https://www.transfermarkt.com/statistik/transferfenstertheo-drama έγραψε:Πότε κλείνουν οι μεταγραφές στα διάφορα πρωταθλήματα(Λατινική Αμερική, Αραβικές κλπ) , ξέρει κανείς;
Κ μέχρι πότε μπορούν να απόδεσμεύτουν παικτες μας;
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Βλέπω οτι σε πολλές (βορειο)ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν οι μεταγραφές τη Δευτέρα.
Κακό αυτό για εμάς...
Κακό αυτό για εμάς...
Προσωπική άποψη (όχι ενημέρωση), δεν νομίζω να γίνει άλλη μεταγραφή.
Δυστυχώς τα τεράστια κενά ποιότητας στους φορ, αριστερό στόπερ και αριθμητικό στο αριστερό μπακ, θα παραμείνουν.
Εύχομαι μόνο να αποφασίσουν και να ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ τις δυο υποθέσεις των Μεϊτέ και Βιετέσκα.
Για όνομα του Θεού δηλαδή, δείτε τους 2-3 μήνες και αρχές Μαΐου πληρώστε τις ρήτρες ή βρείτε άλλους νωρίς.
Μην φάμε πάλι 2-3 μήνες στο μένει - δεν μένει ο Μεϊτέ και ο Βιετέσκα.
Και για να τα κάνω μια σούμα, το καλοκαίρι πάμε για:
Βασικό φορ
Βασικό αριστερό εξτρέμ (το συμβόλαιο του Τάισον λήγει και ήδη η διαφορά του με πέρσι είναι έντονη)
Βασικό εξαρο-οχτάρι αν δεν μείνει ο Μεϊτέ. Αν μείνει έχει καλώς.
Τουλάχιστον 1 αναπληρωματικό χαφ αν μείνει ο Οζντόεφ (πράγμα που δεν θα ήθελα με τίποτα στα 34 του), αλλιώς πάμε για 2 χαφ.
Βασικό αριστερό στόπερ. Εννοείται πως αποκλείω το να μείνει ο Κόλεϊ.
Βασικό δεξί μπακ αν δεν μείνει ο Όττο (λήγουν και τα συμβόλαια των Σάστρε, Αντελίνο)
Αναπληρωματικό δεξί μπακ αν φύγουν όλοι οι παραπάνω.
Δεύτερο αριστερό μπακ.
Δηλαδή πάμε από 5 μέχρι 9 μεταγραφές. Αρκετές για την βασική ενδεκάδα.
Όλα αυτά ΧΩΡΊΣ να υπολογίζουμε ενδεχόμενες πωλήσεις..
Τα λάθη πληρώνονται.
Δυστυχώς τα τεράστια κενά ποιότητας στους φορ, αριστερό στόπερ και αριθμητικό στο αριστερό μπακ, θα παραμείνουν.
Εύχομαι μόνο να αποφασίσουν και να ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ τις δυο υποθέσεις των Μεϊτέ και Βιετέσκα.
Για όνομα του Θεού δηλαδή, δείτε τους 2-3 μήνες και αρχές Μαΐου πληρώστε τις ρήτρες ή βρείτε άλλους νωρίς.
Μην φάμε πάλι 2-3 μήνες στο μένει - δεν μένει ο Μεϊτέ και ο Βιετέσκα.
Και για να τα κάνω μια σούμα, το καλοκαίρι πάμε για:
Βασικό φορ
Βασικό αριστερό εξτρέμ (το συμβόλαιο του Τάισον λήγει και ήδη η διαφορά του με πέρσι είναι έντονη)
Βασικό εξαρο-οχτάρι αν δεν μείνει ο Μεϊτέ. Αν μείνει έχει καλώς.
Τουλάχιστον 1 αναπληρωματικό χαφ αν μείνει ο Οζντόεφ (πράγμα που δεν θα ήθελα με τίποτα στα 34 του), αλλιώς πάμε για 2 χαφ.
Βασικό αριστερό στόπερ. Εννοείται πως αποκλείω το να μείνει ο Κόλεϊ.
Βασικό δεξί μπακ αν δεν μείνει ο Όττο (λήγουν και τα συμβόλαια των Σάστρε, Αντελίνο)
Αναπληρωματικό δεξί μπακ αν φύγουν όλοι οι παραπάνω.
Δεύτερο αριστερό μπακ.
Δηλαδή πάμε από 5 μέχρι 9 μεταγραφές. Αρκετές για την βασική ενδεκάδα.
