέση με επιχειρηματίες που έχουν μάθει στη ζωή τους να κερδίζουν και να επιβάλουν το θέλημά τους με παρανομίες και πατώντας επί πτωμάτων.
Δόξα τω Θεώ, είμαστε διαφορετικοί.
Άρη, δεν κατακρίνω τον ΠΑΟΚ (αλίμονο), ούτε τον μικραίνω, ούτε έχω καμία διάθεση να το κάνω. Μ' αρέσει που ο ΠΑΟΚ είναι, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, πιο αγνός. Τον αγαπώ γι' αυτό ακριβώς. Μ' αρέσει που είναι πιο κοντά στην ιδέα του αθλητισμού από τους άλλους.
Δεν μ' ενδιαφέρει που δεν παίρνει πρωταθλήματα, δεν μ' εδιαφέρει που δεν κάνει πρωταθλητισμό. Μ' ενδιαφέρει να έχει συνεχή, έστω και μικρή βελτίωση από χρονιά σε χρονιά. Ούτως ή άλλως στο μπου**** που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα δεν τρέφω αυταπάτες για πρωτεία. Τα αφήνω στους νταβατζήδες.
Απλά δεν θέλω να μιλάμε για πρωταθλητισμό, όταν οικονομικά είμαστε στο ένα δέκατο των άλλων δύο. Στο κύπελο, που κρίνεται σε στιγμιαίες εμφανίσεις και όχι σε βάθος χρόνου, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο. Στο πρωτάθλημα όμως, όχι. Για την ώρα, τουλάχιστον.
ΥΓ: Συγγνώμη για το off-topic
Κατ' εμέ μας σώζει το ότι η διοίκησή μας είναι μακράν η καλύτερη ποιοτικά. Εννοώ σαν άνθρωποι. Καμία σχέση με επιχειρηματίες που έχουν μάθει στη ζωή τους να κερδίζουν και να επιβάλουν το θέλημά τους με παρανομίες και πατώντας επί πτωμάτων.
Δόξα τω Θεώ, είμαστε διαφορετικοί.
Άρη, δεν κατακρίνω τον ΠΑΟΚ (αλίμονο), ούτε τον μικραίνω, ούτε έχω καμία διάθεση να το κάνω. Μ' αρέσει που ο ΠΑΟΚ είναι, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, πιο αγνός. Τον αγαπώ γι' αυτό ακριβώς. Μ' αρέσει που είναι πιο κοντά στην ιδέα του αθλητισμού από τους άλλους.
Δεν μ' ενδιαφέρει που δεν παίρνει πρωταθλήματα, δεν μ' εδιαφέρει που δεν κάνει πρωταθλητισμό. Μ' ενδιαφέρει να έχει συνεχή, έστω και μικρή βελτίωση από χρονιά σε χρονιά. Ούτως ή άλλως στο μπου**** που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα δεν τρέφω αυταπάτες για πρωτεία. Τα αφήνω στους νταβατζήδες.
Απλά δεν θέλω να μιλάμε για πρωταθλητισμό, όταν οικονομικά είμαστε στο ένα δέκατο των άλλων δύο. Στο κύπελο, που κρίνεται σε στιγμιαίες εμφανίσεις και όχι σε βάθος χρόνου, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο. Στο πρωτάθλημα όμως, όχι. Για την ώρα, τουλάχιστον.
ΥΓ: Συγγνώμη για το off-topic
To σοβαρό θέμα είναι άλλο... Όταν ο αρης έπεσε στη β'εθνική, τί θέσεις πήρε...?? Θυμάμαι ότι τη μια φορά βγήκε τρίτος με το ζόρι και την άλλη ισοβάθμησε με τον πανελευσινιακό στην πρώτη θέση... Καλά θυμάμαι...?? Στην ισοβαθμία αυτή ποιός κατέκτησε το πρωτάθλημα β'εθνικής...?? Είναι και επίκαιρο το θέμα αυτό...!!