Όλα αυτά ΧΩΡΊΣ να υπολογίζουμε ενδεχόμενες πωλήσεις..
Τα λάθη πληρώνονται.
Σωστη συνοψη, χωρις να υπολογιζουμε φυσικα ενδεχομενες πωλησεις (πχ. ή Ντελια ή/και Κοταρσκι) ε? Να τα λεμε κι αυτα.
Εντιτ, μετα ειδα την προτελευταια γραμμη ο στραβος
Εντιτ, μετα ειδα την προτελευταια γραμμη ο στραβος

-
Και χωρις να υπολογιζουμε οτι Μειτε-Βιετεσκα ΜΠΟΡΕΙ και να μην αποδοσουν τα αναμενομενα, οποτε να μην ΘΕΛΟΥΜΕ να τους κρατησουμε...
bane1980 έγραψε:Ακριβώς, θα μπορούσες να έχεις έναν πχ Ελ Κααμπί με 2,5 το χρόνο με τα λεφτά του ΤΤ και του Σαμάτα και δεν ξέρω και εάν φτάνουν. Πες του ΤΤ και του Τσάλοφ.giliopoulos έγραψε:Μα αυτο ειναι το θεμα.bane1980 έγραψε:Η "φοράκλα" όπως λέμε εμείς σήμερα κοστίζει άνετα 2-2,5μ το χρόνο μισθό, ποσό που αποκλείεται να δώσουμε, άρα ας έχουμε προσαρμοσμένες και τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες μας.
Ηδη τα δινουμε. Αν βαλεις μαζι τον μισθο τισουνταλι τσαλοφ δινεις 2,6 το χρονο
Και εχεις και απο πισω σαματα με 1 το χρονο και μπραντον με 600!!!
Δηλαδη τελειως τραγικος σχεδιασμος. 4 φορ για μια ομαδα που παιζει με εναν...
Και πάλι όμως, αμφιβάλλω εάν θα τα έδιναν λόγω μισθολογικών ανισορροπιών.
Αυτο με τις μισθολογικες ανισορροπιες παντως ειναι λιγο παπαρια.
Δηλαδη θα εχω την ευκαιρια να φερω τον Μαραντονα ας πουμε, αλλα δεν τον φερνω γιατι θα παιρνει πολλα και θα στραβωσει ο Ζαφειριου..
-
xrisitsapa έγραψε:Και χωρις να υπολογιζουμε οτι Μειτε-Βιετεσκα ΜΠΟΡΕΙ και να μην αποδοσουν τα αναμενομενα, οποτε να μην ΘΕΛΟΥΜΕ να τους κρατησουμε...
Και να αποδώσουν δεν είναι σίγουρο οτι θα μείνουν.
Φρονώ οτι το "παπαριά" είναι για τη γενική χρήση των μισθολογικών ανισορροπιών ως επιχείρημα...
Το οτι το αναφέρω, δεν σημαίνει οτι το υιοθετώ, αλλά το οτι πιστεύω οτι σίγουρα λειτουργούν έτσι μέσα στην ομάδα.
Πχ, μην φέρω φορ με 2,5 γιατί μετά θα ζητήσει τόσα και ο πχ μειτέ ή ο Ζίλε.
Το να φέρεις ένα πχ Ελ Κααμπι με 2,2μ πχ και να γκρινιάξει ο πχ Μπράντον δεν σημαίνει οτι θα ζητήσει και αυτός 2,2μ, αλλά θα θελήσει να πάει από τα πχ 600 στα 900 (όπως και κάνει νομίζω, ασχέτως ποσών, αφού πέρσι σου έβγαλε το φίδι από την τρύπα). Υπάρχει πάντα βέβαια και η απάντηση "βάλε 20 γκολ και το συζητάμε".
Γενικά και επιγραμματικά, "φοράκλα" θελει 2μ τουλάχιστον και δεν νομίζω ούτε οτι θέλουμε ούτε οτι μπορούμε να ανεβάσουμε εκεί το επίπεδο συμβολαίων. Τουλάχιστον όχι με τη μία.
Το οτι το αναφέρω, δεν σημαίνει οτι το υιοθετώ, αλλά το οτι πιστεύω οτι σίγουρα λειτουργούν έτσι μέσα στην ομάδα.
Πχ, μην φέρω φορ με 2,5 γιατί μετά θα ζητήσει τόσα και ο πχ μειτέ ή ο Ζίλε.
Το να φέρεις ένα πχ Ελ Κααμπι με 2,2μ πχ και να γκρινιάξει ο πχ Μπράντον δεν σημαίνει οτι θα ζητήσει και αυτός 2,2μ, αλλά θα θελήσει να πάει από τα πχ 600 στα 900 (όπως και κάνει νομίζω, ασχέτως ποσών, αφού πέρσι σου έβγαλε το φίδι από την τρύπα). Υπάρχει πάντα βέβαια και η απάντηση "βάλε 20 γκολ και το συζητάμε".
Γενικά και επιγραμματικά, "φοράκλα" θελει 2μ τουλάχιστον και δεν νομίζω ούτε οτι θέλουμε ούτε οτι μπορούμε να ανεβάσουμε εκεί το επίπεδο συμβολαίων. Τουλάχιστον όχι με τη μία.
<<Ο Στέφανος Τζίμας κλίνει προς μια μετακόμιση στην Μπράιτον το καλοκαίρι. Υπήρξαν πολύ καλές συνομιλίες με τον μάνατζερ της Μπράιτον, Φάμπιαν Χουρζέρλερ. Ωστόσο, η Τότεναμ και η Άστον Βίλα συμμετέχουν επίσης σε συγκεκριμένες συνομιλίες και διαπραγματεύσεις για την Τζίμα.>>
- keep_paokizein
Συγγνώμη, για να καταλάβω, τι σημαίνει χωρίς κάτι ιδιαίτερο;Patron έγραψε:Ετσι, χθες χωρίς κάτι ιδιαίτερο οι Βάσκοι με απλά runs έβγαιναν στα μεσοδιαστήματα κ ψαχνόμασταν.Gospi έγραψε:Δούλεψε μια χαρα απεναντι σε αντιπαλους στα κυβικα μας. Για να ξεπερασεις καλυτερο αντιπαλο θελει τρεξιματα! Θυμισου τα ματς με την Μπριζ ποσο καλα δουλεψε το συστημα...astral έγραψε:πέρσι που είχαμε καλύτερη ισορροπία στα χαφ, μια χαρά δούλευε το σύστημα
Η Σοσιεδάδ έπαιζε με βασικούς: Nayef Aguerd (35 εκ), Aritz Elustondo (4 εκ), Sergio Gómez (20 εκ), Ander Barrenetxea (20 εκ), Martín Zubimendi (60 εκ), Brais Méndez (35 εκ), Sheraldo Becker (6 εκ), Orri Óskarsson (20 εκ) και μπηκαν αλλαγές: Τakefusa Kubo (40 εκ) και Mikel Oyarzabal (35 εκ)
Τι παίκτες πρέπει να έχει μια ομάδα για να είναι κάτι ιδιάιτερο;
Άρα στον γαύρο που ο Ελ Κααμπί παίρνει 2.2, όλοι οι υπόλοιποι παίρνουν τόσα;
Γιατί έχω την εντύπωση πως Ροντινέι, Τζολάκης, Κάρμο, Έσε, (προφανώς Κοστούλας, Μουζακίτης), Ζέλσον, Πιρόλα, Κοστίνια και υπόλοιποι παίρνουν πολύ λιγότερα;
Αυτή την εξυπνάδα με τα συμβόλαια, ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Μόνο στον ΠΑΟΚ πρέπει ο τάδε παίκτης να πάρει λιγότερα για να μην παρεξηγηθεί ένας συμπαίκτης του.
Να μιλήσουμε για παράδειγμα για τον Αντρίγια που είναι ένας από τους βασικότερους παίκτες μας;
Έστω πως έρχεται ένα φορ κανόνι, που αποδεικνύει και μέσα στο γήπεδο πόσο κανόνι είναι. Ας πούμε για παράδειγμα ο Ελ Κααμπί που βάζει γκολ για πλάκα απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα.
Όταν έρχεται λοιπόν, παίρνει συμβόλαιο 2 εκατομμύρια τον χρόνο, την ώρα που ο Αντρίγια παίρνει 1.5.
Τι θα κάνει ο Αντρίγια; Θα πει δεν παίζω γιατί θέλω και εγώ 2 χαρτιά τον χρόνο; Φέρε μας λοιπόν Αντρίγια μία πρόταση αντάξια των ικανοτήτων σου, για παράδειγμα 8-9 εκατομμύρια και πήγαινε στην ευχή της Παναγίας, να ψάξεις να βρεις συμβόλαιο με 2+ εκατομμύρια τον χρόνο, να δούμε ΠΟΙΟΣ θα σου τα δώσει, είναι η απάντηση.
Είναι κατανοητό να δημιουργείται θέμα στα αποδυτήρια όταν ο ένας παίρνει 400κ και ο άλλος 2 εκατομμύρια.
Όχι όταν ο ένας παίρνει 1.5 και έρχεται ένας άλλος που παίρνει 2.
Σιγά μην πρέπει να δώσουμε 2 εκατομμύρια και στους Μιχαηλίδη, Οζντόεφ, Μπράντον, Κεντζιόρα επειδή θα έρθει φορ που θα τα πάρει.
Γιατί έχω την εντύπωση πως Ροντινέι, Τζολάκης, Κάρμο, Έσε, (προφανώς Κοστούλας, Μουζακίτης), Ζέλσον, Πιρόλα, Κοστίνια και υπόλοιποι παίρνουν πολύ λιγότερα;
Αυτή την εξυπνάδα με τα συμβόλαια, ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Μόνο στον ΠΑΟΚ πρέπει ο τάδε παίκτης να πάρει λιγότερα για να μην παρεξηγηθεί ένας συμπαίκτης του.
Να μιλήσουμε για παράδειγμα για τον Αντρίγια που είναι ένας από τους βασικότερους παίκτες μας;
Έστω πως έρχεται ένα φορ κανόνι, που αποδεικνύει και μέσα στο γήπεδο πόσο κανόνι είναι. Ας πούμε για παράδειγμα ο Ελ Κααμπί που βάζει γκολ για πλάκα απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα.
Όταν έρχεται λοιπόν, παίρνει συμβόλαιο 2 εκατομμύρια τον χρόνο, την ώρα που ο Αντρίγια παίρνει 1.5.
Τι θα κάνει ο Αντρίγια; Θα πει δεν παίζω γιατί θέλω και εγώ 2 χαρτιά τον χρόνο; Φέρε μας λοιπόν Αντρίγια μία πρόταση αντάξια των ικανοτήτων σου, για παράδειγμα 8-9 εκατομμύρια και πήγαινε στην ευχή της Παναγίας, να ψάξεις να βρεις συμβόλαιο με 2+ εκατομμύρια τον χρόνο, να δούμε ΠΟΙΟΣ θα σου τα δώσει, είναι η απάντηση.
Είναι κατανοητό να δημιουργείται θέμα στα αποδυτήρια όταν ο ένας παίρνει 400κ και ο άλλος 2 εκατομμύρια.
Όχι όταν ο ένας παίρνει 1.5 και έρχεται ένας άλλος που παίρνει 2.
Σιγά μην πρέπει να δώσουμε 2 εκατομμύρια και στους Μιχαηλίδη, Οζντόεφ, Μπράντον, Κεντζιόρα επειδή θα έρθει φορ που θα τα πάρει.
Δεν εννοώ δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη ποιότητα. Τι έκαναν χθες μόνο.keep_paokizein έγραψε:Συγγνώμη, για να καταλάβω, τι σημαίνει χωρίς κάτι ιδιαίτερο;Patron έγραψε:
Ετσι, χθες χωρίς κάτι ιδιαίτερο οι Βάσκοι με απλά runs έβγαιναν στα μεσοδιαστήματα κ ψαχνόμασταν.
Η Σοσιεδάδ έπαιζε με βασικούς: Nayef Aguerd (35 εκ), Aritz Elustondo (4 εκ), Sergio Gómez (20 εκ), Ander Barrenetxea (20 εκ), Martín Zubimendi (60 εκ), Brais Méndez (35 εκ), Sheraldo Becker (6 εκ), Orri Óskarsson (20 εκ) και μπηκαν αλλαγές: Τakefusa Kubo (40 εκ) και Mikel Oyarzabal (35 εκ)
Τι παίκτες πρέπει να έχει μια ομάδα για να είναι κάτι ιδιάιτερο;
-
Οτι και να λεμε οι βασκοι οπως και η μπριζ ειναι αλλο επιπεδο αλλο στυλ παιχνιδιου και σιγουρα αλλο οικονομικο επιπεδο οχι απο εμας,αλλα απο ολες τις ελληνικες..εγω δεν ξενερωσα ισα ισα σε διαστηματα ημασταν και καλυτεροι..το θεμα ειναι καποια στιγμη να γινουν οι κινησεις να ανεβεις επιπεδο και να πας πιο κοντα σε αυτες..αυτο θα γινει ΑΝ γινει βημα βημα..στο χερι μας ειναι..μεταγραφικα πλεον δυσκολα φαινεται να γινεται κατι..σιγουρα βελτιωθηκαμε αλλα σιγουρα εμειναν και τρανταχτα κενα..
- john4serres